Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. június 15. 22:29 #5061
Viviiiii
Viviiiii
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 799
Csatolások: 4188
Azonosító: 151913
Beren Saat

1984. februar 26-an született Ankaraban. Tanulmányait Ankaraban Ted College középiskolában végezte el, majd Başkent Üniversitesin tanult.Számos reklámfilm szereplés után 2004-ben az Aşkımızda Ölüm Var című televizíós sorozatban debütált, ahol Ece Uslu nővérét játszotta. 2005-ben megkapta első főszerepét az Aşka Sürgün-ben. Ezután játszotta el Yasemin Ünsal szerepét a Hatirla Sevgili-ben, ami országos sikert hozott számára.
2008-ban kapta meg Bihter Yöreoğlu szerepét a Tiltott szerelemben, amely Halit Ziya Uşaklıgil klasszikus regényének feldolgozása. Alakításáért elnyerte az Arany Pillangó-díjat, mint a Legjobb színésznő. Ugyancsak vezető szerepet játszott Serdar Akar rendező filmjében a Gecenin Kanatlari-ban (Az éjszaka szárnyai), amit 2009 decemberében mutattak be.

Érdekességek:
    Kenan Doğulu a híres török énekes a férje
      2012 nyarán elutazik férjével Los Angeles-be 6 hónapig

Televíziós sorozatai:
    2004 Aşkımızda Ölüm Var...Nermin
    2005 Aşka Sürgün...Zilan Şahvar Azizoğlu
    2006-2008 Hatırla Sevgili...Yasemin Ünsal
    2007 Avrupa Yakası
    2008-2010 Tiltott szerelem...Bihter Yöreoğlu Ziyagil
    2010-2011 Fatmagül'ün Suçu Ne?...Fatmagül Ketenci Ilgaz

Filmjei:
    2008 Güz Sancısı'...Elena
    2009 Gecenin Kanatları...Gece
    2011 Gergedan Mevsimleri
    1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
    2012. június 15. 22:43 #5062
    Barbus87
    Barbus87
    The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
    Hozzászólás: 2988
    Csatolások: 468
    Azonosító: 131550
    Köszönöm szépen Coleen lapját, megtennétek, hogy a nevét átírjátok Coleen Rooney-ra? Mert mióta férjhez ment úgy viseli. Köszönöm smileeee.gif
    2012. június 15. 23:06 #5063
    - törölt felhasználó -    
    Idézet (Saranghae @ 2012.06.15. 22:07)
    Sziasztok!

Annyi kérdésem lenne ezekkel az adatlapok dolgokkal, és pályázatokkal kapcsolatban. Van egy lap Hyorin a lap az 1000. sorszám alatt van, de életrajza nincsen a szerkesztője meg nem is törődik a lappal, se a többi lapjával sem, amelyik lapjánál van életrajz az neki 1-2 soros, vagy értelmetlen. Ilyenkor ezzel most mi a helyzet? - át kerül a Starity-s profilra vagy sem? unsure.gif

Erre én is kíváncsi lennék, mivel ennél a lapjánál se a kép se az életrajz nem mondható megfelelőnek, de viszont ő is 1000 alatt van.
    /ha a szerkesztő az esetleges figyelmeztetés ellenére se pofozza ki a lapjait, lenne esélyem, hogy megkapjam vagy akkor átkerül a starity-s profilra és majd rá is pályázat lesz?/ unsure.gif
    1 felhasználónak tetszik: Bessie
    2012. június 15. 23:27 #5064
    Bessie
    Bessie
    Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
      Csoport: Moderátor
    Hozzászólás: 15796
    Csatolások: 67786
    Azonosító: 27941
    Idézet (Saranghae17 @ 2012.06.15. 23:06)
    Erre én is kíváncsi lennék, mivel ennél a lapjánál se a kép se az életrajz nem mondható megfelelőnek, de viszont ő is 1000 alatt van.
    /ha a szerkesztő az esetleges figyelmeztetés ellenére se pofozza ki a lapjait, lenne esélyem, hogy megkapjam vagy akkor átkerül a starity-s profilra és majd rá is pályázat lesz?/  unsure.gif

Átraktam a Starity profilra, figyelmeztettem, hogy 7 napja van normális életrajzot írni. Majd meglátjuk mit lép. Ha semmit, akkor pályázni lehet majd rá.
    2 felhasználónak tetszik: Saranghae17, SelenaGirl
    2012. június 15. 23:47 #5065
    _ToTo_
    _ToTo_
    Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
    Hozzászólás: 12526
    Csatolások: 11645
    Azonosító: 4133
    Idézet (Saranghae @ 2012.06.15. 22:07)
    Sziasztok!

