Na még egyszer ideírom emlékeztetőül:
lezárult Kelly Clarkson és Lauren Graham lapjának pályázata. Aki írtak életrajzot, ne felejtsenek el szavazni, különben érvénytelen lesz a pályázata!
Holnap estig lehet szavazni. Utána eredményhirdetés és lapátadás.
ToTo adatlapos topikja
2012. június 10. 13:33
Michelle Vieth és Saúl Lisazo lapját szeretném elkérni mert egyiknek sincs szerkesztője. Előre is köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. június 10. 13:45
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Hello
BadGirl15 olyan kedves votl hogy oda adta nekem Soulja Boy adatlapját, kérlek csatoljátok át nekem, köszönöm
BadGirl15 olyan kedves votl hogy oda adta nekem Soulja Boy adatlapját, kérlek csatoljátok át nekem, köszönöm
Bessie
2012. június 10. 16:40
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Helena Paparizou profilképe nem megfelelő, így kerestem neki másikat.
Bessie
2012. június 10. 16:49
Sziasztok megint!
Asszem rossz emberhez csatoltátok HBK lapját. Nem a ti hibátok, Tündiii helyet Tündii-t írtam. Ha esetleg csatolnátok az eredeti emberhez, nagyon megköszönönném. Köszönöm
Asszem rossz emberhez csatoltátok HBK lapját. Nem a ti hibátok, Tündiii helyet Tündii-t írtam. Ha esetleg csatolnátok az eredeti emberhez, nagyon megköszönönném. Köszönöm
2012. június 10. 17:19
Sziasztok.
So Hee nevét írjátok át erre: Ahn So Hee
Kim Hyunah nevénél a macskakarmos részhez írjátok oda: HyunAh
Soyou lapjánál a nevet írjátok át Kang Ji Hyun-ra és a macskakarmos résznél pedig Soyou-ra írjátok át a nevét.
Köszönöm!
So Hee nevét írjátok át erre: Ahn So Hee
Kim Hyunah nevénél a macskakarmos részhez írjátok oda: HyunAh
Soyou lapjánál a nevet írjátok át Kang Ji Hyun-ra és a macskakarmos résznél pedig Soyou-ra írjátok át a nevét.
Köszönöm!
_ToTo_
2012. június 10. 17:46
Idézet (Bessie @ 2012.06.09. 12:25)
Én tettem oda, de szóltam is az előző szerkesztőjének, hogy írjon róla életrajzot. Visszaírt, hogy írni fog, úgyhogy addig nem adhatom át neked.
Köszönöm az infót!
Viszont lenne még egy kérésem, Ryan Rossnál lejárt a 6 hónap és ha lehetne elkérném! Előre is nagyon köszönöm.
_ToTo_
2012. június 10. 17:48
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.06.10. 16:49)
Sziasztok megint!
*HBK= Shawn Michaels, és akkor Tündiii, három i-vel.
2012. június 10. 20:41
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
A heti pályázatnak vége, a lapokat átadtam a nyerteseknek. Még egyszer gratulálunk nekik, és köszönjük a többiek munkáját.
Jövőhéten lehet pályázni a szokásos időben Mitchel Musso illetve Amy Winehouse adatlapjára.
Jövőhéten lehet pályázni a szokásos időben Mitchel Musso illetve Amy Winehouse adatlapjára.
11 felhasználónak tetszik:
Thora_90,
Pöttömke,
Vegas,
DiscoDiva,
picilány.,
duracell,
Grace Benning,
Vampiregirl1,
Black Hearth2,
Twilight6,
Évike12
2012. június 10. 21:44
picilány.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 2692 Azonosító: 142120 offline |
Kedves ToTo és Bessie.
Elkészítettem Jack Barakat bio és discográfiáját
Remélem így már visszakerülhet hozzám a lapja.
Kezdetek:
Jack Barakat 1988. június 18-án látta meg a napvilágot Marylandben. Iskoláját a Dulany High Schoolban végezte, ahol 2006-ban érettségizett. Ismert az All Time Low nevű banda kapcsán lett. A formáció 2003-ban alakult, és az akkor még középiskolai banda eleinte főként feldolgozásokat készített. Jack Alex Gaskarth, Rian Dawson, Zack Merrick mellett tagja a bandának, pontosabban állandó gitárosa.
