Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. december 27. 00:36 #7701
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~
 
Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.05.26.
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Offline offline
Sziasztok neki nincs szerkesztője én szívesen vállalom meghajolo.gif meghajolo.gif blush.gif
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, FruFruChan
2012. december 27. 10:30 #7702
ercsi2000
ercsi2000
|Undead Army|
 
Státusz"Rain rain won't go away. Cloud on my head every single day"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.09.29.
Hozzászólás: 1741
Csatolások: 50
Azonosító: 135409
Offline offline
Jake Short adatlapjának rövid összefoglalójánál állandóan a játszik és annak ragozásai szerepelnek. Ezt valahogy nem lehetne kijavítani,mivel elég szembetűnő.
Előre is köszönöm meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Lizania, Luckie, _ToTo_, vikike0614
2012. december 27. 12:36 #7703
- törölt felhasználó -    
Egy nagy kedvencem sztáradatlapja hónapok óta nem volt frissítve. Szeretném átvenni, ha lehetséges.
2012. december 27. 13:16 #7704
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.05.
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Offline offline
Sya _ToTo_/Bessie hi.gif
Lenne egy adatlap amit el szeretnék kérni, mivel már lejárt a 6 hónapos szerkesztési határidő és a szerkesztője sem aktív az oldalon szeptember óta.
Tudom van életrajz, de én azért elkezdtem írni egy újat, kicsit részletesebbet, csak már a formaság kedvéért is rolleyes.gif Ez csak egy része, nem akarom az egészet bemásolni, mert úgy túl hosszú lenne, csak hogy látszódjon, hogy foglalkoztam a dologgal laugh.gif

Lee Taemin világszinten a nagy sikereknek örvendő dél-koreai fiúcsapatból, a SHINee-ból ismerhetünk, ahol, mint vezető táncos és énekes van jelen. Emellett már láthattuk modellként, színészként és műsorvezetőként is.
Taemin 1993. július 18.-án született Szöulban, Dél-Koreában, ám később Pekingben járt iskolába.
2005-ben szerződtette le az SM Entertainment ügynöksége az ’SM Open Weekend Audition Casting’ meghallgatásán.
2008-ban tagságot is nyert egy öttagú fiúcsapatban, a SHINee-ban, ahol ő volt a maknae vagyis a legfiatalabb tag Jonghyun, Onew, Key és Minho mellett. Május 25.-én debütáltak az SBS Inkigayo műsorában a „Replay” című dalukkal.
Augusztusban az SM csapatával tarthattak az ’SM Town Live ’08’ keretein belül, ahol SM-es előadók együttesen adnak koncerteket.
Mindezek segítették a fiúk népszerűségét, így el is érték, hogy zz ’ MNet 20's Choice Awards 2008’ díjátadón elvihessék a ’Hot New Star’ díját.
Még így sem pihentek meg a sikerek közepette: kiadták soron következő kislemezeiket, a „Love Like Oxygen”-t, majd az „Amigo”-t.
Az év végén a ’MAMA’ díjátadón megnyerték a legjobb új fiúcsapat kategóriáját, olyanokat maguk mögött hagyva mint a U-Kiss, 2PM, 2AM és a Mighty Mouth. A ’23rd Annual Golden Disk Awards’-on nyert díj pedig csak a ráadás volt.
2009-ben egy évre a debütálásuk után tértek vissza a második mini albumukkal, a „Romeo”-val, amin szerepel a SHINee későbbi egyik leghíresebb dala a „Juliette”. Ez a dal mellékesen Corbin Bleu „Deal With It” számának egy újradolgozott változata. Miután ennek sikerei kicsit alábbhagytak, októberben kiadták harmadik mini albumukat, a „2009, Year Of Us”-t amin olyan dalok is megtalálhatók mint a „Ring Ding Dong” vagy a „JoJo”. Persze ennek az évnek a vége sem maradhatott el díjak nélkül, amikor is a ’24th Golden Disk Awards’-on a népszerűségi díjat megnyerte a csapat az ügynökségükön belüli másik bandával, a Super Junior.al szemben. ..


