Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. június 21. 18:30 #5161
TommyScans
TommyScans
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 830
Csatolások: 10295
Azonosító: 28189
Idézet (TommyScans @ 2012.06.17. 20:59)
HEIKE MAKATSCH http://starity.hu/sztarok/heike-makatsch/
JULIA ORMOND http://starity.hu/sztarok/julia-ormond/
Mindegyik adatlap elég régen volt már frissítve. Gondolom , ha eddig nem volt ezután sem lesznek. Megkaphatom őket?

Köszönöm az adatlapokat! Heike kész van és Julia adatlapja is még a héten be lesz fejezve.
2012. június 21. 18:30 #5162
- törölt felhasználó -    
Bae Sue-ji-t át szeretném neveztetni Bae Sue Ji-ra és macskakörömbe kérném a Suzy nevet feltüntetni
Életrajza:
Bae Soo Ji (művésznevén Bae Sue Ji vagy Suzy) 2010-ben debütált a Miss A lánycsoporttal a Bad Girl Good Girl (Bad But Good) zeneszámukkal, mely olyan híres díjátadókon kapott előkelő helyezést, mint a Cyworld Digital Music Awards és az Mnet Asian Music Awards. 7 hét múlva a lányok visszatértek a „Breath” című balladájukkal. 2010 októberében Suzy lett az MBC Show! Music Core című műsorának a házigazdája SHINee-ból ismert Onew-al és a T-ara-ból ismert Park Ji Yeon-al. Ezzel egyetemben megjelent a Miss A Step Up című kislemeze. Később Suzy más zenei műsorokat is vezetett, ilyen pl.: az SBS Inkigayo vagy az Mnet M! Countdown. Suzy emellett díjat nyert a 21. Seoul Music Awards-on, ahol a „Hot New Star 2011” címet kapta meg. 2011 szeptember elején a Miss A Kínában is debütált. 2011 októberében Suzy bekerült az Invincible Youth 2 (청춘 불패) revüben. A show-ban ezen kívül szerepelt még a Girls” Generation-ből ismert Sunny, Kang Ji Young (KARA), Amber (F(x)), Bo Ra (SISTAR) és a Rainbow-ból ismert Woori. A műsort 2011. október 9-én kezdték sugározni, és 2011. november 11-én ért véget. Ezután Suzy a Dream High-ban alakította Hyemi-t.
Eltekintve a csoportos tevékenységtől, 2012 januárjában Suzy újabb szerepe kapott a KBS2 „Dream High” című drámájának a második évadában. A drámában január 3-tól egészen február 28-ig volt jelen. Ezután a Introduction to Architecture romantikus filmben kapott főszerepet. 2012. március 31-én Suzy először volt kifutópályán főmodellként. Ekkor volt a Szöuli Divat Hét.
2012. április 26-án Suzy elnyerte a „Legjobb Új Színésznő” díját a Paeksang Awards-on, az Introduction to Architecture című film utáni szereplése után.
Előre is köszönöm Bessie, ha átrakod a lapot! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. június 21. 18:57 #5163
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7039
Csatolások: 1417
Azonosító: 147096
Kedves Moderátorok!

Mivel Max Carver adatlapjáért páran jelentkeztek, ezért légyszíves, ha lehetséges rakjátok a Starity profilra.

Köszönöm előre is:Corby
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. június 21. 20:03 #5164
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (corny4 @ 2012.06.19. 23:46)
Hali  smileeee.gif 
Szeretném elkérni Robbie, David és John adatlapjait - ha még nem kérte el senki
És egy költői kérdésem is lenne az utóbbi adatlapjával kapcsolatban: nem lehetne a John Rhys-Davies "Gimli" nevet átváltoztani valahogy simán csak John Rhys-Davies-re?  mellow.gif

David Bradley-hez és John Rhys-Davies-hez írj egy 5-10 soros életrajzot,és már csatolom is. beer.gif

Idézet (Shenayla @ 2012.06.20. 10:48)
Sziasztok! María Eugenia Suarez lapját megkaphatom??? Köszi

Előbb tedd rendbe a lapjaidat.

