Kedves Moderátorok!
Ha nem nagy gond, elkérhetném Zach Braff adatlapját?
http://starity.hu/sztarok/zach-braff/
Mert már 3 hónapja lejárt a szerkesztési határidő! Előre is nagyon szépen köszönöm!
ToTo adatlapos topikja
2012. július 08. 20:30
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. július 08. 20:44
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Alison Lerman @ 2012.07.08. 20:30)
Kedves Moderátorok!
Mert már 3 hónapja lejárt a szerkesztési határidő! Előre is nagyon szépen köszönöm!
1000 alattiakat pályázat útján osztunk ki.
2 felhasználónak tetszik:
Enaa,
Alison Lerman
2012. július 08. 20:49
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Sziasztok
Lenne egy olyan lap amit szívesen elvállalnék
1000. sorszám felett simán el tudjátok kérni, ha találtok itt olyat amit szeretnétek szerkeszteni.
- Ha olyan lapot kértek amin jelenleg nincs életrajz, akkor úgy tudjátok elkérni és megkapni, hogy egy minimális kis rövid életrajzot készítetek a laphoz és úgy kéritek el.
Ezeknek a kritériumoknak megfelel, és van róla egy rövidke életrajz is, az elősző szerkesztője törölte magát.
Persze a szövegen alakítanék, miután megkaptam, hasonlóan a többi lapomhoz
Róla lenne szó.
Ha nem gond, én nagyon szívesen elvállalnám.
Előre is köszönöm
Lenne egy olyan lap amit szívesen elvállalnék
1000. sorszám felett simán el tudjátok kérni, ha találtok itt olyat amit szeretnétek szerkeszteni.
- Ha olyan lapot kértek amin jelenleg nincs életrajz, akkor úgy tudjátok elkérni és megkapni, hogy egy minimális kis rövid életrajzot készítetek a laphoz és úgy kéritek el.
Ezeknek a kritériumoknak megfelel, és van róla egy rövidke életrajz is, az elősző szerkesztője törölte magát.
Persze a szövegen alakítanék, miután megkaptam, hasonlóan a többi lapomhoz
Róla lenne szó.
Ha nem gond, én nagyon szívesen elvállalnám.
Előre is köszönöm
Bessie
2012. július 08. 20:59
Sziasztok,ha nem probléma,szeretném elkérni Tyga adatlapját hiszen rég nincs már életrajza.Köszönöm előre is.
a bevezető eddig ennyi, majd holnap megírom az egészet
Tyga amerikai rapper, a Young Moneyhoz szerződött. Travie McCoy az unokatestvére. Leghíresebb dala a Rack City és a Lil Wayne közremüködésével készült Faded. Debütáló albuma idén jelent meg Careless World: Rise of the Last King címmel.
+
Katy B lapja is lejárt, ha lehet megkaphatnám a lapot? ha kell életrajzot is küldök, az már kész van
a bevezető eddig ennyi, majd holnap megírom az egészet
Tyga amerikai rapper, a Young Moneyhoz szerződött. Travie McCoy az unokatestvére. Leghíresebb dala a Rack City és a Lil Wayne közremüködésével készült Faded. Debütáló albuma idén jelent meg Careless World: Rise of the Last King címmel.
+
Katy B lapja is lejárt, ha lehet megkaphatnám a lapot? ha kell életrajzot is küldök, az már kész van
Bessie
2012. július 09. 00:23
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Privátban megbeszéltem Dimitriával,hogy nekem adja Kimi Räikkönen adatlapját. Megtennétek,hogy átcsatoljátok hozzám? Felajánlotta Dimitria,hogy ő is megerősíti az átadást,ha szükséges.
Köszi szépen előre is
Köszi szépen előre is
2012. július 09. 08:11
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Tinaaa. @ 2012.07.09. 01:28)
Sziasztok.Szeretném Steve adatlapját elkérni.Előre is köszönöm.
Ezer alatti, pályázat lesz kiírva rá.
