még,mindig,nemjelentek,meg,az,adatlapomba,a,sztáradatlapok,
amiket,csináltam.
ToTo adatlapos topikja
2012. május 26. 18:18
Idézet (Lizania @ 2012.05.26. 18:01)
Nem sakkbantartásról van itt szó, csupán elmondtam a véleményemet. De ez az utolsó mondat elég hülyére sikeredett, át is fogalmaztam.
Joe_r azt írta már nem érvényes az inaktívos, 3 hónapos dolog, no akkor mi van?
Na igen, most látom. Ez sem volt egy nagy frissítés, csupán beírta, hogy idén megszületett a második gyereke. No de Lucero lapján rengeteg hiányosság van és semmi értelme, hogy egy olyan tagnál legyen, aki 3 hónapja be sem lépett.
Joe_r azt írta már nem érvényes az inaktívos, 3 hónapos dolog, no akkor mi van?
Na igen, most látom. Ez sem volt egy nagy frissítés, csupán beírta, hogy idén megszületett a második gyereke. No de Lucero lapján rengeteg hiányosság van és semmi értelme, hogy egy olyan tagnál legyen, aki 3 hónapja be sem lépett.
Ahogy én vettem ki az üzenetekből, szerintem egyelőre senkinek nem fogják odaadni azt az adatlapot. Gyűjtögesd az infókat a gépeden, és ha vihető lesz, majd odaadják.
2012. május 26. 18:21
Idézet (pisti235 @ 2012.05.26. 18:18)
még,mindig,nemjelentek,meg,az,adatlapomba,a,sztáradatlapok,
amiket,csináltam.
amiket,csináltam.
Írd be a sztárkeresőbe a neveket. Ha a sztárok oldalán maradsz, akkor még nem fogadták el. Ha azt kapod, hogy még nincs adatlap, hozd létre, akkor törölték őket.
2012. május 26. 18:24
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Rap4ever8:Midig is jó voltam szövegértésben nem kellene letámadni.
Fonzie:Azt már tudom, hogy honnan tudnám megírni az életrajzát, ezernyi oldalon vannak fontos információk, amik itt nincsenek fent. Ha kell megírom én az életrajzát, legalább ha valamilyen csoda folytán, 1 év múlva megkapnám, már nem kellene vele foglalkozni, csak az új infókat beírni ami jelenleg még csak a jövő.
De én nem akarok offolni, nem akarok veszekedni sem moderátorral, sem kiemelt taggal, sem taggal, szerintem befejeztem, csak csendben sírdogálva a dühtől olvasgatom mi lesz ebből.
Fonzie:Azt már tudom, hogy honnan tudnám megírni az életrajzát, ezernyi oldalon vannak fontos információk, amik itt nincsenek fent. Ha kell megírom én az életrajzát, legalább ha valamilyen csoda folytán, 1 év múlva megkapnám, már nem kellene vele foglalkozni, csak az új infókat beírni ami jelenleg még csak a jövő.
De én nem akarok offolni, nem akarok veszekedni sem moderátorral, sem kiemelt taggal, sem taggal, szerintem befejeztem, csak csendben sírdogálva a dühtől olvasgatom mi lesz ebből.
2012. május 26. 18:30
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Lizania @ 2012.05.26. 18:24)
Rap4ever8:Midig is jó voltam szövegértésben nem kellene letámadni.
Rendben, bocsánatot kérek. Ilyen butaság miatt viszont nem kell sírni vagy dühöngeni. Ezek csak adatlapok, nem az életed múlik rajtuk. Nem mindenki kaphatja meg a kedvenceit. Várj türelemmel és talán egyszer szerencséd lesz.
9 felhasználónak tetszik:
dave095,
Fonzie,
Lizania,
Vampiregirl1,
KathPierce.,
Enaa,
Alishon.,
Grace Benning,
DiscoDiva
2012. május 26. 20:11
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Ehez a topikhoz legközelebb már csak popcornnal ülök le.
28 felhasználónak tetszik:
pixie1013,
Enaa,
Vampiregirl1,
Twilight6,
Ade.,
Thora_90,
Lizania,
brigicyy,
ItsLénaa,
SoShi Kameo,
Rap4ever8,
FruzShina.,
dave095,
Grace Benning,
pink_bunny,
olsenfan..,
Lady Suzy,
Fonzie,
Baylee,
DiscoDiva,
An_d_a,
Eszter655,
Beba13,
BaByGaGa,
Saranghae,
Pöttömke,
Black Hearth2,
nicol bellox
2012. május 26. 20:14
pisti235új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 176206 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.05.26. 18:24)
Beletelik egy kis időbe, míg át lesz nézve az összes jóváhagyandó adatlap. Most jelenleg nincs sok (12). De azért át kell nézni. Türelmet kérek.
szerk.: tiedet nem látom. Valószínűleg törölve lett.
szerk.: tiedet nem látom. Valószínűleg törölve lett.
de,mért,lett,törölve?kitöltöttem,mindent,szemszín,magasság,
pff
2012. május 26. 21:41
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Azt hiszem, hogy itt páran erős tévedésben vannak. Nem azt mondtam, hogy ToTo döntésével átveszem a topikot, és újraírom a szabályokat kényem-kedvem szerint.
