Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. december 12. 19:03 #7541
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Hidd el, sok igazságtalanság van a világban, és néha ez is olyan. Ha hiszed, ha nem, eddig három kedvencemre pályáztam, nem túl rövid életrajzzal, amit kb 1 hétig fordítottam suli mellett, nem volt könnyű. nem én nyertem. Sajnos ez tényleg így van, ahogyan te mondtad, hogy szimpátia sorrend, vagyis én legalábbis nekem ez jött le. Én úgy vagyok vele, hogy már minek pályázzak? Aztán valahogy mindig elcsábulók, hogy ezúttal tényleg nyerek, hát üres kézzel távozok. És bevallom, neheztelem ezt, hogy tök sok energiát fordítok rá, és mégsem nyerem meg, mikor valaki tnyleg vagy webfordítóssal, vagy 10 perces gagyi fordítással nyer.

Én szeretem tetszem gombozni azok munkáit, akiké tetszik. Lehet, hogy megyek egyenesen neki a falnak, de akkor mi van? Egyszer élünk, és kész. Most ha ezért tiltanak ki - amit nagyon nem hiszek, hát istenem tiltsanak. Nem sokszor szoktam ilyen gombozni, de ha igen, akkor nem szeretem, ha belekötnek ebbe. Most bocsi, hogy ezt mondom, de ha te azt mondod, hogy ez jópofaságból van, akkor honnan tudod, hogy az, hogy egy kiemelt tag rád szavaz az nem abból van-e? Mert megtörténhet, hogy jóba vagytok és mondod, hogy jaj, de meg kéne nyernem... Ez is ugyanolyan jópofaság szerintem, és sokkal súlyosabb is ráadásul..
2012. december 12. 19:03 #7542
- törölt felhasználó -    
Én se akarok belefolyni a vitába, de valóban megkértek a moderátorok mindenkit, hogy aki nem pályázott, az NE szavazzon, mert zavaró, és igazuk is van. Ennek ellenére van, aki minden egyes pályázatnál szavaz, annak ellenére, hogy nem indult. Valahol azért jogos Barbus állítása is.

Idézet (AmyVie @ 2012.12.12. 18:49)

A másik... meg nem mindegy neked, hogy valaki Tetszik gombot nyom? Most nem akarok partaszt lenni, de ha tetszik egy életrajz, mert tényleg full jó, akkor miért ne tetszikelhetném? Most jó, elmondták, hogy nem lehet, de basszus, nem fognak neked korbáccsal esni, ha véletlenül tetszikelsz... És ha kérhetném, én nem jópofaságból szavaztam, és ha úgy szavaztam is volna, az téged nem érint, vagy szerinted igen?
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Lizania
2012. december 12. 19:06 #7543
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (AmyVie @ 2012.12.12. 19:03)
Hidd el, sok igazságtalanság van a világban, és néha ez is olyan. Ha hiszed, ha nem, eddig három kedvencemre pályáztam, nem túl rövid életrajzzal, amit kb 1 hétig fordítottam suli mellett, nem volt könnyű. nem én nyertem. Sajnos ez tényleg így van, ahogyan te mondtad, hogy szimpátia sorrend, vagyis én legalábbis nekem ez jött le. Én úgy vagyok vele, hogy már minek pályázzak? Aztán valahogy mindig elcsábulók, hogy ezúttal tényleg nyerek, hát üres kézzel távozok. És bevallom, neheztelem ezt, hogy tök sok energiát fordítok rá, és mégsem nyerem meg, mikor valaki tnyleg vagy webfordítóssal, vagy 10 perces gagyi fordítással nyer.
Én szeretem tetszem gombozni azok munkáit, akiké tetszik. Lehet, hogy megyek egyenesen neki a falnak, de akkor mi van? Egyszer élünk, és kész. Most ha ezért tiltanak ki - amit nagyon nem hiszek, hát istenem tiltsanak. Nem sokszor szoktam ilyen gombozni, de ha igen, akkor nem szeretem, ha belekötnek ebbe. Most bocsi, hogy ezt mondom, de ha te azt mondod, hogy ez jópofaságból van, akkor honnan tudod, hogy az, hogy egy kiemelt tag rád szavaz az nem abból van-e? Mert megtörténhet, hogy jóba vagytok és mondod, hogy jaj, de meg kéne nyernem... Ez is ugyanolyan jópofaság szerintem, és sokkal súlyosabb is ráadásul..