Annyi kérdésem lenne ezekkel az adatlapok dolgokkal, és pályázatokkal kapcsolatban. Van egy lap Hyorin a lap az 1000. sorszám alatt van, de életrajza nincsen a szerkesztője meg nem is törődik a lappal, se a többi lapjával sem, amelyik lapjánál van életrajz az neki 1-2 soros, vagy értelmetlen. Ilyenkor ezzel most mi a helyzet? - át kerül a Starity-s profilra vagy sem? unsure.gif

Hááát, elég érdekes, annyi szent, de ha megnézitek a diszkógráfiát, úgy csinálta meg, hogy odaírta az albumok közé azokat az információkat aminek az életrajzban lenne a helye. Az is igaz, hogy nem egyvalakiről ír, hanem a csapatról egyben. Szóval annyira nem katasztrófa, mint első látásra tűnne. Írok neki egy figyelmeztetést, hogy javítsa ki - aztán meglátjuk hogyan tovább.
    3 felhasználónak tetszik: Saranghae, SelenaGirl, G-Dragon08
    2012. június 16. 08:15 #5066
    John_Cena
    John_Cena
    új tag
    Hozzászólás: 51
    Csatolások: 63
    Azonosító: 171562
    nagyon szeretném neki elkérni az adatlapját...Nincsen szerkesztője én szívesen szerkeszteném...Előre is köszönöm! meghajolo.gif meghajolo.gif
    2012. június 16. 09:51 #5067
    _ToTo_
    _ToTo_
    Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
    Hozzászólás: 12526
    Csatolások: 11645
    Azonosító: 4133
    Idézet (John_Cena @ 2012.06.16. 08:15)
    nagyon szeretném neki elkérni az adatlapját...Nincsen szerkesztője én szívesen szerkeszteném...Előre is köszönöm! meghajolo.gif  meghajolo.gif

Írj egy rövid 5-10 soros életrajzot, küld be ide. Utána megkaphatod a lapot.
    2012. június 16. 10:44 #5068
    - törölt felhasználó -    
    Idézet (Saranghae17 @ 2012.06.15. 23:06)
    /ha a szerkesztő az esetleges figyelmeztetés ellenére se pofozza ki a lapjait, lenne esélyem, hogy megkapjam vagy akkor átkerül a starity-s profilra és majd rá is pályázat lesz?/  unsure.gif

Nem kötekedni szeretnék, és a fórumozót sem szeretném megbántani. A lapjai többsége nem megfelelő. Vagy nincsen életrajza, esetleg ha van neki akkor az is 1-2 soros neki. Nem tudom ha ténylegesen szereti azokat a lapokat amik nála vannak akkor szerkessze legalább én így gondolom. Nálam is a kedvenceim vannak többségében, és próbálom frissíteni mindig őket ahogyan csak tudom. Szerintem a pályázatos biztosabb lenne mindenki számára.
    2012. június 16. 11:00 #5069
    - törölt felhasználó -    
    Kedves Moderátorok!
    Köszönöm Ryan Ross sztáradatlapját! blush.gif
    2012. június 16. 11:11 #5070
    - törölt felhasználó -    
    Üdv!

Jon Cryer adatlapja után szeretnék érdeklődni. Már lejárt nála a hat hónap (2011.08.18. 01:01) és a biográfiáján is szerintem van még mit beleírni.
    Hogyha lehetséges megkaphatnám, hogy szerkesszem az ő adatlapját?
    2012. június 16. 11:16 #5071
    Corby
    Corby
    -

Státuszi love him a lot.
    Hozzászólás: 7039
    Csatolások: 1417
    Azonosító: 147096
    Kedves Moderátorok!

Elnézést megint a zavarásért, de Brenda Asnicar óriási kedvencem, viszont lejárt nála a félév, és 1000.sorszám felett van, sőt 3000.Ha lehetséges, akkor szívesen elvállalnám szerkesztését. rolleyes.gif

Előreis köszönöm:Corby meghajolo.gif
    2012. június 16. 13:18 #5072
    Riley13
    Riley13
    EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
    Hozzászólás: 5050
    Csatolások: 1091
    Azonosító: 131122
    Idézet (_ToTo_ @ 2012.06.15. 22:17)

