ToTo adatlapos topikja
2012. szeptember 09. 10:40
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Szeretném Adam Garcia adatlapját elvállalni. Bessie a szerkesztés gombra szeptember 2-án nyomott rá, ami egy hete volt. Úgy gondolom már jelentkezhetek rá.
Életrajza van írva Adamnek, de azért írtam neki egyet én is, ami természetesen később bővítve lesz, ha hozzám kerülne.
Adam Wahroonga-ban, New South Walesben, Ausztráliában született 1973. június 1-én. Édesapja Kolombiából származik.
Otthagyta az egyetemet, hogy a Slide produkciójában, a Hot Shoe Shuffle musicalben szerepeljen, és Ausztráliában körútra induljon vele. Két évig úton volt, majd amikor véget ért, Londonba költözött. Itt is a színészettel foglalkozott, a West End számos musicaljében lépett fel.
Színészi karrierje 1997-ben kezdődött, amikor a Wilde című filmben megkapta Jones szerepét, mely Oscar Wilde életéről szól. 1998 és 1999 között a Saturday Night Fever színpadi változatában játszott.
Innentől kezdve inkább filmszerepekben volt látható, többek között a 2000-ben készült Coyote Ugly-ban, Egy hisztérika feljegyzéseiben Lindsay Lohan és Megan Foy oldalán.
2006-ban és 2007-ben az eredeti londoni produkcióban, a Wickedben szerepelt Idina Menzel oldalán.
2008-ban két ITV-s drámában játszott. Az egyik a Britannia High, ahol egy tánctanár bőrébe bújhatott, a másik pedig a Mr Eleven Michelle Ryan és Sean Maguire mellett.
2010 januárjában a Got To Dance című reality show-ban tűnt fel Ashley Banjo és Kimberly Wyatt mellett.
2011-ben a The Hen Do című két részes drámában volt látható, melyet Ibizán forgattak. Partnere Mischa Barton volt.
2012-ben a The West End tánc show-jában, a Revolutionban szerepelt.
A 2012-es nyár folyamán a Kiss Me Kate-ben jelent meg, a Chichester Festival Theatre-ben volt a megnyitó, júniua 18-tól szeptember 1-ig játszották.
Életrajza van írva Adamnek, de azért írtam neki egyet én is, ami természetesen később bővítve lesz, ha hozzám kerülne.
Adam Wahroonga-ban, New South Walesben, Ausztráliában született 1973. június 1-én. Édesapja Kolombiából származik.
Otthagyta az egyetemet, hogy a Slide produkciójában, a Hot Shoe Shuffle musicalben szerepeljen, és Ausztráliában körútra induljon vele. Két évig úton volt, majd amikor véget ért, Londonba költözött. Itt is a színészettel foglalkozott, a West End számos musicaljében lépett fel.
Színészi karrierje 1997-ben kezdődött, amikor a Wilde című filmben megkapta Jones szerepét, mely Oscar Wilde életéről szól. 1998 és 1999 között a Saturday Night Fever színpadi változatában játszott.
Innentől kezdve inkább filmszerepekben volt látható, többek között a 2000-ben készült Coyote Ugly-ban, Egy hisztérika feljegyzéseiben Lindsay Lohan és Megan Foy oldalán.
2006-ban és 2007-ben az eredeti londoni produkcióban, a Wickedben szerepelt Idina Menzel oldalán.
2008-ban két ITV-s drámában játszott. Az egyik a Britannia High, ahol egy tánctanár bőrébe bújhatott, a másik pedig a Mr Eleven Michelle Ryan és Sean Maguire mellett.
2010 januárjában a Got To Dance című reality show-ban tűnt fel Ashley Banjo és Kimberly Wyatt mellett.
2011-ben a The Hen Do című két részes drámában volt látható, melyet Ibizán forgattak. Partnere Mischa Barton volt.
2012-ben a The West End tánc show-jában, a Revolutionban szerepelt.
