Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 24. 21:12 #461
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_)

A lap átvételétől, cseréjétől vagy létrehozásától 1 hónap áll mindenki rendelkezésre az életrajz megírásához. Amennyiben erre nem kerül sor - bárki jogosan kérheti a 6 hónapos szabálytól függetlenül.

Akkor ezek szerint átvehetném Louise Roe adatlapját. Már több, mint egy hónapja nincs életrajz kitöltve. Én szívesen elvállalnám.
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. május 24. 21:13 #462
- törölt felhasználó -    
Hello!
Christopher Masterson adatlapját több, mint egy éve nem szerkesztették, szívesen átvállalnám.
2011. május 24. 21:31 #463
- törölt felhasználó -    
Idézet (liltoria @ 2011.05.24. 21:02)
Régebbi képeket is lehet feltölteni. Nagyon sokan csak ilyeneket töltenek fel.

Köszöntem meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: liltoria
2011. május 24. 21:41 #464
- törölt felhasználó -    
Idézet (Esment @ 2011.05.24. 16:08)
http://starity.hu/sztarok/egerhazi-zsanett/ Több mint 1 éve nem szerkesztették. Én szívesen szerkeszteném . smileeee.gif

Mégsem, inkább visszavonnám blush.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. május 24. 22:36 #465
- törölt felhasználó -    
Kedves Toto! ,
http://starity.hu/sztarok/alyssa-shouse/
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. május 24. 23:07 #466
- törölt felhasználó -    
Romeo Miller adatlapját szeretném szerkeszteni, ha lehetséges - már lassan egy éve nem volt.
meghajolo.gif
2011. május 25. 06:49 #467
Twilight6
Twilight6

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (VastagTamásfan @ 2011.05.24. 22:36)

Még nincs meg a 6 hónap.
1 felhasználónak tetszik: DiscoDiva
2011. május 25. 08:57 #468
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Én szeretném Lengyel Tamás lapját. 2010. 03. 26-án volt utoljára frissítve és a szerkesztő is több, mint egy éve inaktív. meghajolo.gif
2011. május 25. 14:14 #469
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Megegyeztem LucafromHungary-vel és átadja nekem a lapjait, mert nincs ideje szerkeszteni. Átcsatolnád hozzám Matthew Rhys és Luke MacFarlane lapját is? Köszi. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. május 25. 17:16 #470
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/sztarok/mariah-carey/
2011. május 25. 17:17 #471
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagTamásfan @ 2011.05.25. 17:16)

Regina moderátor,tőle nem lehet csak úgy elvenni.
4 felhasználónak tetszik: Esment, Twilight6, DiscoDiva, Luckie
2011. május 25. 17:23 #472
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.25. 17:17)
Regina moderátor,tőle nem lehet csak úgy elvenni.

De hogy ennyire figyelmetlenek legyenek dry.gif dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, Thora_90
2011. május 25. 17:38 #473
- törölt felhasználó -    
Én Eva Longoria adatlapjára pályáztam, de pont emiatt nem kaptam meg. sad.gif sad.gif
Kár, h nincs a moderátorokra vonatkozóan semmi szabály, de úgy tudom, majd lesz. sad.gif
Meg azt is durvának tartom, h vki megcsinál egy adatlapot, aztán 6 havonta - vagy gyakrabban - rámegy a Szerkesztem gombra, mindezt anélkül, h bármit frissített volna sad.gif De ez van sajnos.
Idézet (Esment @ 2011.05.25. 17:23)
De hogy ennyire figyelmetlenek legyenek dry.gif  dry.gif
1 felhasználónak tetszik: mikeyla
2011. május 25. 17:52 #474
- törölt felhasználó -    
Atyaúristen most már a moderátoroktól is elvennétek a lapokat?! Hát ez vicc komolyan mondom. Amúgy meg ki vagyok én, hogy belepofázzak, de akinél lejárt a 6 hónap ott is meg kéne nézni, hogy tényleg lehet-e bővíteni az életrajzot. Mert ha 6 hónapja nem szerepelt semmilyen filmben vagy nem jött ki új dala az adott sztárnak felesleges elkunyerálni csak azért, hogy nálad legyen és kicseréld a képet. Jézusom ez a fórum már nem is szól másról csak hogy megy az adatlapbiznisz. Ezt cserélik arra amazért, másnap megy máshoz, ha egy perccel is letelt valakinél a 6-8 hónap már egyből ráugranak 600-an. Tisztelet a kivételnek. Ja és bocs' az offért, de már nem bírtam nézni, ami itt folyik.
21 felhasználónak tetszik: olsenfan.., Bogi13, twilightgirl0910, hana001, Twilight6, Rap4ever8, zsofeeh, DiscoDiva, bellsiam, kriszti145, duracell, pillecukor3, Esment, Gabor28, Coco Selly, Alexis_0504, tironman, fanni1998, nvirág, Nikaaa, Luckie
2011. május 25. 17:55 #475
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.25. 17:38)
Én Eva Longoria adatlapjára pályáztam, de pont emiatt nem kaptam meg. sad.gif sad.gif
Kár, h nincs a moderátorokra vonatkozóan semmi szabály, de úgy tudom, majd lesz. sad.gif

