ToTo adatlapos topikja
2012. december 18. 15:35
Helló, lenne egy kérésem.
Szeretném, ha Lambika barátomhoz csatolnátok 3 általam szerkesztett adatlapot: Mac Miller, Stephen Dillane, Michael Mahonen adatlapját, előzetesen már beszéltem Lambikával, és nagyon örülne neki. Köszönöm.
DS
Szeretném, ha Lambika barátomhoz csatolnátok 3 általam szerkesztett adatlapot: Mac Miller, Stephen Dillane, Michael Mahonen adatlapját, előzetesen már beszéltem Lambikával, és nagyon örülne neki. Köszönöm.
DS
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. december 18. 15:56
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Eden Stiles adatlapját, a választ előre is köszönöm.
Szeretném elkérni Eden Stiles adatlapját, a választ előre is köszönöm.
Bessie
2012. december 18. 20:52
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Őt szeretném elkérni, nincs életrajza.
Timothy McKenzie "Labrinth" 1989. március 21-én született Londonban. Brit rapper, énekes, dalszerző és producer.
Labrinth a Stoke Newington Iskolában tanult, ami egy művészeti iskola. Professor Green is az intézmény hallgatója volt. Már ekkor is tudatosan készült a zenei karrierre, de elsősorban producer szeretett volna lenni. 15 éves volt amikor testvére stúdiójában megismerkedett a dalszerzés világával. 2010-ben vált ismertté, amikor is társszerzője és producere volt Tinie Tempah debütáló dalának, a Pass Out-nak. A dal hatalmas siker lett. Labrinth tehetségére azonnal felfigyelt Simon Cowell lemezkiadója, a Syco Music, és leszerződtették őt. Évek óta az első olyan előadó volt a kiadónál, akit nem tehetségkutatóból szerződtettek. Még abban az évben megjelentették debütáló dalát, a "Let the Sun Shine"-t, ami harmadik helyen debütált a brit toplistán. Második kislemeze, a Tinie Tempah-val közösen felvett "Earthquake" már a második helyig menetelt. 2012 márciusában megjelent debütáló nagylemeze Electronic Earth néven, melyről az októberben megjelenő "Beneath Your Beautiful" című dalával megszerezte élete első Nr. 1 slágerét. A dalban amúgy Emeli Sandé vokálja csendül fel. Labrinth jelenleg második albumán dolgozik.
Timothy McKenzie "Labrinth" 1989. március 21-én született Londonban. Brit rapper, énekes, dalszerző és producer.
Labrinth a Stoke Newington Iskolában tanult, ami egy művészeti iskola. Professor Green is az intézmény hallgatója volt. Már ekkor is tudatosan készült a zenei karrierre, de elsősorban producer szeretett volna lenni. 15 éves volt amikor testvére stúdiójában megismerkedett a dalszerzés világával. 2010-ben vált ismertté, amikor is társszerzője és producere volt Tinie Tempah debütáló dalának, a Pass Out-nak. A dal hatalmas siker lett. Labrinth tehetségére azonnal felfigyelt Simon Cowell lemezkiadója, a Syco Music, és leszerződtették őt. Évek óta az első olyan előadó volt a kiadónál, akit nem tehetségkutatóból szerződtettek. Még abban az évben megjelentették debütáló dalát, a "Let the Sun Shine"-t, ami harmadik helyen debütált a brit toplistán. Második kislemeze, a Tinie Tempah-val közösen felvett "Earthquake" már a második helyig menetelt. 2012 márciusában megjelent debütáló nagylemeze Electronic Earth néven, melyről az októberben megjelenő "Beneath Your Beautiful" című dalával megszerezte élete első Nr. 1 slágerét. A dalban amúgy Emeli Sandé vokálja csendül fel. Labrinth jelenleg második albumán dolgozik.
Bessie
2012. december 18. 21:06
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Meagan Tandy és Brenda Strong lapját a Starity profilra, mert lemondanék róluk. Köszönöm.
Kérlek csatoljátok Meagan Tandy és Brenda Strong lapját a Starity profilra, mert lemondanék róluk. Köszönöm.
Bessie
2012. december 18. 21:41
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Sziasztok! Mivel Keith Richards-nál lejárt a határidő már lassan két éve, ezért szeretném elkérni.
Bessie
2012. december 18. 21:47
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline |
Szia!Sziasztok!
Kérlek csatoljátok már Auth Csilla adatlapját http://starity.hu/profil/143276-damon-salvatore/ -hoz.
Köszönöm szépen.
Kérlek csatoljátok már Auth Csilla adatlapját http://starity.hu/profil/143276-damon-salvatore/ -hoz.
Köszönöm szépen.
Bessie
2012. december 19. 23:37
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Ha jól számoltam, nála letelt a 8-9 hónapos határidő. Nagy kedvencem, ha lehetséges lenne, átvenném a szerkesztését. Előre is köszönöm!
Betti90
2012. december 20. 10:39
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (Cassie3 @ 2012.12.19. 23:37)
Ha jól számoltam, nála letelt a 8-9 hónapos határidő. Nagy kedvencem, ha lehetséges lenne, átvenném a szerkesztését. Előre is köszönöm!
Szia!