Megírtam az életrajzot. Bár ezt még bővíteni fogom.
    Margarita Magaña 1979. július 25-én született. Mexikói színésznő. Legismertebb szerepei az "Al diablo con los guapos", "Un gancho al corazón" és a "Teresa".
    Margarita 15 évesen kezdte karriérjét a Club of Gaby-ban. A Centro de Capacitación Artística de Televisa-n (CEA) tanult színésznőnek.
    1995-ben debütált a "María la del barrio" c. sorozatban, amiben Thalía mellett szerepelt.
    Első filmje a "La Primera Noche" melyben Osvaldo Benavides és Mariana Ávila mellett szerepelt.
    1999-ben újabb szerepet kapott a "Por tu amor" szappanoperában. 2001-ben az El juego de la vidában, 2002-ben pedig a Las vías del amorban kapott szerepet. (Alicia Betanzos)
    2008-ban a Cuando me enamoro c. sorozatban láthattunk. Jelenleg a Teresa című sorozatban láthatjuk a képernyőn Angelique Boyer és Sebastián Rulli mellett.
    2012. június 16. 13:43 #5073
    Kyra99
    Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
    Hozzászólás: 3653
    Csatolások: 603
    Azonosító: 150526

Joy Bryant, amerikai színésznő és modell.
    1976. október 19-én született Bronxban, az Egyesült Államokban. Jelenleg 35 éves. 2001-ben vált ismertté, a Carmen: A Hip Hopera című film által, melyben Nikki-t alakította. Ezután több filmben is játszott; például a Showtimeban, a Honeyban, a Spider-Man 2-ben, a Bobbyban és a Hunting Partyban. 2010 óta napjainkig a Parenthood című sorozatban játssza Jasmine szerepét.
    Magánélete:
    Magánéletéről nem sokat tudunk, mindössze csak annyit, hogy 2008 óta él házasságban Dave Pope-pal, az amerikai baseballjátékossal.

[Ezt természetesen mindig bővíteném amikor csak tudnám, a profilképét is lecserélném egy mai képre és Évről Évre részt is csinálnék neki.]
    2 felhasználónak tetszik: janet7, Bessie
    2012. június 16. 13:48 #5074
    - törölt felhasználó -    
    Őt, őt, őt tegyétek át a Starity-s profilra, mivel már nem tartok rájuk igényt. Köszönöm! meghajolo.gif
    2012. június 16. 14:09 #5075
    hellorl
    hellorl
    alksldjskd
    Hozzászólás: 1577
    Csatolások: 82
    Azonosító: 129677
    Helló!
    Melanie Fionának nincsen szerkesztője, és én szívesen elvállalnám ezt a feladatot smileeee.gif
    2012. június 16. 16:05 #5076
    - törölt felhasználó -    

Mario Gomez német–spanyol felmenőkkel rendelkező német labdarúgó, jelenleg a Bayern München játékosa. A VfB Stuttgart amatőrcsapatban kezdte pályafutását még 2003-ban. 2004-ben mutatkozott be a nagycsapatban is, március 9-én a Chelsea elleni bajnokok ligája mérkőzésen, ahol ugyan csak 10 perc játéklehetőséget kapott. Május 8-án a Bundesligában is debütált. Német és spanyol állampolgársággal is rendelkezik, ám 17 éves kora óta az összes német utánpótlásválogatottban szerepelt. A 2008-as Európa-bajnokság német keretbe behívta Joachim Löw, ám itt kiábrándító teljesítményt nyújtott. A 2012-es Európa Bajnokságon is részt vesz, az eddigi meccseiken minden gólt Gomeznek köszönhet a német válogatott.
    2012. június 16. 18:39 #5077
    - törölt felhasználó -    
    Sziasztok!
    Az ő lapja tavaly volt utoljára frissítve, és az egész biója üres. Ha írok egy rövid életrajzot neki, úgy elkérhetném?
    2012. június 16. 18:47 #5078
    cucika
    cucika
    ▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

StátuszMeine Ehre heißt Treue! Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Ungarn erwache!
    Hozzászólás: 1108
    Csatolások: 55
    Azonosító: 151711
    Kedves Toto!

Szeretném veled is megosztani azt a levelet amit az előbb a formanyomtatványon a moderátoroknak elküldtem.
    Szeretném kérni a te segítségedet is, mivel úgy érzem igazságtalanság ért. Ez bármikor, bárkivel előfordulhat ha nem járunk utána miként lehetséges az, hogy olyan adatlap ami még akkor jön létre, amikor itt még ismeretlen valaki,csak úgy gazdát cserélhet amikor már berobban a köztudatba,ráadásul a Beren Saat adatlapját, mint annyi más most már ismert török sorozat szereplőt én hoztam létre, nem csak rányomtam a szerkesztés gombra. Ha változnak a feltételek, talán nem ártana egy pár napos határidőt is adni arra, hogy olyan aki éppen mondjuk kórházban van, vagy külföldön tartózkodik és éppen nem tud órákat tölteni a számítógépnél, lehetőséget kapjon arra, hogy a megváltozott körülményeknek megfelelően intézze ügyeit.