A 2012-es nyár folyamán a Kiss Me Kate-ben jelent meg, a Chichester Festival Theatre-ben volt a megnyitó, júniua 18-tól szeptember 1-ig játszották.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. szeptember 09. 11:11
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (malna90 @ 2012.09.09. 10:24)
Köszönöm a csatolásokat! + 1 kérdés: ha valakivel cserélek egy lapot, megkaptam akkor 1 hét múlva cserélhetem vagy nincs kikötés? Előre is megköszönöm a választ, további szép hétvégét.
Persze, hogy cserélheted. Ez nincs megszabva, más kérdés, hogy nem szép dolog
2012. szeptember 09. 12:52
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Szia _ToTo_ !
Már írtam korábban, Rónai Lili adatlapját szeretném elkérni.. és még találtam egy adatlapot, Brenda Song-ét, ami utoljára januárba volt frissítve. Elkérhetném-e azt is..? (letelt már a 6 hónap..)
Ennyit szerettem volna, szia.
Már írtam korábban, Rónai Lili adatlapját szeretném elkérni.. és még találtam egy adatlapot, Brenda Song-ét, ami utoljára januárba volt frissítve. Elkérhetném-e azt is..? (letelt már a 6 hónap..)
2012. szeptember 09. 12:56
Moderátorok! Szeretném ha Matthew lapját LaGirl9292-nek átcsatolnátok mert neki adtam! Előre is köszönöm, üdv.
2 felhasználónak tetszik:
LaGirl9292,
_ToTo_
2012. szeptember 09. 12:57
Szia!
Brenda Song lapjára pályázni lehet majd, mivel bőven ezer alatt van!
Brenda Song lapjára pályázni lehet majd, mivel bőven ezer alatt van!
Idézet (CrazyHeartx3 @ 2012.09.09. 12:52)
Szia _ToTo_ !
8 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Törpemókus,
Luckie,
Saranghae,
Pöttömke,
SoShi Kameo,
Lizania,
_ToTo_
2012. szeptember 09. 12:57
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Szia _ToTo_ !
Brenda 1000. sorszám alatti, rá majd külön pályázat lesz kiírva.
2012. szeptember 09. 13:01
Szia _ToTo_ !
Bőven elég egyszer leírni, észre fogják venni. Nem feltétlenül a kérés sorrendjében haladnak. Brenda pedig bőven 1000 alatt van.
8 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Saranghae,
Pöttömke,
Törpemókus,
SoShi Kameo,
Lizania,
Kazuo,
_ToTo_
2012. szeptember 09. 15:33
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Hali! Szeretném átvenni Elyes Gabel adatlapját. Utóljára 2009-ben volt frissítve,mellesleg az életrajza tök üres. Szívesen rendbe tenném.
_ToTo_
2012. szeptember 09. 15:35
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Misao @ 2012.09.09. 15:33)
Hali! Szeretném átvenni Elyes Gabel adatlapját. Utóljára 2009-ben volt frissítve,mellesleg az életrajza tök üres. Szívesen rendbe tenném.
azt az egyet leszámítva a szerkesztő többi adatlapja mhet a starity-s profilra, hiszen inaktív
SoShi Kameo,
Luckie
2012. szeptember 09. 16:00
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Sziasztok!
Először is köszönöm Peter Dinklage lapját, a jövőhéten frissítem is, másodszor pedig egy újabb kéréssel fordulok hozzátok.Mrs. Frankensteinnel megbeszéltem privátban, hogy nekem adja Joe Dempsie lapját.Ha lesz időtök kérlek csatoljátok hozzám.
Üdv:Pixie
Először is köszönöm Peter Dinklage lapját, a jövőhéten frissítem is, másodszor pedig egy újabb kéréssel fordulok hozzátok.Mrs. Frankensteinnel megbeszéltem privátban, hogy nekem adja Joe Dempsie lapját.Ha lesz időtök kérlek csatoljátok hozzám.
Üdv:Pixie
Mrs. Frankenstein,
_ToTo_
2012. szeptember 09. 16:51
Nem tudom előttem már elkérték-e Zoe Kravitz adatlapját, de ha nem akkor szeretném szerkeszteni.
