ToTo adatlapos topikja
2011. június 09. 17:14
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Most látom, hogy Daron Malkiannál is lejárt a 6 hónap, szívesen elvállalnám.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. június 09. 18:49
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Nekem csak egy kérdésem lenne most. Ez az adatlaplimit még mindig érvényes? Mert én kicsit elkezdtem visszagyűjteni a régi lapjaimat, amiket nem szerkesztettek azóta, hogy lemondtam róluk vagy nem rendesen szerkesztették, de ha továbbra is 60 a limit akkor fájó szívvel, de megválok néhánytól. Igazából szerintem butaság a limit, mert aki nem szerkeszti az egy lapot se fog normálisan szerkeszteni, de aki rendesen szerkeszti az többel is boldogul. Nekem pl nem okoz nehézséget több lapot szerkeszteni, mert csak egyszer kell rendesen megírni a biográfiát utána már csak 1-2 mondattal rendszeresen bővíteni, ha történik valami a sztárral. A frissítés nem jelent nagy időveszteséget, max pár perc.
13 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva,
Twilight6,
Lindsay019,
pillecukor3,
funny18,
kriszti145,
mikeyla,
Esment,
Bessie,
olsenfan..,
Beba13,
Erika120,
_ToTo_
2011. június 09. 20:02
Régen szerkesztették elválalnám! http://starity.hu/sztarok/amy-winehouse/
2011. június 09. 20:04
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (Mrs.Berry @ 2011.06.09. 20:02)
Régen szerkesztették elválalnám! http://starity.hu/sztarok/amy-winehouse/
Regina moderátor.
7 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
DiscoDiva,
VastagTamásfan,
pillecukor3,
SelenaDebbyMiley,
nvirág,
Erika120
2011. június 09. 20:42
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az életrajzba mi tartozik bele?
Mert mindenféle búvárhír nálam nem számít bele az életrajzba.
Csak azért kérdem mert rengeteg ilyen privát üzenetet kapok...
A lényeg a lényeg, hogy ha a többség azt mondja, hogy mindeféle hírt és kisebb eseményt írjak bele az életjazba akkor én megteszem, csak mint írtam szerintem felesleges mert akkor az olyan hosszú lesz, hogy alig fogják végigolvasni. Meg aki kíváncsi egy sztárral az úgyis a lényegre kíváncsi és nem egy olyan hírre ami pár hónap múlva senkit nem érdekel.
Válaszokat előre is köszönöm.
A lényeg a lényeg, hogy ha a többség azt mondja, hogy mindeféle hírt és kisebb eseményt írjak bele az életjazba akkor én megteszem, csak mint írtam szerintem felesleges mert akkor az olyan hosszú lesz, hogy alig fogják végigolvasni. Meg aki kíváncsi egy sztárral az úgyis a lényegre kíváncsi és nem egy olyan hírre ami pár hónap múlva senkit nem érdekel.
2011. június 09. 21:04
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Sucré @ 2011.06.09. 20:42)
Sziasztok!
Bulvárhíreket szerintem is butaság beleírni. A jelentéktelenebb híre általában úgyis megjelennek cikk formájában. Szerintem az életének és a karrierjének fontosabb állomásait bőven elég beleírni az életrajzba, főleg nagyobb sztárok esetében, akikről rengeteget lehetne írni, de a kutya se olvasná el "kisregény" formájában. Persze kevésbé ismert embereknél, akikről nem igazán lehet mit írni érdemes belevenni az életrajzba a kisebb jelentőséggel bíró dolgokat is. Én viszont csak egy tag vagyok, ez csak egy vélemény. Majd az illetékesek bővebben nyilatkoznak.
2011. június 09. 21:15
Idézet (Sucré @ 2011.06.09. 20:42)
Sziasztok!
Én szerintem:
A búlvárhírek nem fontosak,kivéve ha arról szól hogy gyermeke született,vagy férjhez ment stb...mert ez egy életre szóló esemény,a sztár életének egy része.Nem olyan mint hogy itt meg ott volt a nyáron.