Úgy érzem hogy kezdenek itt kissé elfajulni a dolgok. Ennek az egésznek,a topiknak nem az lenne a fő célja hogy elvegyük mások lapjait,hanem az hogy elérjük hogy frissítve legyenek.Amit megtehetünk úgyis ha egyszerűen írunk a szerknek.Ha pedig erre sem reagál,akkor lehet szólni valakinek hogy figyelmeztesse.A moderátoroknál pedig még nincs még szabály és ebbe bele kell törődni.A türelem rózsát terem,ahogy mondani szokták.De nem hiszem hogy azért van ez mert olyan kevés dolguk lenne,mert szerintem van azért bőven.Reginát amúgy sem úgy ismerem mint aki rossz szerkesztő lenne,valószínűleg csak még nem jutott rá ideje.Ha van ötleted hogy mi hiányzik csak írd meg neki és majd berakja. Azért kissé túlzás ami mostanában megy,szinte már csapnak le sokan azokra a lapokra ahol meglátják hogy akár csak 1 nappal is túllépte a határt. Inkább a szerkeknek kéne segíteni ehelyett.Én megértem mindenki álláspontját,és hogy szívesen szerkesztené más is,de valószínűleg az eredeti szerkesztője is épp úgy szereti.Ennyi a hozzáfűznivalóm.

Csakhogy ne offoljak:
http://starity.hu/sztarok/eljko-ivanek/
Ennél a lapnál a bevezető angolul van,ezen kéne javítani.
12 felhasználónak tetszik: Erika120, Rap4ever8, funny18, DiscoDiva, bellsiam, kriszti145, pillecukor3, Gabor28, Coco Selly, twilightgirl0910, nvirág, Luckie
2011. május 25. 17:56 #476
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Idézet (Dianna @ 2011.05.25. 17:52)
Atyaúristen most már a moderátoroktól is elvennétek a lapokat?! Hát ez vicc komolyan mondom. Amúgy meg ki vagyok én, hogy belepofázzak, de akinél lejárt a 6 hónap ott is meg kéne nézni, hogy tényleg lehet-e bővíteni az életrajzot. Mert ha 6 hónapja nem szerepelt semmilyen filmben vagy nem jött ki új dala az adott sztárnak felesleges elkunyerálni csak azért, hogy nálad legyen és kicseréld a képet. Jézusom ez a fórum már nem is szól másról csak hogy megy az adatlapbiznisz. Ezt cserélik arra amazért, másnap megy máshoz, ha egy perccel is letelt valakinél a 6-8 hónap már egyből ráugranak 600-an. Tisztelet a kivételnek. Ja és bocs' az offért, de már nem bírtam nézni, ami itt folyik.

Dianna olyan szinten igazad van!
Teljesen igazad van! biggrin.gif
Team Dianna!
2011. május 25. 18:10 #477
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2011.05.25. 17:52)

