Üdv!
Néhány héttel ezelőtt írtam ide két lappal kapcsolatban, de választ nem kaptam rá, vagy csak elkerülte a figyelmemet (ha így volt, akkor elnézést..!).
A két lap: Juan Soler és Fernando Carrillo volt. Mindkét lap 2011-ben volt utoljára szerkesztve. Én szívesen szerkeszteném tovább őket, ha ez megoldható.
Előre is köszönöm.
Ancsu
ToTo adatlapos topikja
2012. július 10. 12:37
Kedves Moderátorok/_ToTo_!
Elvállalnám Lukas Podolski adatlapját, mivel több, mint 1éve nem volt szerkesztve.
Elvállalnám Lukas Podolski adatlapját, mivel több, mint 1éve nem volt szerkesztve.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. július 10. 12:51
Sziasztok!
Bocsi, hogy megint ilyennel zavarok, de jelentkeznék a Starity adatlapon lévő Lee Min-Young-ra és Bai Ling-re.
És nagyon köszönöm a lapokat
Bocsi, hogy megint ilyennel zavarok, de jelentkeznék a Starity adatlapon lévő Lee Min-Young-ra és Bai Ling-re.
_ToTo_
2012. július 10. 13:30
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline |
[b]R-Truth életrajza
Ron Killings, ismertebb nevén R-Truth 1972. január 19.-én látta meg a napvilágot Georgina-ban.
Ron a World Wrestling Entertainment szövetség profi pankrátora. Truth a pályafutását 1999-ben kezdte, amikor debütált a NWA Wildside-nál. Egész addig Ron a zenei karrierjét építgette, aztán felkereste az NWA-t.
1999 – 2001 között a WWF tagja volt.
Rick Michaels egy promóciós videó kazettát küldött a WWF-nek (World Wrestling Federation)
Április 12-én Robinsonville -ben egy királyi ütközetben megnyerte az akkor még betöltetlen nehézsúlyú Dél-bajnokságot, ám néhány hónappal később elvesztette a címet.
Truth újra aláírt az akkor már WWE néven futó céghez 2008. július 25-én. Régebben teljesen figyelmen kívül hagyták, ám akkora komoly ellenfél lett mindenki számára, a Hardcore Championship bajnok.
A Friday Night SmackDown epizódjában 2008. augusztus 29-én egy ismert arc lett, mert legyőzte Kenny Dykstrat. Ezután már a RAW pankrátora lesz, ahol 2010. augusztus 15.-én megmérkőzik a Nexus ellen John Cena-val, Edge-el, és 4 másik szupersztárral együtt. 2011-ben vesztett egy mérkőzésen John Morrison ellen, ezért nem indulhatott a WWE címért, emiatt sorozatosan megtámadta volt csapattársát.
Ezután Ron összeállt The Miz-el, és ők lettek az Awesome Truth (Király-Igazság) ám ennek The Miz vetett véget, mikor megtámadta R-truth-t.
R-Truth most Kofi Kingstonnal együtt WWE Tag-Team Bajnokok. Ron idők közben heel karakterről face-re váltott, így megkedvelte a közönség.
Érdekességek
Befejező mozdulata: Consequence, Truth Axe, Hang Time, Lie Detector, Truth Conviction
Testsúly: 107 kg
Magasság: 188 cm
[/b]
Ron Killings, ismertebb nevén R-Truth 1972. január 19.-én látta meg a napvilágot Georgina-ban.
Ron a World Wrestling Entertainment szövetség profi pankrátora. Truth a pályafutását 1999-ben kezdte, amikor debütált a NWA Wildside-nál. Egész addig Ron a zenei karrierjét építgette, aztán felkereste az NWA-t.
1999 – 2001 között a WWF tagja volt.
Rick Michaels egy promóciós videó kazettát küldött a WWF-nek (World Wrestling Federation)
Április 12-én Robinsonville -ben egy királyi ütközetben megnyerte az akkor még betöltetlen nehézsúlyú Dél-bajnokságot, ám néhány hónappal később elvesztette a címet.
Truth újra aláírt az akkor már WWE néven futó céghez 2008. július 25-én. Régebben teljesen figyelmen kívül hagyták, ám akkora komoly ellenfél lett mindenki számára, a Hardcore Championship bajnok.
