Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. július 18. 22:12 #5641
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Kíváncsi vagyok a véleményetekre:

van egy adatlap aminek nem volt életrajza, és írtam a szerkesztőjének, hogy írjon neki mert tök szeretem a sztárt akiről szó van. kevés infoval rendelkezett ezért felajánlottam a segítségemet. írtam neki levélben infokat, erre visszaírja, hogy ő is ezeket találta pont, szóval ír belőle egy életrajzot. most nézem, úgy ahogy én ömlesztve beírtam neki az infokat összefüggéstelenül, bemásolta egy az egyben az összes infot, még egy gépelési hibámat is benne hagyta. én már nem írkálok neki, de ez az életrajz nehogy már így maradjon ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, Luckie
2012. július 18. 22:23 #5642
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Barbus87 @ 2012.07.18. 22:12)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
van egy adatlap aminek nem volt életrajza, és írtam a szerkesztőjének, hogy írjon neki mert tök szeretem a sztárt akiről szó van. kevés infoval rendelkezett ezért felajánlottam a segítségemet. írtam neki levélben infokat, erre visszaírja, hogy ő is ezeket találta pont, szóval ír belőle egy életrajzot. most nézem, úgy ahogy én ömlesztve beírtam neki az infokat összefüggéstelenül, bemásolta egy az egyben az összes infot, még egy gépelési hibámat is benne hagyta. én már nem írkálok neki, de ez az életrajz nehogy már így maradjon ohmy.gif

Szerintem írd meg kiről van szó és majd figyelmezteti egy moderátor. Akkor csak lép valamit wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Barbus87, Luckie
2012. július 18. 22:26 #5643
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (Lizania @ 2012.07.18. 22:23)
Szerintem írd meg kiről van szó és majd figyelmezteti egy moderátor. Akkor csak lép valamit wink.gif

Róla van szó, hát most nézzétek meg ez így milyen zagyvaság, én csak ezt azért küldtem neki, hogy legyen némi tárgyi infója amit mondatokba tud foglalni ohmy.gif Hát ez milyen már? Teljesen le vagyok döbbenve reklamalo.gif

Az Évről Évre képei sem jók, van ami nem jó év, nem is egy... dry.gif

És a filmográfia sem jó, hiányzik egy csomó filmje, de könyörgöm akkor minek áll neki? Nem akarok árulkodni, nem is tenném, de jóindulattal segíteni akar az ember és ez a hála? ohmy.gif

Szóval: kérlek szóljatok neki, h tegye már rendbe, és ne az én szóról szóra beírt életrajznak nem nevezhető szöveggel "büszkélkedjen". Ha nem akarja szerkeszteni, én átvenném a lapot.
6 felhasználónak tetszik: Luckie, Lizania, LadyAlexa, Saranghae, Vampiregirl1, _ToTo_
2012. július 19. 09:24 #5644
- törölt felhasználó -    
Üdv ToTo/Bassie!
Victoria Onetto lapjánál lejárt a 6 hónap, így én nagyon szívesen szerkeszteném! Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. július 19. 09:58 #5645
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Örülnék neki, hogyha David Suchet profilképét lecserélnétek, mondjuk erre a fotóra. Eléggé zavar, hogy a fél feje nem látszik a képen. mellow.gif Ráadásul az a kép nem is mostanában készült szerintem, ez inkább aktuális, amit belinkeltem.

Köszönöm! meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Saranghae, Grace Benning, _ToTo_
2012. július 19. 10:28 #5646
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.07.19. 09:58)
Örülnék neki, hogyha David Suchet profilképét lecserélnétek, mondjuk erre a fotóra. Eléggé zavar, hogy a fél feje nem látszik a képen. mellow.gif Ráadásul az a kép nem is mostanában készült szerintem, ez inkább aktuális, amit belinkeltem.
Köszönöm! meghajolo.gif

Szerintem semmi baj azzal a képpel. Úgy mondtad, mintha az egész feje hiányozna, de csak a tetejéből hiányzik egy kicsi. Ez még nem zavaró és a szabályoknak megfelel. Az meg, hogy friss-e a profilkép nem különösen fontos tényező.
2012. július 19. 11:20 #5647
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (Lizania @ 2012.07.19. 10:28)
Szerintem semmi baj azzal a képpel. Úgy mondtad, mintha az egész feje hiányozna, de csak a tetejéből hiányzik egy kicsi. Ez még nem zavaró és a szabályoknak megfelel. Az meg, hogy friss-e a profilkép nem különösen fontos tényező.

