Kérlek csatoljátok hozzám Kevin Spacey ( Linkelt szöveg ) adatlapját,mert Empress nekem adta
Előre is köszönöm
ToTo adatlapos topikja
2012. október 01. 17:15
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
2012. október 01. 18:02
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline |
Idézet (Amymya15 @ 2012.10.01. 06:52)
Szisztok! Már egy ideje figyelem 2 kedvencem adatlapjait ( John és Edward Grimes) ,és változatlanul fel vannak cserélve a profilképeik. Ez nem is lenne olyan nagy gond ,hiszen qikrek...aki nem foglalkozik velük sokat az lehet ,hogy eleinte még keveri őket ,de tök normálisan írtam levelet az adatlapok szerkesztőjének ,amiben jeleztem a dolgot neki és válaszul körülbelül annyit kaptam ,hogy ' nem...nincsenek felcserélve, rosszul látok" . Tudnátok légyszi valamit tenni ? Előre is köszönöm ! :-)
< -- ezt pls tekintsétek meg nem történtnek már nem aktuális
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. október 01. 19:11
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
szia Toto!
Cee Lo Green lapja nagyon rég volt már szerkesztve ezért szeretném átvenni a szekesztését.
köszönöm.
Cee Lo Green lapja nagyon rég volt már szerkesztve ezért szeretném átvenni a szekesztését.
köszönöm.
_ToTo_
2012. október 01. 19:24
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Az ő Linkelt szöveg adatlapját szeretném elkérni.Előre is köszi
Paul Telfer:
Született 1979-ben,október 30-án,Paisleyben.Skót származású színész,élt Angliában és az Amerikai Egyesült Államokban is.1999-ben diplomázott le a University of Kent-ben.
Legismertebb szereplései:
-2002-Sky One(2 epizód)
-2003-Mile High
-2004 - Spartacus
-2005-Hercules(minisorozat)
-2007-Hotel Babylon
-NCIS
-2008-Miss Conception
-2012-A The Vampire Diaries 4.évadában Alexandert,a vámpírvadászt fogja alakítani.
Eddig csak ennyit tudtam összegyűjteni,de majd még pótolom
Paul Telfer:
Született 1979-ben,október 30-án,Paisleyben.Skót származású színész,élt Angliában és az Amerikai Egyesült Államokban is.1999-ben diplomázott le a University of Kent-ben.
Legismertebb szereplései:
-2002-Sky One(2 epizód)
-2003-Mile High
-2004 - Spartacus
-2005-Hercules(minisorozat)
-2007-Hotel Babylon
-NCIS
-2008-Miss Conception
-2012-A The Vampire Diaries 4.évadában Alexandert,a vámpírvadászt fogja alakítani.
Eddig csak ennyit tudtam összegyűjteni,de majd még pótolom
_ToTo_
2012. október 01. 19:43
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
Idézet (vikike0614 @ 2012.10.01. 19:11)
szia Toto!
köszönöm.
köszönöm.
és persze Bio...:
Cee Lo Green : (Thomas DeCarlo Callaway)
Zenei karrierjét egy helyi gyülekezetben kezdte.Édesapját elveszítette 2 évesen,majd édesanyját 18 évesen,akiről több dalában megemlékezett.
először egy csapatban indult a Goodie Mob-ban ahol több albumor is létrehoztak. -Soul Food (1995)
-Still Standing (1998)
-World Party (1999)
-Dirty South Classics (2003)
szólókarrier.
dalok: -Crazy
- Crazy
- Fuck You!
-It's OK
-Bigger City
de ennél még többet írok.
2012. október 01. 19:46
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (vikike0614 @ 2012.10.01. 19:43)
és persze Bio-t is írnék hozzá,mert az sincs.!
életrajz fejében vihető
vikike0614
2012. október 01. 19:51
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Idézet (Luckie @ 2012.09.20. 17:01)
Írj neki egy rövid 5-10 soros életrajzot a topicba
én akartam de valaki más lefoglalta
2012. október 01. 20:22
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.10.01. 19:29)
Ma már kaptam egy X-Faktorral kapcsolatos levelet, és neki is csak azt tudtam mondani, amit most nektek. Jelenleg ez a szabály él:
E szabály felett elsiklottam valószínűleg Akkor nem mondtam semmit
2012. október 01. 21:16
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Vegas @ 2012.10.01. 20:22)
E szabály felett elsiklottam valószínűleg Akkor nem mondtam semmit
Én meg rákérdeztem ToTonál. A helyzet a következő:
Magyaroknál az élő adásba jutott 12-nek, külföldi tehetségkutatóknál pedig az első 3-nak szoktunk lapot. A többinek csak akkor, ha lesz saját lemez, klip vagy dal
Elnézést a félrevezetésért. Szóval a legjobb 12-nek lesz majd lapja, akkor küldjétek be, ne most.
