Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 10. 14:23 #6541
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 25036
Csatolások: 2326988
Azonosító: 180890
Sziasztok! El szeretném kérni Christopher Gorham és Sebastian Stan adatlapját. Christophernél 2009-ben véget ér az életrajz + 1 éve nem volt frissitve, és hát 2009 óta igencsak aktiv volt. Sebastian eseténél is 2007 óta nincs új információ, pedig ő is igen csak aktivan tevékenykedik. Előre is nagyon köszönöm a lapokat meghajolo.gif
2012. szeptember 10. 14:30 #6542
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Nessa123 @ 2012.09.09. 21:33)
Sziasztok!
El szeretném kérni Brooke Adams adatlapját  smileeee.gif 
Köszönöm

Írj neki egy 5-6 soros életrajzot! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Luckie, Darkness, _ToTo_
2012. szeptember 10. 15:46 #6543
Bogiboszi
Bogiboszi
(づ。◕‿‿◕。)づ

Státusz。◕‿◕。 ʕ•ᴥ•ʔ
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1062
Csatolások: 2096
Azonosító: 163052
Köszönöm a lapot meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Darkness, _ToTo_, Luckie
2012. szeptember 10. 15:55 #6544
Ria1997
Ria1997
dollophead

Státusz"Most people call me Thomas. Well, except Newt—he calls me Tommy."
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 0
Azonosító: 151247
Kedves Toto/Bessie! 
Az alábbi lapnak nincsen szerkesztője, én elvállalnám, nagy kedvencem...smileeee.gif
http://starity.hu/sztarok/delta-goodrem/

Előre is köszönöm! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. szeptember 10. 17:02 #6545
Tündiii
Tündiii
Hozzászólás: 1995
Csatolások: 228
Azonosító: 149865
http://starity.hu/sztarok/brooke-adams/ Adatlapját szeretném szerkeszteni. smileeee.gif
Brooke Nichole Adams 1984 december 4-én látta meg a napvilágot. Amerikai modell, táncos, és profi pankrátor. Jelenleg a TNA-ban bírkózik, Miss Tessmacher néven. Korábban a WWE-nek dolgozott. Kétszeres TNA Knockout Champion, és egyszeres TNA Knockout Tag Team Champion, Tarával.
Karrier
2007 áprilisában Kelly Kelly-vel Laylával, Maryse-el Torrie Wilsonnal és Ashley Massaroval együtt szerepeltek Timbaland "Throw It On Me" című zenei videójában. 2011 júniusában már egy másik zenei videóban is szerepelt. A címe Dorrough Music, és Bounce Dat adta elő.
2012. szeptember 10. 18:28 #6546
AngelFace
AngelFace
új tag

Státusz“What's in that bottle? Delusion?”
Hozzászólás: 74
Csatolások: 670
Azonosító: 174736
Idézet (AngelFace @ 2012.09.08. 23:55)
Szia Toto.
Szeretném elkérni Lzzy Hale lapját.
A szerkesztője lassan 2 hónapja nem írt hozzá életrajzot, nekem pedig a kedvenc énekesnőm, és szívesen szerkeszteném a lapját.
Előre is köszönöm!  smileeee.gif

Szia Toto.
Az előző bejegyzésemet már nem tudom szerkeszteni, szóval így tudok csak írni.
Szeretném ezt a lapot is elkérni.
2011.10.04. óta nem volt szerkesztve, nincs rendes életrajz, és a profilkép sem jó.

Mike Lewis a ritmusgitárosa a Wales-i alternatív rock bandának a Lostprophets-nek.Mielőtt a zenét választotta, egy évig mérnöknek tanult.
Eredetileg basszusgitáros volt, aztán később Stu Richardson váltotta fel, ő pedig ritmusgitáros lett.Édesajnyja bolti eladó, apja egy vegyipari vállalat menedzsmentjénél dolgozott.A Pontypridd-i Hawthorn High School-ba járt, ugyan abban az évben amikor Ian is.Kedvenc tantárgyai a tudomány és a történelem voltak.A bandával eddig 5 albumot adtak ki, a legutóbbi a 2012-es Weapons.

