ToTo adatlapos topikja
2012. október 02. 15:15
Nagyon szépen köszönöm a lapokat és az áthelyezést
2012. október 02. 16:56
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Köszönöm a csatolást!
2012. október 02. 18:08
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
régen volt frissítve, nincs életrajz, nincs rajongó,nincs cikk, nincs forumtéma, nem jó a profilképe szerintem akár törölni is lehetne
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. október 03. 05:57
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Szeretném Ivy Latimer adatlapját. Szerkesztője igaz, hogy aktív, de a lap szerkesztésére július 26 óta lett volna ideje, és nincs életrajza
Ausztrál színésznő. 1994. december 1-én született Sydney-ben, Ausztráliában. Első szerepét 2002-ben kapta meg, a Szentek kórháza sorozat egy epizódjában tűnt fel, mint Madelaine James. Ezt követően a White Collar Blue sorozatban láthattuk 2003-ig, közben pedig a White Collar Blue filmes változatában és a Grass Roots sorozat egy epizódjában is játszott. 2004-ben a The Cooks, majd 2005-ben az Otthonunk sorozatban alakította a rá osztott karaktert. 2004-től pedig a Love My Way sorozatban szerepelt egészen 2006-ig. Három év kihagyás után visszatért a képernyőre a Franswa Sharl rövidfilmmel és a Mindenkit érhet baleset filmmel. 2010-ben kapta meg a Me and My Monsters sorozat Angelájának szerepét, ahol 2011-ig alakította azt. Jövőbeli tervei között szerepel a Mako Mermaids sorozat.
Ausztrál színésznő. 1994. december 1-én született Sydney-ben, Ausztráliában. Első szerepét 2002-ben kapta meg, a Szentek kórháza sorozat egy epizódjában tűnt fel, mint Madelaine James. Ezt követően a White Collar Blue sorozatban láthattuk 2003-ig, közben pedig a White Collar Blue filmes változatában és a Grass Roots sorozat egy epizódjában is játszott. 2004-ben a The Cooks, majd 2005-ben az Otthonunk sorozatban alakította a rá osztott karaktert. 2004-től pedig a Love My Way sorozatban szerepelt egészen 2006-ig. Három év kihagyás után visszatért a képernyőre a Franswa Sharl rövidfilmmel és a Mindenkit érhet baleset filmmel. 2010-ben kapta meg a Me and My Monsters sorozat Angelájának szerepét, ahol 2011-ig alakította azt. Jövőbeli tervei között szerepel a Mako Mermaids sorozat.
Bessie
2012. október 03. 09:53
Szükség van Selena Gomez anyukájának adatlapjára? Az IMDb-n színészi kreditje nincs is, csak produkciós asszisztensi és egyéb háttérmunkák, továbbá nem szerkeszti senki a lapját, mert nincs róla elegendő információ.
_ToTo_
2012. október 03. 11:55
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Siistra @ 2012.10.03. 09:53)
Szükség van Selena Gomez anyukájának adatlapjára? Az IMDb-n színészi kreditje nincs is, csak produkciós asszisztensi és egyéb háttérmunkák, továbbá nem szerkeszti senki a lapját, mert nincs róla elegendő információ.
Abszolútde nem. De nem csak az ő lapja felesleges. Rossz nézni, hogy mennyi új lap kerül rövid időn belül a szerkesztő nélküli topikba, vagy próbálják elcserélni. Ez sajnos a felelőtlen szerkesztőknek köszönhető. Nem gondolnak bele, hogy a beküldött lapokat ténylegesen tudják-e majd később frissíteni? Nem véletlenül van ennyi szerkesztő nélküli lap.
2012. október 03. 15:05
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
több adatlapja is hiányos
nincs életrajz, nem megfelelő profilkép
nem megfelelő profilkép, nincs életrajz
_ToTo_
2012. október 03. 16:01
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Darkness @ 2012.10.03. 15:05)
több adatlapja is hiányos
Szerintem a lapjai is hiányosak.
2012. október 03. 16:20
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Kedves Moderátorok!
