ToTo adatlapos topikja
2012. szeptember 10. 14:23
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Sziasztok! El szeretném kérni Christopher Gorham és Sebastian Stan adatlapját. Christophernél 2009-ben véget ér az életrajz + 1 éve nem volt frissitve, és hát 2009 óta igencsak aktiv volt. Sebastian eseténél is 2007 óta nincs új információ, pedig ő is igen csak aktivan tevékenykedik. Előre is nagyon köszönöm a lapokat
2012. szeptember 10. 15:55
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Kedves Toto/Bessie!
Az alábbi lapnak nincsen szerkesztője, én elvállalnám, nagy kedvencem...
http://starity.hu/sztarok/delta-goodrem/
Előre is köszönöm!
Az alábbi lapnak nincsen szerkesztője, én elvállalnám, nagy kedvencem...
http://starity.hu/sztarok/delta-goodrem/
Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. szeptember 10. 17:02
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1995 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline |
http://starity.hu/sztarok/brooke-adams/ Adatlapját szeretném szerkeszteni.
Brooke Nichole Adams 1984 december 4-én látta meg a napvilágot. Amerikai modell, táncos, és profi pankrátor. Jelenleg a TNA-ban bírkózik, Miss Tessmacher néven. Korábban a WWE-nek dolgozott. Kétszeres TNA Knockout Champion, és egyszeres TNA Knockout Tag Team Champion, Tarával.
Karrier
2007 áprilisában Kelly Kelly-vel Laylával, Maryse-el Torrie Wilsonnal és Ashley Massaroval együtt szerepeltek Timbaland "Throw It On Me" című zenei videójában. 2011 júniusában már egy másik zenei videóban is szerepelt. A címe Dorrough Music, és Bounce Dat adta elő.
Brooke Nichole Adams 1984 december 4-én látta meg a napvilágot. Amerikai modell, táncos, és profi pankrátor. Jelenleg a TNA-ban bírkózik, Miss Tessmacher néven. Korábban a WWE-nek dolgozott. Kétszeres TNA Knockout Champion, és egyszeres TNA Knockout Tag Team Champion, Tarával.
Karrier
2007 áprilisában Kelly Kelly-vel Laylával, Maryse-el Torrie Wilsonnal és Ashley Massaroval együtt szerepeltek Timbaland "Throw It On Me" című zenei videójában. 2011 júniusában már egy másik zenei videóban is szerepelt. A címe Dorrough Music, és Bounce Dat adta elő.
_ToTo_
2012. szeptember 10. 18:28
AngelFaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 74 Csatolások: 670 Azonosító: 174736 offline |
Idézet (AngelFace @ 2012.09.08. 23:55)
Szia Toto.
Szeretném elkérni Lzzy Hale lapját.
A szerkesztője lassan 2 hónapja nem írt hozzá életrajzot, nekem pedig a kedvenc énekesnőm, és szívesen szerkeszteném a lapját.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Lzzy Hale lapját.
A szerkesztője lassan 2 hónapja nem írt hozzá életrajzot, nekem pedig a kedvenc énekesnőm, és szívesen szerkeszteném a lapját.
Előre is köszönöm!
Szia Toto.
Az előző bejegyzésemet már nem tudom szerkeszteni, szóval így tudok csak írni.
Szeretném ezt a lapot is elkérni.
2011.10.04. óta nem volt szerkesztve, nincs rendes életrajz, és a profilkép sem jó.
Mike Lewis a ritmusgitárosa a Wales-i alternatív rock bandának a Lostprophets-nek.Mielőtt a zenét választotta, egy évig mérnöknek tanult.
Eredetileg basszusgitáros volt, aztán később Stu Richardson váltotta fel, ő pedig ritmusgitáros lett.Édesajnyja bolti eladó, apja egy vegyipari vállalat menedzsmentjénél dolgozott.A Pontypridd-i Hawthorn High School-ba járt, ugyan abban az évben amikor Ian is.Kedvenc tantárgyai a tudomány és a történelem voltak.A bandával eddig 5 albumot adtak ki, a legutóbbi a 2012-es Weapons.
Köszönöm.
_ToTo_
2012. szeptember 10. 19:19
Sziasztok!