Idézet (Lizania @ 2012.06.21. 17:43)
Üdv!
Csak szeretnék rákérdezni mi a helyzet Cynthia Kitbo lapjával? Az IMDB-n kívül mindenhol h nélkül van írva a neve, ha h-val írom ki akar javítani a keresőrendszer a Google-ben. Amit már leírtam, hogy a h nélküli lap az utólag létrehozott lap lehet, a h-s lap pedig az előbb létrehozott, amit az IMDB szerint hozhattak létre. Valamit kellene már kezdeni, bár nem sürgetem, annyira azért nem az érdekem. Jelenleg, mivel szerkesztő nélkül volt, nálam van a h-s lap, de addig nem szerkesztek rajta semmit, amíg nem tudom megmarad-e a helyes névvel persze. Előre is köszönöm a választ:
Lizania

Folyamatban van. Nem kell sokat várnod a válasszal.
2012. június 21. 20:39 #5165
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Múltkor nem linkeltem be a lapját. Szóval kérhetem hogy írjátok át Walcott nevét Theo Walcottra? smileeee.gif
2012. június 21. 21:20 #5166
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Sziasztok!

Cara Delevingne lapjának nincs szerkesztője, és nincs szerkesztőnek jelentkezek gomb. Hozzám csatoljátok, ha szépen megkérem? smileeee.gif

UI: Minden lapom szépen rendben van. smileeee.gif
2012. június 21. 21:40 #5167
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Bessie @ 2012.06.21. 20:03)

Folyamatban van. Nem kell sokat várnod a válasszal.

Rendben, csak már nem most írtam ezt meg. Amúgy meg köszönöm szépen Anette és Ana Patricia lapját! meghajolo.gif
2012. június 21. 21:41 #5168
- törölt felhasználó -    
Hello!
Láttam, hogy Corby lemondott Max Carver lapjáról! Szeretnék rá jelentkezni!
Írtam is egy rövid életrajzot, amit természetesen kibővítek, ha megkapom a lapot!

Élete:
1988. augusztus 1-én született San Franciscoban. Van egy ikertestvére, C harlie, akinél 7 perccel fiatalabb. Szüleik Robert és Annie Carver.

Karrier:
Nyolcadikos korában kezdett érdeklődni a színészet iránt. Miután elvégezte a középiskolát, testvérével Los Angelesbe költözött, hogy színészi karrierjüket építsék. Ugyanebben az évben ő és Charlie jelentkeztek egy tehetségkutató irodába, három héttel később hívták őket vissza, ugyanis megkapták a Scavo-ikrek szerepét a nagysikerű Született feleségek című sorozatban.
A sorozat előtt Max kisebb szerepeket kapott, több sorozatban is feltűnt 1-1 rész erejéig.
2012. június 21. 22:59 #5169
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Stephen Lunsford adatlapja nagyon régóta nem volt szerkesztve, ezért én szívesen elvállalnám őt, hiszen szerintem ő az, aki megérdemel egy rendes adatlapot. Előre is köszönöm meghajolo.gif

Biográfia:

Stephen Lunsford amerikai színész. 1989. november 25-én született Kalifornia Sacramento városában. Első szerepét 2003-ban kapta a Már megint Malcolm című sorozatban, ahol a szomszéd kisfiút játszotta el. Ezután a Nincs mesében 2 epizódnyi, illetve a Nyughatatlan fiatalokban és a Zoey 101 című sorozatban is egy-egy epizódnyi szerepet kapott, az igazi áttörést viszont 2007-ben Cameron szerepe hozta a Bratz - Talpra csajok! című tinédzsereknek szóló filmben. Következő szerepeit is sorozatokban tudhatta magáénak, ugyanis vendégszereplőként láthattuk a Cory in the House c. sorozatban, a Született feleségekben, ill. a V, mint Viktóriában. 40 epizódon keresztül láthattuk a Kamen Rider: Dragon Knight című sorozatban Kit Taylor bőrébe bújva, illetve a Doktor Addison-ban 6 epizód erejéig, majd legújabban a Teen Wolf vérfarkasos sorozatban csíphetjük őt el, hiszen az első évadban is feltűnt, de a másodikban is láthatjuk őt.