Nekem aztán tényleg nem azzal volt problémám, hogy megnyomtad a tetszik gombot, elhiheted. És hidd el, egy kiemelt tagot sem kértem/kérnék arra, hogy rám szavazzon. Nem szoktam csalni, nyilván ezért is esik annyira rosszul ami történt.
2012. december 12. 19:07 #7544
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Egyébként tényleg döntetlen:

Neked Barbi: 6 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Coco Selly, funny18, Grace Benning, joe_r, szavy

Beyla: Glamster, MadHatter, CanDee Sweet, Bessie, Brittany, bestiak

Neked ez nem 6-6?
2012. december 12. 19:09 #7545
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (AmyVie @ 2012.12.12. 19:07)
Neked Barbi: 6 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Coco Selly, funny18, Grace Benning, joe_r, szavy
Beyla: Glamster, MadHatter, CanDee Sweet, Bessie,  Brittany, bestiak
Neked ez nem 6-6?

Nem, mivel kihagytad duracellt, az ő szavazata is számít. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. december 12. 19:10 #7546
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (mse90 @ 2012.12.12. 19:09)
Nem, mivel kihagytad duracellt, az ő szavazata is számít. wink.gif

Na ez meg a másik fele, ami megzavaró: SEHOL NINCS FELTÜNTETVE, SE A TOPIC ELEJÉN, SE A STARITYS ADATLAPON, HOGY KIVEL BŐVÜLT KI A LISTA, AKIK SZAVAZHATNAK[b].[/b]

Ezzel együtt, akkor Beylának 7 szavazata van...
2012. december 12. 19:10 #7547
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Idézet (AmyVie @ 2012.12.12. 19:07)
Beyla: Glamster, MadHatter, CanDee Sweet, Bessie,  Brittany, bestiak
Neked ez nem 6-6?

Nem, mivel bestiak és Brittany azóta szavaztak.
2012. december 12. 19:12 #7548
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Idézet (AmyVie @ 2012.12.12. 19:10)
Na ez meg a másik fele, ami megzavaró: SEHOL NINCS FELTÜNTETVE, SE A TOPIC ELEJÉN, SE A STARITYS ADATLAPON, HOGY KIVEL BŐVÜLT KI A LISTA, AKIK SZAVAZHATNAK[b].[/b]
Ezzel együtt, akkor Beylának 7 szavazata van...

De Bessie kiírta egyszer. Innen is tudtam, hogy kit kell számolni. Amikor azt állítotték, hogy döntetlen lett, akkor Brittany és bestiak még nem szavaztak. Ők ma délután voksoltak, mivel Bessie írt nekik, hogy DÖNTETLEN! Pedig nem.
2012. december 12. 19:15 #7549
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (Barbus87 @ 2012.12.12. 19:12)
De Bessie kiírta egyszer. Innen is tudtam, hogy kit kell számolni. Amikor azt állítotték, hogy döntetlen lett, akkor Brittany és bestiak még nem szavaztak. Ők ma délután voksoltak, mivel Bessie írt nekik, hogy DÖNTETLEN! Pedig nem.

Hát, most bocsi, de nekem pölö honnan kéne tudnom, hogy valaki a topic belsejébe vagy egyik adatlapos témába beleírta? Én ezt már a múltkor is írtam, de sjanos azóta sem lett ennek eredménye, hogy kikerültek volna a további szavazók.

Erre meg csak azt tudom mondani, hogy ezek szerint, akkor a következő adatlapos pályázásnál mindenkire várnak, és nem csak ilyen helyzetben. Ha még most fel is háborodsz, és azt mondod jogosan, akkor sem ér szerintem nagyon semmit, mert azok eleve szavazhatnak, és lehet, hogyha nem zárták volna le a szavazást, szavaztak is volna.
2012. december 12. 19:16 #7550
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Idézet (AmyVie @ 2012.12.12. 19:15)
Hát, most bocsi, de nekem pölö honnan kéne tudnom, hogy valaki a topic belsejébe vagy egyik adatlapos témába beleírta? Én ezt már a múltkor is írtam, de sjanos azóta sem lett ennek eredménye, hogy kikerültek volna a további szavazók.
Erre meg csak azt tudom mondani, hogy ezek szerint, akkor a következő adatlapos pályázásnál mindenkire várnak, és nem csak ilyen helyzetben. Ha még most fel is háborodsz, és azt mondod jogosan, akkor sem ér szerintem nagyon semmit, mert azok eleve szavazhatnak, és lehet, hogyha nem zárták volna le a szavazást, szavaztak is volna.