De valami érdekes módon én voltam az első, aki valahogy próbálta összedrótozni a topikot, mert az ne várja el se tőlem se a többi moderátortól senki, hogy egy olyan munkakört vegyünk át zökkenőmentesen, akár csak napokra is, amit előtte soha nem csináltunk.
Amióta ilyen mennyiségű adatlap van, azóta én egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi lapot fogadtam el, vagy szerkesztettem bele. Éppen ezért meg sem kísérlem átvenni ToTo munkáját. Lehetetlen lenne.
De mivel itt a türelem, mint olyan, igen ritka dolog, én csak mint vendégművész vagyok itt. Egyetlen szabályt sem fogok megváltoztatni, de amíg nincs eldöntve, hogy ki(k) viszik a topikot, addig valahogy kénytelenek lesztek kibírni, és várni.
Ha a lapok adatait is úgy írtad meg, ahogy ezt a rövid hozzászólást, akkor ne csodálkozz rajta, hogy törölve lett a lap. De hozzávenném még a felesleges, létezik ilyen lap, hibás lap lehetőségeit is.
De valami érdekes módon én voltam az első, aki valahogy próbálta összedrótozni a topikot, mert az ne várja el se tőlem se a többi moderátortól senki, hogy egy olyan munkakört vegyünk át zökkenőmentesen, akár csak napokra is, amit előtte soha nem csináltunk.
Amióta ilyen mennyiségű adatlap van, azóta én egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi lapot fogadtam el, vagy szerkesztettem bele. Éppen ezért meg sem kísérlem átvenni ToTo munkáját. Lehetetlen lenne.
De mivel itt a türelem, mint olyan, igen ritka dolog, én csak mint vendégművész vagyok itt. Egyetlen szabályt sem fogok megváltoztatni, de amíg nincs eldöntve, hogy ki(k) viszik a topikot, addig valahogy kénytelenek lesztek kibírni, és várni.
Idézet (pisti235 @ 2012.05.26. 20:14)
de,mért,lett,törölve?kitöltöttem,mindent,szemszín,magasság,
pff
pff
Ha a lapok adatait is úgy írtad meg, ahogy ezt a rövid hozzászólást, akkor ne csodálkozz rajta, hogy törölve lett a lap. De hozzávenném még a felesleges, létezik ilyen lap, hibás lap lehetőségeit is.
14 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Enaa,
pink_bunny,
dave095,
olsenfan..,
Rap4ever8,
Lizania,
brigicyy,
SoShi Kameo,
DiscoDiva,
Vampiregirl1,
Saranghae,
Beba13,
Pöttömke
2012. május 27. 12:43
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Hi mindenki:
Justin Bieber adatlap pályázat topikja itt
Shailene Woodley adatlap pályázat topikja itt
Holnap estig lehet beküldeni az életrajzokat, szavazni csak utána kezdjetek, amikor tuti bent lesz már minden lap.
Este jövök az egyéb változásokkal és változtatásokkal a jövőre tekintve és leírok minden tudnivalót.
Holnap estig lehet beküldeni az életrajzokat, szavazni csak utána kezdjetek, amikor tuti bent lesz már minden lap.
Este jövök az egyéb változásokkal és változtatásokkal a jövőre tekintve és leírok minden tudnivalót.
17 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
Bessie,
Grace Benning,
joe_r,
SoShi Kameo,
Enaa,
Fonzie,
janet7,
Rap4ever8,
duracell,
Lizania,
pink_bunny,
Vampiregirl1,
Beba13,
DiscoDiva,
ItsLénaa,
An_d_a
2012. május 27. 14:04
Idézet (_ToTo_ @ 2012.05.27. 12:43)
Hi mindenki:
Az lesz majd a szép, ha a sok nyakadba lihegő Bieber rajongóból lesz kábé 3, aki fárasztja magát életrajz írással.
9 felhasználónak tetszik:
Enaa,
SoShi Kameo,
Thora_90,
Lizania,
pink_bunny,
Saranghae,
Vampiregirl1,
Pöttömke,
Beba13
2012. május 27. 21:14
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline |
Hello
En Jimmy The Rev Sullivan es Johnny Christ valamint Brody Dalle,Sean Smith,Jason James,Brandan Schieppati,Marta Peterson,Ben Moody Joey Joridsonadatlapjat szeretnem elkerni , mert a szerkesztoje torolte profiljat.
Elore is koszonom szepen
En Jimmy The Rev Sullivan es Johnny Christ valamint Brody Dalle,Sean Smith,Jason James,Brandan Schieppati,Marta Peterson,Ben Moody Joey Joridsonadatlapjat szeretnem elkerni , mert a szerkesztoje torolte profiljat.
Elore is koszonom szepen
2012. május 27. 21:27
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Devil93 @ 2012.05.27. 21:14)
Hello
Elore is koszonom szepen
Elore is koszonom szepen
Egy héten csak három lapot lehet felvenni, annál többet nem. Lapokat pedig ha jól tudom még most sem lehet előre lefoglalni. Úgyhogy dönts, melyik az a három, amit mindenképpen szeretnél.
2012. május 28. 01:56
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Matthew Macfadyen adatlapját, mert nincs szerkesztője, sem szerkesztőnek jelentkezek gomb.
Előre is köszönöm, amennyiben megkapom!
Szeretném elkérni Matthew Macfadyen adatlapját, mert nincs szerkesztője, sem szerkesztőnek jelentkezek gomb.
Előre is köszönöm, amennyiben megkapom!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.