A Friday Night SmackDown epizódjában 2008. augusztus 29-én egy ismert arc lett, mert legyőzte Kenny Dykstrat. Ezután már a RAW pankrátora lesz, ahol 2010. augusztus 15.-én megmérkőzik a Nexus ellen John Cena-val, Edge-el, és 4 másik szupersztárral együtt. 2011-ben vesztett egy mérkőzésen John Morrison ellen, ezért nem indulhatott a WWE címért, emiatt sorozatosan megtámadta volt csapattársát.
Ezután Ron összeállt The Miz-el, és ők lettek az Awesome Truth (Király-Igazság) ám ennek The Miz vetett véget, mikor megtámadta R-truth-t.
R-Truth most Kofi Kingstonnal együtt WWE Tag-Team Bajnokok. Ron idők közben heel karakterről face-re váltott, így megkedvelte a közönség.
Érdekességek
Befejező mozdulata: Consequence, Truth Axe, Hang Time, Lie Detector, Truth Conviction
Testsúly: 107 kg
Magasság: 188 cm
[/b]
_ToTo_
2012. július 10. 13:33
Mario Götze adatlapjánál már rég letelt a 6 hónap, plusz egy sor életrajza sincsen. Én szívesen szerkeszteném őt,hogy ha lehetne.
Mario Götze német labdarúgó, jelenleg a Borussia Dortmund játékosa.
A SC Ronseberg-nél kezdett el ismerkedni a labdarúgás alapjaival. Dortmundba költözése után csatlakozott a Hombrucher SV 09/72 csapatához. Nyolc évesen aztán csatlakozott a Dortmund ifjúsági akadémiájához. 2009. november 21-én debütált a Bundesligában a 1. FSV Mainz 05 ellen. 2010. november 17-én debütált a felnőtt válogatottban, Svédország ellen. 2011. augusztusában az Arsenal 40.000.000€-ért szerette volna szerződtetni, de a Borussia Dortmund elutasította az ajánlatott. Ha létrejött volna az átigazolás, akkor Götze lett volna mindenidők legdrágább német játékosa. Mario Götze is pályára lépett a 2012-es Európa-bajnokságon.
Mario Götze német labdarúgó, jelenleg a Borussia Dortmund játékosa.
A SC Ronseberg-nél kezdett el ismerkedni a labdarúgás alapjaival. Dortmundba költözése után csatlakozott a Hombrucher SV 09/72 csapatához. Nyolc évesen aztán csatlakozott a Dortmund ifjúsági akadémiájához. 2009. november 21-én debütált a Bundesligában a 1. FSV Mainz 05 ellen. 2010. november 17-én debütált a felnőtt válogatottban, Svédország ellen. 2011. augusztusában az Arsenal 40.000.000€-ért szerette volna szerződtetni, de a Borussia Dortmund elutasította az ajánlatott. Ha létrejött volna az átigazolás, akkor Götze lett volna mindenidők legdrágább német játékosa. Mario Götze is pályára lépett a 2012-es Európa-bajnokságon.
_ToTo_
2012. július 10. 13:46
Kedves ToTo!
Szeretném elkérni Vickie Guerrero adatlapját, mert a Starity a szerkesztője, és én elvállalnám, ha lehet.
Előre is köszi!
http://starity.hu/sztarok/vickie-guerrero/
Szeretném elkérni Vickie Guerrero adatlapját, mert a Starity a szerkesztője, és én elvállalnám, ha lehet.
Előre is köszi!
_ToTo_
2012. július 10. 13:50
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.07.10. 12:51)
Sziasztok!
Eddig itt van egy kis rövid életrajz:
Lee Min Young
Lee Min Young 1991. június 21-én született Dél-Koreában, Szöul városában. 13 éves korában tagja lett a Girls' Generation lánycsoportból ismert HyoYeon-nal a "Little Winners" táncosduónak. Ugyanekkor lett a JYP Entertainment-nél gyakornok. Egy év gyakornoki képzés után az Amerikai Egyesült Államokba költözött, ahol a Repertory Company High School-ban tanult, Manhattanben. 2008-ban visszaköltözött Dél-Koreába. 2009-ben pedig debütált a Miss A lánycsoporttal.
Bai Ling
Bai Ling 1966. október 10-én született Chengdu-ban, Kínában. 1984-ben debütált, mint színésznő az On the Beach (海滩) című filmben. 1991 robbant be jobban a köztudatba, miután máe az Amerikai Egyesült Államokban forgatott filmeket. 2008, február 14-én Bai-t letartóztatták a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren bolti lopásért. Végül megbírságolták $200 (US $ 700, ha összesen a bírság és a büntetés)-ra. 2011-ben pedig szerepelt a "Celebrity Rehab"-ban.