Majd ToTo és Bessie eldöntik melyik a jobb. Sallynak ugyanúgy van joga kifejezni a nemtetszését valamit illetően, mint neked. Másrészt meg tényleg béna a jelenlegi profilkép, egyszerűen esetlenül néz ki így, amit Sally belinkelt, valóban jobb lenne. De mint mondtam, ezt majd ToTo és Bessie elintézi.
8 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Luckie, Sally Sparrow, SoShi Kameo, Saranghae, duracell, _ToTo_, Lindsay019
2012. július 19. 11:34 #5648
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Sziasztok! Szeretném elkérni a Starity-s profilról Darren Bass és Yoji Harada adatlapját. Chris Nunez-ért is szeretnék érdeklődni, mivel bár 1000 alatt van, de elég ingatag. A kérdésem az lenne, hogy lesz majd rá pályázat, s várjam ki, vagy őt is ideadjátok, ha kérem? Tisztában vagyok a szabályokkat, csak ezt viszont nem tudtam eldönteni, mert már a pályázatoknál nem egy adatlap volt hasonló helyzetben, akik végül átmentek 1000 fölé, mikor pályázatra került a sor. Előre is köszönöm meghajolo.gif
2012. július 19. 11:45 #5649
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Őt szeretném szerkeszti, azonban nem tudom felvenni, ugyanis nincs a lap alatt a 'Szerkesztőnek jelentkezek' gomb.

Ha átcsatolnátok nekem a lapot, nagyon hálás lennék!
2012. július 19. 14:18 #5650
- törölt felhasználó -    
Sziasztok át tudnátok tenni hozzám Allisson Lozz-t? Mert már 1 éve nem szerkeztette
2012. július 19. 15:53 #5651
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Málnahab @ 2012.07.11. 14:50)
Szeretném elkérni Mia Talerico adatlapját, mert 2012 elején volt szerkesztve.Köszönöm!
Málnahab. smileeee.gif

Ha leírod ide nekünk, hogy egy 3 és fél éves kislány életrajzát mivel tudnád bővíteni, esküszöm megkapod ...

Még az utolsó másfél oldal kéréseit folytatom délután, a többi rendezve van.
1 felhasználónak tetszik: Chocolate Sunset
2012. július 19. 15:54 #5652
- törölt felhasználó -    
Remélem egyelőre elég ennyi, de természetesen bővíteném az életrajzot!!! beer.gif

Jyrki 69 (születési nevén Jyrki Pekka Emil Linnankivi) 1968. október 15-én született Helsinkiben.

Jyrki 69 a híres finn rockbanda, a The 69 Eyes énekese. A zenekart 1989 szeptemberében alapították meg a barátaival Helsinkiben. 1990-ben adták ki az első kislemezüket Sugarman címmel, amit a Bump 'n' Grind nagylemez követett. 1995-ben jött a következő korong Savage Garden címmel, majd ’97-ben a Wrap Your Troubles in Dreams.

1999-ben jelent meg az első lemezük a híres Roadrunner Recordsnál, ami Wasting the Dawn névre lett keresztelve, ezzel emléket állítva a Doors valamikori énekesének, Jim Morrisonnak.

A The 69 Eyes eddig 12 kiadott lemezzel büszkélkedhet. Eredetileg garage rock stílusban zenéltek, de ahogyan az évek teltek és a bandatagok változtak, úgy kezdtek egyre jobban vonzódni és ihletet meríteni a horror punk és glam/gothic rockból. Ennek köszönhetően ma már az általuk elnevezett gothic rock műfajban alkotnak.

Jyrki egyébként a zenélésen kívül kémiával foglalkozik, mesterképzést is elvégzett. Hírmevét jó célra is fordítja, az énekes jelenleg is az UNICEF nagykövete, ennek a tisztségnek köszönhetően huzamosabb ideig tartózkodott Kenyában. Szívügyének tekinti a kenyaiak helyzetét, kampányolt már a gyermekkereskedelem és éhezés, valamint a szexuális bántalmazások ellen is.

Jyrki sok hírességet tudhat a barátai között, például a HIM és az Apocalyptica tagjait, valamint Bam Margerát is.
2012. július 19. 16:11 #5653
- törölt felhasználó -    
Köszönöm Han Ji Min lapját illetve az átcsatolásokat is. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Betti90
2012. július 19. 16:30 #5654
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Hali!
Szeretném elkérni Dorian Gregory adatlapját (ha még senki se tette meg), mivel ahogy most elnéztem már több mint egy éve nem volt frissítve. unsure.gif
2012. július 19. 16:32 #5655
- törölt felhasználó -    
Nagyon köszönöm a lapokat meghajolo.gif
2012. július 19. 17:20 #5656
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
Hozzászólás: 2085
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (itscandice @ 2012.07.19. 14:18)
Sziasztok át tudnátok tenni hozzám Allisson Lozz-t?  Mert már 1 éve nem szerkeztette