Nagyon örülnék ha megkaphatnám a lapot és a reakcióért/válaszért előre is 1000 köszönet meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, _ToTo_, FruFruChan
2012. december 27. 15:20 #7705
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Kedves Toto és Bessie!
Kérlek titeket, hogy Kerr Smith adatlapját csatoljátok át AmyVie-hez, ugyanis nekiadtam. Ezer köszönet érte!
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2012. december 27. 15:25 #7706
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12508
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Idézet (Barbus87 @ 2012.12.12. 18:40)
Bon Jovi adatlappályázattal kapcsolatban nekem is van észrevételem, ugyanis úgy érzem, hogy igazságtalanság ért, és nem fogom lenyelni, lehet engem aztán utána utálni, de mint fórumozó tartsak be minden szabályt és viseljem el, hogy a szabályokat azok nem tartják be akik hozzák.
Történt ugyanis, hogy időben pályáztam, mindenki mondjuk, ezzel probléma nincsen. Mivel később lett lezárva a pályázat, úgy lettünk tájékoztatva, hogy hétfőig lehet szavazni. Hétfőn sem lett lezárva a szavazás, kedden sem, ma sem. Mivel nagyon kíváncsi voltam, mindig néztem a szavazás állását ami máig így nézett ki:
rám ők szavaztak: Boscorelli, Coco Selly, funny18, Grace Benning, joe_r, szavy (ez hat szavazat)
Beylára ők: Glamster, Kyra99, MadHatter, AmyVie, CanDee Sweet, Bessie, duracell, CrazyHeartx3 (ez 5, mivel 3-an csak úgy jópofaságból szavaztak, nem is értem mire jó ez nekik).
Ma Bessie bejelentette, hogy a szavazás döntetlen, nem értem a 6-5 hogy lehet döntetlen, ezért mindenki szavazzon. Oké, ketten szavaztak még Beylára és a szavazás véget is ért, Beyla kapta a lapot, gratulálunk neki. Holott mindenki nem szavazott mert ToTo nem szavazott plusz még az egyik pályázó sem, de a cél elérve, nyilván valaki ne akarta, hogy én nyerjek mást nem tudok elképzelni mert ez így jött le. Persze megpróbáltam az illetékesekkel beszélni, ezt a választ kaptam. nyilván valaki visszavonta a szavazatát. Kérdem én: minek vonta volna vissza? És tuti végig így volt a szavazás mert minden nap többször is néztem.
Más: eddig sem volt elvárás, hogy mindenki szavazzon és hosszabbítás sem volt soha, ez is nagyon érdekes. Pl Max George pályázatánál alig szavazott valaki, mégis az nyert aki webfordítós életrajzzal pályázoot(ő is elismerte, hogy nem tudta, hogy azzal nem lehet).
Akkor kérdezem én minek hoztok szabályokat ha nem tartjátok be?


Volt már korábban is hosszabítás, amiket beszélsz meg hülyeség. Szerintem egyszerűen Bessie csak elszámolta a szavazatokat, engemis kavartak már meg olyan szavazatok, akik csak nyomkodják a gombot a pályázatokban pedig direkt kértük, hogy ne tegyék.

Direkt azért van 10-12 ember megkérve, hogy szavazzon a pályázókon kívül is, hogy ha 1-2-3-4 ember nem ér rá szavazni, akkor is legyen elegendő szavazat. Sehol senki nem mondta, hogy addig tart a szavazás amig mindenki nem szavaz.

Korábban is volt már ilyen, hogy egyenlő volt, akkor is azt csináltuk, hogy megkértük azokat akik nem tudtak szavazni még, hogy tegyék meg, így meg lett hosszabítva a pályázat.

Ebben az esetben azért csúszott el ennyire a dolog, mert Bessie rám várt, hogy rendezzem, de mivel tönkre ment az alaplapom, nem tudtam foglalkozni a dologgal. Szavazni is ezért nem tudtam, csak jóval később.

Szavazás visszavonásra is volt már példa, mert előfordult, hogy valaki szavazott a beküldés lezárása alőtt, majd érkezett még pályázat és átszavazott arra. Ez ellen nem tudunk mit tenni, én kértem mindenkit, hogy amig nincs lezárva a beküldés, addig ne szavazzon, mert nincs értelme, ám ha mégis megtette, jogában áll változtatni is, ahogy a pályázóknak is.

Ahogy írtam, én is benéztem 1-2 szavazást korábban, főleg ahol sok pályázat volt, le-fel görgettem az oldalt és számolgattam, hogy ki szavazott, és aki szavazott az pályázott-e vagy sem, így számít-e vagy sem. Kihirdettem a nyertest is, majd az egyik pályázó írt rám, hogy nem is ott van a legtöbb szavazat - és igaza volt.

