Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. május 18. 13:21 #4561
Vegas
Vegas
zseni
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (LaGirl9292 @ 2012.05.18. 09:15)
kriszti145-tel adatlapot cseréltünk, én neki adtam Taylort, ő pedig nekem adta Enriquét. Át tudnátok rakni? Előre is köszönöm. meghajolo.gif

Ha jól emlékszem, akkor Taylor adatlapja 18-án járt le, és már több ember kezébe került. Szerintem nála is azt a Justin Bieberes-féle pályázatot/játékot kellett volna alkalmazni, mert már a 3. ember kezébe fog kerülni. Nyilván nem én döntöm el, hogy kit cseréltek, de nem egy olyan embert tudok mondani, aki sokkal nagyobb rajongó, és nem cserélné el, főleg nem ilyen hamar. Szerintem pontosan tudják, hogy kikről van szó. Én is szeretem Taylort, bár nem vagyok nagy rajongó, szóval magamat nem értettem bele a "fanatikus rajongó" kategóriába, meg én nem is jelentkeztem érte, mert gondoltam, hogy így is elég sokan fognak. Ezzel tényleg nem szerettem volna senkit sem megbántani az ég világon, de az jobb lett volna, ha egy olyan kapja meg, aki tényleg tiszteli, szereti, és nem csak gyűjtő kezébe kerül.
6 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Lizania, Enaa, Vampiregirl1, DiscoDiva, duracell
2012. május 18. 13:47 #4562
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vegas @ 2012.05.17. 18:37)

Idézet (Almost Angela @ 2012.05.17. 18:40)
Még mindig egy fokkal jobb, mint ezrohog.gif

Idézet (SoShi Kameo @ 2012.05.18. 06:11)

Mi lenne, ha írnátok a szerkesztőnek, hogy cserélje le a profilképet? Vagy ez egy nem egy fennálló lehetőség? Elvégre egyik sem inaktív, ha megnéztétek volna, akkor tudnátok. unsure.gif Ne Totót terheljétek már ezekkel a marhaságokkal. Írjatok nekik, aztán, ha nem reagál, készíts te egy profilképet és kérd meg az itteni moderátorokat, hogy cseréljék le. Biztos, hogy rendelkezésetekre fognak állni, hiszen ezért vannak itt. Nem látom értelmét ennek a linkelgetésnek, pláne úgy, hogy meg lett dumálva, hogy a topikban csak a moderátorok lájkolgatnak, de gondolom mindenki tudja és mindenki emlékszik erre.
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beba13, olsenfan.., Évike12
2012. május 18. 13:57 #4563
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Baylee @ 2012.05.18. 13:47)
Mi lenne, ha írnátok a szerkesztőnek, hogy cserélje le a profilképet? Vagy ez egy nem egy fennálló lehetőség? Elvégre egyik sem inaktív, ha megnéztétek volna, akkor tudnátok. unsure.gif Ne Totót terheljétek már ezekkel a marhaságokkal. Írjatok nekik, aztán, ha nem reagál, készíts te egy profilképet és kérd meg az itteni moderátorokat, hogy cseréljék le. Biztos, hogy rendelkezésetekre fognak állni, hiszen ezért vannak itt. Nem látom értelmét ennek a linkelgetésnek, pláne úgy, hogy meg lett dumálva, hogy a topikban csak a moderátorok lájkolgatnak, de gondolom mindenki tudja és mindenki emlékszik erre.

_ToTo_ leírta, hogy az ilyenek jöhetnek. Gondolod, hogy ha írnánk a szerkesztőknek megértenék mi a hiba? Annyi hibás profilkép van, nem írhatunk mindegyiknek. Mellesleg az ilyenek a szabályokat sem tudják, hiába van odaírva a szerkesztésnél is.
3 felhasználónak tetszik: Enaa, SoShi Kameo, joe_r
2012. május 18. 14:02 #4564
- törölt felhasználó -    
Újabb gyöngyszem...
2012. május 18. 14:04 #4565
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizania @ 2012.05.18. 13:57)
_ToTo_ leírta, hogy az ilyenek jöhetnek. Gondolod, hogy ha írnánk a szerkesztőknek megértenék mi a hiba? Annyi hibás profilkép van, nem írhatunk mindegyiknek. Mellesleg az ilyenek a szabályokat sem tudják, hiába van odaírva a szerkesztésnél is.