Az év vagy esztendő időszámításunk egyik meghatározó egysége, bizonyos egységül felvett időköz. Leginkább az az idő, melyre a Földnek szüksége van ahhoz, hogy a Napot körbejárja, és mely alatt az évszakok ugyanazon sorban ismétlődnek. Létezik csillagászati és naptári év. Csillagászati év alatt az év valóságos (másodpercre pontos) időtartamát értjük, naptári éven pedig a csillagászati évben foglalt teljes napok számát. (...)
Általánosan és leggyakrabban a naptári évet használjuk éveink meghatározásához. A naptári évet a Gergely-naptár szerint feloszthatjuk:
- 12 hónapra
- 52-53 naptári hétre
- 365 napra (szökőévben 366 napra)
Forrás: Wikipédia / Év szócikk

Elnézést az OFF-ért, de amikor egy december 29-én szerkesztett lapra valaki azt írja, hogy egy éve nem lett szerkesztve, akkor már furcsa dolgok jutnak az ember eszébe... unsure.gif
20 felhasználónak tetszik: Barbus87, Vegas, _ToTo_, Luckie, ItsLénaa, Lindsay019, Vampiregirl1, Eszter655, pink_bunny, Pöttömke, DiscoDiva, Lizania, Grace Benning, Lady Suzy, LadyAlexa, Saranghae, Black Hearth2, Twilight6, Blary, SoShi Kameo
2012. július 19. 18:24 #5657
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Nagyon köszönöm Lee Min Hyuk "B-Bomb" sztáradatlapját, már készen is van minden, lehet megnézni biggrin.gif meghajolo.gif thumbsup.gif
2012. július 19. 18:26 #5658
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.07.16. 09:15)
Szia ToTo!!
Szeretném elkérni Jyrki 69 adatlapját: biója nincsen és 2010-ben szerkesztették utoljára. És szeretném Tony Kakko-t is, neki nincsen szerkesztője, valamint Jussi 69 lapját is, őt szintén 2010-ben szerkesztették utoljára. Előre is nagyon köszönöm!!! meghajolo.gif

_ToTo_ csináljak Jussi-nak is egy rövid életrajzot??? Tony-t mégsem szeretném, de Jussi-t még igen... smileeee.gif De Jyrki lapját köszönöm!! meghajolo.gif
2012. július 19. 18:41 #5659
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Vegas @ 2012.07.19. 11:34)
Sziasztok! Szeretném elkérni a Starity-s profilról Darren Bass és Yoji Harada adatlapját. Chris Nunez-ért is szeretnék érdeklődni, mivel bár 1000 alatt van, de elég ingatag. A kérdésem az lenne, hogy lesz majd rá pályázat, s várjam ki, vagy őt is ideadjátok, ha kérem? Tisztában vagyok a szabályokkat, csak ezt viszont nem tudtam eldönteni, mert már a pályázatoknál nem egy adatlap volt hasonló helyzetben, akik végül átmentek 1000 fölé, mikor pályázatra került a sor. Előre is köszönöm meghajolo.gif

Ezeket az adatlapokat Candee Sweet ajánlotta fel, azzal a feltétellel, hogy kettő vihető, a másik kettő pedig ami 1000 alatt van pályázatra kerüljön.

Idézet (itscandice @ 2012.07.19. 14:18)
Sziasztok át tudnátok tenni hozzám Allisson Lozz-t?  Mert már 1 éve nem szerkeztette

Lindsay19 kiemelt tag, így rá 9 hónapos szerkesztési határidő vonatkozik amiben bőven benne van. Nem tudom, hogy számoltál egy évet, nélam még csak 7 és fél hónap jön ki.

EMLÉKEZTETŐÜL ISMÉT ÍROK A MEGVÁLTOZOTT SZABÁLYOKRÓL, BÁR AZ ALAPJA UGYANEZ MINT EDDIG, ILLETVE SZEPTEMBERTŐL MÉG EGY PICIT SZIGORODIK A RENDSZER MAJD.

LAPOKAT UGYANÚGY LEHET KÉRNI MINT EDDIG. A VÁLTOZÁS AZOKAT A LAPOKAT ÉRINTI ELSŐSORBAN AHOL NINCS ÉLETRAJZ, AZ ILYET ÚGY TUDJÁTOK ELKÉRNI HA ÍRTOK EGY RÖVID ÉLETRAJZOT (AMIT TERMÉSZETESEN LEHET ÉS KELL IS MAJD FOLYTATNI, DE AZT SEM BÁNOM, HA RÖGTÖN EGY BŐVEBB ÉLETRAJZOT ÍRTOK A KÉRT LAPHOZ)

A STARITYS PROFILRA IS KIIRTAM A TUDNIVALÓKAT.