Ja, mondjuk én is keresgéltem egy ideig mire megtaláltam kik szavazhatnak. Na, arra kíváncsi leszek, hogy ezentúl megvárnak-e mindenkit...
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2012. december 12. 19:24 #7551
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Ja, tényleg, és akkor most 7-6-ra állunk és ToTo-t nem várjuk meg meg az utolsó pályázót mert el van döntve, hogy ők biztos nem rám szavaznak, már gondolom ezek után tuti nem is, de akkor is, ez milyen már?
2012. december 12. 19:25 #7552
- törölt felhasználó -    
Glamster nem indult a pályázaton, nem számít a szavazata, legjobb tudomásom szerint!

ToTo ebben a topicban írta ki, h még kinek a szavazata számít!

Ezen kívül ToTo, Bessie, Bestiak, Brittany, Candee Sweet, Grace Benning, Joe_r, Szavy szavazati számítanak
2012. december 12. 19:26 #7553
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Idézet (Chelsy @ 2012.12.12. 19:25)
Glamster nem indult a pályázaton, nem számít a szavazata, legjobb tudomásom szerint!
Ezen kívül ToTo, Bessie, Bestiak, Brittany, Candee Sweet, Grace Benning, Joe_r, Szavy szavazati számítanak

Akkor meg már pláne nem értem.
2012. december 12. 19:27 #7554
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Szerintem átsiklott Glamster neve fölött a szemed, mert a tag, aki bemásolta, Glamster neve is ott van, csak szólok, ha már beleszólunk...
2 felhasználónak tetszik: Lizania, Glamster
2012. december 12. 19:28 #7555
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Idézet (AmyVie @ 2012.12.12. 19:27)
Szerintem átsiklott Glamster neve fölött a szemed, mert a tag, aki bemásolta, Glamster neve is ott van, csak szólok, ha már beleszólunk...

Egyik helyen be van írva másikba meg nincs.
2012. december 12. 19:28 #7556
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057

Idézet
Az adatlapok pályázatainak szavazásánál mostantól Coco Selly, duracell, Glamster, funny18 és Boscorelli is a segít eldönteni, hogy kikhez kerüljenek az adatlapok.
Tehát a pályázókon kívül az ő szavazataikat fogjuk elfogadni: ToTo, Bessie, Bestiak, Brittany, Candee Sweet, Grace Benning, Joe_r, szavy, Coco Selly, duracell, funny18 és Boscorelli.

Na jó, látom időközben mindenkinek leesett a tantusz.
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Glamster
2012. december 12. 19:31 #7557
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Igen mert a felsorolásba már nincs beleírva, de én őt is beleszámoltam, úgy volt 6-5, szal mindegy.
2012. december 12. 19:41 #7558
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ómájgád, gyerekek! Ha Barbusnak ennyire kell az adatlap, akkor neki adom Jont karácsonyi ajándékként, ha esetleg én kapom a több szavazatot. Nekem annyira azért nem fontos, hogy vérre menjek érte, van nagyobb gondom is, higgyétek el.XD Jó lett volna szerkeszteni az egyik legnagyobb kedvencem adatlapját, akiért nagyon régóta rajongok, de, ha nem én kapom a több szavazatot, akkor nem nagy ügy. Attól még ugyanúgy hallgatni fogom a zenéjét és ugyanúgy szeretni fogom. Nem bántam meg, hogy erre a Csupa Szív emberre fordítottam pár órát, mert ő egy olyan sztár, aki megérdemli. smileeee.gif Jesszus, megérteni nem tudom, hogy hogyan lehet ilyen szinten vérre menni egy adatlapért. Ez egy játék, semmi több. Nem az életem függ tőle.smileeee.gif
10 felhasználónak tetszik: Darkness, mse90, AmyVie, Kyra99, Lizania, Black Hearth2, FruFruChan, Glamster, MadHatter, CrazyHeartx3
2012. december 12. 19:46 #7559
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Idézet (Beyla @ 2012.12.12. 19:41)
Ómájgád, gyerekek! Ha Barbusnak ennyire kell az adatlap, akkor neki adom Jont karácsonyi ajándékként, ha esetleg én kapom  a több szavazatot. Nekem annyira azért nem fontos, hogy vérre menjek érte, van nagyobb gondom is, higgyétek el.XD Jó lett volna szerkeszteni az egyik legnagyobb kedvencem adatlapját, akiért nagyon régóta rajongok, de, ha nem én kapom a több szavazatot, akkor nem nagy ügy. Attól még ugyanúgy hallgatni fogom a zenéjét és ugyanúgy szeretni fogom. Nem bántam meg, hogy erre a Csupa Szív emberre fordítottam pár órát, mert ő egy olyan sztár, aki megérdemli. smileeee.gif Jesszus, megérteni nem tudom, hogy hogyan lehet ilyen szinten vérre menni egy adatlapért. Ez egy játék, semmi több. Nem az életem függ tőle.smileeee.gif

