Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
van egy adatlap aminek nem volt életrajza, és írtam a szerkesztőjének, hogy írjon neki mert tök szeretem a sztárt akiről szó van. kevés infoval rendelkezett ezért felajánlottam a segítségemet. írtam neki levélben infokat, erre visszaírja, hogy ő is ezeket találta pont, szóval ír belőle egy életrajzot. most nézem, úgy ahogy én ömlesztve beírtam neki az infokat összefüggéstelenül, bemásolta egy az egyben az összes infot, még egy gépelési hibámat is benne hagyta. én már nem írkálok neki, de ez az életrajz nehogy már így maradjon
ToTo adatlapos topikja
2012. július 18. 22:23
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Barbus87 @ 2012.07.18. 22:12)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
van egy adatlap aminek nem volt életrajza, és írtam a szerkesztőjének, hogy írjon neki mert tök szeretem a sztárt akiről szó van. kevés infoval rendelkezett ezért felajánlottam a segítségemet. írtam neki levélben infokat, erre visszaírja, hogy ő is ezeket találta pont, szóval ír belőle egy életrajzot. most nézem, úgy ahogy én ömlesztve beírtam neki az infokat összefüggéstelenül, bemásolta egy az egyben az összes infot, még egy gépelési hibámat is benne hagyta. én már nem írkálok neki, de ez az életrajz nehogy már így maradjon
Szerintem írd meg kiről van szó és majd figyelmezteti egy moderátor. Akkor csak lép valamit
2012. július 18. 22:26
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (Lizania @ 2012.07.18. 22:23)
Szerintem írd meg kiről van szó és majd figyelmezteti egy moderátor. Akkor csak lép valamit
Róla van szó, hát most nézzétek meg ez így milyen zagyvaság, én csak ezt azért küldtem neki, hogy legyen némi tárgyi infója amit mondatokba tud foglalni Hát ez milyen már? Teljesen le vagyok döbbenve
Az Évről Évre képei sem jók, van ami nem jó év, nem is egy...
És a filmográfia sem jó, hiányzik egy csomó filmje, de könyörgöm akkor minek áll neki? Nem akarok árulkodni, nem is tenném, de jóindulattal segíteni akar az ember és ez a hála?
Szóval: kérlek szóljatok neki, h tegye már rendbe, és ne az én szóról szóra beírt életrajznak nem nevezhető szöveggel "büszkélkedjen". Ha nem akarja szerkeszteni, én átvenném a lapot.
2012. július 19. 09:24
Üdv ToTo/Bassie!
Victoria Onetto lapjánál lejárt a 6 hónap, így én nagyon szívesen szerkeszteném! Előre is köszönöm!
Victoria Onetto lapjánál lejárt a 6 hónap, így én nagyon szívesen szerkeszteném! Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. július 19. 09:58
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Örülnék neki, hogyha David Suchet profilképét lecserélnétek, mondjuk erre a fotóra. Eléggé zavar, hogy a fél feje nem látszik a képen. Ráadásul az a kép nem is mostanában készült szerintem, ez inkább aktuális, amit belinkeltem.
Köszönöm!
Köszönöm!
2012. július 19. 10:28
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.07.19. 09:58)
Örülnék neki, hogyha David Suchet profilképét lecserélnétek, mondjuk erre a fotóra. Eléggé zavar, hogy a fél feje nem látszik a képen. Ráadásul az a kép nem is mostanában készült szerintem, ez inkább aktuális, amit belinkeltem.
Köszönöm!
Köszönöm!
Szerintem semmi baj azzal a képpel. Úgy mondtad, mintha az egész feje hiányozna, de csak a tetejéből hiányzik egy kicsi. Ez még nem zavaró és a szabályoknak megfelel. Az meg, hogy friss-e a profilkép nem különösen fontos tényező.
2012. július 19. 11:20
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Lizania @ 2012.07.19. 10:28)
Szerintem semmi baj azzal a képpel. Úgy mondtad, mintha az egész feje hiányozna, de csak a tetejéből hiányzik egy kicsi. Ez még nem zavaró és a szabályoknak megfelel. Az meg, hogy friss-e a profilkép nem különösen fontos tényező.