Ha jól tudom, ő azt írta anno, amire emlékszem, hogyha találsz egy hibás profilképet, csinálhatsz egy újat neki és ő szíves örömest lecseréli. Én speciel erre emlékszem, ami az elején működött is, mert volt pár ember, aki aktívan linkelgetett vadonat új képeket egy másik lecserélése érdekében. Semmi értelmet nem látok abban, hogy belinkelitek, mosolyogtok, lájikoljátok húszan és kalap-kabát. Akkor csináljatok egyet nekik, és akkor már van értelme ezeknek a hozzászólásoknak. Ha írnál nekik, akkor lehet, hogy felfognák, de hát hozzáállás kérdése. Én, ha találok valami hibát egy adatlapban, akkor általában írok a szerkesztőnek, ha nincs változás és válasz se, csak akkor jövök ide. Szóljatok a szerkesztőnek, és, ha Debil 2.0, akkor linkelgessetek, mert ez a vak vezet világtalant szindróma. És egyre több ilyen "kukába való" hozzászólás születik az ilyen nóném sztárok miatt, mert, ha megnézed egy-két rajongója van jobb esetben...
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beba13
2012. május 18. 14:18 #4566
- törölt felhasználó -    
Idézet (Enaa @ 2012.05.18. 14:02)

Születési hely: South Korea,Kina? blink.gif
Ezen besírtam rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: MiCha, Enaa, SelenaGirl
2012. május 18. 14:23 #4567
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Mivel az ABBA-sok adatlapjainak utolsó szerkesztésének óta hamarosan letelik a fél év, úgy tudom, hogy akkor át lehet helyezni új szerkesztőhöz. A tulajdonos meg karácsonykor lépett be utoljára, az adatlapokat 2011 november 19-én szerkesztette utoljára. Átvehetném az adatlapok szerkesztését?
Sőt Björn adatlapja tavaly augusztusban volt utoljára szerkesztve
Ezekről az adatlapokról van szó:
http://starity.hu/sztarok/agnetha-faltskog/
http://starity.hu/sztarok/anni-frid-lyngstad/
http://starity.hu/sztarok/bjorn-ulvaeus/

Forrás: http://starity.hu/forum/topik/236567-toto-adatlapos-topikja/oldal/228/#ixzz1vDuYMf2F
2012. május 18. 14:32 #4568
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (Lambika @ 2012.05.18. 14:23)
Mivel az ABBA-sok adatlapjainak utolsó szerkesztésének óta hamarosan letelik a fél év, úgy tudom, hogy akkor át lehet helyezni új szerkesztőhöz. A tulajdonos meg karácsonykor lépett be utoljára, az adatlapokat 2011 november 19-én szerkesztette utoljára. Átvehetném az adatlapok szerkesztését? 
Sőt Björn adatlapja tavaly augusztusban volt utoljára szerkesztve 
Ezekről az adatlapokról van szó: 
http://starity.hu/sztarok/agnetha-faltskog/ 
http://starity.hu/sztarok/anni-frid-lyngstad/ 
http://starity.hu/sztarok/bjorn-ulvaeus/
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/236567-toto-adatlapos-topikja/oldal/228/#ixzz1vDuYMf2F

A türelem adatlapokat terem esetünkben. A moderátoroknak rengeteg dolguk van, de idővel áthelyezik a lapokat Hozzád, ha akad egy kis szabadidejük .smileeee.gif Felesleges kétszer szólni.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Lizania, Enaa
2012. május 18. 14:49 #4569
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Baylee @ 2012.05.18. 14:04)
Ha jól tudom, ő azt írta anno, amire emlékszem, hogyha találsz egy hibás profilképet, csinálhatsz egy újat neki és ő szíves örömest lecseréli. Én speciel erre emlékszem, ami az elején működött is, mert volt pár ember, aki aktívan linkelgetett vadonat új képeket egy másik lecserélése érdekében. Semmi értelmet nem látok abban, hogy belinkelitek, mosolyogtok, lájikoljátok húszan és kalap-kabát. Akkor csináljatok egyet nekik, és akkor már van értelme ezeknek a hozzászólásoknak. Ha írnál nekik, akkor lehet, hogy felfognák, de hát hozzáállás kérdése. Én, ha találok valami hibát egy adatlapban, akkor általában írok a szerkesztőnek, ha nincs változás és válasz se, csak akkor jövök ide. Szóljatok a szerkesztőnek, és, ha Debil 2.0, akkor linkelgessetek, mert ez a vak vezet világtalant szindróma. És egyre több ilyen "kukába való" hozzászólás születik az ilyen nóném sztárok miatt, mert, ha megnézed egy-két rajongója van jobb esetben...

