Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. június 12. 20:18 #5001
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.06.12. 20:08)
Éppen ezért felesleges idegeskedni. Szóltok, mi meg intézkedünk. Ha nem kell neki a lap, akkor meg búcsút inthet neki. Ennyi. wink.gif 
Felesleges szerintem tovább ragozni. Elég sok figyelmeztető levelet küldtem már ki, amióta kineveztek. pardon.gif Úgyhogy figyelek! De ha ti is segítetek, akkor azt még jobban megköszönöm, és elkerülhetőek lesznek az ilyen helyzetek. beer.gif

És mi van Kristen Vangsness adatlapjával? Mert láthatóan pont ugyanakkor szerkesztette, mint az előzőt, így nála is letelt a 6 hónapos időkorlát. Most arra is fog nyomni egy "Szerkesztem" gombot? Nem azért, csak igen foghíjas Kristenről azaz informésön halmaz. Nem zavarna, ha foglalkozna vele, de semmi értelme, hogy azaz adatlap - és csomó más többi - nála porosodjon. Értem én, hogy elfoglaltság meg minden, mert én is a 90 tételemmel nyomulok, de néha azért fel tudok jönni és ránézni az adatlapjaimra, és fél évente egyszer-egyszer frissítgetni, profilképet cseréln, filmográfiát vagy biográfiát firkantani. Lényegében helyre tudnám pofozni jó magam is.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Évike12, Enaa
2012. június 12. 20:30 #5002
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Idézet (Baylee @ 2012.06.12. 20:18)

És mi van Kristen Vangsness adatlapjával?

Kristen adatlapján, ha nagyon szőrös szívűen nézem, akkor tényleg lejárt a hat hónap. Mert akárhogy számolom, 2011.12.12. 09:09 az pontosan hat hónapja volt.
Innentől, ha rá is nyom a szerkesztés gombra, de érdemben nem történik semmi változás, akkor gyorsan megy a figyelmeztető privi. De mivel nem egyedi az eset, sokat szerintem nem kell majd mérlegelnie a moderátor kolleginának, vagy kolléga úrnak.

Amit egyébként még el tudnék képzelni, az egy automata értesítés a szerkesztőnek, legkésőbb egy héttel a határidő lejárta előtt.
4 felhasználónak tetszik: Baylee, Grace Benning, Vampiregirl1, Enaa
2012. június 12. 20:41 #5003
- törölt felhasználó -    
Nellike és demetra14 többi száradatlapját is ajánlom a figyelmetekbe, ugyanis Nellike legfrissebb adatlapja is már egy éve nem volt frissítve, demetráé pedig két éve... nea.gif

Idézet (Baylee @ ~)
Mert láthatóan pont ugyanakkor szerkesztette, mint az előzőt, így nála is letelt a 6 hónapos időkorlát.

Többnyire én is ugyanakkor frissítem a lapjaimat, ha van egy kis időm, lecsapok rájuk, szóval ez még nem jelent semmit. Persze, ha 1-2 perc az eltérés, akkor nem szóltam smileeee.gif

Ó, és picilány. (aki az előző vitát kirobbantotta) Charlie Sheent ma pont fél éve nem frissítette, DE a legfrissebb adat is 2 éves... Nem hiszem el, hogy túl sok értelme van így szerkeszteni egy lapot. (Azért nem közvetlen neki írok, mert nagyon nem volt szimpatikus az előbbi lekezelő hozzájárása, miközben csak rányomott a Szerkesztem gombra... Még ha csinált is volna valamit, azt mondom, oké. De így nemigazán.) Szóval ha lehet, én átvenném... de nekem az is tökéletesen megfelel, ha ilyen pályázatos-megoldás lesz. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Évike12, Enaa
2012. június 12. 21:14 #5004
picilány.
picilány.
visszatérő vendég

Státuszez nem egy mámor, mi egyszer csak elillan, millió emlék agyamba bevillan..♥!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 315
Csatolások: 2692
Azonosító: 142120
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.12. 19:42)
Most már nem, mert rányomtál a szerkesztem gombra. pardon.gif

Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.12. 19:46)
Nem értem, hogyha egy adatlap nálatok van, és nem szerkesztitek (tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy van), akkor minek tartotok rá igényt. dry.gif (Bocsi ezért a hozzászólásért, de véletlenül a "Válaszolok" gombra nyomtam a "Szerkesztem" gomb helyett blush.gif )

Azért, mert igényt tartok rá, de nincs új információ róla, hiszen éppen nem él aktív zenei életet..smileeee.gif Azért nem fogom hagyni, 'elpocsékolni' egy általam szerkesztett lapot, amelyre igényt tartok, mert nincs róla információ és lejárt a 6hónap.. smileeee.gif

Idézet (Baylee @ 2012.06.12. 20:18)
És mi van Kristen Vangsness adatlapjával? Mert láthatóan pont ugyanakkor szerkesztette, mint az előzőt, így nála is letelt a 6 hónapos időkorlát. Most arra is fog nyomni egy "Szerkesztem" gombot? Nem azért, csak igen foghíjas Kristenről azaz informésön halmaz. Nem zavarna, ha foglalkozna vele, de semmi értelme, hogy azaz adatlap - és csomó más többi - nála porosodjon. Értem én, hogy elfoglaltság meg minden, mert én is a 90 tételemmel nyomulok, de néha azért fel tudok jönni és ránézni az adatlapjaimra, és fél évente egyszer-egyszer frissítgetni, profilképet cseréln, filmográfiát vagy biográfiát firkantani. Lényegében helyre tudnám pofozni jó magam is.

Már keresek információkat, sőt már fordítgatok is, hogy minden rendben legyen.. smileeee.gif

Idézet (joe_r @ 2012.06.12. 20:30)
Kristen adatlapján, ha nagyon szőrös szívűen nézem, akkor tényleg lejárt a hat hónap. Mert akárhogy számolom, 2011.12.12. 09:09 az pontosan hat hónapja volt.
Innentől, ha rá is nyom a szerkesztés gombra, de érdemben nem történik semmi változás, akkor gyorsan megy a figyelmeztető privi. De mivel nem egyedi az eset, sokat szerintem nem kell majd mérlegelnie a moderátor kolleginának, vagy kolléga úrnak.
Amit egyébként még el tudnék képzelni, az egy automata értesítés a szerkesztőnek, legkésőbb egy héttel a határidő lejárta előtt.

Fog történni érdemben is, de az elmúlt 1-2 hétben próbáltam megtartani az egyik lapomat, amelyre nagyon pályáztak, és azzal voltam elfoglalni. smileeee.gif Sorry.
3 felhasználónak tetszik: Baylee, DiscoDiva, Enaa
2012. június 12. 21:18 #5005
- törölt felhasználó -    
Szia ToTo!
Ha lesz időd kérlek csatold át Park Ji Yeon lapját SelenaGirl-nek mert neki adtam. smileeee.gif
Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. június 13. 05:59 #5006
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
SelenaGirl nekem adta Meng Jia lapját, légyszíves ha lesz időtök akkor csatoljátok már át hozzám.

Idézet (picilány. @ 2012.06.12. 21:14)
Azért, mert igényt 
tartok rá, de nincs új információ róla, hiszen éppen nem él aktív zenei életet..smileeee.gif Azért nem fogom hagyni, 'elpocsékolni' egy általam szerkesztett lapot, amelyre igényt tartok, mert nincs róla információ és lejárt a 6hónap.. smileeee.gif 