Majd ToTo és Bessie eldöntik melyik a jobb. Sallynak ugyanúgy van joga kifejezni a nemtetszését valamit illetően, mint neked. Másrészt meg tényleg béna a jelenlegi profilkép, egyszerűen esetlenül néz ki így, amit Sally belinkelt, valóban jobb lenne. De mint mondtam, ezt majd ToTo és Bessie elintézi.
8 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
Luckie,
Sally Sparrow,
SoShi Kameo,
Saranghae,
duracell,
_ToTo_,
Lindsay019
2012. július 19. 11:34
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Sziasztok! Szeretném elkérni a Starity-s profilról Darren Bass és Yoji Harada adatlapját. Chris Nunez-ért is szeretnék érdeklődni, mivel bár 1000 alatt van, de elég ingatag. A kérdésem az lenne, hogy lesz majd rá pályázat, s várjam ki, vagy őt is ideadjátok, ha kérem? Tisztában vagyok a szabályokkat, csak ezt viszont nem tudtam eldönteni, mert már a pályázatoknál nem egy adatlap volt hasonló helyzetben, akik végül átmentek 1000 fölé, mikor pályázatra került a sor. Előre is köszönöm
_ToTo_
2012. július 19. 11:45
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Őt szeretném szerkeszti, azonban nem tudom felvenni, ugyanis nincs a lap alatt a 'Szerkesztőnek jelentkezek' gomb.
Ha átcsatolnátok nekem a lapot, nagyon hálás lennék!
Ha átcsatolnátok nekem a lapot, nagyon hálás lennék!
_ToTo_
2012. július 19. 14:18
Sziasztok át tudnátok tenni hozzám Allisson Lozz-t? Mert már 1 éve nem szerkeztette
2012. július 19. 15:53
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Málnahab @ 2012.07.11. 14:50)
Szeretném elkérni Mia Talerico adatlapját, mert 2012 elején volt szerkesztve.Köszönöm!
Málnahab.
Málnahab.
Ha leírod ide nekünk, hogy egy 3 és fél éves kislány életrajzát mivel tudnád bővíteni, esküszöm megkapod ...
Még az utolsó másfél oldal kéréseit folytatom délután, a többi rendezve van.
Chocolate Sunset
2012. július 19. 15:54
Remélem egyelőre elég ennyi, de természetesen bővíteném az életrajzot!!!
Jyrki 69 (születési nevén Jyrki Pekka Emil Linnankivi) 1968. október 15-én született Helsinkiben.
Jyrki 69 a híres finn rockbanda, a The 69 Eyes énekese. A zenekart 1989 szeptemberében alapították meg a barátaival Helsinkiben. 1990-ben adták ki az első kislemezüket Sugarman címmel, amit a Bump 'n' Grind nagylemez követett. 1995-ben jött a következő korong Savage Garden címmel, majd ’97-ben a Wrap Your Troubles in Dreams.
1999-ben jelent meg az első lemezük a híres Roadrunner Recordsnál, ami Wasting the Dawn névre lett keresztelve, ezzel emléket állítva a Doors valamikori énekesének, Jim Morrisonnak.
A The 69 Eyes eddig 12 kiadott lemezzel büszkélkedhet. Eredetileg garage rock stílusban zenéltek, de ahogyan az évek teltek és a bandatagok változtak, úgy kezdtek egyre jobban vonzódni és ihletet meríteni a horror punk és glam/gothic rockból. Ennek köszönhetően ma már az általuk elnevezett gothic rock műfajban alkotnak.
Jyrki egyébként a zenélésen kívül kémiával foglalkozik, mesterképzést is elvégzett. Hírmevét jó célra is fordítja, az énekes jelenleg is az UNICEF nagykövete, ennek a tisztségnek köszönhetően huzamosabb ideig tartózkodott Kenyában. Szívügyének tekinti a kenyaiak helyzetét, kampányolt már a gyermekkereskedelem és éhezés, valamint a szexuális bántalmazások ellen is.