10 felhasználónak tetszik:
Vegas,
Siistra,
duracell,
Lindsay019,
Black Hearth2,
Törpemókus,
Luckie,
Darkness,
Kazuo,
Évike12
2012. október 01. 22:39
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (hayleyshusband @ 2012.09.29. 18:45)
igen, már 2 hete erre a napra várok és most lehet, hogy füst, mert _ToTo_ kérésére szerkeszti.. aztán megint úgy hagyja fél évig:D van egy olyan érzésem, hogy nem mostanában fogok hozzájutni
Ezt nem tudom hogy gondolod, de soha életemben egy szót sem váltottam még vele ...
Idézet (Vegas @ 2012.10.01. 16:20)
Sziasztok! Elsősorban a moderátorokhoz szeretnék szólni, de az ötletemhez nyilván tagok is szükségesek, mert nélkülük nem lehetne ezt megvalósítani. A következőt találtam ki:
Annyira jó dolog ez a pályázat, hogy esetleg nem lehetne ezt megcsinálni az X-Faktoros (most ugye az az aktuális, majd később a The Voice-os) sztárok lapjával, hogy ToTo/Bessie, ti létrehozzátok őket a Starity adatlapjára, és azt rögtön meg is lehetne pályázni, mivel gondolom rengeteg jelentkező lenne egy lapra - ha nem kellene neki életrajzot írni. Viszont ez a pályázat kiszűrné, hogy kik azok, akik tényleg foglalkoznának az adatlapjukkal, nem csak divatfanok, vagy csak adatlapgyűjtésből akarják létrehozni. Infó meg van róluk, az X-Faktor oldalára felkerült a versenyzők adatlapja, és néhány információ róluk, és annyi cikk jelenik meg az énekesekről naponta, hogy ha valaki akar és tud, akkor össze tud kovácsolni egy kis életrajzot, ami nem véglegesen, de kezdetben elég lenne. Nem beszélve arról, hogy lehet írni róluk 5-10 sort, és legalább nem olyané lenne a lap, aki csak másolt életrajzot küldene be, vagy az X-Faktor oldaláról kimásolná az infókat, és ennyi. Mert azt hiszem valamelyik versenynél erre már volt példa. Az ötletet azért vetném fel, mert sokszor a gyorsabb nem a legjobb szerkesztőt jelenti. Lehetne erre valami esély? Persze tudom, hogy ez sokkal komplikáltabb, mint a heti 3 adatlapos pályázat, és okozhat fejtörést, hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni. Mondjuk szerintem a kihirdetés után rögtön lehetne nekik nyitni egy pályázatot, és 2-3 napig lehetne oda beküldeni az életrajzokat. Majd 1 nap szavazás, és átadás. Én adtam pár ötletet, de csak azért hogy nektek is ki lehessen indulni valamiből, ha esetleg tetszene az ötlet. Persze ti vagytok az illetékesek, tiétek az utolsó szó.
Annyira jó dolog ez a pályázat, hogy esetleg nem lehetne ezt megcsinálni az X-Faktoros (most ugye az az aktuális, majd később a The Voice-os) sztárok lapjával, hogy ToTo/Bessie, ti létrehozzátok őket a Starity adatlapjára, és azt rögtön meg is lehetne pályázni, mivel gondolom rengeteg jelentkező lenne egy lapra - ha nem kellene neki életrajzot írni. Viszont ez a pályázat kiszűrné, hogy kik azok, akik tényleg foglalkoznának az adatlapjukkal, nem csak divatfanok, vagy csak adatlapgyűjtésből akarják létrehozni. Infó meg van róluk, az X-Faktor oldalára felkerült a versenyzők adatlapja, és néhány információ róluk, és annyi cikk jelenik meg az énekesekről naponta, hogy ha valaki akar és tud, akkor össze tud kovácsolni egy kis életrajzot, ami nem véglegesen, de kezdetben elég lenne. Nem beszélve arról, hogy lehet írni róluk 5-10 sort, és legalább nem olyané lenne a lap, aki csak másolt életrajzot küldene be, vagy az X-Faktor oldaláról kimásolná az infókat, és ennyi. Mert azt hiszem valamelyik versenynél erre már volt példa. Az ötletet azért vetném fel, mert sokszor a gyorsabb nem a legjobb szerkesztőt jelenti. Lehetne erre valami esély? Persze tudom, hogy ez sokkal komplikáltabb, mint a heti 3 adatlapos pályázat, és okozhat fejtörést, hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni. Mondjuk szerintem a kihirdetés után rögtön lehetne nekik nyitni egy pályázatot, és 2-3 napig lehetne oda beküldeni az életrajzokat. Majd 1 nap szavazás, és átadás. Én adtam pár ötletet, de csak azért hogy nektek is ki lehessen indulni valamiből, ha esetleg tetszene az ötlet. Persze ti vagytok az illetékesek, tiétek az utolsó szó.