Én mondjuk személy szerint részben egyet értek veled, részben nem. Egyetértek veled, mert tényleg durva már, hogy itt mindenkinek adatlap kell, ami még hagyján a lehető legnagyobb sztároké. Tény, én 2008 óta ismerem az oldalt, vagyis hát akkor ismertem meg a HQP-t és most jutottam először adatlaphoz, mert nagyon szerettem volna szerkeszteni. Jelen pillanatban én mondjuk meg vagyok elégedve azzal a hárommal, amiből egyet teljesen sikerült már felfrissítenem életrajzzal meg mindennel együtt. Abban viszont nem értek egyet, hogy hú, az egész fórum erről szól. Szerintem azért nem. Ha valaki nem szerkeszti a lapot, akkor igen is vegyék el tőle, hogy más szívvel-lélekkel kitegyen magáért és tudja szerkeszteni az adatlapot. Oké, az megint csak igaz, hogy képcserélősdiért felesleges elvenni, de szerintem itt a fórumozók háromnegyede nem azért kéreget lapokat. Egyébként én örülök annak, hogy újra felfrissítik a sztáradatlapokat. Szerintem nem rossz dolog, ha cserélgetik egymás között az emberek a lapokat. Elvégre az a cél, hogy minden sztár a lehető legjobb gazdiját találja meg és legyen fessen kitöltve az adatlapja. Moderátoroktól én sem vennék el lapot, és elhiszem, hogy sok a munka (mert tényleg baromi sok melójuk van), de, ha nem tudnak sztáradatlapot szerkeszteni, akkor ajándékozzák el őket. Tény, nem normális az, ami itt megy, de a pozitívum az, hogy folyamatosan frissülnek az adatlapok. Szerintem ez annyira nem szörnyű, mint ahogyan leírtad. smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: Erika120, Thora_90, Rap4ever8, DiscoDiva, bellsiam, pillecukor3, Nikaaa, Luckie
2011. május 25. 18:29 #478
- törölt felhasználó -    
Idézet (Taurilla @ 2011.05.24. 20:59)
Halihó smileeee.gif
Azt mondja már meg nekem egy moderátor - legyen oly szíves - vagy aki ért hozzá, hogy probléma-e, ha régi képeket is feltöltök, mint mondjuk 2010, 2009, 2008 és a többi...? Mert például Christine Baranski esetében egy megjelenés kép sem volt, semmi, és az okés, hogy már régi, meg nem aktuális, de azért mégiscsak a sztárhoz tartozik, és ezzel is bővítjük az oldalt... Vagy nem értetek egyet?

Szia!
Szerintem fel lehet tölteni, legalábbis idősödő művészekhez mindenképpen, hiszen nekik érdemes a legjobb oldalukat mutatni. A fiataloknál - értem itt huszasok, harmincasok - pedig értelemszerűen a legfrissebb portré - magyarul arcképet kéretik betenni, amely lehetőleg photoshootból származzon. beer.gif

És még egy dolog, ha már hozzászólást írok: ha már valaki adatlapért kuncsorog, akkor legyen már annyi ideje is, hogy beírja, hogy szeretné azt a lapot, ne csak linkelgessen - persze tisztelet a kivételnek. Mi sem gépek vagyunk, akik a linkeket keressük, más részt pedig mielőtt valaki lapot kér, nem ártana megnézni, hogy teljesül-e annak valamilyen feltétele, hogy átvándorolhat hozzá jogosan.
Köszöntem a figyelmet beer.gif
5 felhasználónak tetszik: Twilight6, Lindsay019, kriszti145, duracell, Luckie
2011. május 25. 18:31 #479
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.25. 18:10)
Én mondjuk személy szerint részben egyet értek veled, részben nem. Egyetértek veled, mert tényleg durva már, hogy itt mindenkinek adatlap kell, ami még hagyján a lehető legnagyobb sztároké. Tény, én 2008 óta ismerem az oldalt, vagyis hát akkor ismertem meg a HQP-t és most jutottam először adatlaphoz, mert nagyon szerettem volna szerkeszteni. Jelen pillanatban én mondjuk meg vagyok elégedve azzal a hárommal, amiből egyet teljesen sikerült már felfrissítenem életrajzzal meg mindennel együtt. Abban viszont nem értek egyet, hogy hú, az egész fórum erről szól. Szerintem azért nem. Ha valaki nem szerkeszti a lapot, akkor igen is vegyék el tőle, hogy más szívvel-lélekkel kitegyen magáért és tudja szerkeszteni az adatlapot. Oké, az megint csak igaz, hogy képcserélősdiért felesleges elvenni, de szerintem itt a fórumozók háromnegyede nem azért kéreget lapokat. Egyébként én örülök annak, hogy újra felfrissítik a sztáradatlapokat. Szerintem nem rossz dolog, ha cserélgetik egymás között az emberek a lapokat. Elvégre az a cél, hogy minden sztár a lehető legjobb gazdiját találja meg és legyen fessen kitöltve az adatlapja. Moderátoroktól én sem vennék el lapot, és elhiszem, hogy sok a munka (mert tényleg baromi sok melójuk van), de, ha nem tudnak sztáradatlapot szerkeszteni, akkor ajándékozzák el őket. Tény, nem normális az, ami itt megy, de a pozitívum az, hogy folyamatosan frissülnek az adatlapok. Szerintem ez annyira nem szörnyű, mint ahogyan leírtad. smileeee.gif