Szeretném elkérni Thea Trinidad adatlapját
Thea Megan Thrinidad néven született, 1990. december 27.-én, Queensben, New Yorkban. Thea profi birkózó, ahogy édesapja is, csak ő amatőr volt a bírkózásban. Apja a 9/11-es terrortámadásban meghalt, amikor Thea mindössze 10 éves volt.
Thea tagja a Total Nonstop Action Wrestling-nek, amivel járja a világot, birkózóként.Ringbeli neve: Rosita. Több veresége volt már, de ami a legszomorúbban érte, az a Brittney Savage és Cindy Rogers általi veresége volt.
Thea Megan Thrinidad néven született, 1990. december 27.-én, Queensben, New Yorkban. Thea profi birkózó, ahogy édesapja is, csak ő amatőr volt a bírkózásban. Apja a 9/11-es terrortámadásban meghalt, amikor Thea mindössze 10 éves volt.
Thea tagja a Total Nonstop Action Wrestling-nek, amivel járja a világot, birkózóként.Ringbeli neve: Rosita. Több veresége volt már, de ami a legszomorúbban érte, az a Brittney Savage és Cindy Rogers általi veresége volt.
_ToTo_
2012. szeptember 10. 20:34
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Idézet (pixie1013 @ 2012.09.09. 16:00)
Sziasztok!
Először is köszönöm Peter Dinklage lapját, a jövőhéten frissítem is, másodszor pedig egy újabb kéréssel fordulok hozzátok.Mrs. Frankensteinnel megbeszéltem privátban, hogy nekem adja Joe Dempsie lapját.Ha lesz időtök kérlek csatoljátok hozzám.
Üdv:Pixie
Először is köszönöm Peter Dinklage lapját, a jövőhéten frissítem is, másodszor pedig egy újabb kéréssel fordulok hozzátok.Mrs. Frankensteinnel megbeszéltem privátban, hogy nekem adja Joe Dempsie lapját.Ha lesz időtök kérlek csatoljátok hozzám.
Üdv:Pixie
Így van így van, jogászolva. (mondaná marshall eriksen)
2012. szeptember 11. 09:07
Jól tudom, hogy már el lehet kérni olyan adatlapokat is, amik látszólag ugyan szerkesztve lettek, mégis 2010-nél véget érnek róla az információk, viszont nagyon is aktív a sztár? Vagy ezer alattira ez nem vonatkozik?
Ha igen, akkor én szeretném elkérni Nathan Fillion-t. Kb. 1 hónapja írtam a szerkesztőjének egy levelet, hogy csinálja meg rendesen a lapját, hiszen lenne még mit írni róla és az aktuális filmjei is hiányoznak a listáról. Valamint a profilkép sem igazán megfelelő. Próbáltam neki segíteni, hogy mit hogyan, adtam neki tippeket, ötleteket, tanácsot, de a laphoz azóta sem nyúlt hozzá.
Ha igen, akkor én szeretném elkérni Nathan Fillion-t. Kb. 1 hónapja írtam a szerkesztőjének egy levelet, hogy csinálja meg rendesen a lapját, hiszen lenne még mit írni róla és az aktuális filmjei is hiányoznak a listáról. Valamint a profilkép sem igazán megfelelő. Próbáltam neki segíteni, hogy mit hogyan, adtam neki tippeket, ötleteket, tanácsot, de a laphoz azóta sem nyúlt hozzá.
2012. szeptember 11. 10:19
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Barbus87 @ 2012.09.08. 22:31)
Én azt szeretném kérdezni, hogy elvileg ennek az adatlapnak a szerkesztője figyelmeztetve lett, régi is az infó meg kevés is róla, mi lesz a lapjával, vagy még nem telt le neki a határidő? Mert lehet, hogy megírnám neki az életrajzot, de ha még nem telt le a határidő addig nem töröm magam
Még csak 3 napja figyelmeztettem, legyél türelmesebb, elkezdődött a suli időszak is. Ha nincs hétfőig változás, írj újra és megkapod.
Idézet (malna90 @ 2012.09.09. 10:24)
Köszönöm a csatolásokat! + 1 kérdés: ha valakivel cserélek egy lapot, megkaptam akkor 1 hét múlva cserélhetem vagy nincs kikötés? Előre is megköszönöm a választ, további szép hétvégét.