Közérdekű közlemény!
Mi lenne, ha az, aki adatlapot szeretne, előbb elolvasná a szabályzatot? Sokkal kevesebb dolga lenne Bessie-nek és ToTónak, ha nem bombáznátok őket felesleges kérésekkel. Ha elolvasod a szabályzatot, rögtön megkapod sok kérdésedre magad is a választ. De már el is mondtuk jó párszor. Az 1000. alatti helyezésű sztárok pályázat útján keresnek maguknak új gazdit, ergo az 1000. alatti helyezésű sztárok esetében felesleges ide írosgatni.
13 felhasználónak tetszik:
Lizania,
Enaa,
Vampiregirl1,
SoShi Kameo,
Jessy,
ItsLénaa,
Pöttömke,
Bessie,
Black Hearth2,
duracell,
pink_bunny,
DiscoDiva,
silenc
2012. július 09. 09:42
Olivia Holt biója webfordítós, értelmetlen, nincs filmográfiája sem, úgyhogy a szabályok értelmében írtam neki egy új életrajzot és szeretném átvenni a lap szerkesztését.
Karrierje
Színészi pályafutását helyi színházak társulatában kezdte, mindössze 3 esztendősen már énekelt és játszott. Szerepet kapott többek között az Annie és a Through the Looking Glass című darabokban is, majd egy független filmben, a Black & Blue-ban volt látható.
Ezután Amerika-szerte sugárzott tévéreklámokban tűnt fel, például a Hasbro, Mattel és a Bratz szpotjaiban. 2008-ban egy színész találkozón első helyezést nyert modell és színésznő kategóriákban, melynek köszönhetően leszerződtette a Abrams Artist Agency és a Ford Models.
2011-ben érte el az áttörést, amikor elnyerte a Harcra fel! című Disney XD sorozat női főszerepét, amelynek már második évadát sugározzák az amerikai tévécsatornán.
2012-ben a Girl Vs. Monster című film főszerepében lesz majd látható, ahol Skylar Lewist alakítja, aki rájön, hogy családja szörnyvadász dinasztia volt, és most rajta a sor, hogy megküzdjön a szörnyekkel.
Magánélet
A Tennessee állambeli Germantownban született Mark és Kim Holt középső gyermekéként, van egy nővére, Morgan és egy öccse, Cade. Mississippiben, Nesbitben nőtt fel, mielőtt karrierje érdekében Los Angelesbe költözött családjával.
Iskolájában tagja volt a sakk csapatnak, továbbá versenyszerűen tornázott és szurkolt. Van egy Diesel nevű yorkie-ja, legjobb barátnője pedig Jadin Gould színésznő.
Karrierje
Színészi pályafutását helyi színházak társulatában kezdte, mindössze 3 esztendősen már énekelt és játszott. Szerepet kapott többek között az Annie és a Through the Looking Glass című darabokban is, majd egy független filmben, a Black & Blue-ban volt látható.
Ezután Amerika-szerte sugárzott tévéreklámokban tűnt fel, például a Hasbro, Mattel és a Bratz szpotjaiban. 2008-ban egy színész találkozón első helyezést nyert modell és színésznő kategóriákban, melynek köszönhetően leszerződtette a Abrams Artist Agency és a Ford Models.
2011-ben érte el az áttörést, amikor elnyerte a Harcra fel! című Disney XD sorozat női főszerepét, amelynek már második évadát sugározzák az amerikai tévécsatornán.
2012-ben a Girl Vs. Monster című film főszerepében lesz majd látható, ahol Skylar Lewist alakítja, aki rájön, hogy családja szörnyvadász dinasztia volt, és most rajta a sor, hogy megküzdjön a szörnyekkel.
Magánélet
A Tennessee állambeli Germantownban született Mark és Kim Holt középső gyermekéként, van egy nővére, Morgan és egy öccse, Cade. Mississippiben, Nesbitben nőtt fel, mielőtt karrierje érdekében Los Angelesbe költözött családjával.