Köszönöm. smileeee.gif
2012. szeptember 10. 19:11 #6547
- törölt felhasználó -    
Szeretném ha valakiTré és Andy lapját átcsatolná Sharkey-nek. wink.gif Előre is megköszönöm, üdvözletem malna90
2012. szeptember 10. 19:19 #6548
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni Thea Trinidad adatlapját

Thea Megan Thrinidad néven született, 1990. december 27.-én, Queensben, New Yorkban. Thea profi birkózó, ahogy édesapja is, csak ő amatőr volt a bírkózásban. Apja a 9/11-es terrortámadásban meghalt, amikor Thea mindössze 10 éves volt.
Thea tagja a Total Nonstop Action Wrestling-nek, amivel járja a világot, birkózóként.Ringbeli neve: Rosita. Több veresége volt már, de ami a legszomorúbban érte, az a Brittney Savage és Cindy Rogers általi veresége volt.
2012. szeptember 10. 20:34 #6549
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4446
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Idézet (pixie1013 @ 2012.09.09. 16:00)
Sziasztok! hi.gif
Először is köszönöm Peter Dinklage lapját, a jövőhéten frissítem is, másodszor pedig egy újabb kéréssel fordulok hozzátok.Mrs. Frankensteinnel megbeszéltem privátban, hogy nekem adja Joe Dempsie lapját.Ha lesz időtök kérlek csatoljátok hozzám.
Üdv:Pixie

Így van így van, jogászolva. (mondaná marshall eriksen)

beer.gif
3 felhasználónak tetszik: _ToTo_, N.k, Évike12
2012. szeptember 11. 09:07 #6550
- törölt felhasználó -    
Jól tudom, hogy már el lehet kérni olyan adatlapokat is, amik látszólag ugyan szerkesztve lettek, mégis 2010-nél véget érnek róla az információk, viszont nagyon is aktív a sztár? Vagy ezer alattira ez nem vonatkozik? think.gif

Ha igen, akkor én szeretném elkérni Nathan Fillion-t. Kb. 1 hónapja írtam a szerkesztőjének egy levelet, hogy csinálja meg rendesen a lapját, hiszen lenne még mit írni róla és az aktuális filmjei is hiányoznak a listáról. Valamint a profilkép sem igazán megfelelő. Próbáltam neki segíteni, hogy mit hogyan, adtam neki tippeket, ötleteket, tanácsot, de a laphoz azóta sem nyúlt hozzá.
2012. szeptember 11. 10:19 #6551
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Barbus87 @ 2012.09.08. 22:31)
Én azt szeretném kérdezni, hogy elvileg ennek az adatlapnak a szerkesztője figyelmeztetve lett, régi is az infó meg kevés is róla, mi lesz a lapjával, vagy még nem telt le neki a határidő? Mert lehet, hogy megírnám neki az életrajzot, de ha még nem telt le a határidő addig nem töröm magam smileeee.gif

Még csak 3 napja figyelmeztettem, legyél türelmesebb, elkezdődött a suli időszak is. Ha nincs hétfőig változás, írj újra és megkapod.

Idézet (malna90 @ 2012.09.09. 10:24)
Köszönöm a csatolásokat!  meghajolo.gif + 1 kérdés: ha valakivel cserélek egy lapot, megkaptam akkor 1 hét múlva cserélhetem vagy nincs kikötés?  blush.gif Előre is megköszönöm a választ, további szép hétvégét. wink.gif

Cserénél nincs kikötés.

Idézet (Nessa123 @ 2012.09.10. 19:19)
Sziasztok!
Szeretném elkérni Thea Trinidad adatlapját

Mivel továbbra is van teljesen kitöltetlen lapod, előbb azt tedd rendbe, utána kérj újat.

Idézet (Juanita @ 2012.09.11. 09:07)
Jól tudom, hogy már el lehet kérni olyan adatlapokat is, amik látszólag ugyan szerkesztve lettek, mégis 2010-nél véget érnek róla az információk, viszont nagyon is aktív a sztár? Vagy ezer alattira ez nem vonatkozik?

Jól tudod, de 1000 alatt továbbra is pályázat lesz rájuk.
Jelezni jelezhetitek, ha ilyet találtok, ha valóban el van hanyagolva akkor átrakjuk Starityre és néhány héten belül pályázat lesz rá.