Filmográfia:

2003: Már megint Malcolm (szomszéd fiú)
2004-2005: Nincs mese (Chad)
2005: Blood Deep (Fiatal Will)
2005: Nyughatatlan fiatalok (Steven)
2006: The Problem with Percival (Kyle Strum)
2007: Zoey 101 (Greg)
2007: Bratz - Talpra csajok! (Cameron)
2007: Cory in the House (Schulman)
2009: Született feleségek (Travers McLain)
2009: Maneater (Todd)
2008-2010: Kamen Rider: Dragon Knight (Kit Taylor/Dragon Knight/Adam)
2009-2010: Doktor Addison (Dink)
2011: V, mint Viktória (Dale Squires)
2011: Beneath the Darkness (Brian)
2011-2012: Teen Wolf - Farkasbőrben (Matt)
2012. június 22. 08:58 #5170
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349881
Azonosító: 98426
Sziasztok! Louis Tomlinson életrajza szerintem édes kevés, figyelembe véve, mennyi mindent lehetne még írni róla. Nem régen írtam a szerkesztőjének, hogy, ha nem tart rá igényt, vállalnám a lapot, de abban az esetben, ha megtartja, megkértem rá, hogy fogalmazzon egy szép kerek biot neki. Mivel még csak válaszra sem lettem méltatva, gondoltam idefordulok. Ha lehetséges áthelyeznétek a Starity profiljára és valamikor sort kerítenétek egy adatlapos topic nyitására? Vagy igazából nekem annyi is bőven elég lenne, ha valaki olyan ír rá a szerkesztőjére, akire hallgat is. Előre is köszönöm. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, FruFruChan, Enaa
2012. június 22. 10:02 #5171
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lady Suzy @ 2012.06.22. 08:58)
Sziasztok! Louis Tomlinson életrajza szerintem édes kevés, figyelembe véve, mennyi mindent lehetne még írni róla. Nem régen írtam a szerkesztőjének, hogy, ha nem tart rá igényt, vállalnám a lapot, de abban az esetben, ha megtartja, megkértem rá, hogy fogalmazzon egy szép kerek biot neki. Mivel még csak válaszra sem lettem méltatva, gondoltam idefordulok. Ha lehetséges áthelyeznétek a Starity profiljára és valamikor sort kerítenétek egy adatlapos topic nyitására? Vagy igazából nekem annyi is bőven elég lenne, ha valaki olyan ír rá a szerkesztőjére, akire hallgat is. Előre is köszönöm. meghajolo.gif

Én írtam neki egy levelet,igyekeztem minél kedvesebb,közvetlenebb módon fogalmazni hogy lássa,jót akarok.Elmondtam neki mi a probléma,min kéne változtatni és hogy minél előbb kellene ezt orvosolni ha szeretné a lapot megtartani.Reménykedjünk hogy rám hallgatni fog,ha nem,akkor meg már pláne nem mondhatja hogy senki nem próbálta figyelmeztetni. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Enaa
2012. június 22. 10:17 #5172
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni Dallon Weekes lapját, mert lejárt a szerkesztési 6 hónap és én szivesen szerkeszteném!
Nagyon köszönöm! üdv.
2012. június 22. 11:12 #5173
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Idézet (Empress @ 2012.06.20. 12:54)
Kimberly Wyatt
Mivel nem tudom ,hogy hova kéne írni stb. ezért leírom ide remélem nem probléma.
Kimberly Wyatt
Amit tudni kell róla
Kimberly Kaye Wyatt amerikai táncosnő,énekesnő és koreográfus.2001 óta a nagy sikerű Pussycat Dolls tagja volt.
Élete
Kimberly Kaye Wyatt 1985.február.4-én született USA-ban Wattensburg Missouri-ban.Édesapja traktorkodással foglalkozik,van egy lány testvére és két bátyja.Elsőnek táncolni 7 éves korában kezdett el.Majd 14 évesen ösztöndíjjal bekerült  Broadway Dance illetve a  New York-i Joffrey Ballett  centerbe.Las Vegasba repült egy meghallgatásra mikor elvégezte a középiskolát 17 évesen.Meghallgatás után egy luxushajón dolgozott  majd évek után Hollywoodban szerzett nevet magának mint táncosként.
Karrier
2001-ben Robin Antin hívására csatlakozott a Pussycat Dollsba.Kezdetben 8 indultak de, Carmen Electra és még egy nő kiszállt Sway után.2008-ban még 2 tag lépett ki bandából.De 2010-ben Kimberly után Ashley,Jessica és Melody is elhagyta a csapatot.Így végül 2010-ben teljesen feloszlott.
Banda feloszlása utána egyből szólókarrierjébe kezdett bele.Első szóló klipje a Candy volt ahol Aggro Santos is közre működik.Kim még 2010-ben megalapította a Her Majesty & The Wolves nevű duót.Első klipjük még abban az évben megjelent Glaciers névvel.Majd a következő kisfilm Stars In You Eyes követte ,2012-ben pedig a Goodbye Goodnight.2011 a banda több fesztiváli fellépést kapott.Kelkoo című magazinnak levetkőtt a táncos lány.Majd közvetlen ezután megjelent az első albumok 111 címmel.Pop Justice blogjában az 5. helyezést érte el.2011 augustusában a csapat egy hosszú szünetett tartott,kezdett úgy tűnni ,hogy feloszlanak.De októberben 5 állomást végig fellépeztek.Idén 2012 januárában ismét felkérték ,hogy legyen zsűri a Got To Dance-ban.
Filmográfia
13 Going on 30 (2004
Starsky & Hutch (2004) 
Cedric the Entertainer Presents (2002) 
Discográfia
The Pussycat Dolls - PCD (2005)
The Pussycat Dolls - Doll Domination (2008
Aggro Santos Feat Kimberly Wyatt – Candy
Kimberly Wyatt - Not just a doll
Goodbye Goodnight
Stars in you eyes
Glaciers