Bízva igazságos megítélésedben várom segítségedet vagy ha te vagy a kompetens,esetleges döntésedet.

"Tisztelt Moderátorok!

Többhetes Istanbuli tartózkodás után,végre túl a tanulmányi vizsgákon,felpakolva több Gigaybte anyaggal-videók, helyi bulvárlapok naprakész cikkeiből szedett információkkal, Beren Saat és Engin Akyürek legújabb sorozatának forgatásáról személyes tapasztalatainak élményeivel, végre a szünidő első napján nekiállnék török kedvenceim adatlapjainak frissítésének és szomorúan látom, hogy Beren Saat adatlapjának szerkesztése már nem az enyém.
    Sajnálatosan ráadásul olyan személy kapta meg, név szerint Vivii, aki az elmúlt időszakba több alkalommal is megkeresett írásban az adatlap cseréje miatt és én világossá tettem számára ,hogy semmiképpen nem mondok le róla, bármilyen kecsegtető csereajánlatot is tesz. Azt már csak mellékesen említeném meg mint a török nyelvet anyanyelvi szinten beszélő és ebből kifolyólag kizárt, hogy bármit amit a török sajtóban hallok vagy olvasok félreérteném, ezért állithatom, hogy ráadásul téves információkkal is frissítette az adatlapot.
    Az Önök működési szabályzatában megjelölt 6 hónapos szerkesztési határidőt betartva úgy érzem jogtalanul került el tőlem a szerkesztés joga.
    Szerintem a szabályzat nem csak az egyik félre nézve kellene, hogy kötelező érvényű legyen.
    Számomra érthetetlen miként történhet ilyen dolog.
    Remélem ez csak egy félreértés amit kérem Önöket, legyenek szívesek mielőbb orvosolni.

Tisztelettel, Erol/cucika"
    2012. június 16. 19:22 #5079
    Lambika
    Lambika
    Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
      Csoport: Kitiltott
    Hozzászólás: 6194
    Csatolások: 363
    Azonosító: 135613
    sziasztok, szeretném elkérni Chantal Andere adatlapját. Tegnap már megbeszéltük, hogy akkor kapom meg, ha rendesen megszerkesztem a nálam lévő adatlapokat, nos ez már megvan, mindegyikhez írtam életrajzot és akihez kell, filmográfiát vagy diszkográfiát. Köszi előre, majd jelezzetek, hogy megkapom-e.
    http://starity.hu/sztarok/chantal-andere/
    2012. június 16. 20:18 #5080
    chelseagirl18
    chelseagirl18
    White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
    Hozzászólás: 3016
    Csatolások: 311
    Azonosító: 123303
    Sziasztok!

Nagyon szeretném megkapni Theo Walcott adatlapját, a "gazdája" 2 éve nem szerkesztette (a többi lapját se). Nincs megírva az életrajza sem.
    Én írtam egy rövid összefoglalót, ha megkapom a lapját kibővítem természetesen.

Theo 1989. március 16.-án született Londonban. Az Angol Válogatott és az Arsenal F.C. labdarúgója.

Család

Édesapja jamaikai-brit, édesanyja brit származású. Nővére testépítő. Theo nagynénje, Yvonne a Harry Potter filmek rendezőjének, David Yates-nek a felesége. Néhány családtagja feltűnik a Harry Potter és a Főnix Rendje című filmben. 2004 óta Melanie Slade, angol modell a barátnője, akit azóta már eljegyzett.

Labdarúgás

Több junior klubban is játszott, az első profi klubja a Southampton volt, 2004-től 2006-ig erősítette a csapatot, majd 2006-ban az Arsenal csapatához igazolt és jelenleg is ott játszik csatár poszton. A válogatottban is játszik, 2006 május 30-án ő lett a legfiatalabb válogatott tag, 17 éves és 75 napos volt ekkor. A válogatott éppen Magyarország ellen játszott barátságos mérkőzést az Old Traffordon. 2006-ban elvitték a VB-re, de lehetőséget nem kapott a játékra. Idén részt vesz az EB-n, alig, hogy csereként beállt Svédország ellen, csodálatos találatával kiegyenlítettek a mérkőzésen, melyet aztán az angolok nyertek.

Ja és minden lapomat rendbe tettem smileeee.gif
    Köszönöm smileeee.gif
    484 oldal 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259
    Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!