Ezt most nem értem. Olyas sztárok vannak nálad akiket még én is szerkesztenék, mert van róluk az interneten információ bőven. Szóval, ezt a 'azért mert igényt tartok ár, de nincs róla új információ' kifejezésedet inkább hanyagolni kellett volna. Mindemellett a kép váltást ismered? - Mivel biztosan van róluk már új fotók. Szerintem azt illene. pardon.gif Például néztem egy-két lapodnál még életrajz se semmi sincsen. Erre is ügyelni kéne, mivel akkor is elvehetik tőled, ha az 1 hónap alatt nem teszel semmit és majdan ott kell kapkodnod.
6 felhasználónak tetszik: Lizania, Évike12, pixie1013, brigicyy, Enaa, Bessie
2012. június 13. 06:20 #5007
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (Saranghae @ 2012.06.13. 05:59)
SelenaGirl nekem adta Meng Jia lapját, légyszíves ha lesz időtök akkor csatoljátok már át hozzám.
Ezt most nem értem. Olyas sztárok vannak  nálad akiket még én is szerkesztenék, mert van róluk az interneten információ bőven. Szóval, ezt a 'azért mert igényt tartok ár, de nincs róla új információ' kifejezésedet inkább hanyagolni kellett volna. Mindemellett a kép váltást ismered? - Mivel biztosan van róluk már új fotók. Szerintem azt illene. pardon.gif Például néztem egy-két lapodnál még életrajz se semmi sincsen. Erre is ügyelni kéne, mivel akkor is elvehetik tőled, ha az 1 hónap alatt nem teszel semmit és majdan ott kell kapkodnod.

Itt is ez a helyzet, legalább cserélt volna képet, rányomott a szerkesztem gombra aztán helló. Arról ne is beszéljünk, hogy legalább a srác leghíresebb filmjéről írna valamit. Nem volt felejthető alakítás, sztem nagyon jól játszott benne. A filmográfiában be van írva pl ez: Sidney Hall (2010) (pre-production) (rumored) .. Sidney Hall
Hát azért 2010 az régen volt... Az életrajza gportálról másolt a filmográfia imdb-ről szerintem, ez nem is lenne baj, de 2010 óta lett volna mit beírni ohmy.gif
4 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, Évike12, Thora_90, Enaa
2012. június 13. 17:32 #5008
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
A Little Mix-es Jesy Nelsonnak ma van a születésnapja, nem szeptemberben ahogy az adatlapja írja (Jesy Nelson (born June 14th 1991))
A hivatalos twitter oldalukon ma köszöntötték a többiek, a 3 másik Little Mixes is, ez tuti smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. június 13. 17:43 #5009
Selly 13
Selly 13
bellathorne.♥

StátuszCandice Accola.♥
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 698
Azonosító: 133827
Elkészült Mercedes Terrell életrajza. (elküldtem már hamarabb levélben de mivel ide kelett volna írnom beteszem ide is.) Így remélem visszakerül a lap. blush.gif

Mercedes Terrell, szicíliai és mexikói származású modell, 1984. június 2-án látta meg a napvilágot a kaliforniai Orange Countyban, ahol nevelkedett is. Karrierje 2004-ben kezdődött, a Function Garage Apparel klub fedezte fel, ruházati kollekció reklámozásához. Tehetsége miatt többször is megkeresték reklámok céljából. Szerepelt az DUB magazin, Miss Supercro Még ugyanebben az évben az Import Tuner májusi és a Lowrider júniusi magazinok számának a címlapjain láthattuk. A Bellatorhoz a második évadban került, így ő volt a Bellator lányok között az első.
2006-ban szerepelt a Diecast "Rise and oppose" , Big-Z és Warren G "The Biggest"
dalának a videoklipjének. 2011-ben a Swagger "25 legszexibb MMA lányok" listáján a második helyet érte el.
Szereti a száguldást ezért sokszor osztottak rá autós- motoros fotózást, és végül ebben a körben híresült el.

Díjak és eredmények:
"Miss Supercross" cím
Ő szerepelt elsőként, mint modell a DUB címlapján

