Stephen Lunsford adatlapja nagyon régóta nem volt szerkesztve, ezért én szívesen elvállalnám őt, hiszen szerintem ő az, aki megérdemel egy rendes adatlapot. Előre is köszönöm
Biográfia:
Stephen Lunsford amerikai színész. 1989. november 25-én született Kalifornia Sacramento városában. Első szerepét 2003-ban kapta a Már megint Malcolm című sorozatban, ahol a szomszéd kisfiút játszotta el. Ezután a Nincs mesében 2 epizódnyi, illetve a Nyughatatlan fiatalokban és a Zoey 101 című sorozatban is egy-egy epizódnyi szerepet kapott, az igazi áttörést viszont 2007-ben Cameron szerepe hozta a Bratz - Talpra csajok! című tinédzsereknek szóló filmben. Következő szerepeit is sorozatokban tudhatta magáénak, ugyanis vendégszereplőként láthattuk a Cory in the House c. sorozatban, a Született feleségekben, ill. a V, mint Viktóriában. 40 epizódon keresztül láthattuk a Kamen Rider: Dragon Knight című sorozatban Kit Taylor bőrébe bújva, illetve a Doktor Addison-ban 6 epizód erejéig, majd legújabban a Teen Wolf vérfarkasos sorozatban csíphetjük őt el, hiszen az első évadban is feltűnt, de a másodikban is láthatjuk őt.
Filmográfia:
2003: Már megint Malcolm (szomszéd fiú)
2004-2005: Nincs mese (Chad)
2005: Blood Deep (Fiatal Will)
2005: Nyughatatlan fiatalok (Steven)
2006: The Problem with Percival (Kyle Strum)
2007: Zoey 101 (Greg)
2007: Bratz - Talpra csajok! (Cameron)
2007: Cory in the House (Schulman)
2009: Született feleségek (Travers McLain)
2009: Maneater (Todd)
2008-2010: Kamen Rider: Dragon Knight (Kit Taylor/Dragon Knight/Adam)
2009-2010: Doktor Addison (Dink)
2011: V, mint Viktória (Dale Squires)
2011: Beneath the Darkness (Brian)
2011-2012: Teen Wolf - Farkasbőrben (Matt)