2012. július 10. 13:50
Idézet (Maci HEEL @ 2012.07.10. 13:46)
Kedves ToTo!
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Írj neki egy 5-10 soros életrajzot.
Emberek! Olyan nehéz elolvasni az 1. hozzászólásban az 'Update 2012 május' részt? Már másfél hónapja az a rend működik, hogy ha olyan lapot akarsz, aminek nincs életrajza, akkor írsz egyet ide a topicba. Ez szerintem igazán nem nehéz feladat
2012. július 10. 14:03
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Enaa @ 2012.07.10. 13:50)
Írj neki egy 5-10 soros életrajzot.
Emberek! Olyan nehéz elolvasni az 1. hozzászólásban az 'Update 2012 május' részt? Már másfél hónapja az a rend működik, hogy ha olyan lapot akarsz, aminek nincs életrajza, akkor írsz egyet ide a topicba. Ez szerintem igazán nem nehéz feladat
Hát pontosan ugyanezt írtam ide tegnap. Mindenkinek el kell magyarázni naponta ötezerszer az új szabályokat...
Enaa
2012. július 10. 14:09
Idézet (Lizania @ 2012.07.10. 14:03)
Hát pontosan ugyanezt írtam ide tegnap. Mindenkinek el kell magyarázni naponta ötezerszer az új szabályokat...
Az van, hogy egyeseknek túl tré szabályokat olvasni, pedig nem ártana nekik. Akik meg elolvasták, van, hogy direkt kérnek csak úgy el adatlapokat, csak hogy felcsesszék a moderátorok agyát, mert ilyenek sajnos mindig is voltak/vannak/lesznek. De hát istenem, mi olyan nehéz abban, hogy valaki kövessen szabályokat?
Lizania
2012. július 10. 14:28
Idézet (Betti90 @ 2012.07.10. 14:24)
Szia!
park ha seon adatlapja: Utolsó frissítés: 2011.07.20 volt szerkesztve. Én szívesen átvenni ezt a sztárt is.
park ha seon adatlapja: Utolsó frissítés: 2011.07.20 volt szerkesztve. Én szívesen átvenni ezt a sztárt is.
Na tessék, megint.
5-10 SOROS ÉLETRAJZ!!! Már kismilliószor le lett írva a topicba
2012. július 10. 14:41
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Sziasztok!
Mivel bőven 1000 felett van Janelle Monáe száma, így szívesen szerkeszteném őt, ha lehetséges. Előre is köszönöm!
+Kandi Burrussnak sincs szerkesztője. Őt is szívesen szerkeszteném!
Mivel bőven 1000 felett van Janelle Monáe száma, így szívesen szerkeszteném őt, ha lehetséges. Előre is köszönöm!
+Kandi Burrussnak sincs szerkesztője. Őt is szívesen szerkeszteném!
2012. július 10. 14:59
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Idézet (Enaa @ 2012.07.10. 14:28)
Na tessék, megint.
??? Bocsi ezt nem értem??
2012. július 10. 15:18
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Park Ha Seon
1987. október 22 született Dél-Koreában. A legjobb színésznő és modellként is rengeteg felkérése van. 15 éves volt mikor az első filmben szerepelt ami a Love need miracle volt. Nagyon sok történelmisorozatban és filmben szerepelt. A leghíresebb a Dong-Yi magyarul A királyi ház titkai, ahol egy kedves, törékeny, jólelkű királynét játszott, aki bármikor felvette a harcot a gonosz úrnővel és megvédte barátait. Elnyerte 2010-ben a koreai dráma díjat amit az MBC csatorna hírdetett. Több híres filmjei: a Most nem lehet megállítani és a Szülőváros.
Egyenlőre ennyi a többit majd ha szerkesztő leszek
1987. október 22 született Dél-Koreában. A legjobb színésznő és modellként is rengeteg felkérése van. 15 éves volt mikor az első filmben szerepelt ami a Love need miracle volt. Nagyon sok történelmisorozatban és filmben szerepelt. A leghíresebb a Dong-Yi magyarul A királyi ház titkai, ahol egy kedves, törékeny, jólelkű királynét játszott, aki bármikor felvette a harcot a gonosz úrnővel és megvédte barátait. Elnyerte 2010-ben a koreai dráma díjat amit az MBC csatorna hírdetett. Több híres filmjei: a Most nem lehet megállítani és a Szülőváros.