All Time Low:
2003-2006:
A bandára főként az emo-pop és a pop-punk hallásvilág lett jellemző. Barakat - és természetesen a többi bandatag is - eközben lelkesen teljesítette középiskolai és tinédzserkori feladatait. Az All Tome Low 2004-ben adta ki első EP lemezét, mely a The Three Words to Remember in Dealing with the End címet kapta. Az EP sikere nagy segítség volt a debütáló albumuk, a The Party Scene kiadásában. Eközben új kiadót is szereztek: Hopeless Records, mellyel egy újabb EP látott napvilágot, a Put Up or Shut Up. Ez több listán is előkelő helyen landolt, például a Top Heatseekers listán a 12. helyen tetőzött. 2006 végén pedig turnézni indultak.
2007-2008:
2007 szeptemberében kiadták második stúdióalbumukat So Wrong, It's Right néven, amely már a Billboard 200-as listájára is felkerült, és a 62. helyen végzett; az Independent Albums listán pedig a 6. lett. Az album egyik leghíresebb kislemeze az Dear Maria, Count Me In. 2008 elején ismét turnézni mentek, illetve különböző nagy műsorokban szerepeltek, mint az MTV vagy a TRL műsorai. 2008 nyarán pedig Angliában is turnéztak. 2008 decemberében a Grammy Awards magazin a legjobb bandának titulálta.
2009:
Ez év elején bejelentették, hogy már dolgoznak harmadik lemezükön. Márciusban pedig már meg is jelent az első kislemeze: Weightless, mely az Egyesült Királyságban az első helyen végzett a listákon, illetve ez volt a banda első dala, melyet világszerte kiadtak. A harmadik album (Nothing Personal) pedig júliusban jelent meg. Az album a Billboard listáján a 4. helyen tetőzött. Ezután olyan nagy bandákkal dolgoztak együtt, mint a Metro Station, a Cobra Starship vagy éppen a Hey Monday. Ez év végén egy kiadóváltásra is sor került: leszerződtek a Interscope Recordsszal.
2010-2011:
Számos felkérés, fellépés és tévés szereplés után újabb dalt adtak ki Painting Flowers néven, mely az Alice in Wonderland (Alice Csodaországban) sikerfilm dalai között kapott helyett. A negyedik lemezük munkálatai is megkezdődtek még 2010-ben, ám az album csak a következő év júniusában debütált, és a Dirty Work nevet kapta. Az album egyik legsikeresebb kislemeze az I Feel Like Dancin'. Hogy új szerzeményeiket népszerűsítsék számos turnén vettek részt.
2012-napjaik:
2011 októberében bejelentették, hogy dolgoznak új, egyben ötödik lemezükön. 2012 elején pedig újabb kiadóváltásra került sor: az Interscope Records helyett az Independent kiadó fogja megjelentetni közelgő albumukat. Ez én májusában pedig még egy új dal is napvilágot látott The Reckless and the Brave címen.
bio by: gertii
Elkészítettem Jack Barakat bio és discográfiáját
Remélem így már visszakerülhet hozzám a lapja.
Kezdetek:
Jack Barakat 1988. június 18-án látta meg a napvilágot Marylandben. Iskoláját a Dulany High Schoolban végezte, ahol 2006-ban érettségizett. Ismert az All Time Low nevű banda kapcsán lett. A formáció 2003-ban alakult, és az akkor még középiskolai banda eleinte főként feldolgozásokat készített. Jack Alex Gaskarth, Rian Dawson, Zack Merrick mellett tagja a bandának, pontosabban állandó gitárosa.
All Time Low:
2003-2006:
A bandára főként az emo-pop és a pop-punk hallásvilág lett jellemző. Barakat - és természetesen a többi bandatag is - eközben lelkesen teljesítette középiskolai és tinédzserkori feladatait. Az All Tome Low 2004-ben adta ki első EP lemezét, mely a The Three Words to Remember in Dealing with the End címet kapta. Az EP sikere nagy segítség volt a debütáló albumuk, a The Party Scene kiadásában. Eközben új kiadót is szereztek: Hopeless Records, mellyel egy újabb EP látott napvilágot, a Put Up or Shut Up. Ez több listán is előkelő helyen landolt, például a Top Heatseekers listán a 12. helyen tetőzött. 2006 végén pedig turnézni indultak.