Nekem sem az adatlapról szól igazán az egész, hanem arról, hogy folyamatosan igazságtalanságokkal ütközök szembe, nem értem mire valók a szabályok ha csak egyeseknek kell betartani! Mert minden adatlapom normálisan ki van töltve, nem szoktam balhézni, ez az első eset, hogy valamiért szólok, mert ez már tényleg rosszul esett. Ennyi. Nekem is kistaknyos korom óta kedvencem és egy délelöttöm ment az életrajzra, de minek töri magát az ember ha a pályázatok néha így működnek néha meg úgy. Mondom, nem először ért kellemetlenség az oldalon, csak eddig megtartottam magamnak.

Mondom, az ELJÁRÁSSAL vannak itt nagy problémák.
2012. december 12. 19:58 #7560
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Barbus87 @ 2012.12.12. 19:46)
Nekem sem az adatlapról szól igazán az egész, hanem arról, hogy folyamatosan igazságtalanságokkal ütközök szembe, nem értem mire valók a szabályok ha csak egyeseknek kell betartani! Mert minden adatlapom normálisan ki van töltve, nem szoktam balhézni, ez az első eset, hogy valamiért szólok, mert ez már tényleg rosszul esett. Ennyi. Nekem is kistaknyos korom óta kedvencem és egy délelöttöm ment az életrajzra, de minek töri magát az ember ha a pályázatok néha így működnek néha meg úgy. Mondom, nem először ért kellemetlenség az oldalon, csak eddig megtartottam magamnak.
Mondom, az ELJÁRÁSSAL vannak itt nagy problémák.

Figyu, benne van a pakliban, hogy nem azaz ember nyeri. Szegény AmyVie tudod hányszor nevezett olyan életrajzokkal, hogy az állkapcsom kiakadt a csodálkozástól? Ugyanis annyira kidolgozott, részletes és pofás életrajzokat küldött be, de egyet sem nyert meg. Ez el is lett mondva anno, hogy ne pattogjunk azért, hogy mennyi időt feccölünk bele és a végén nem mi nyerjük meg, hanem valaki más. Én azért gondolom meg ezerszer és csak annak írok életrajzot, akinek akkor sem bánnám meg, hogyha nem én nyerem. Én rengeteg infóval gazdagodtam Csupa Szívről, és az angolt is kicsit átnéztem. Mostanában kicsit hanyagoltam az angolt. Persze lehet, hogy te feleslegesnek érzed azt, hogy lefordítottad, de én abszolút nem így érzem. Én éjszaka írtam meg az életrajzot, mert nem éreztem jól magamat, aztán hajnali négykor a Starity csütörtököt mondott és csak másnap tudtam elküldeni.

Persze, múltkor én is pumpogtam egy sort a szabálytalanságok miatt, de feleslegesnek bizonyult az egész. Ha annyira szeretnéd Jon adatlapját, neked adom, mert tényleg nem ér nekem annyit, hogy vérre menjek egy játék miatt.
5 felhasználónak tetszik: AmyVie, Kyra99, Darkness, Glamster, CrazyHeartx3
484 oldal 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!