Ha jól tudom akkor ma már meglehet kapni.Hát ez lenne az mellow.gif
2012. június 22. 12:37 #5174
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy ezt a lapot én hoztam létre anno, de elvesztettem (igen, ezzel nincs is gondom, nem volt életrajza, így jártam), de azóta sincs kicserélve az amit tudni kell róla szöveg, pedig azt én írtam amúgy, és kb. 3 sorból se áll az életrajza, pedig van mit írni Ollyról sztem, én sem azért nem írtam meg anno mert nem volt mit, hanem mert nem volt időm a lapjaimmal foglalkozni, de most már van smileeee.gif Szóval mit gondoltok, írjak a szerkesztőjének, hogy írja meg, vagy kérje vissza tőle akkor? Szerintetek?
2012. június 22. 12:46 #5175
- törölt felhasználó -    
Idézet (Barbus87 @ 2012.06.22. 12:37)
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy ezt a lapot én hoztam létre anno, de elvesztettem (igen, ezzel nincs is gondom, nem volt életrajza, így jártam), de azóta sincs kicserélve az amit tudni kell róla szöveg, pedig azt én írtam amúgy, és kb. 3 sorból se áll az életrajza, pedig van mit írni Ollyról sztem, én sem azért nem írtam meg anno mert nem volt mit, hanem mert nem volt időm a lapjaimmal foglalkozni, de most már van smileeee.gif Szóval mit gondoltok, írjak a szerkesztőjének, hogy írja meg, vagy kérje vissza tőle akkor? Szerintetek?

Eleve neki kellett volna azért először írnod.Szerintem megcsinálja ha szólsz neki,sőt,az is lehet hogy akár visszaadja,ezt nem tudhatod.
Egy levéllel nem vesztesz semmit,ha ezután se oldódik meg,akkor kell itt szólni. wink.gif
2012. június 22. 12:54 #5176
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.06.21. 15:07)
Nincs életrajza. Írj neki egy 5-6 sorosat és másold be ide. Csak ennek ellenében lehet szó arról, hogy megkapd. smileeee.gif