Érdekességek:
- Kedvenc étel: sushi
- Kedvenc modell: Adriana Lima
- Kedvenc színész: Mike Myers
- Kedvenc színésznő: Catherine Zeta Jones
- Kedvenc ketrec-harcosa a Bellatornál: Alexander Shlemenko, Steve Carl és Ben Askren.
- Kedvenc film: Az ötödik elem, Tombstone - Halott város, Halálos hajsza, A híres Ron Burgundy legendája
- Kedvenc édesség: a csokin kívül minden
- Kedvenc TV műsor: A Simpson család, Azok a 70-es évek show
- Kedvenc autó: BMW, Ferrari
- Hobbija: Festés, rajzolás
- Szereti az édességet kivéve a csokoládét.
- Szabadidejében szívesen végez kreatív munkát. Ezenkívül szeret az edzőterembe menni tornázni, de ha van lehetősége, akkor előszeretettel néz focit,túrázik, snowboardozik,
csónakázik.
- Esténként gyakran diszkókban tölti az idejét, és bulizik a vele egykorú barátaival.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. június 13. 18:06 #5010
Saranghae
Saranghae
Szép kis kép... blink.gif
Ez is gyönyörű kép.. unsure.gif
Számomra kicsit furcsa..
Nem megfelelő.
Az övé sem megfelelő, nem vagyok kíváncsi a fél mesztelen testére.. rohog.gif
Nem jó.
Ne megfelelő...
Nem arckép..
Ez sem arckép, ráadásul koncert kép is... unsure.gif
A legjobb, még a profilképén is rajta van a neve. _nevet.gif
Ez most vicc?

NONAME lapok:
http://starity.hu/sztarok/wade-robson/
http://starity.hu/sztarok/eric-braeden/
2 felhasználónak tetszik: Enaa, _ToTo_
2012. június 13. 18:18 #5011
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Néhány gyöngyszem:

1. Spongya Bob, a színész - az elmaradhatatlan _nevet.gif
2. Modell és herceg egyszerre? Plusz szereti a Disneyt? Szerelmes vagyok. nevet2.gif Jelentkezzen kinek tetszik még!!! biggrin.gif
3. kíváncsi lennék, hogy a profilkép alapján melyik lenne végh ildikó?
4. Kíváncsi lennék, erre a 92-ben született Bence gyerekre. rohog.gif Hajadon, de már 32 gyereke van! _nevet.gif
26 felhasználónak tetszik: Saranghae, Twilight6, Rap4ever8, Thora_90, Baylee, Lizania, brigicyy, Lindsay019, Enaa, Pöttömke, Vampiregirl1, Évike12, Bogi13, Vegas, G-Dragon08, Eszter655, ItsLénaa, Saranghae17, Alishon., silenc, Black Hearth2, Kyra99, SoShi Kameo, pink_bunny, Lady Suzy, Riley13
2012. június 13. 18:21 #5012
Saranghae
Saranghae
Idézet (Bessie @ 2012.06.13. 18:18)
Néhány gyöngyszem:
2. Modell és herceg egyszerre? Plusz szereti a Disneyt? Szerelmes vagyok. nevet2.gif Jelentkezzen kinek tetszik még!!! biggrin.gif
4. Kíváncsi lennék, erre a 92-ben született Bence gyerekre. rohog.gif Hajadon, de már 32 gyereke van! _nevet.gif

Ezeket a lapokat valaki megcsinálta?? blink.gif
2012. június 13. 18:25 #5013
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (Saranghae @ 2012.06.13. 18:21)
Ezeket a lapokat valaki megcsinálta??  blink.gif

Ó, igen. Vannak még. Például egy szégyenlős reptérvezető. Mivel annyira szégyenlős, inkább nem reklámozom. pardon.gif
9 felhasználónak tetszik: Saranghae, Rap4ever8, Thora_90, Lizania, Enaa, Lindsay019, Vampiregirl1, pink_bunny, Lady Suzy
2012. június 13. 18:27 #5014
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Néhány gyöngyszem:

Spongya már elmaradhatatlan. biggrin.gif Foglalkozás: szakács, de én a profilkép alapján inkább rocksztárt, csövest, vámpírt írnék. biggrin.gif Ha már ilyen nagy a kereslet a mesefigurák adatlapjai iránt akkor indulhatna egy mesefórum is. Az adatlapszerkesztők átlagéletkora pedig zuhanhatna még 6-8 évesre. smileeee.gif