Jyrki sok hírességet tudhat a barátai között, például a HIM és az Apocalyptica tagjait, valamint Bam Margerát is.
Jyrki 69 (születési nevén Jyrki Pekka Emil Linnankivi) 1968. október 15-én született Helsinkiben.
Jyrki 69 a híres finn rockbanda, a The 69 Eyes énekese. A zenekart 1989 szeptemberében alapították meg a barátaival Helsinkiben. 1990-ben adták ki az első kislemezüket Sugarman címmel, amit a Bump 'n' Grind nagylemez követett. 1995-ben jött a következő korong Savage Garden címmel, majd ’97-ben a Wrap Your Troubles in Dreams.
1999-ben jelent meg az első lemezük a híres Roadrunner Recordsnál, ami Wasting the Dawn névre lett keresztelve, ezzel emléket állítva a Doors valamikori énekesének, Jim Morrisonnak.
A The 69 Eyes eddig 12 kiadott lemezzel büszkélkedhet. Eredetileg garage rock stílusban zenéltek, de ahogyan az évek teltek és a bandatagok változtak, úgy kezdtek egyre jobban vonzódni és ihletet meríteni a horror punk és glam/gothic rockból. Ennek köszönhetően ma már az általuk elnevezett gothic rock műfajban alkotnak.
Jyrki egyébként a zenélésen kívül kémiával foglalkozik, mesterképzést is elvégzett. Hírmevét jó célra is fordítja, az énekes jelenleg is az UNICEF nagykövete, ennek a tisztségnek köszönhetően huzamosabb ideig tartózkodott Kenyában. Szívügyének tekinti a kenyaiak helyzetét, kampányolt már a gyermekkereskedelem és éhezés, valamint a szexuális bántalmazások ellen is.
Jyrki sok hírességet tudhat a barátai között, például a HIM és az Apocalyptica tagjait, valamint Bam Margerát is.
_ToTo_
2012. július 19. 16:30
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Hali!
Szeretném elkérni Dorian Gregory adatlapját (ha még senki se tette meg), mivel ahogy most elnéztem már több mint egy éve nem volt frissítve.
Szeretném elkérni Dorian Gregory adatlapját (ha még senki se tette meg), mivel ahogy most elnéztem már több mint egy éve nem volt frissítve.
_ToTo_
2012. július 19. 17:20
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (itscandice @ 2012.07.19. 14:18)
Sziasztok át tudnátok tenni hozzám Allisson Lozz-t? Mert már 1 éve nem szerkeztette
Az év vagy esztendő időszámításunk egyik meghatározó egysége, bizonyos egységül felvett időköz. Leginkább az az idő, melyre a Földnek szüksége van ahhoz, hogy a Napot körbejárja, és mely alatt az évszakok ugyanazon sorban ismétlődnek. Létezik csillagászati és naptári év. Csillagászati év alatt az év valóságos (másodpercre pontos) időtartamát értjük, naptári éven pedig a csillagászati évben foglalt teljes napok számát. (...)
Általánosan és leggyakrabban a naptári évet használjuk éveink meghatározásához. A naptári évet a Gergely-naptár szerint feloszthatjuk:
- 12 hónapra
- 52-53 naptári hétre
- 365 napra (szökőévben 366 napra)
Forrás: Wikipédia / Év szócikk
Elnézést az OFF-ért, de amikor egy december 29-én szerkesztett lapra valaki azt írja, hogy egy éve nem lett szerkesztve, akkor már furcsa dolgok jutnak az ember eszébe...
20 felhasználónak tetszik:
Barbus87,
Vegas,
_ToTo_,
Luckie,
ItsLénaa,
Lindsay019,
Vampiregirl1,
Eszter655,
pink_bunny,
Pöttömke,
DiscoDiva,
Lizania,
Grace Benning,
Lady Suzy,
LadyAlexa,
Saranghae,
Black Hearth2,
Twilight6,
Blary,
SoShi Kameo
2012. július 19. 18:24
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Nagyon köszönöm Lee Min Hyuk "B-Bomb" sztáradatlapját, már készen is van minden, lehet megnézni
_ToTo_
2012. július 19. 18:26
Idézet (bakocsenge @ 2012.07.16. 09:15)
Szia ToTo!!