Rendben! smileeee.gif
Matthew Joseph Cardona, Jr, vagy ismertebb nevén Zack Ryder 1985. május 14.én látta meg aa napvilágot Merrick-ben, New York-ban.
Jelenleg a WWE-vel, a Pankrátorszövetséggel van szerződése a ahol a RAW-ben szerepel. Debütálására 2004-ben került sor a New York Wrestling Collection-nél. Itt a Brett Matthews nevet viselte. Ugyanitt, kis idővel később tag - team csapatot alakított Bryan Myers-el. A csapat sikeres volt, hisz legyőzték a NYWC Tag team Bajnokokat, Dickie Rodz-ot és Mason Raige-t, ezzel ők lettek az új Bajnokok. Június 4-én visszavágót rendeztek a címért, de ezen a meccsen is ők kerültek ki győztesen. 1 hónap elteltével a Holt-Elnökök nevű ugyancsak Tag-Team csapat megtámadta őket, így elvszetették az övet.
Ryder karrierje a WWE-nél 2006-ban kezdődött, amikor aláírt náluk. Ennek értelmében Zack a Deep South Wrestling-hez került, ahol fejlesztésen vett részt. Itt ismét találkozott Bryan Myers-el, akivel ismét Tag-Team csapatot alakítottak. A csapat ugyancsak jól szerepelt, hiszen megnyerték a DSW Bajnoki Öveket. Az uralkodásuk azonban nem tartott sokáig, mert novemberben elvesztették az Urban Assault nevű csapat ellen. Ryder nem sokkal később átkerült az Ohio Valley Wrestling-hez, ahol ismét magának tudhatta a Tag Team övet.
2007. májusában átkerült az ECW-hoz, ahol a legelső mérkőzésén győzelmet aratott, ezért debütálhatott a SmackDown-on is, a WWE műsorában.
Ryder több PPV-n is részt vett például: Armageddon, Draft
Az NXT második évadában Zack mentorkodhatott is. Ő lett Titus O'neil mentora, ám ez nem járt túl sok sikerrel, mert Titus volt az első aki kiesett az újonok közül.
Ezek után Ryder elindított egy saját Youtube-s sorozatát, ami hatalmas sikernek örvendett, ezzel egyetemben, Rydernek hatalmas rajongó tábora lett, ami jó fényt vetett a WWE-beli karrierjére. Zack oloyan híres lett, hogy a rajongó tábor már Ryder-s pólót követelt, erre persze nem kellett sokat várni. Zack hamarosan Internet-szenzáció lett.
Legnagyobb és egyben legjobb eredménye a 2011-es TLC-n volt, ahol Dolph Ziggler ellen megszerezte United States Bajnoki övet.
Ryder nagyon jóban van John Cena-val, ám a Royal Rumble idején, Zack többször is tolókocsiba került A Big Red Monster, vagy is Kane miatt. A WrestleMania 28-n ott lehetett a 12 fős Tag Team meccsen a Teddy Team vs. Johnny Team meccsen. Itt azonban Eve elvette Ryder figyelmét, így The Miz könnyedén kifektette Zacket-t. A meccs után Zack kiborult Eve-re. Torres-nek több sem kellett: az egész WWE Univerzum előtt ágyékon rúgta Ryder, ezzel megalázta őt egy egész Stadion ember előtt. Zack ezen is túltette magát, és mára már jól van.

Érdekességek Zack Ryder-ről:
Magasság: 188 cm
Tömeg: 97 kg
Főbb eredménye: United States Bajnok
Befejező/kivégző mozdulat: Zack Attack, Rough Ryder
2012. június 22. 12:56 #5177
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Nem kötekedésből de szerintem hozzá még lehet írni 1-2 dolgot.
2 felhasználónak tetszik: Enaa, Selena111
2012. június 22. 13:30 #5178
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (WhiteAngel @ 2012.06.22. 12:46)
Eleve neki kellett volna azért először írnod.Szerintem megcsinálja ha szólsz neki,sőt,az is lehet hogy akár visszaadja,ezt nem tudhatod.
Egy levéllel nem vesztesz semmit,ha ezután se oldódik meg,akkor kell itt szólni. wink.gif

köszi, írtam neki, remélem nem veszi "beledumálásnak" wink.gif biggrin.gif
2012. június 22. 13:32 #5179
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Köszi a lapot! meghajolo.gif
2012. június 22. 14:02 #5180
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Köszönöm Grettell átnevezését és a Cynthia lapjával kapcsolatos gondok megoldását! meghajolo.gif
484 oldal 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!