Cserénél nincs kikötés.
Idézet (Nessa123 @ 2012.09.10. 19:19)
Sziasztok!
Mivel továbbra is van teljesen kitöltetlen lapod, előbb azt tedd rendbe, utána kérj újat.
Idézet (Juanita @ 2012.09.11. 09:07)
Jól tudom, hogy már el lehet kérni olyan adatlapokat is, amik látszólag ugyan szerkesztve lettek, mégis 2010-nél véget érnek róla az információk, viszont nagyon is aktív a sztár? Vagy ezer alattira ez nem vonatkozik?
Jól tudod, de 1000 alatt továbbra is pályázat lesz rájuk.
Jelezni jelezhetitek, ha ilyet találtok, ha valóban el van hanyagolva akkor átrakjuk Starityre és néhány héten belül pályázat lesz rá.
A héten Stephenie Meyer és Malese Jow lapjai kerülnek pályázatra
A kérdésem az lenne, mivel beindult nektek a suli, jó így a pályázat menete, hogy a hét elején kiirjuk a pályázatot és hétvégéig kell beküldeni vagy változtassunk annyiban, hogy már pl pénteken kiirjuk az új pályázatokat, még mielőtt az előzők lezárulnak, hogy legyen több időtök dolgozni az életrajzokkal? Így beleesne egy teljes hétvége is - gondolom suli mellett így könnyebb lenne. Írhattok ide a topikba észrevételt és véleményeket evvel kapcsolatban - vagy akkár tippeket is.
16 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
trina,
Luckie,
silenc,
DiscoDiva,
Lizania,
Vampiregirl1,
Darkness,
Black Hearth2,
idone,
pink_bunny,
Törpemókus,
Grace Benning,
ItsLénaa,
duracell,
Lindsay019
2012. szeptember 11. 11:46
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
[quote=_ToTo_,2012.09.11. 10:19~3429410]Még csak 3 napja figyelmeztettem, legyél türelmesebb, elkezdődött a suli időszak is. Ha nincs hétfőig változás, írj újra és megkapod.
Nem azért kérdeztem mert türelmetlen vagyok csak nem tudtam mikor szóltatok Neki, és nem is biztos, hogy el akarom kérni, csak jó lenne ha lenne egy normális életrajza, pusztán ezért kértem, hogy szóljatok Neki Ha nem akarja megcsinálni majd utána meggondolom, hogy megírjam-e én
Nem azért kérdeztem mert türelmetlen vagyok csak nem tudtam mikor szóltatok Neki, és nem is biztos, hogy el akarom kérni, csak jó lenne ha lenne egy normális életrajza, pusztán ezért kértem, hogy szóljatok Neki Ha nem akarja megcsinálni majd utána meggondolom, hogy megírjam-e én
_ToTo_
2012. szeptember 11. 15:13
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.11. 10:19)
A kérdésem az lenne, mivel beindult nektek a suli, jó így a pályázat menete, hogy a hét elején kiirjuk a pályázatot és hétvégéig kell beküldeni vagy változtassunk annyiban, hogy már pl pénteken kiirjuk az új pályázatokat, még mielőtt az előzők lezárulnak, hogy legyen több időtök dolgozni az életrajzokkal? Így beleesne egy teljes hétvége is - gondolom suli mellett így könnyebb lenne. Írhattok ide a topikba észrevételt és véleményeket evvel kapcsolatban - vagy akkár tippeket is.
Szerintem ez a megoldás sokkal jobb, mert így több időnk lenne egy igazán jó életrajz megírására. Most keddről péntekre pl. nagyon nehéz egy tartalmas és jó életrajzot megcsinálni akár Stephanie-ról, akár Malese-ről.
2012. szeptember 11. 16:10
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
Szerintem maradhatna így, ahogy van. A fórumozók már megszokták ezt a menetet, és hétfőről/keddről megcsinálni szombatra egy életrajzot szerintem nem nehéz. Igaz, iskola van, de szerintem így is napi 2-3 órát mindenki gépezik [ha nem többet]. Ha a pályázó napi 1-2 órát rászán a lapra, még ha kedden is kezdi el írni, akkor is az 10 órát jelent. Plusz ugye még ott van a szombat, amikor mindenki többet gépezik. De ez persze csak az én véleményem...