Szeretném elkérni Jyrki 69 adatlapját: biója nincsen és 2010-ben szerkesztették utoljára. És szeretném Tony Kakko-t is, neki nincsen szerkesztője, valamint Jussi 69 lapját is, őt szintén 2010-ben szerkesztették utoljára. Előre is nagyon köszönöm!!!
Szeretném elkérni Jyrki 69 adatlapját: biója nincsen és 2010-ben szerkesztették utoljára. És szeretném Tony Kakko-t is, neki nincsen szerkesztője, valamint Jussi 69 lapját is, őt szintén 2010-ben szerkesztették utoljára. Előre is nagyon köszönöm!!!
_ToTo_ csináljak Jussi-nak is egy rövid életrajzot??? Tony-t mégsem szeretném, de Jussi-t még igen... De Jyrki lapját köszönöm!!
2012. július 19. 18:41
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Vegas @ 2012.07.19. 11:34)
Sziasztok! Szeretném elkérni a Starity-s profilról Darren Bass és Yoji Harada adatlapját. Chris Nunez-ért is szeretnék érdeklődni, mivel bár 1000 alatt van, de elég ingatag. A kérdésem az lenne, hogy lesz majd rá pályázat, s várjam ki, vagy őt is ideadjátok, ha kérem? Tisztában vagyok a szabályokkat, csak ezt viszont nem tudtam eldönteni, mert már a pályázatoknál nem egy adatlap volt hasonló helyzetben, akik végül átmentek 1000 fölé, mikor pályázatra került a sor. Előre is köszönöm
Ezeket az adatlapokat Candee Sweet ajánlotta fel, azzal a feltétellel, hogy kettő vihető, a másik kettő pedig ami 1000 alatt van pályázatra kerüljön.
Idézet (itscandice @ 2012.07.19. 14:18)
Lindsay19 kiemelt tag, így rá 9 hónapos szerkesztési határidő vonatkozik amiben bőven benne van. Nem tudom, hogy számoltál egy évet, nélam még csak 7 és fél hónap jön ki.
EMLÉKEZTETŐÜL ISMÉT ÍROK A MEGVÁLTOZOTT SZABÁLYOKRÓL, BÁR AZ ALAPJA UGYANEZ MINT EDDIG, ILLETVE SZEPTEMBERTŐL MÉG EGY PICIT SZIGORODIK A RENDSZER MAJD.
LAPOKAT UGYANÚGY LEHET KÉRNI MINT EDDIG. A VÁLTOZÁS AZOKAT A LAPOKAT ÉRINTI ELSŐSORBAN AHOL NINCS ÉLETRAJZ, AZ ILYET ÚGY TUDJÁTOK ELKÉRNI HA ÍRTOK EGY RÖVID ÉLETRAJZOT (AMIT TERMÉSZETESEN LEHET ÉS KELL IS MAJD FOLYTATNI, DE AZT SEM BÁNOM, HA RÖGTÖN EGY BŐVEBB ÉLETRAJZOT ÍRTOK A KÉRT LAPHOZ)
A STARITYS PROFILRA IS KIIRTAM A TUDNIVALÓKAT.