De az életrajzba úgy írom én: Magánélete,Karriere,Érdekességek,esetleg pár hasznos információ.Esetleg bele írhatod hogy itt főszerepet kapott,x.y oldalán,stb...
Remélem segítettem kicsit.
DD
2011. június 09. 22:56
Balthazar Getty lapját hozzám csatolná valaki? A szerkesztőjével megbeszéltem. Korábban már volt nálam a lap, és a biográfia még mindig szóról szóra ugyanaz a szöveg, ezért jelezném, hogy nem szeretném átírni, csak bővíteni.
2011. június 10. 12:00
Idézet (Twilight6 @ 2011.06.02. 19:34)
Ki számoltad? Hol van meg a 6 hónap?
januárban ToTo szerkesztette és már előtte is rég szerkesztették
2011. június 10. 13:54
Carlos Mesber adatlapját utoljára 2010.08.04.-én szerkesztették! Én szívesen szerkeszteném!
_ToTo_
2011. június 10. 13:55
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (solya222 @ 2011.06.10. 12:00)
januárban ToTo szerkesztette és már előtte is rég szerkesztették
De a 6 hónap még nincs meg.
2 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva,
olsenfan..
2011. június 10. 14:34
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Idézet (Twilight6 @ 2011.06.10. 13:55)
De a 6 hónap még nincs meg.
Már nem azért de ToTo-nak van elég munkája és ha most pár adatlapja több mint 6 hónapja nincs szerkesztve akkor mi van?
az egyik legaktívabb tag. Ő egy nap több dologt csinál mint te az egész itt léted alatt( Ezt nem neked mondom Twilight6)
(És a Kiemelt tagoknál meg a Moderátoroknál 8-9 hónap a határidő)
Remélem nem off!
2011. június 10. 14:39
Idézet (olsenfan.. @ 2011.06.10. 14:34)
Már nem azért de ToTo-nak van elég munkája és ha most pár adatlapja több mint 6 hónapja nincs szerkesztve akkor mi van?
az egyik legaktívabb tag. Ő egy nap több dologt csinál mint te az egész itt léted alatt( Ezt nem neked mondom Twilight6)
Remélem nem off!
Remélem nem off!
Bocsi az offért,de a moderátoroknak nem 8-9 hónap a határidő.Tőlük nem lehet lapot elvenni,és privátban írj az emberkének,mert a végén te leszel a hibás. És solya nem úgy érti hogy ToTo-é a lap,hanem ToTo szerkesztette annak az embernek utoljára a lapját,akinél van a lap,biztos csak kijavított valamit.
De azért egyáltalán nem hülyeség amit írtál,csak nehogy ezen veszekedjetek
2 felhasználónak tetszik:
olsenfan..,
Twilight6
2011. június 10. 14:52
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Jó én csak abból tudok ítélni, amit írtak
DiscoDiva
2011. június 10. 15:54
olsenfan.. |
Idézet (nOmiee @ 2011.06.10. 15:53)
Rowling adatlapját szívesen elvállalnám, ha szabad. Utoljára januárban volt szerkesztve és az életrajz is hiányzik. Köszönöm!
nem értem, hogy neked hogy jött ki a 6 hónap..
DiscoDiva
2011. június 10. 16:11
Én lassan 1 hónapja kaptam meg egy adatlapot, de még nem írtam meg teljesen az életrajzát, ugyanis vizsgáim vannak, ilyen esetben az életrajzkezdemény jelentheti azt, hogy kapok még egy kis időt az életrajz befejezésére?
(Bár szerintem még ma este befejezem, tehát csak úgy érdeklődöm. )
(Bár szerintem még ma este befejezem, tehát csak úgy érdeklődöm. )
_ToTo_
2011. június 10. 16:14
LovemeSPN |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 1502 Csatolások: 2572 Azonosító: 140291 offline |
Szia. Lee Chae Rin-nek nincs biográfiája.
_ToTo_
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.