Idézet (Dianna @ 2011.05.25. 18:31)
Esküszöm irigyellek, amiért ilyen pozitívan látod a dolgokat. Szerintem még rosszabb is, mint leírtam. Én is részese voltam a HQPnek, akkor ennek nyoma se volt az tény (bár ez már más téma). Oké, lehet túlzás volt, hogy az egész fórum erről szól, mert tényleg nem és vannak még értelmes tagok, de szerintem ezzel a háromnegyedes átlaggal sokat mondtál. Kíváncsi lennék, ha vissza lehetne nézni mi történt itt például a topik legelső oldala óta. Hogy akiket elkértek hány százalékuknak lett tényleg megírva az életrajzuk. Mert hogy odaböktek egy mondatot a végére, lecserélték a képet és csókolom az minden csak nem szerkesztés. Lehet én vagyok a pesszimista és én látom hülyén a dolgokat, de szerintem itt a legtöbben csak azért
hajkurásszák a lapokat, mert sok csillagja van az adott illetőnek és jó cserealany. És ahogy mondtam mindig vannak kivételek. De kevés. Nagyon kevés. Egyébként meg ha annyira szeretnek valakit, akkor igenis írják meg a szerkesztőnek, hogy
"hé te, hiányos X sztár adatlapja. Megtennéd, hogy kiegészíted?" De nem. Itt inkább mindenki megvárja, hogy leteljen az a cseszett 6-8 hónap, hogy megkaparinthassák kedvenceiket. De ezt az eszmecserét szerintem már nem itt kéne folytatni, mert a végén még mi kapunk a fejünkre.
hát ez a baj, hogy a legtöbbnek csak azért kell hogy sok csillagja van! de azoktol is könyörögnek, akik szerkesztik
és ha megkapják...jöhet a következő
szerintem ha látják hogy szerkesztenek 1 adatlapot, akkor ennek örülni kéne!! nem pedig elvenni az illetőtöl, akié! bár vannak olyanok is, akik tényleg nem szerkesztik! szoval ha olyan veszi fel, aki tényleg szerkeszteni is akarja, akkor az rendben van szerintem!
és a másik dolog, amit kiemeltem
egyetértek, mértnem szolnak a szerkesztőnek?
mert azért itt volt pár ember, aki igy a tag háta mögött irta, hogy kell neki az adatlapja! ez szerintem nem valami szép dolog amugy
de végülis ők tudják
én csak remélem, hogy az adatlapok olyanokhoz kerülnek, akik nemcsak gyüjteni akarják, hanem szerkeszteni
bár amint láttam, akik kérik,és kapják, azok szerkesztik is