Egyenlőre ennyi a többit majd ha szerkesztő leszek
2012. július 10. 15:19
Kedves Moderátorok!
Szivesen szerkeszteném Joe Trohman adatlapját. Mivel van életrajza ezért gondoltam nem irok de ha mégis szükség lenne akkor irok.
Üdv. malna90.
Szivesen szerkeszteném Joe Trohman adatlapját. Mivel van életrajza ezért gondoltam nem irok de ha mégis szükség lenne akkor irok.
Üdv. malna90.
_ToTo_
2012. július 10. 16:00
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
Üdv!
Szilárd adatlapjához itt a rövid életrajz, de kész van már a teljes is.
Balanyi Szilárd 1974. október 19-én született Veszprémben, majd Balatonfüreden nőtt fel. Hatévesen kapta első hangszerét, egy hegedűt. Édesapja ajándékozta neki és ekkor derült ki, hogy Szilárdnak nem is akármilyen zenei tehetsége van. Az általános iskolához kötődő zenei tevékenysége után a középiskolában sem hanyagolta el azt, noha a hegedűről áttért a zongorára valamint a szintetizátorra. Saját zenekart alapított, majd az érettségi után szóló karrierbe kezdett, mivel nem vették fel a zeneművészeti főiskolára. A Quimby akkori szaxofonosa, Molnár tamás segítségével került be a zenekarba, melynek azóta is tagja. A zenélés mellett sokat dolgozott az együttes lemezein, videoklipjein, valamint más zenekaroktól is kapott felkérést egy-egy alkalmi fellépés erejéig.
Remélem, megfelel, örülnék, ha megkaphatnám a lapot!
Szilárd adatlapjához itt a rövid életrajz, de kész van már a teljes is.
Balanyi Szilárd 1974. október 19-én született Veszprémben, majd Balatonfüreden nőtt fel. Hatévesen kapta első hangszerét, egy hegedűt. Édesapja ajándékozta neki és ekkor derült ki, hogy Szilárdnak nem is akármilyen zenei tehetsége van. Az általános iskolához kötődő zenei tevékenysége után a középiskolában sem hanyagolta el azt, noha a hegedűről áttért a zongorára valamint a szintetizátorra. Saját zenekart alapított, majd az érettségi után szóló karrierbe kezdett, mivel nem vették fel a zeneművészeti főiskolára. A Quimby akkori szaxofonosa, Molnár tamás segítségével került be a zenekarba, melynek azóta is tagja. A zenélés mellett sokat dolgozott az együttes lemezein, videoklipjein, valamint más zenekaroktól is kapott felkérést egy-egy alkalmi fellépés erejéig.
Remélem, megfelel, örülnék, ha megkaphatnám a lapot!
_ToTo_
2012. július 10. 16:40
Uhm Tae Woong lapja igen csak gyalázatos, így ha nem baj én készítettem neki életrajzot.
Maga a lap nem kell csak már rossz ránézni, hogy egyszerűen még a mit kell tudni róla rész sincs kitöltve. meg mivel a szerkesztője 2012. januárja óta nem lépett be a lapot nyugodtan át lehetne tenni a starity profilra, mert mint a mellékelt ábra mutatja egyáltalán nem érdekli a lap.
Szóval itt az életrajz és egy másik képet is kerestem hozzá.
Amit tudni kell róla:
Uhm Tae Wong híres dél-koreai színész. Első jelentősebb szerepét 98’-ban kapta a The Happenings-ben. Majd ezután folyamatosan kapta a felkéréseket. Hazánkban főleg a Shilla királyság ékköveiből ismerhetik, ahol Yushin hwarang szerepét töltötte be.
Életrajz:
Uhm Tae Woong 1974. április 5-én született Dél-Koreában.
Apja zene tanár volt egy állami iskolában, ám mikor édesanyja vele volt terhes apja motorbaleset következtében meghalt, így ő már nem ismerhette apját. Ezután a családra igen nehéz idők vártak, hisz anyjának kellett gondoskodnia róla és három nővéréről. 1993-ban egyik nővére Uhm Jung Hwa kiadta első lemezét és úgy döntött, hogy zenei karrierjével szeretné anyját és kisöccsét támogatni, mivel addigra Tae Woong két másik nővére már megházasodott így csak ők ketten maradtak. Végül 1998-ben Tae Woong is debütált első filmjében ami a The Happenings címet viseli. Következő forduló pont az életében hét évvel később 2005-ben volt mikor megkapta a Delightful Girl Choon Hyang tv sorozat főszerepét, mely értékelésben igen alul maradt, de Tae Woong-nak ez a dráma hozta el az ismertséget. 2009-ben ő is helyet kapott a Silla királyság ékkövei történelmi drámában, mely hírnevét tovább növelte. Jelenleg 2012-ben is rengeteg munkája van hisz számos film és sorozat felkérést kap.