Iskolájában tagja volt a sakk csapatnak, továbbá versenyszerűen tornázott és szurkolt. Van egy Diesel nevű yorkie-ja, legjobb barátnője pedig Jadin Gould színésznő.
_ToTo_
2012. július 09. 10:54
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Jessy @ 2012.07.09. 00:23)
Privátban megbeszéltem Dimitriával,hogy nekem adja Kimi Räikkönen adatlapját. Megtennétek,hogy átcsatoljátok hozzám? Felajánlotta Dimitria,hogy ő is megerősíti az átadást,ha szükséges.
Köszi szépen előre is
Köszi szépen előre is
Felesleges. Ha valaki úgyis sunyiskodna a cserével (azt mondja, hogy a másik odaadta, miközben a szerkesztő nem is tud semmiről) az úgyis kiderülne.
Valószínűleg mindenkinek feltűnt, hogy nem minden kérést teljesítettem. Ennek egyszerű oka van. A lejárt lapokkal ToTo foglalkozik. Jobb, ha ez az ő feladata marad. Jobban átlátja. Én maradok a cserénél, Staritys lapok átadásánál és az új lapok moderálásánál. Elég az.
Szóval a többi kérés sincs elfelejtve. Ha jön ToTo, átnézi a kéréseteket.
8 felhasználónak tetszik:
Évike12,
Grace Benning,
SoShi Kameo,
Pöttömke,
Enaa,
pink_bunny,
Jessy,
DiscoDiva
2012. július 09. 11:08
sziasztok. Csarnoki Antal adatlapját 2011. 10. 14.-én szerkesztették utoljára. Én szívesen átvenném a szerkesztést.
2012. július 09. 11:15
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.07.09. 11:08)
sziasztok. Csarnoki Antal adatlapját 2011. 10. 14.-én szerkesztették utoljára. Én szívesen átvenném a szerkesztést.
Írj egy 5-10 soros életrajzot!
De amúgy nem igaz, hogy senki se olvas utána. Én és már jó sokan leírtuk ugyanezt nemegyszer.
2012. július 09. 12:55
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Halihó! Érdekelne, hogy Jérôme d’Ambrosio adatlapját megkaphatnám-e. Vagy először életrajzot kell írni, és utána kaphatom meg? Előre is köszi!
2012. július 09. 13:04
Ismét szeretnélek megkérni Titeket, hogy csatoljatok át néhány lapot, a következő felhasználóknak:
pink_bunny-nak Lionel Messi és Gerard Piqué adatlapját.
Vegas-nak pedig Eric Christian Olsen lapját.
Köszönöm!
pink_bunny-nak Lionel Messi és Gerard Piqué adatlapját.
Vegas-nak pedig Eric Christian Olsen lapját.
Köszönöm!
2012. július 09. 13:05
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Gajcsi @ 2012.07.09. 12:55)
Halihó! Érdekelne, hogy Jérôme d’Ambrosio adatlapját megkaphatnám-e. Vagy először életrajzot kell írni, és utána kaphatom meg? Előre is köszi!
Igen, előtte írj egy rövidke életrajzot.
2012. július 09. 14:40
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Köszönöm szépen az adatlapot Már kész is a biográfia, diszkográfia, stb.
Még lenne egy aprócska kérésem vele kapcsolatban, majd ha valamelyik moderátor ráér
Át kéne írni a nevét erre ->
Lee Seong Yeol "Sungyeol" -ra. Így a helyes. Előre is megköszönöm
Még lenne egy aprócska kérésem vele kapcsolatban, majd ha valamelyik moderátor ráér
_ToTo_
2012. július 09. 14:46
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Idézet (lA-dONNA @ 2012.07.09. 14:40)
Köszönöm szépen az adatlapot Már kész is a biográfia, diszkográfia, stb.
Azt te is meg tudod csinálni, ne terheld őket még jobban.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.