2012. szeptember 11. 17:38
Köszönöm a csatolásokat! És annyit szeretnék még kérni hogy Őt csatoljátok picilánynak hozzám pedig őt, mert elcseréltük a lapokat.
Plusz neki átcsatolni tőlem Viki lapját mert neki adtam. Előre is megköszönöm.
+ToTo a kérdésedre szerintem az ugy teljesen korrekt ahogyan eddig is volt hisz hétvégén van ideje az embernek pályázatra.
+ToTo a kérdésedre szerintem az ugy teljesen korrekt ahogyan eddig is volt hisz hétvégén van ideje az embernek pályázatra.
2012. szeptember 11. 18:52
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
[b]A kérdésem az lenne, mivel beindult nektek a suli, jó így a pályázat menete, hogy a hét elején kiirjuk a pályázatot és hétvégéig kell beküldeni vagy változtassunk annyiban, hogy már pl pénteken kiirjuk az új pályázatokat, még mielőtt az előzők lezárulnak, hogy legyen több időtök dolgozni az életrajzokkal? Így beleesne egy teljes hétvége is - gondolom suli mellett így könnyebb lenne. Írhattok ide a topikba észrevételt és véleményeket evvel kapcsolatban - vagy akkár tippeket is.
Szerintem úgy lenne előnyösebb ahogy ajánlottad, hogy már pénteken kiírjuk az új pályázatokat. Szerintem Stephenie Meyer és Malese Jow is olyan sztárok akikre biztos hogy rengeteg pályázat érkezik. Mondjuk hogy ma kedd van, és egy tartalmas esélyes pályázatot azért kell 3 napig irni. (Mihalik Enikőnél énis irtam s ez tapasztalat) úgy, hogy az időhiány nem csak megszűkítené a pályázatok létszámát de sokkal több gyengébb, szar 5 perces miniéletrajzok kerülnének, mint pl. Kim Rhodes-nál, akit nem sikerült eladni mert olyan pocsék wikis életrajzokat irtak, hogy siralmas. S azért ugye nem mindegy.. Persze nm is kéne 2 hetet adni, mert azért a határidő határidő.
2012. szeptember 11. 19:16
Idézet (malna90 @ 2012.09.11. 17:38)
Nem akarok beleszólni de nem úgy volt, hogy a pályázaton nyert lapokat legalább 3 hónapig nem lehet elcserélni vagy odaadni másnak?
2012. szeptember 11. 19:26
Idézet (malna90 @ 2012.09.11. 17:38)
Köszönöm a csatolásokat! És annyit szeretnék még kérni hogy Őt csatoljátok picilánynak hozzám pedig őt, mert elcseréltük a lapokat.
Picilány-nak és nekem nem kell a csere mégsem..
_ToTo_
2012. szeptember 11. 20:07
Idézet (like me @ 2012.09.11. 18:52)
Szerintem úgy lenne előnyösebb ahogy ajánlottad, hogy már pénteken kiírjuk az új pályázatokat. Szerintem Stephenie Meyer és Malese Jow is olyan sztárok akikre biztos hogy rengeteg pályázat érkezik. Mondjuk hogy ma kedd van, és egy tartalmas esélyes pályázatot azért kell 3 napig irni. (Mihalik Enikőnél énis irtam s ez tapasztalat) úgy, hogy az időhiány nem csak megszűkítené a pályázatok létszámát de sokkal több gyengébb, szar 5 perces miniéletrajzok kerülnének, mint pl. Kim Rhodes-nál, akit nem sikerült eladni mert olyan pocsék wikis életrajzokat irtak, hogy siralmas. S azért ugye nem mindegy.. Persze nm is kéne 2 hetet adni, mert azért a határidő határidő.
Teljesen egyetértek. Én pl. már Stephenie Meyer és Malese Jow lapjára is róta várok hogy sorra kerüljön. Szerintem is legalább a pénteki szólás lenne a legjobb.
_ToTo_
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.