Esküszöm irigyellek, amiért ilyen pozitívan látod a dolgokat. Szerintem még rosszabb is, mint leírtam. Én is részese voltam a HQPnek, akkor ennek nyoma se volt az tény (bár ez már más téma). Oké, lehet túlzás volt, hogy az egész fórum erről szól, mert tényleg nem és vannak még értelmes tagok, de szerintem ezzel a háromnegyedes átlaggal sokat mondtál. Kíváncsi lennék, ha vissza lehetne nézni mi történt itt például a topik legelső oldala óta. Hogy akiket elkértek hány százalékuknak lett tényleg megírva az életrajzuk. Mert hogy odaböktek egy mondatot a végére, lecserélték a képet és csókolom az minden csak nem szerkesztés. Lehet én vagyok a pesszimista és én látom hülyén a dolgokat, de szerintem itt a legtöbben csak azért hajkurásszák a lapokat, mert sok csillagja van az adott illetőnek és jó cserealany. És ahogy mondtam mindig vannak kivételek. De kevés. Nagyon kevés. Egyébként meg ha annyira szeretnek valakit, akkor igenis írják meg a szerkesztőnek, hogy "hé te, hiányos X sztár adatlapja. Megtennéd, hogy kiegészíted?" De nem. Itt inkább mindenki megvárja, hogy leteljen az a cseszett 6-8 hónap, hogy megkaparinthassák kedvenceiket. De ezt az eszmecserét szerintem már nem itt kéne folytatni, mert a végén még mi kapunk a fejünkre. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, DiscoDiva, funny18, Twilight6, bellsiam, Luckie
2011. május 25. 18:59 #480
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2011.05.25. 18:31)
Esküszöm irigyellek, amiért ilyen pozitívan látod a dolgokat. Szerintem még rosszabb is, mint leírtam. Én is részese voltam a HQPnek, akkor ennek nyoma se volt az tény (bár ez már más téma). Oké, lehet túlzás volt, hogy az egész fórum erről szól, mert tényleg nem és vannak még értelmes tagok, de szerintem ezzel a háromnegyedes átlaggal sokat mondtál. Kíváncsi lennék, ha vissza lehetne nézni mi történt itt például a topik legelső oldala óta. Hogy akiket elkértek hány százalékuknak lett tényleg megírva az életrajzuk. Mert hogy odaböktek egy mondatot a végére, lecserélték a képet és csókolom az minden csak nem szerkesztés. Lehet én vagyok a pesszimista és én látom hülyén a dolgokat, de szerintem itt a legtöbben csak azért hajkurásszák a lapokat, mert sok csillagja van az adott illetőnek és jó cserealany. És ahogy mondtam mindig vannak kivételek. De kevés. Nagyon kevés. Egyébként meg ha annyira szeretnek valakit, akkor igenis írják meg a szerkesztőnek, hogy "hé te, hiányos X sztár adatlapja. Megtennéd, hogy kiegészíted?" De nem. Itt inkább mindenki megvárja, hogy leteljen az a cseszett 6-8 hónap, hogy megkaparinthassák kedvenceiket. De ezt az eszmecserét szerintem már nem itt kéne folytatni, mert a végén még mi kapunk a fejünkre. biggrin.gif

hát ez a baj, hogy a legtöbbnek csak azért kell hogy sok csillagja van! de azoktol is könyörögnek, akik szerkesztik rohog.gif és ha megkapják...jöhet a következő rohog.gif szerintem ha látják hogy szerkesztenek 1 adatlapot, akkor ennek örülni kéne!! nem pedig elvenni az illetőtöl, akié! bár vannak olyanok is, akik tényleg nem szerkesztik! szoval ha olyan veszi fel, aki tényleg szerkeszteni is akarja, akkor az rendben van szerintem!

és a másik dolog, amit kiemeltem rohog.gif egyetértek, mértnem szolnak a szerkesztőnek? biggrin.gif mert azért itt volt pár ember, aki igy a tag háta mögött irta, hogy kell neki az adatlapja! ez szerintem nem valami szép dolog amugy mellow.gif
de végülis ők tudják rohog.gif
én csak remélem, hogy az adatlapok olyanokhoz kerülnek, akik nemcsak gyüjteni akarják, hanem szerkeszteni biggrin.gif bár amint láttam, akik kérik,és kapják, azok szerkesztik is biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, Luckie
484 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!