Nem tudom milyen kivételezésről beszélsz, amikor legutóbb is indult olyan a pályázaton akit itt a legjobban ismerek a fórumon már 6-7 éve, még sem ő nyerte a pályázatot. Megtehettem volna, hogy pályázat nélkül neki adom a starity profilról vagy megkérem a többieket, hogy szavazzanak rá, de az hogy venné már ki magát? Nem is így lett, nem ő nyerte. Még 1-1 lap esetében a moderátoroknak is azt mondtam, hogy induljanak a pályázaton, ahogy a többiek is. Szóval aki mégegyszer ilyen hülyeséggel jön elő, autómatikusan kivágom 30 napra gondolkozni.

Idézet (AmyVie @ 2012.12.12. 19:15)
Hát, most bocsi, de nekem pölö honnan kéne tudnom, hogy valaki a topic belsejébe vagy egyik adatlapos témába beleírta? Én ezt már a múltkor is írtam, de sjanos azóta sem lett ennek eredménye, hogy kikerültek volna a további szavazók.


Többször is be lett írva, sőt amikor az újak csatlakoztak, akkor az aktuális pályázatokhoz is be lettek írva, de majd beírjuk az első oldalra a tudnivalókhoz.

Idézet (Domcicc @ 2012.12.21. 11:29)
Szia ToTo!
Pár hete megkértem Bessie-t, hogy tegye törlésre Ben Westbeechet neked, csak nem lett végül törölve, lehetséges lenne, hogy ez mégis megtörténjen? blush.gif 
Én hoztam létre még egy éve és igazából nem túlzottan lettek rajongói szegénynek, pedig akkor épp feltörni látszott, vannak is magyar rajongói, csak nem ezen az oldalon laugh.gif Épp emiatt nem is igazán szerkesztettem, teljesen feleslegesnek érzem csak magam és a barátnőm miatt (miatta regisztrált elsősorban, együtt csináltuk a lapot) benntartani a rendszerben, mert csak kallódik.
Köszönöm előre is!


Nem igazán szoktunk olyan lapot törölni amihez kapcsolódnak fórumtémák/képek vagy cikkek. Attól mert kevés a rajongója még lehet, hogy szeretik vagy keresik az infókat róla. Én is sok mindenkinek utánaolvasok, utána nézek aki nincs bejelölve nekem kedvencnek, de ha ennek ellenére is akarod, lehet tölölni, de lehet, hogy majd valaki más létrehozza 3 hónap múlva, viszont akkor a fórumtémák nem lesznek az adatlapjához kapcsolva, hacsak meg nem keresi az ember őket, és oda nem kapcsolja.

Idézet (TheDanush @ 2012.12.26. 17:31)
Sziasztok!
Megint én vagyok, de most más miatt írok ide!
Jánosi Dávidért szeretnék jelentkezni, mert már több, mint egy éve szerkesztette a 'gazdája', nem tudom, hogy megy ez a dolog, de én gondját viselném!


Lehet kérni így lejárt lapokat, de előb azt kellene rendbeszedni ami nálad van. Az egyik lapon egy sort sem írtál még az illetőről.

Idézet (DreamGirl11 @ 2012.12.26. 19:11)
Sziasztok. Gregory Peck adatlapja 2011.01.29. óta nem volt fejlesztve. Szívesen átvenném.