Luke adatlapja 1000 alatti helyezésű. Ha el is veszik Gajcsitól (aki egyébként kiemelt tag) akkor is pályázat útján lesz kiosztva. Gajcsi eléggé aktív tag, és szerintem nem fogja leharapni a fejed, ha írsz Neki egy illedelmes levelet amiben megkérdezed, hogy odaadná e Neked a lapot.
2012. december 20. 10:53
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Damon_Salvatore @ 2012.12.18. 15:35)
Helló, lenne egy kérésem.
DS
DS
Ezt meg lécci csatoljátok hozzá Damon Salvatore-hoz, már megbeszéltük a cserét.
http://starity.hu/sztarok/eric-johnson/
Bessie
2012. december 20. 14:00
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Idézet (Cassie3 @ 2012.12.19. 23:37)
Legközelebb, mielőtt a hátam mögött kunyerálod az egyik lapomat, esetleg privát üzenetet is küldhetsz azzal kapcsolatban, hogy frissítsem a hiányosságokat. Luke lapján megtettem, így aztán úgy vélem, marad nálam.
2012. december 20. 14:00
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Elég szegényes az életrajza. Sőt a wikipédiához képest, semmit.
_ToTo_
2012. december 20. 17:15
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Idézet (Gajcsi @ 2012.12.20. 14:00)
Legközelebb, mielőtt a hátam mögött kunyerálod az egyik lapomat, esetleg privát üzenetet is küldhetsz azzal kapcsolatban, hogy frissítsem a hiányosságokat. Luke lapján megtettem, így aztán úgy vélem, marad nálam.
Hátad mögött? Könyörgöm, én úgy tudtam el szabad kérni adatlapokat anélkül, hogy leharapnák az ember fejét.
Betti90
2012. december 20. 17:34
Idézet (Cassie3 @ 2012.12.20. 17:15)
Hátad mögött? Könyörgöm, én úgy tudtam el szabad kérni adatlapokat anélkül, hogy leharapnák az ember fejét.
Abban az esetben, ha:
-az adott lap teljesen hibás, de a kérdéses adatlap teljesen rendben van
-vagy a szerkesztője inaktív, de Gajcsi szinte minden nap felnéz az oldalra.
Legközelebb, ha aktív és felelős szerkesztőtől kérsz lapot, előtte dobd meg egy priváttal! És nem veszekedésképpen, hanem tényleg.
Lizania
2012. december 20. 17:40
Cassie3leebit♡ |
Idézet (Luckie @ 2012.12.20. 17:34)
Abban az esetben, ha:
Legközelebb, ha aktív és felelős szerkesztőtől kérsz lapot, előtte dobd meg egy priváttal! És nem veszekedésképpen, hanem tényleg.
Persze, de azért kíváncsi lennék, hogy hány embernek adtak már át lapokat e feltételek figyelembevétele nélkül. Nekem is volt egy lapom, ami rendesen volt szerkesztve, csak egy ideje nem nyúltam hozzá, aktív voltam mégis elvették, szóval erről ennyit szerintem. Szintén nem veszekedés vagy panaszképpen.
2012. december 20. 17:50
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Cassie3 @ 2012.12.20. 17:40)
Persze, de azért kíváncsi lennék, hogy hány embernek adtak már át lapokat e feltételek figyelembevétele nélkül. Nekem is volt egy lapom, ami rendesen volt szerkesztve, csak egy ideje nem nyúltam hozzá, aktív voltam mégis elvették, szóval erről ennyit szerintem. Szintén nem veszekedés vagy panaszképpen.
Persze, nincs benne sehol sem a szabályzatban, hogy előbb a szerkesztőnek kell írni. Viszont ajánlott, már csak azért is, mivel aktív tag esetén sokkal könnyebb egymás közt elintézni a cserét, mintsem kivárni, hogy valamelyik moderátor teljesítse a kérelmet. Annak sincs sok értelme, hogy azért kerülje ki valaki a tulajdonost, nehogy az gyorsan frissítsen, ezzel megtartva a kérdéses lapot, tekintve, hogy a moderátorok is szoktak figyelmeztetést küldeni, mielőtt elvennék a lapot.
Szintén határozottan nem vitaképp, csak gondoltam megosztom a saját személyes megfontolásomat.
2012. december 20. 17:55
Cassie3leebit♡ |
Idézet (mse90 @ 2012.12.20. 17:50)
Persze, nincs benne sehol sem a szabályzatban, hogy előbb a szerkesztőnek kell írni. Viszont ajánlott, már csak azért is, mivel aktív tag esetén sokkal könnyebb egymás közt elintézni a cserét, mintsem kivárni, hogy valamelyik moderátor teljesítse a kérelmet. Annak sincs sok értelme, hogy azért kerülje ki valaki a tulajdonost, nehogy az gyorsan frissítsen, ezzel megtartva a kérdéses lapot, tekintve, hogy a moderátorok is szoktak figyelmeztetést küldeni, mielőtt elvennék a lapot.
Szintén határozottan nem vitaképp, csak gondoltam megosztom a saját személyes megfontolásomat.
Rendben, persze, értem. Végre valaki normálisan tudott válaszolni. Köszönöm!
mse90
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.