Nos azzal egyetértek, hogy újat is kéne hozzá rakni, de valamilyen szinten ennek is van értelme. Hidd el nekem, akik az ilyeneket szerkesztik, fel sem fogják miért ír nekik az ember kioktató levelet.
2 felhasználónak tetszik: Enaa, SoShi Kameo
2012. május 18. 14:51 #4570
Asaka_Sa
Asaka_Sa
visszatérő vendég

StátuszSmile, smile, smile! :)
Hozzászólás: 152
Csatolások: 819
Azonosító: 145163
SoShy lapjának nincs szerkesztője. Légyszíves csatold át hozzám. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. május 18. 15:20 #4571
Bogiboszi
Bogiboszi
(づ。◕‿‿◕。)づ

Státusz。◕‿◕。 ʕ•ᴥ•ʔ
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1062
Csatolások: 2096
Azonosító: 163052
Lee Ji Woo lapjának nincs szerkesztője és én szívesen elválalnám
Előre is köszönöm smileeee.gif
2012. május 18. 16:03 #4572
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (Lizania @ 2012.05.18. 14:49)
Nos azzal egyetértek, hogy újat is kéne hozzá rakni, de valamilyen szinten ennek is van értelme. Hidd el nekem, akik az ilyeneket szerkesztik, fel sem fogják miért ír nekik az ember kioktató levelet.

Előfordulhat, habár velem ez még nem történt meg. laugh.gif Azért szerintem a levél hangvételén is múlik néha a válasz. Mi tagok maximum kérhetünk, javasolhatunk dolgokat, a moderátorok már rá is szólhatnak valakire. biggrin.gif

Az adatlapcserébe meg nem hinném,hogy bárki másnak bele kellene szólnia. Mindenki a saját adatlapjáért felel. Ha valaki meg beakar dobni egy lapot a közösbe, mint Bieber, hát lelke rajta. wink.gif

És elnézést az offért. Tudom, hogy a nem idevaló hozzászólásokat törlitek az átláthatóság kedvéért, de úgy látom, már újra mindenki saját véleményét írja le ide. rohog.gif
2012. május 18. 16:29 #4573
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12522
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Lizania @ 2012.05.09. 14:27)
És ezt miért is kellett ide leírni? Nem egyszerűbb lenne, ha minden kis apró-cseplő hiba miatt inkább a szerkesztőt dobnád meg egy priváttal? Nem mellesleg Cynthia moderátor úgysem fog kapni figyelmeztetést és ha rájön a hibájára biztosan kijavítja.

Nem kell leszólni senkit sem, én kértem hogy aki hibát talál az jelezze. Nem tud mindenki mindenkinek üzenetet küldeni. De lehet ide is, meg priviben is jelezni bármilyen adatlapos hibát.

Idézet (SelenaGirl @ 2012.05.09. 14:49)
Ez kicsit számomra meglepő. Nem értem ez mióta olyan fontos dolog. Miért nem írsz a szerkesztőnek, ha tényleg nem a saját oldala a sztárnak. Amúgy is a lap moderátornál van így nem kap figyelmeztetést. 
Nos annyi kérdésem lenne evvel kapcsolatban, hogy ha mondjuk bármilyen japán, koreai vagy ázsia hírességnél ha nincsen együttesben és mondjuk szóló énekesnő vagy éppen, színésznő azoknál is oda kell majdan írni, hogy honnan van az információ is melyik oldalon találtam róla?! 
Habár valamilyen téren azt sem értem, hogy hogy lehet az, hogy dupla lapot csinálnak, hogy ha már egyszer megtaláltak az oldalon, és be is jelölték kedvencüknek..  ohmy.gif

Könnyebb ha az egyéniekhez - legyen sz színész vagy énekes - is tesztek be linket, imdb vagy valami más oldal, lehetőleg nem valami blog oldalt. Úgy fordulhat elő, hogy tényleg sok féle képpen írják, keresztnév elől, vezeték név hátul vagy fordítva, kötőjellel vagy anélkül, külön vagy egyben, angol írásmód szerint vagy koreai írásmód szerint, van aki születési névvel küldi be, van aki a művésznevével.

