Idézet (cucika @ 2012.06.16. 23:37)
Tudod azért részrehajlást érzek, mert másnak láttam, az írják, hogy beszéld meg a szerkesztőjével, nekem, meg még egy figyelmeztetést sem küldenek. De azért amit írtál lájkoltam.
A 'beszéld meg a szerkesztővel' hozzászólásokat nem mi írjuk, hanem a tagok egymásnak - de nem a kitöltetlen lapok esetén.
Olvasgasd át légyszíves a szabályokat, mert olyasmikre hivatkozol ami KITÖLTÖTT lapokra vonatkozik.
Elnézést kérek, hogy nem avval indítom minden reggelemet, hogy átnézzek 14 ezer adatlapot, hogy melyik jár le aznap és figyelmeztetéseket irogassak. Mindenkinek egyszerübb a saját 10-20-30 adatlapjára odafigyelni a határidőkkel, mint nekem vagy Bessienek 14 ezer lapra ...
Ha belebotlok hibás lapokba vagy kitöltetlen lapokba, írok figyelmeztetést, hogy mit kell javítani vagy pótolni, ha a tagok találnak ilyet és az 1 hónap helyett 7 hónapja nincs életrajz vagy a 6 hónapos frissítésre szánt idő helyett már másfél éve nem volt szerkesztve a lap, akkor nincs miről beszélni.
Az, hogy 'felszabadítottad' a lapokat amik nem voltak kitöltve - vagyis inkább lemondtál róluk, hogy ne kelljen megcsinálni - megint csak engem és a szabályok szükségességét igazolják. Évek óta ment a húzavona mert sokan csak a szerkesztés gombot nyomogatták de nem csináltak semmit, míg más meg kitöltené a lapot.
Egy 5-10 soros életrajzot akkor is lehet írni, ha egy sort sem találni az illetőről. Sok ilyen van az imdb-n is.
Ezt a kis életrajzot úgy írtam, hogy csak a filmográfiája és a születési ideje és helye volt elöttem, mert akkor még semmit nem lehetett találni róla - most se sokkal többet, de azért már itt-ott vannak infók. Ha ennyit írtál volna senki nem szólt volna egy szót sem. Nem kell és nem is lehet mindenkiről oldalakat írni - főleg nem azokról akik karrierjük kezdetén vannak.
A részrehajlásról meg annyit, hogy mielött viviii a lap felől kezdett érdeklődni, nem beszéltem vele korábban.