A héten Stephenie Meyer és Malese Jow lapjai kerülnek pályázatra

A kérdésem az lenne, mivel beindult nektek a suli, jó így a pályázat menete, hogy a hét elején kiirjuk a pályázatot és hétvégéig kell beküldeni vagy változtassunk annyiban, hogy már pl pénteken kiirjuk az új pályázatokat, még mielőtt az előzők lezárulnak, hogy legyen több időtök dolgozni az életrajzokkal? Így beleesne egy teljes hétvége is - gondolom suli mellett így könnyebb lenne. Írhattok ide a topikba észrevételt és véleményeket evvel kapcsolatban - vagy akkár tippeket is.
16 felhasználónak tetszik: Boscorelli, trina, Luckie, silenc, DiscoDiva, Lizania, Vampiregirl1, Darkness, Black Hearth2, idone, pink_bunny, Törpemókus, Grace Benning, ItsLénaa, duracell, Lindsay019
2012. szeptember 11. 11:46 #6552
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
[quote=_ToTo_,2012.09.11. 10:19~3429410]Még csak 3 napja figyelmeztettem, legyél türelmesebb, elkezdődött a suli időszak is. Ha nincs hétfőig változás, írj újra és megkapod.

Nem azért kérdeztem mert türelmetlen vagyok csak nem tudtam mikor szóltatok Neki, és nem is biztos, hogy el akarom kérni, csak jó lenne ha lenne egy normális életrajza, pusztán ezért kértem, hogy szóljatok Neki smileeee.gif Ha nem akarja megcsinálni majd utána meggondolom, hogy megírjam-e én smileeee.gif
2012. szeptember 11. 15:13 #6553
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.11. 10:19)

A kérdésem az lenne, mivel beindult nektek a suli, jó így a pályázat menete, hogy a hét elején kiirjuk a pályázatot és hétvégéig kell beküldeni vagy változtassunk annyiban, hogy már pl pénteken kiirjuk az új pályázatokat, még mielőtt az előzők lezárulnak, hogy legyen több időtök dolgozni az életrajzokkal? Így beleesne egy teljes hétvége is - gondolom suli mellett így könnyebb lenne. Írhattok ide a topikba észrevételt és véleményeket evvel kapcsolatban - vagy akkár tippeket is.

Szerintem ez a megoldás sokkal jobb, mert így több időnk lenne egy igazán jó életrajz megírására. Most keddről péntekre pl. nagyon nehéz egy tartalmas és jó életrajzot megcsinálni akár Stephanie-ról, akár Malese-ről.
5 felhasználónak tetszik: Luckie, Darkness, Törpemókus, Lindsay019, _ToTo_
2012. szeptember 11. 16:10 #6554
trina
trina
heart attack.
Hozzászólás: 2325
Csatolások: 0
Azonosító: 130399

Szerintem maradhatna így, ahogy van. A fórumozók már megszokták ezt a menetet, és hétfőről/keddről megcsinálni szombatra egy életrajzot szerintem nem nehéz. Igaz, iskola van, de szerintem így is napi 2-3 órát mindenki gépezik [ha nem többet]. Ha a pályázó napi 1-2 órát rászán a lapra, még ha kedden is kezdi el írni, akkor is az 10 órát jelent. Plusz ugye még ott van a szombat, amikor mindenki többet gépezik. De ez persze csak az én véleményem...smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: Twilight6, Luckie, pixie1013, Vegas, Törpemókus, ItsLénaa, DiscoDiva
2012. szeptember 11. 17:38 #6555
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a csatolásokat! smileeee.gif És annyit szeretnék még kérni hogy Őt csatoljátok picilánynak hozzám pedig őt, mert elcseréltük a lapokat.
Plusz neki átcsatolni tőlem Viki lapját mert neki adtam. Előre is megköszönöm. wink.gif

+ToTo a kérdésedre szerintem az ugy teljesen korrekt ahogyan eddig is volt hisz hétvégén van ideje az embernek pályázatra. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Törpemókus, _ToTo_, AngelFace
2012. szeptember 11. 18:52 #6556
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042