A STARITYS PROFILRA KERÜLNEK A SZEPTEMBERIG AZ OLYAN LAPOK AMIK LEJÁRTAK KITÖLTETLENEK VAGY CSAK A GOMBOT NYOMKODTÁK RAJTA, DE NEM VOLT FRISSÍTVE. A LEJÁRT ÉS KITÖLTETLEN LAPOKAT EL TUDJÁTOK KÉRNI A FENT LEÍRTAK ALAPJÁN. HA CSAK AZÉRT VETTÜK EL, MERT WEBFORDÍTÓS, NEM FRISS INFÓK VAGY EGYÉB 'APRÓSÁG' MIATT - AKKOR 7 NAPJA VAN AZ EREDETI SZERKESZTŐNEK PÓTOLNI A HIÁNYOSSÁGOKAT, 7 NAP ELTELTÉVEL EZT IS EL TUDJÁTOK KÉRNI. AZ ÚJONNAN ODAKERÜLT LAPOKNÁL MAJD BESSIE VAGY ÉN RÁ FOGUNK NYOMNI A SZERKESZTÉS GOMBRA, ENNEK DÁTUMÁT ÉS IDEJÉT TI IS FOGJÁTOK LÁTNI - INNEN SZÁMOLHATJÁTOK A 7 NAPOT. AZ 1000 SORSZÁMMAL KAPCSOLATOS RÉSZT NEM RÉSZLETEZEM, AZT HISZEM AZ MÁR VILÁGOS.
SZEPTEMBERTŐL ANNYIBAN FOG VÁLTOZNI A RENDSZER, MIVEL 2012 VAN AZOKON A LAPOKON AHOL 2010 VAGY RÉGEBBI INFORMÁCIÓK VANNAK ELKÉRHETŐEK LESZNEK, AKÁR EGY NAPJA NYOMTAK A SZERKESZTÉS GOMBRA, AKÁR 5 HÓNAPJA. PERSZE MINDIG ELLENŐRIZNI FOGJUK, HOGY AKTÍV SZTÁRRÓL VAN-E SZÓ, VAN-E MIT FRISSÍTENI RÓLA VAGY ÉPPEN VISSZAVONULT 3-4 ÉVRE, MERT PL BABÁT SZÜLT ÉS AZÉRT NINCS INFÓ RÓLA. HA A MODERÁTOROK TALÁLNAK ILYEN LAPOT, AKKOR A STARITYRE FOG KERÜLNI, FIGYELMEZTETÉSSEL, 7 NAPOS HATÁRIDŐVEL STB. HA TI TALÁLTOK ILYET MÁSNÁL ÉS SZERETNÉTEK A LAPOT, EZ ALAPJÁN EL LEHET MAJD KÉRNI. REMÉLHETŐLEG IGY KISZŰRŐDNEK AZOK A LAPOK ÉS SZERKESZTŐK AHOL NEM TÖRTÉNIK FRISSÍTÉS, CSAK A GOMNYOMOGATÁS MEGY VAGY A PROFILKÉPCSERE.

TOVÁBBÁ TERVBEN VAN OLYAN, HOGY AZOK A LAPOK AMIK A STARITYRE KERÜLNEK ÉS SOKÁIG NEM TALÁLNAK SZERKESZTŐRE, VALAMINT AZ ADATLAPOHOZ NEM KAPCSOLÓDNAK CIKKEK, FÓRUMTOPIKOK, VIDEÓK ÉS KÉPEK (MAGYARUL ISMERETLEN SENKIK VAGY ALIG ISMERT VALAKIK biggrin.gif) SZÓVAL EZEK A LAPOK BIZONYOS HATÁRIDŐN BELÜL TÖRLÉSRE FOGNAK KERÜLNI.

PRÓBÁLTAM JÓLÉRTHETŐEN LEÍRNI A LÉNYEGET, REMÉLEM SIKERÜLT.

HA KÉRDÉS VAN VAGY VALAMI NEM VILÁGOS, NEM ÉRTHETŐ, AZ ÍRHAT IDE IS, BESSIENEK IS VAGY NEKEM IS.
24 felhasználónak tetszik: SoShi Kameo, ItsLénaa, Lindsay019, ChanelGirl, lA-dONNA, Vampiregirl1, berninici, Saranghae, pink_bunny, brigicyy, silenc, Lizania, Grace Benning, duracell, Bessie, Barbus87, Vegas, Luckie, idone, LadyAlexa, Black Hearth2, Twilight6, Málnahab, FinlandForever
2012. július 19. 19:21 #5660
- törölt felhasználó -    
Köszönöm Katy B lapját meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
484 oldal 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!