WTF? Most nézem, hogy a herceg-modellünk 25 kilóval született. ohmy.gif Az anyja még fel bírt kelni olyan súllyal? Tuti valami elírás, ez lehetetlen...
9 felhasználónak tetszik: Thora_90, Baylee, Bessie, Lizania, hana001, Enaa, Lindsay019, Vampiregirl1, Lady Suzy
2012. június 13. 18:59 #5015
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Rap4ever8 @ 2012.06.13. 18:27)
Spongya már elmaradhatatlan. biggrin.gif Foglalkozás: szakács, de én a profilkép alapján inkább rocksztárt, csövest, vámpírt írnék. biggrin.gif Ha már ilyen nagy a kereslet a mesefigurák adatlapjai iránt akkor indulhatna egy mesefórum is. Az adatlapszerkesztők átlagéletkora pedig zuhanhatna még 6-8 évesre. smileeee.gif
WTF? Most nézem, hogy a herceg-modellünk 25 kilóval született. ohmy.gif Az anyja még fel bírt kelni olyan súllyal? Tuti valami elírás, ez lehetetlen...

Miért szerinted a 32 gyerek nem az? rohog.gif Hihetetlen amit tudnak csinálni...Komolyan sem veszik az oldalt!
3 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Thora_90, Enaa
2012. június 13. 19:43 #5016
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Nekik csináltam új profilképet:
Alex Saidac
Fallon King
Geno Segers
José Luis Reséndez
Neosha King

Sorban vannak. biggrin.gif
2012. június 13. 19:43 #5017
- törölt felhasználó -    
Néhány gyöngyszem:

B*ZDMEEEG!!! (elnézést a kifejezésért, de muszáj volt) rohog.gif _nevet.gif ez behalás rofl.gif bírom az ilyesmiket, de szerintem nem vagyok egyedül biggrin.gif ja viccből csinálják, az oké, de ha valaki komolyan is gondolja, hogy ezeket megcsinálja, annak csókolom az édes száját...de Spongyabobnak már hányadszorra is csinálnak lapot? wtf.gif
2012. június 13. 19:55 #5018
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Oo.Klauu.oO lapjain mind lejárt a 6 hónap, a legutolsót is augusztusban szerkesztette.
2012. június 13. 20:09 #5019
- törölt felhasználó -    
Néhány gyöngyszem:

SpongyaBob lapja már most nem is jó, mert 1986. július 14-én született. _nevet.gif nevet2.gif
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Enaa, Bessie, Kyra99, Vampiregirl1
2012. június 13. 22:34 #5020
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (Bessie @ 2012.06.12. 20:08)
Éppen ezért felesleges idegeskedni. Szóltok, mi meg intézkedünk. Ha nem kell neki a lap, akkor meg búcsút inthet neki. Ennyi. wink.gif 
Felesleges szerintem tovább ragozni. Elég sok figyelmeztető levelet küldtem már ki, amióta kineveztek. pardon.gif Úgyhogy figyelek! De ha ti is segítetek, akkor azt még jobban megköszönöm, és elkerülhetőek lesznek az ilyen helyzetek. beer.gif