[b]A kérdésem az lenne, mivel beindult nektek a suli, jó így a pályázat menete, hogy a hét elején kiirjuk a pályázatot és hétvégéig kell beküldeni vagy változtassunk annyiban, hogy már pl pénteken kiirjuk az új pályázatokat, még mielőtt az előzők lezárulnak, hogy legyen több időtök dolgozni az életrajzokkal? Így beleesne egy teljes hétvége is - gondolom suli mellett így könnyebb lenne. Írhattok ide a topikba észrevételt és véleményeket evvel kapcsolatban - vagy akkár tippeket is.

Szerintem úgy lenne előnyösebb ahogy ajánlottad, hogy már pénteken kiírjuk az új pályázatokat. Szerintem Stephenie Meyer és Malese Jow is olyan sztárok akikre biztos hogy rengeteg pályázat érkezik. Mondjuk hogy ma kedd van, és egy tartalmas esélyes pályázatot azért kell 3 napig irni. (Mihalik Enikőnél énis irtam s ez tapasztalat) úgy, hogy az időhiány nem csak megszűkítené a pályázatok létszámát de sokkal több gyengébb, szar 5 perces miniéletrajzok kerülnének, mint pl. Kim Rhodes-nál, akit nem sikerült eladni mert olyan pocsék wikis életrajzokat irtak, hogy siralmas. S azért ugye nem mindegy.. dry.gif Persze nm is kéne 2 hetet adni, mert azért a határidő határidő. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: N.k, Lizania, Luckie, DiscoDiva, _ToTo_
2012. szeptember 11. 19:16 #6557
- törölt felhasználó -    
Idézet (malna90 @ 2012.09.11. 17:38)

Plusz neki átcsatolni tőlem Viki lapját mert neki adtam. Előre is megköszönöm. wink.gif

Nem akarok beleszólni de nem úgy volt, hogy a pályázaton nyert lapokat legalább 3 hónapig nem lehet elcserélni vagy odaadni másnak? think.gif
6 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Lizania, idone, Törpemókus, DiscoDiva, Luckie
2012. szeptember 11. 19:26 #6558
- törölt felhasználó -    
Idézet (malna90 @ 2012.09.11. 17:38)
Köszönöm a csatolásokat! smileeee.gif És annyit szeretnék még kérni hogy Őt csatoljátok picilánynak hozzám pedig őt, mert elcseréltük a lapokat. 
+ToTo a kérdésedre szerintem az ugy teljesen korrekt ahogyan eddig is volt hisz hétvégén van ideje az embernek pályázatra. blush.gif

Picilány-nak és nekem nem kell a csere mégsem..
2012. szeptember 11. 20:07 #6559
- törölt felhasználó -    
Idézet (like me @ 2012.09.11. 18:52)
Szerintem úgy lenne előnyösebb ahogy ajánlottad, hogy már pénteken kiírjuk az új pályázatokat. Szerintem Stephenie Meyer és Malese Jow is olyan sztárok akikre biztos hogy rengeteg pályázat érkezik. Mondjuk hogy ma kedd van, és egy tartalmas esélyes pályázatot azért kell 3 napig irni. (Mihalik Enikőnél énis irtam s ez tapasztalat) úgy, hogy az időhiány nem csak megszűkítené a pályázatok létszámát de sokkal több gyengébb, szar 5 perces miniéletrajzok kerülnének, mint pl. Kim Rhodes-nál, akit nem sikerült eladni mert olyan pocsék wikis életrajzokat irtak, hogy siralmas. S azért ugye nem mindegy.. dry.gif  Persze nm is kéne 2 hetet adni, mert azért a határidő határidő. smileeee.gif

Teljesen egyetértek. smileeee.gif Én pl. már Stephenie Meyer és Malese Jow lapjára is róta várok hogy sorra kerüljön. Szerintem is legalább a pénteki szólás lenne a legjobb. smileeee.gif
2012. szeptember 11. 21:55 #6560
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Az ő adatlapját szívesen elvállalom,mivel nem 1000alatti sztár tudtommal nem lesz rá pályázat. search.gif
484 oldal 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!