Sziasztok!
Nem akarok kötekedni se semmi jelen pillanatban. Úgy érzem vagyis ahogyan néztem az oldalt és a sztárokat azon járt az agyam, hogy egyes fórumozóknak, minek szerkeszteni lapot. Valamelyiknek egyáltalán nincsen életrajza, nem megfelelő a képe és hiányos is. Hiában vagyok még az oldalon friss tag akkor is úgy gondolom ha már valakinél lap van akkor szerkessze és frissítse normálisan. Ahogyan néztem jó néhány lapot találtam úgy, hogy "úristen" volt az én elő benyomásom. Ráadásul olyanokról van hiányosság akiről van wikipédia, különböző fészbok oldalak ahonnan az infót le lehetne szedni.
Nála jelen pillanatban ramaty helyzet. Nem megfelelő a kép, és mindenesetre nem két-három napja lett létrehozva a lap így lehetett volna annyi esze az embernek, hogy szerkeszti. Mindemellett eléggé sok információ van róla különböző oldalakon. Ráadásul a "vezető" ez mit jelent busz, vagy autót vezet?
Kész röhej. Szívesen szerkeszteném a lapját, mivel azért lenne rajta mit javítani, és már szerintem létrehozása óta nincsen életrajza, és csak állandóan képet vált neki mikor ő úgy gondolja, és az sem jó. Szóval ha nem probléma akkor majdan átcsatolnátok hozzám.
A következő lapoknál is van észrevételem.
Nála eléggé rövid az életrajza, és a képe sem megfelelő. Viszont ezt már olvastam, hogy említették is előttem.
Jesszusom, az ő életrajza kész röhej, mellesleg hiányos is.
Idézet (Saranghae17 @ 2012.05.24. 20:17)
Nos, ha a lapjaimmal bármi "problémád" van nekem is írhatsz.
Nem minden előadó olyan híres, hogy komplett kortörténetet lehet róluk írni és a kérdéses sztárok nincsenek is olyan régóta a köztudatban. Folyamatosan keresem az infókat, de olyanokat, hogy mi a kedvenc színe, vagy étele nem fogom bele írni a biográfiába mert szerintem az közel sem való életrajzba.
Másrészről ha esetleg neked van róluk valami tényleges információd szívesen fogadom.
(gondolom, hogy te már csak többet tudhatsz róluk ha már így megjegyezted:
Igazság szerint pillanatnyilag tényleg nincsen sok információ róluk. Én is csak ilyen meglepő dolgokat találtam róla. Véleményem szerint akár hogy is ha nincsen annyira sok információt egyes nálad lévő lapnál, említsd meg az életrajzában a kezdeteit. Én úgy értem írd le ha csak 2-3 sor is a születési idejét nevét, akár a művésznevét ha van, és ha szerepelt klipben, mert NaEun szerepelt néhány Beast klipben is.