Zoe Kravitz 1988 december 1-jén született Los Angelesben. Apja Lenny Kravitz zenész és anyja Lisa Bonet színésznő. Zoe 2007-ben kezdett el komolyabban a színészettel foglalkozni. Leghíresebb filmjei a Nyomás alatt, a Merénylet a suligóré ellen és az X-Men: Az elsők. Sorozatok közül a Kaliforgiában szerepelt. A színészet mellett a modellkedéssel is foglalkozik. Olyan híres tervezők rajonganak stílusáért, mint Vera Wang és Alexander Wang.
2009 óta él New Yorkban, Brooklynban. 2011 októbere óta pedig boldog párkapcsolatban él a Gossip Girl sztárjával, Penn Badgley-el.
Zoe Kravitz 1988 december 1-jén született Los Angelesben. Apja Lenny Kravitz zenész és anyja Lisa Bonet színésznő. Zoe 2007-ben kezdett el komolyabban a színészettel foglalkozni. Leghíresebb filmjei a Nyomás alatt, a Merénylet a suligóré ellen és az X-Men: Az elsők. Sorozatok közül a Kaliforgiában szerepelt. A színészet mellett a modellkedéssel is foglalkozik. Olyan híres tervezők rajonganak stílusáért, mint Vera Wang és Alexander Wang.
2009 óta él New Yorkban, Brooklynban. 2011 októbere óta pedig boldog párkapcsolatban él a Gossip Girl sztárjával, Penn Badgley-el.
_ToTo_
2012. szeptember 09. 18:21
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
_ToTo_
2012. szeptember 09. 18:41
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Mika Boorem lapját, ugyanis 2011 óta nincsen szerkesztve, a szerkesztője pedig két hónapja nem lépett be.
Szeretném elkérni Mika Boorem lapját, ugyanis 2011 óta nincsen szerkesztve, a szerkesztője pedig két hónapja nem lépett be.
_ToTo_
2012. szeptember 09. 20:41
Sziasztok!
El szeretném kérni Jake Epstein lapját, mert egyrészt hiányos, másrészt már lejárt a hat hónap , és szívesen helyrepofoznám!
Köszönöm!
El szeretném kérni Jake Epstein lapját, mert egyrészt hiányos, másrészt már lejárt a hat hónap , és szívesen helyrepofoznám!
Köszönöm!
Törpemókus,
_ToTo_
2012. szeptember 09. 21:33
2012. szeptember 10. 12:21
Sziasztok!
Találtam pár adatlapot, ahol a profilkép nem megfelelő, ezért szólni kéne a szerkesztőknek, hogy cseréljék le őket!
Amy Winehouse
Olivia Holt - a szerkesztője még hozzá sem nyúlt
Adam Sandler
Mia Talerico
Liam Hemsworth
Kis Ramóna
Majoros Péter
Hadházi László
Willow Smithnél lejárt a hat hónap!
Találtam pár adatlapot, ahol a profilkép nem megfelelő, ezért szólni kéne a szerkesztőknek, hogy cseréljék le őket!
Amy Winehouse
Adam Sandler
Mia Talerico
Liam Hemsworth
Kis Ramóna
Majoros Péter
Hadházi László
_ToTo_
2012. szeptember 10. 13:22
Idézet (Chelsy @ 2012.09.10. 12:21)
Sziasztok!
Amy Winehouse
Adam Sandler
Mia Talerico
Liam Hemsworth
Kis Ramóna
Majoros Péter
Hadházi László
Amy Winehouse
Adam Sandler
Mia Talerico
Liam Hemsworth
Kis Ramóna
Majoros Péter
Hadházi László
Azért van köztük, ami még az elfogatható kategóriába tartozik, például Olivia esetében. Miáról pedig nincsenek arcképek, hiszen csak alig egy hónap múlva lesz 4(!!) éves, szóval róla adatlap is minek...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.