Régen is panaszkodtam, mikor még nem neveztek ki Téged, de akkor most is fogok. Már annyira régóta szúrja a szemem Zsanett.Zsüliett és BritneyVivi sztáradatlapjai. Ezt már számtalanszor kifejtettem, de sajnos nem történt változás velük. Van pár adatlapjuk, amik csak a név miatt van megőrzésre náluk, de más sokkal szívesebben szerkesztené (szerintem). Jó, bevallom nem tökéletesek az én adatlapjaim sem, mint ezt már régen megkaptam valakitől (főleg, hogy most egy tegnap engedélyezett adatlapomnak nincs életrajza, másik háromnak pedig csak a fele van kész), de szerintem mégis tisztességesebben végzem a "munkám", mint ők, s már dolgoztam annyit velük, hogy most felmerjek szólalni. Már több éve tökölnek egy adatlap életrajzán, kiírják hogy szerkesztik az adatlapjaikat, aztán meg csáó. Ja, és ha elveszik tőlük, akkor meg ők vannak felháborodva. Igen, és lehet hogy azért vagyok oda, mert mindkettőjüknél van kedvencem, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy én szeretném őket megkapni, hanem hogy olyas valakihez kerüljenek, aki normálisan gondjukat viseli. Az adatlapok bár nem vérre mennek, csak mivel az idézett bejegyzésedet közzétetted, akkor úgy érzem mostmár nem tudom hanyadszorra újra szólok, hátha lesz valami változás, vagy pályázat, mert eddig nagyon jól ment a gyűjtögetés, csak az adatlapok szerkesztése az meg jól elmaradt. Na most jövök példákkal is, amikre tényleg nagyon ki vagyok akadva:
Michael Jackson adatlapja úgy katasztrófa, ahogy van. A szöveg Wikipédiás, pedig egykor még szerintem a 6 hónapos szerkesztetlenség miatt kapta meg, de ő se nagyon szerkeszti, csak nyomogatja a szerkesztem gombot. Ez van Emily Osmenttel is, nála is csak szerkesztem gomb-nyomogatás van. És nála az dühít a legjobban, hogy már 20x megnyomta azt a hülye gombot, és semmit nem tudott vele csinálni. Michaelnek és Emilynek is annyi rajongója van - én személy szerint az utóbbinak -, és még annyi lelkes ember tudná őket szerkeszteni. Még én szóltam BritneyVivinek, hogy írja már bele a filmográfiájába, hogy már vetítik Amerikába a Cyberbully c. filmjét, mert ha nem szóltam volna, még ma sem írta volna bele. Igen, sikerült egy mondatot bebiggyeszteni a biográfiájába is, de picit ezt bővebben is kifejthette volna, hogy mi ez, kit játszik, és hogy miért forgatták ezt a filmet. Én (és szerintem a többi nagy rajongói is, szerintem tudják kikről van szó) annyi dolgot tudnék még róla firkantani, de ő annyit tudott az adatlapjával csinálni, hogy bemásolta az OLDALAMON LÉVŐ életrajzából egy kis bekezdést: "2010-ben leforgatták a Jonas című sorozat 2. évadát aminek Emily a 11. epizódban kapott sztárvendég szerepet.
2010 októberében megjelent a Fight or Flight című albuma. 2011 január 14-én jelent meg 4. videoklipje, a Lovesick, illetve 2010 decemberében elkészült a Lovesick dalából a fan verzió, ami a nevéhez híven rajongók képeiből állt össze."
Igen, ezt én írtam, és dühítő, hogy bárhányszor kérdezem meg, tojuk rám, ő nem cseréli el, mert neki kell az adatlap. Könyörgöm, mennyi tag lenne, akinek kellene, és még szerkesztené is? reklamalo.gif Ennyire kell neki, hogy egy rajongótól másoljon? És hol van a credit, hogy azt tőlem szedte? Egyáltalán miért nem tudta legalább átfogalmazni, vagy valami? Amúgy a diszkográfiája is el van írva, mert az All The Right Wrongs az nem album, hanem EP lemez. De nyugodtan röhögjetek ki, még rengeteg ilyen kis hibát tudok felfedezni. És ha már tényleg nagyon kötözködő szeretnék lenni, akkor frissíthetné a filmográfiáját is, mert azzal is el van maradva. Szóval még rengeteg dolgot tudnék felhozni, de hogy ne csak a kedvencem adatlapjára akadjak ki, ezért még nagyon jó példa lehet a gyűjtögetésre, hogy Hornyák Hajnalka adatlapján is csak a szerkesztem gomb nyomogatása ment, mert úgy, ahogy van én írtam a biót, anno én tettem ki neki azt a profilképet, és semmit nem csinált vele. Kimberley Wyatt adatlapjánál hagy ne mondjam mennyi hiba van - leginkább a filmográfiájában vehető észre, hogy "picit" el van maradva 2004-nél, de a bióját is lehetne frissíteni. Ha nem is olyan nagy rajongó nyilván nem tud annyi mindent hozzáírni (tapasztalatból mondom), de legalább megnézi a Wikipédiáját, vagy az IMDB-t, vagy esetleg keres egy külföldi rajongói oldalt, lefordítja, átfogalmazva, és kipipálva. Persze ha nem tud angolul, akkor minek vesz fel külföldi sztárt? Jó, akkor a következő ilyen adatlap Briana Evigan lenne. Nála is van 2 év lemaradás mint a filmográfiájában, mint a biográfiájában. És akkor tőle szerintem ennyi elég, habár szinte minden adatlapja ilyen, de elég ha megnézitek, mert már így is amennyit írtam, abból egy takaros bio ki is jönne.
Áttérek Zsanett.Zsüliettere. Kezdeném Indiana Evans adatlapjával, akinek a minimális bioja kívül annyi a baj, hogy hiába van kimásolva a filmográfia a Wikipédiáról, ebben csak az a bökkenő, hogy most egyre keresettebb színésznő lesz, és forgat filmeket is, amik nincsenek beleírva se a biográfiájába, se a filmográfiájába, pedig nála is lenne mit firkantani. Vannak nála magyar sztárok is, akiknek (számomra) nehezebb összehozni egy jó biográfiát, mert sok helyre kell érte menni, de ha nála van, akkor kötelessége annyi helyet megnézni, amíg nem talál annyi adatot, hogy saját fogalmazással, írással (!) összehozzon egy frappáns életrajzot. Kőrös Mimihez annyit hozzá lehetett volna írni, hogy láthattuk a Barátok Köztben. Szabó Erika életrajzát a Wikipédiáról másolta, plusz egy mondatot hozzáírt, hogy az Üvegtigris 3-ban is szerepelt. thumbup2.gif Baby Gabi is egytől-egyig másolva van - a hivatalos oldaláról. Ő érte még nagyon régen érdeklődtem, hogy esetleg nem-e cseréli el, vagy bármi, de mily meglepő módon NEM shout.gif Sabrina Bryan adatlapja sem a legnaprakészebb. És akkor még hagy ne soroljam a többi adatlapját, szerintem elég, ha vesztek rá egy pillantást, és a Google keresőbe bepötyögitek a nevét, találtok róla infót, legalábbis annyit, hogy írjon mindegyikhez 5 sort. Ja, és akkor még nem is beszélek arról, hogy az a minimum, ha új adatlapot kap, akkor új életrajz is dukálna hozzá. pardon.gif