A STARITYS PROFILRA KERÜLNEK A SZEPTEMBERIG AZ OLYAN LAPOK AMIK LEJÁRTAK KITÖLTETLENEK VAGY CSAK A GOMBOT NYOMKODTÁK RAJTA, DE NEM VOLT FRISSÍTVE. A LEJÁRT ÉS KITÖLTETLEN LAPOKAT EL TUDJÁTOK KÉRNI A FENT LEÍRTAK ALAPJÁN. HA CSAK AZÉRT VETTÜK EL, MERT WEBFORDÍTÓS, NEM FRISS INFÓK VAGY EGYÉB 'APRÓSÁG' MIATT - AKKOR 7 NAPJA VAN AZ EREDETI SZERKESZTŐNEK PÓTOLNI A HIÁNYOSSÁGOKAT, 7 NAP ELTELTÉVEL EZT IS EL TUDJÁTOK KÉRNI. AZ ÚJONNAN ODAKERÜLT LAPOKNÁL MAJD BESSIE VAGY ÉN RÁ FOGUNK NYOMNI A SZERKESZTÉS GOMBRA, ENNEK DÁTUMÁT ÉS IDEJÉT TI IS FOGJÁTOK LÁTNI - INNEN SZÁMOLHATJÁTOK A 7 NAPOT. AZ 1000 SORSZÁMMAL KAPCSOLATOS RÉSZT NEM RÉSZLETEZEM, AZT HISZEM AZ MÁR VILÁGOS.
SZEPTEMBERTŐL ANNYIBAN FOG VÁLTOZNI A RENDSZER, MIVEL 2012 VAN AZOKON A LAPOKON AHOL 2010 VAGY RÉGEBBI INFORMÁCIÓK VANNAK ELKÉRHETŐEK LESZNEK, AKÁR EGY NAPJA NYOMTAK A SZERKESZTÉS GOMBRA, AKÁR 5 HÓNAPJA. PERSZE MINDIG ELLENŐRIZNI FOGJUK, HOGY AKTÍV SZTÁRRÓL VAN-E SZÓ, VAN-E MIT FRISSÍTENI RÓLA VAGY ÉPPEN VISSZAVONULT 3-4 ÉVRE, MERT PL BABÁT SZÜLT ÉS AZÉRT NINCS INFÓ RÓLA. HA A MODERÁTOROK TALÁLNAK ILYEN LAPOT, AKKOR A STARITYRE FOG KERÜLNI, FIGYELMEZTETÉSSEL, 7 NAPOS HATÁRIDŐVEL STB. HA TI TALÁLTOK ILYET MÁSNÁL ÉS SZERETNÉTEK A LAPOT, EZ ALAPJÁN EL LEHET MAJD KÉRNI. REMÉLHETŐLEG IGY KISZŰRŐDNEK AZOK A LAPOK ÉS SZERKESZTŐK AHOL NEM TÖRTÉNIK FRISSÍTÉS, CSAK A GOMNYOMOGATÁS MEGY VAGY A PROFILKÉPCSERE.
TOVÁBBÁ TERVBEN VAN OLYAN, HOGY AZOK A LAPOK AMIK A STARITYRE KERÜLNEK ÉS SOKÁIG NEM TALÁLNAK SZERKESZTŐRE, VALAMINT AZ ADATLAPOHOZ NEM KAPCSOLÓDNAK CIKKEK, FÓRUMTOPIKOK, VIDEÓK ÉS KÉPEK (MAGYARUL ISMERETLEN SENKIK VAGY ALIG ISMERT VALAKIK ) SZÓVAL EZEK A LAPOK BIZONYOS HATÁRIDŐN BELÜL TÖRLÉSRE FOGNAK KERÜLNI.
PRÓBÁLTAM JÓLÉRTHETŐEN LEÍRNI A LÉNYEGET, REMÉLEM SIKERÜLT.
HA KÉRDÉS VAN VAGY VALAMI NEM VILÁGOS, NEM ÉRTHETŐ, AZ ÍRHAT IDE IS, BESSIENEK IS VAGY NEKEM IS.
24 felhasználónak tetszik:
SoShi Kameo,
ItsLénaa,
Lindsay019,
ChanelGirl,
lA-dONNA,
Vampiregirl1,
berninici,
Saranghae,
pink_bunny,
brigicyy,
silenc,
Lizania,
Grace Benning,
duracell,
Bessie,
Barbus87,
Vegas,
Luckie,
idone,
LadyAlexa,
Black Hearth2,
Twilight6,
Málnahab,
FinlandForever
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.