2007-2008:
2007 szeptemberében kiadták második stúdióalbumukat So Wrong, It's Right néven, amely már a Billboard 200-as listájára is felkerült, és a 62. helyen végzett; az Independent Albums listán pedig a 6. lett. Az album egyik leghíresebb kislemeze az Dear Maria, Count Me In. 2008 elején ismét turnézni mentek, illetve különböző nagy műsorokban szerepeltek, mint az MTV vagy a TRL műsorai. 2008 nyarán pedig Angliában is turnéztak. 2008 decemberében a Grammy Awards magazin a legjobb bandának titulálta.
2009:
Ez év elején bejelentették, hogy már dolgoznak harmadik lemezükön. Márciusban pedig már meg is jelent az első kislemeze: Weightless, mely az Egyesült Királyságban az első helyen végzett a listákon, illetve ez volt a banda első dala, melyet világszerte kiadtak. A harmadik album (Nothing Personal) pedig júliusban jelent meg. Az album a Billboard listáján a 4. helyen tetőzött. Ezután olyan nagy bandákkal dolgoztak együtt, mint a Metro Station, a Cobra Starship vagy éppen a Hey Monday. Ez év végén egy kiadóváltásra is sor került: leszerződtek a Interscope Recordsszal.
2010-2011:
Számos felkérés, fellépés és tévés szereplés után újabb dalt adtak ki Painting Flowers néven, mely az Alice in Wonderland (Alice Csodaországban) sikerfilm dalai között kapott helyett. A negyedik lemezük munkálatai is megkezdődtek még 2010-ben, ám az album csak a következő év júniusában debütált, és a Dirty Work nevet kapta. Az album egyik legsikeresebb kislemeze az I Feel Like Dancin'. Hogy új szerzeményeiket népszerűsítsék számos turnén vettek részt.
2012-napjaik:
2011 októberében bejelentették, hogy dolgoznak új, egyben ötödik lemezükön. 2012 elején pedig újabb kiadóváltásra került sor: az Interscope Records helyett az Independent kiadó fogja megjelentetni közelgő albumukat. Ez én májusában pedig még egy új dal is napvilágot látott The Reckless and the Brave címen.
bio by: gertii
Bessie
2012. június 11. 16:12
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Üdv!
Zuria Vega-nak nincsen szerkesztője, valaki átcsatolná kérem hozzám? Előre is köszönöm:
Lizania
Zuria Vega-nak nincsen szerkesztője, valaki átcsatolná kérem hozzám? Előre is köszönöm:
Lizania
Bessie
2012. június 11. 17:10
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Szia Bessie/ToTo!
Gabriel Soto-nak nincsen szerkesztője, és én szívesen átvenném. Átcsatolja valamelyikőtök hozzám, ha lehetséges?
Gabriel Soto-nak nincsen szerkesztője, és én szívesen átvenném. Átcsatolja valamelyikőtök hozzám, ha lehetséges?
Bessie
2012. június 11. 17:50
Ancsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 593 Csatolások: 998 Azonosító: 135804 offline |
Marco di Mauro lapjánál lejárt a 6 hónap szerkesztési idő. Szívesen átvenném a lap szerkesztését! Előre is köszönöm.
2012. június 11. 18:57
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Halihó! Kérlek tegyétek át Reece Mastin adatlapját ilus1996-hoz! Köszönöm
Bessie
2012. június 11. 19:17
Szia ToTo/moderátorok!
Lenne 2 lap, akiknél lejárt a 6 hónap. Ezért szívesen átvenném Cleo Massey és Marguerite MacIntyre adatlapját!
Előre is köszönöm!
Lenne 2 lap, akiknél lejárt a 6 hónap. Ezért szívesen átvenném Cleo Massey és Marguerite MacIntyre adatlapját!
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2012. június 11. 20:34
Asaka_Savisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 152 Csatolások: 819 Azonosító: 145163 offline |
Masahito Yamazaki lapját légyszíves csatoljátok át BenceWTF- nek, hozzám meg Lee Hye Ri lapját.
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Bessie
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.