Két adatlapomra nincs szükségem, és 1000 alatti, ezért kérlek csatoljátok Galántha Csabát és VV Olivért a Starity-s profilra.
Köszönöm szépen!
Két adatlapomra nincs szükségem, és 1000 alatti, ezért kérlek csatoljátok Galántha Csabát és VV Olivért a Starity-s profilra.
Köszönöm szépen!
Bessie
2012. október 03. 20:57
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline |
Sziasztok! Ha lehetséges szerkesztenémGabby Douglas adatlapját! Augusztus 11.-én szerkesztették utoljára, viszont nem a szerkesztője. A szerkesztő ugyan aktív, de mégsincs biográfia.
Utánanéztem, írtam egy rövidebb biográfiát:
Gabrielle Christina Victoria Douglas 1995. december 31.-én született Virginia Beach-en, Virginia államban. Tagja volt az 'U.S. Women's Gymnastics team'-nek, (Amerikai női torna válogatott) a 2012-es Nyári Olimpiai játékokon, amit nagy sikerekkel zárt. Ő az első színesbőrű, aki tornászként, 2 éremmel térhetett haza. Gabby ugyanis mind az egyéni, mind a csoport versenyen fantasztikusan teljesített, aminek a jutalma egy-egy aranyérem lett.
Timothy Douglas és Natalie Hawkins lánya. Három testvére is van. 6 évesen kezdte a tornát, Dena Walker edző mellett, szülővárosában, az 'Exalibur Gymnastics' nevű egyesületben. 8 évesen elnyerte a Virginia állami bajnokságot. A család már ekkor tudta, lányuk még sok sikert érhet el.
...
14 évesen, októberben, családjával fontos döntést hozott meg; West Des Moines-be, Iowa-ba költözött az egész család, hogy Liang Chow-val edzhessen. Ez meg is hozta a sikert, ugyanis szűk két éven belül kétszeres olimpiai bajnok lett.
Persze ez még nem a teljes, rengeteg információval tudnám kiegészíteni, pl. további versenyeredmények, edzők, érdekességek, stb.
Felelős szerkesztője lennék, sokminden érdekességet találtam róla. Nagyon köszönöm előre is, ha úgy döntötök, hogy szerkeszthetem a lapot!
Utánanéztem, írtam egy rövidebb biográfiát:
Gabrielle Christina Victoria Douglas 1995. december 31.-én született Virginia Beach-en, Virginia államban. Tagja volt az 'U.S. Women's Gymnastics team'-nek, (Amerikai női torna válogatott) a 2012-es Nyári Olimpiai játékokon, amit nagy sikerekkel zárt. Ő az első színesbőrű, aki tornászként, 2 éremmel térhetett haza. Gabby ugyanis mind az egyéni, mind a csoport versenyen fantasztikusan teljesített, aminek a jutalma egy-egy aranyérem lett.
Timothy Douglas és Natalie Hawkins lánya. Három testvére is van. 6 évesen kezdte a tornát, Dena Walker edző mellett, szülővárosában, az 'Exalibur Gymnastics' nevű egyesületben. 8 évesen elnyerte a Virginia állami bajnokságot. A család már ekkor tudta, lányuk még sok sikert érhet el.
...
14 évesen, októberben, családjával fontos döntést hozott meg; West Des Moines-be, Iowa-ba költözött az egész család, hogy Liang Chow-val edzhessen. Ez meg is hozta a sikert, ugyanis szűk két éven belül kétszeres olimpiai bajnok lett.
Persze ez még nem a teljes, rengeteg információval tudnám kiegészíteni, pl. további versenyeredmények, edzők, érdekességek, stb.
Felelős szerkesztője lennék, sokminden érdekességet találtam róla. Nagyon köszönöm előre is, ha úgy döntötök, hogy szerkeszthetem a lapot!
_ToTo_
2012. október 04. 14:04
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
Inaktív szerkesztőő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szrkesztő.
Inaktav szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
Inaktív szrkesztő.
Inaktav szerkesztő.
Inaktív szerkesztő.
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.