ToTo adatlapos topikja
2012. november 12. 16:29
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Nagyon szépen köszönöm Bessie a csatolást!!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. november 12. 19:10
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Bocsánat, volt egy kis kavarodás
Az előző felhasználójának a lapnak már írtam, hogy mégsem tartanék már igényt a lapjára, de miután már viszonylag inaktív az oldalon (ezért is osztotta szét a lapjait), ezért gondolom nem olvasta az üzenetem. Szóval a lapot amit tőle átcsatoltatok hozzám, miután nekem nem kell és miután a régi felhasználója is már inaktív ezért átcsatoltatnám a Starity-s profilra, hogy onnan majd elkéri aki akarja
Linkelt szöveg
Az előző felhasználójának a lapnak már írtam, hogy mégsem tartanék már igényt a lapjára, de miután már viszonylag inaktív az oldalon (ezért is osztotta szét a lapjait), ezért gondolom nem olvasta az üzenetem. Szóval a lapot amit tőle átcsatoltatok hozzám, miután nekem nem kell és miután a régi felhasználója is már inaktív ezért átcsatoltatnám a Starity-s profilra, hogy onnan majd elkéri aki akarja
Linkelt szöveg
_ToTo_
2012. november 12. 20:59
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline |
Kedves moderátorok.!
Szépen megkérlek,hogy FankaDeli lapját csatoljátok Fruzsyka11-hez,Matt Shively-ét pedig Alishon.-hoz.Előre is nagyon szépen köszönjük
Szépen megkérlek,hogy FankaDeli lapját csatoljátok Fruzsyka11-hez,Matt Shively-ét pedig Alishon.-hoz.Előre is nagyon szépen köszönjük
2 felhasználónak tetszik:
Fruzsyka11,
Bessie
2012. november 12. 21:44
Idézet (lA-dONNA @ 2012.11.12. 19:10)
Bocsánat, volt egy kis kavarodás
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Ha lehetséges akkor én viszont szívesen elvállalnám a lap szerkesztését.
_ToTo_
2012. november 13. 19:34
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2470 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Idézet (Adrián719 @ 2012.11.13. 19:27)
Csá _ToTo_!
Most láttam, hogy Kevin Costner-nek már több mint 7 hónapja nem frissítették az adatlapját. Nagyon szívesen átvenném!
Most láttam, hogy Kevin Costner-nek már több mint 7 hónapja nem frissítették az adatlapját. Nagyon szívesen átvenném!
A lap tulajdonosa kiemelt tag. Náluk hosszabb a szerkesztési határidő, ha jól emlékszem 9 hónap.
9 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
Grace Benning,
duracell,
Lizania,
Luckie,
Kazuo,
Darkness,
_ToTo_,
pink_bunny
2012. november 13. 20:36
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (Adrián719 @ 2012.11.13. 19:27)
Csá _ToTo_!
Mivel üzenetet nem tudok neked küldeni, ezért itt válaszolnék:
Az üzenetküldés nálam nincs letiltva, bármelyik tag tud írni nekem.
Valamint nem bántásból, de a te lapjaid között viszont van pár, ami tényleg lejárt már...
2012. november 13. 20:52
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Jon Bon Jovi adatlapja mehet a Starity profilra, ugyanis a szerkesztője utoljára januárban szerkesztette. Nem lenne rossz, ha pályázat útján lenne kiosztva!
_ToTo_
2012. november 14. 16:43
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Sziasztok!
Sunnystic-kal megbeszéltünk egy cserét, hozzám csatoljátok Yang Jung Yoon lapját, hozzá pedig Jeon Boram lapját. Köszönjük!
Sunnystic-kal megbeszéltünk egy cserét, hozzám csatoljátok Yang Jung Yoon lapját, hozzá pedig Jeon Boram lapját. Köszönjük!
_ToTo_
2012. november 15. 11:40
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Lehet, hogy bunkónak tűnök - Grace Benning kifejezésével élve - de nem érdekel.
Pár hete írtam http://starity.hu/sztarok/megan-follows/ szerkesztőjének, és felajánlottam, hogy átveszem a lapot, ha nem tudja rendesen elkészíteni, de nem válaszolt, csak annyit tett, hogy pár napja kicserélte a profilképet.
Még mindig nincs se életrajz, se filmográfia, sem évről évre képek, pedig már hónapok óta övé a lap.
Bryan Adams életrajza is elég rövid, bár oda legalább írt néhány sort.
Pár hete írtam http://starity.hu/sztarok/megan-follows/ szerkesztőjének, és felajánlottam, hogy átveszem a lapot, ha nem tudja rendesen elkészíteni, de nem válaszolt, csak annyit tett, hogy pár napja kicserélte a profilképet.
Még mindig nincs se életrajz, se filmográfia, sem évről évre képek, pedig már hónapok óta övé a lap.
_ToTo_
2012. november 15. 14:10
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2012.11.15. 11:40)
Lehet, hogy bunkónak tűnök - Grace Benning kifejezésével élve - de nem érdekel.
Megan adatlapját úgy tudod elkérni, ha ide írsz egy 5-10 soros életrajzot, mivel az nincs neki.
Bryan Adams lapjára ha nem tévedek az a szabály él, hogy mivel 1000 feletti, el lehet kérni ha régi infókat tartalmaz! (nagyon régi infókat... az esetében egyébként)
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.