Filmei
2012
- Never Ending Story
- Architecture 101
2011
- SIU (Special Investigation Unit)
2010
- Cyrano Agency
2009
- Handphone
- Chaw
2008
- Forever the Moment
- Sunny
- Iri
2007
- My Love
2006
- Family Ties
2005
- Another Public Enemy
2003
- Spring Bears Love
- Silmido
1998
-The Happenings
Sorozatai
2012
- The Equator Man
2010
- Dr. Champ
2009
- Queen Seondeok
2008
- Fight /vendég szerep/
2007
- Devil
2006
- Wolf
- Stranger Than Paradise
2005
- Delightful Girl Choon Hyang
- Resurrection
2004
- Forbidden Love
- Drama City: Blue Skies of Jeju Island
2001
- High School
2000
- Look Back in Anger
Show műsorok
2011-2012
- 1 Night 2 days
Maga a lap nem kell csak már rossz ránézni, hogy egyszerűen még a mit kell tudni róla rész sincs kitöltve. meg mivel a szerkesztője 2012. januárja óta nem lépett be a lapot nyugodtan át lehetne tenni a starity profilra, mert mint a mellékelt ábra mutatja egyáltalán nem érdekli a lap.
Szóval itt az életrajz és egy másik képet is kerestem hozzá.
Amit tudni kell róla:
Uhm Tae Wong híres dél-koreai színész. Első jelentősebb szerepét 98’-ban kapta a The Happenings-ben. Majd ezután folyamatosan kapta a felkéréseket. Hazánkban főleg a Shilla királyság ékköveiből ismerhetik, ahol Yushin hwarang szerepét töltötte be.
Életrajz:
Uhm Tae Woong 1974. április 5-én született Dél-Koreában.
Apja zene tanár volt egy állami iskolában, ám mikor édesanyja vele volt terhes apja motorbaleset következtében meghalt, így ő már nem ismerhette apját. Ezután a családra igen nehéz idők vártak, hisz anyjának kellett gondoskodnia róla és három nővéréről. 1993-ban egyik nővére Uhm Jung Hwa kiadta első lemezét és úgy döntött, hogy zenei karrierjével szeretné anyját és kisöccsét támogatni, mivel addigra Tae Woong két másik nővére már megházasodott így csak ők ketten maradtak. Végül 1998-ben Tae Woong is debütált első filmjében ami a The Happenings címet viseli. Következő forduló pont az életében hét évvel később 2005-ben volt mikor megkapta a Delightful Girl Choon Hyang tv sorozat főszerepét, mely értékelésben igen alul maradt, de Tae Woong-nak ez a dráma hozta el az ismertséget. 2009-ben ő is helyet kapott a Silla királyság ékkövei történelmi drámában, mely hírnevét tovább növelte. Jelenleg 2012-ben is rengeteg munkája van hisz számos film és sorozat felkérést kap.
Filmei
2012
- Never Ending Story
- Architecture 101
2011
- SIU (Special Investigation Unit)
2010
- Cyrano Agency
2009
- Handphone
- Chaw
2008
- Forever the Moment
- Sunny
- Iri
2007
- My Love
2006
- Family Ties
2005
- Another Public Enemy
2003
- Spring Bears Love
- Silmido
1998
-The Happenings
Sorozatai
2012
- The Equator Man
2010
- Dr. Champ
2009
- Queen Seondeok
2008
- Fight /vendég szerep/
2007
- Devil
2006
- Wolf
- Stranger Than Paradise
2005
- Delightful Girl Choon Hyang
- Resurrection
2004
- Forbidden Love
- Drama City: Blue Skies of Jeju Island
2001
- High School
2000
- Look Back in Anger
Show műsorok
2011-2012
- 1 Night 2 days
2012. július 10. 17:37
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Julie Gonzalo nem volt szerkesztve 7 hónapja.
Nagyon szívesen szerkeszteném!
Nagyon szívesen szerkeszteném!
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.