Idézet (G-Dragon08 @ 2012.05.10. 21:43)
Na ez aztán profilkép!! ooo.gif

Sajnos eddig csak ez az egy sorozat készült a csajokról, én is kerestem, nem találtam egyelőre más képeket a lapra - de ha valaki talál akkor jelezheti a szerkesztőnek vagy nekem is.

Idézet (Asaka_Sa @ 2012.05.15. 16:29)
Ez is ugyan az, és ez is + még ez.

Többen is kérdezték priviben, mindenkinek azt mondtam, hogy egy-egy csapatnál az életrajz megegyező részei lehetnek ugyanazok, hisz egy csapatról van szó, de azért legyen a tagokról is 1-2 önálló mondat, hogy különbséget lehessen tenni - persze ez is inkább olyankor adott amikor egy csapat már elég ideje működik és van róluk elég információ.

Idézet (Almost Angela @ 2012.05.17. 18:40)
Még mindig egy fokkal jobb, mint ezrohog.gif

Ehhez a laphoz én sem találtam jobb képet, ha valaki talál, akkor jelezze nekem.

Idézet (Lizania @ 2012.05.18. 13:57)

Írok én nekik vagy ha csináltok jó profilképet azt is berakom a lapra - az még egyszerűbb, mint írni és magyarázni pardon.gif

Nellike lapjai vihetőek, mert nagyon gázosak

Hamarosan David Henrie lapjára is lehet pályázni, lehet rá készülődni lélekben smileeee.gif
Hogy haladnak a Buburkás életrajzok? Kevés a 3 hét? Sok? Vagy pont jó?
Nyáriszünetben le lehetne majd csökkenteni 2 hétre is, gondolom akkor több időtök lesz ilyesmire. pardon.gif
6 felhasználónak tetszik: Vegas, Vampiregirl1, Enaa, Pöttömke, Bessie, SelenaGirl
2012. május 18. 16:47 #4574
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (_ToTo_ @ 2012.05.18. 16:29)

Sajnos eddig csak ez az egy sorozat készült a csajokról, én is kerestem, nem találtam egyelőre más képeket a lapra - de ha valaki talál akkor jelezheti a szerkesztőnek vagy nekem is.

Denise - kép
Candy - kép
Janella - kép
Shyla - kép
Tiara - kép
John Terry - kép
2012. május 18. 17:27 #4575
- törölt felhasználó -    
Neki nem jó ez a kép?
Ez sem portréfotó ugyan, de több látszódik a színésznőből, mint a jelenlegi képén.
2012. május 18. 17:45 #4576
- törölt felhasználó -    
Klaus Meine nem rendelkezik szerkesztővel és én szívesen szerkeszteném őt, hogy ha lehetne. smileeee.gif
2012. május 18. 17:47 #4577
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

StátuszToo fast to live, too young to die <3
Hozzászólás: 2223
Csatolások: 13090
Azonosító: 110738
Kedves _Toto_ Bogiboszi-nak adtam Hwang Mi Hee adatlapját kérlek csatold hozzá smileeee.gif
Továbbá elszeretném kérni az ő adatlapját mert január óta nincs életrajza
Előre is köszönöm smileeee.gif meghajolo.gif
2012. május 18. 17:59 #4578
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Kedves ToTo! smileeee.gif Írtad, hogy lehet jelentkezni Nellike lapjaiért, én szívesen átvenném és szerkeszteném Sam Page adatlapját, ha lehetséges smileeee.gif Előre is köszönöm meghajolo.gif
2012. május 18. 21:19 #4579
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (_ToTo_ @ 2012.05.18. 16:29)

Hamarosan David Henrie lapjára is lehet pályázni, lehet rá készülődni lélekben smileeee.gif
Hogy haladnak a Buburkás életrajzok? Kevés a 3 hét? Sok? Vagy pont jó? 
Nyáriszünetben le lehetne majd csökkenteni 2 hétre is, gondolom akkor több időtök lesz ilyesmire. pardon.gif

3 hét? Nem sok az? Egy délután meg lehet írni, és akkor még sok időt írtam. laugh.gif Vagy ennyire nincs kereslet a szépfiúra? _nevet.gif
2012. május 18. 21:26 #4580
lolagirl5
lolagirl5
Hozzászólás: 2467
Csatolások: 47685
Azonosító: 22645
Kérlek Carey Mulligan lapját csatold Courtneyy-nek. Jonathan Bennett-et pedig Vegas-nak.
Köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Vegas
484 oldal 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!