Annyira nem hangzana hülyeségnek, ha nem róluk lenne szó. Olyan sok mindent úgy sem lehet találni róluk, hogy érdemes lenne erre alapozni, hogy ki kapja meg a lapokat. Továbbra is az célszerű, hogy olyanoktól fogadunk el új lapot, akinek rendben vannak a lapjai. Esetleg egy limiten lehetne gondolkozni. Mivel 12 lapról van szó (illetve a csapatok miatt 3-4-el több) és legalább 3x ennyien szeretnék majd létrehozni a lapokat, hogy 3 helyett 1 max 2 lapot lehetne beküldeni fejenként, hogy minnél több mindenkinek lehessen X-faktoros lapja. Utána meg mindenki csinál vele amit akar, cseréli, elajándékozza
10 felhasználónak tetszik:
Vegas,
Darkness,
Bessie,
Siistra,
Törpemókus,
Luckie,
PinkPoison,
Kazuo,
pink_bunny,
like me
2012. október 01. 23:11
Toto, hálás köszönetem a csatolásokért!
2012. október 02. 11:01
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Köszönöm szépen a csatolásokat!!
2012. október 02. 11:36
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Üdv!
Nem tudom, hogy megcsinálható-e amit kérek, de azért leírom, max nem lehet megcsinálni. Rebecca Zadig lapjáról lenne szó, akit még én hoztam létre úgy fél évvel ezelőtt. Rendesen utánajártam van-e elég infó és kép róla és mivel elegendőnek véltem, így létrehoztam. Azonban rájöttem, hogy semmi új nem történik vele, az utolsó infó róla az, hogy 2009-ben kiadta az első saját számát és azóta semmit nem csinált. A képek pedig elfogytak, gyakorlatilag mindent felhasználtam már amit tudtam. Nem szeretném, hogy elkallódjon, mert szeretem, de azt sem akarom, hogy ott porosodjon nálam. Lehetne-e törölni a lapját? Pár száma van ami viszonylag híres, de ezen kívül, sajnos semmi más éppen ezért bátorkodom töröltetni a lapját. Üdvözlettel:
Lizania
Nem tudom, hogy megcsinálható-e amit kérek, de azért leírom, max nem lehet megcsinálni. Rebecca Zadig lapjáról lenne szó, akit még én hoztam létre úgy fél évvel ezelőtt. Rendesen utánajártam van-e elég infó és kép róla és mivel elegendőnek véltem, így létrehoztam. Azonban rájöttem, hogy semmi új nem történik vele, az utolsó infó róla az, hogy 2009-ben kiadta az első saját számát és azóta semmit nem csinált. A képek pedig elfogytak, gyakorlatilag mindent felhasználtam már amit tudtam. Nem szeretném, hogy elkallódjon, mert szeretem, de azt sem akarom, hogy ott porosodjon nálam. Lehetne-e törölni a lapját? Pár száma van ami viszonylag híres, de ezen kívül, sajnos semmi más éppen ezért bátorkodom töröltetni a lapját. Üdvözlettel:
Lizania
2012. október 02. 14:31
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline |
Nem tudom hogy ide kell-e ezt írni de LEMONDTAM Matt Shively adatlapjáról!
2012. október 02. 14:42
Idézet (arianagrande26 @ 2012.10.02. 14:31)
Nem tudom hogy ide kell-e ezt írni de LEMONDTAM Matt Shively adatlapjáról!
Nem ide, hanem a szerkesztő nélküli lapokba kellett volna írnod, de mindegy, felvettem Szombaton kap majd bio-t!
2012. október 02. 14:43
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
H.
Jillian Hall szerkesztését szívesen átvenném .
Illetve Jesse Jane szerkesztését is elvállalnám, elég rég volt szerkesztve. Köszönöm!!^^
Jillian, rövid bio.
Jillian Faye Fletcher amerikai birkózó ismertebb nevén, Jillian Hall. 1980 Szeptember 06.-án született Ashlandban, Kentucky államban . A középiskolában hajrálány volt és gimnasztikai órákat vett. Dave Finlay wrestling iskolájában tanult. Majd modellkedni kezdett. 1998 óta a női pankráció állandó szereplője, számos birkózó bajnokságot megnyert, s a sportág élvonalába küzdötte fel magát. 2007. decemberében kiadott egy albumot, amiken hagyományos karácsonyi dalokat énekel.
(bővítve lesz)
Jillian Hall szerkesztését szívesen átvenném .
Illetve Jesse Jane szerkesztését is elvállalnám, elég rég volt szerkesztve. Köszönöm!!^^
Jillian, rövid bio.
Jillian Faye Fletcher amerikai birkózó ismertebb nevén, Jillian Hall. 1980 Szeptember 06.-án született Ashlandban, Kentucky államban . A középiskolában hajrálány volt és gimnasztikai órákat vett. Dave Finlay wrestling iskolájában tanult. Majd modellkedni kezdett. 1998 óta a női pankráció állandó szereplője, számos birkózó bajnokságot megnyert, s a sportág élvonalába küzdötte fel magát. 2007. decemberében kiadott egy albumot, amiken hagyományos karácsonyi dalokat énekel.
(bővítve lesz)
Bessie
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.