Lehet, hogy ezután olyannak tűnök, akit csak az adatlapok érdekelnek, de nem. Az is a kérdés is felvetődhet mindenkinek, hogy miért nem írok a szerkesztőnek? Ugyan már, ez akkor érvényes lenne, ha 2-3 adatlapja lenne ilyen, de nem az összes - legalábbis az én szemszögemből... És mint hangoztattam, lenne elég sok mindenki az adatlapjukra, és mint Bessie mondta, azért vannak itt, hogy ők figyelmeztessék a szerkesztőt, ha pedig nem frissítik, akkor búcsút mondhatnak nekik. Remélem ezek az érveim érnek annyit, hogy küldtök nekik egy figyelmeztetést, vagy bármit, hogy változás legyen. Ha nem lesz, akkor pedig szerintem sok rajongó fog örülni, hogy felszabadultak a kedvenceik lapjai - akár ilyen pályázatos dolog, vagy bármi keretében. ToTo-t régen sokat zaklattam ezzel, de sajna nem történt változás, ami ugye nem az ő hibája, hanem az adatlap tulajdonosoké. És végül még annyi, hogy ez a helyzet sajnos nem csak náluk vannak, hanem kitudja még hány szerkesztőnél, akiknél ott porosodnak az esetleges kedvencük adatlapja, akiket ezerszer nagyobb örömmel és kedvvel szerkesztenék, ha meglenne rájuk az esély. És ezekre még annyit hoznék fel, hogy ez tényleg nem vérre meg, és fel se ér arra a szintre, hogy minek veszünk kutyát, ha aztán szegényt nem gondozzuk? Természetesen az én példám azért rossz erre, mert egy kutya, azért egy kutya, és mivel nekem is van, ezért ők is nagyon a szívügyeim, de remélem azért mégis átfedetten értettétek a példát, még ha nem is érnek fel az egymás szintjére az adatlapszerkesztéssel.
17 felhasználónak tetszik: Lizania, Rap4ever8, Pöttömke, Thora_90, Évike12, Baylee, Nina1122, Enaa, Saranghae, Black Hearth2, Kyra99, Vampiregirl1, KathPierce., Lady Suzy, pink_bunny, Riley13, Selly 13
484 oldal 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!