Az elhunyt sztárok lapjait csak akkor adjuk át, ha nincsenek kitöltve megfelelően vagy ha a szerkesztőjük inaktív, mivel nincs mit róluk frissíteni a lapon.
6 felhasználónak tetszik: Luckie, Darkness, Beyla, FruFruChan, lA-dONNA, Betti90
2012. december 27. 15:52 #7707
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Idézet (_ToTo_ @ 2012.12.27. 15:25)
Volt már korábban is hosszabítás, amiket beszélsz meg hülyeség. Szerintem egyszerűen Bessie csak elszámolta a szavazatokat, engemis kavartak már meg olyan szavazatok, akik csak nyomkodják a gombot a pályázatokban pedig direkt kértük, hogy ne tegyék. 
Direkt azért van 10-12 ember megkérve, hogy szavazzon a pályázókon kívül is, hogy ha 1-2-3-4 ember nem ér rá szavazni, akkor is legyen elegendő szavazat. Sehol senki nem mondta, hogy addig tart a szavazás amig mindenki nem szavaz.
Korábban is volt már ilyen, hogy egyenlő volt, akkor is azt csináltuk, hogy megkértük azokat akik nem tudtak szavazni még, hogy tegyék meg, így meg lett hosszabítva a pályázat.
Ebben az esetben azért csúszott el ennyire a dolog, mert Bessie rám várt, hogy rendezzem, de mivel tönkre ment az alaplapom, nem tudtam foglalkozni a dologgal. Szavazni is ezért nem tudtam, csak jóval később.
Szavazás visszavonásra is volt már példa, mert előfordult, hogy valaki szavazott a beküldés lezárása alőtt, majd érkezett még pályázat és átszavazott arra. Ez ellen nem tudunk mit tenni, én kértem mindenkit, hogy amig nincs lezárva a beküldés, addig ne szavazzon, mert nincs értelme, ám ha mégis megtette, jogában áll változtatni is, ahogy a pályázóknak is.
Ahogy írtam, én is benéztem 1-2 szavazást korábban, főleg ahol sok pályázat volt, le-fel görgettem az oldalt és számolgattam, hogy ki szavazott, és aki szavazott az pályázott-e vagy sem, így számít-e vagy sem. Kihirdettem a nyertest is, majd az egyik pályázó írt rám, hogy nem is ott van a legtöbb szavazat - és igaza volt.
Nem tudom milyen kivételezésről beszélsz, amikor legutóbb is indult olyan a pályázaton akit itt a legjobban ismerek a fórumon már 6-7 éve, még sem ő nyerte a pályázatot. Megtehettem volna, hogy pályázat nélkül neki adom a starity profilról vagy megkérem a többieket, hogy szavazzanak rá, de az hogy venné már ki magát? Nem is így lett, nem ő nyerte. Még 1-1 lap esetében a moderátoroknak is azt mondtam, hogy induljanak a pályázaton, ahogy a többiek is. Szóval aki mégegyszer ilyen hülyeséggel jön elő, autómatikusan kivágom 30 napra gondolkozni.

Akármennyire sem akarom, de mégis van hozzáfűzni valóm, habár már egy ideje túltettem magamat rajta, hiszen kárpótolva lettem, mégis emberileg esett szarul nekem is, hogy egy olyan tag gyanúsított meg csalással, akit egyébként tiszteltem mindig is, mióta aktívkodik. Több mint valószínű, hogy Bessie elszámolta, mert nekem öt volt, neki hat, és, ha jól emlékszem, senki nem vont vissza semmilyen szavazatot sem. Én utána már csak napokkal később tudtam benézni, mert nekem sem volt annyi szabadidőm, hogy naphosszat a Starityt bámuljam, de a verseny lejártáig minden nap néztem. Aztán a te szavazatod nélkül volt nekem hét, neki hat. Na, innentől jött tőle minden, kivágta a hisztit, a balhét, hogy velem biztos kivételeznek, mert több szavazatot kaptam, mint ő. Bessie végül az én javamra akarta lezárni a versenyt, ezt meg is írta nekem privibe, csak én megint nem tudtam gépközelben lenni. Aztán fél hétkor olvastam a másik üzenetet, hogy inkább neki csatoljátok át a lapot, én meg legyintettem, hogy oké, rendben. Bessie-n nagyon meglepődtem, sőt valahol nagyon jól esett az, hogy felajánlotta nekem azt, hogyha esetleg nem engedsz adatlapot választani, akkor választhatok az övé közül, amit természetesen nem akartam megtenni. Nem is tudom, hány tag tette volna meg ezt?

Valahol úgy gondolom, hogy a kivételezés most történhetett meg Barbussal, hiszen - én szerintem - egy olyan adatlapot kapott meg, amit nem ő nyert meg a legvégén. Habár, ha úgy vesszük, akkor ő volt a nyertes a határidő hosszabbítás előtt. De nem is az esett szarul, hogy nem nálam van Bon Jovi adatlapja, mert őszinte leszek hozzátok lesz*rom, hogy kinél van, akkor is az egyik legnagyobb kedvencem fog maradni és ugyanúgy hallgatni fogom a zenéjét, hanem az, hogy ő elkezdett pumpogni és engem csalással meg ilyenekkel vádolni, mert, hogy szimpatikusabb vagyok, ami szerintem nem igaz, mert a nyers véleményeim miatt nem egyszer küldtek már el melegebb éghajlatra. Persze, az ügy végére én már pontot tettem, és úgy döntöttem, hogy egy engem pocskondiázó privátra nem, hogy nem válaszolok, de két sornál nem vagyok belőle hajlandó többet elolvasni belőle.

Mindegy, a dolgot nem felhánytorgatni akartam, csak ezek a gondolatok nyomasztottak még belülről ezzel kapcsolatban, aztán úgy gondoltam, hogy mi baj származhat belőle, ha esetleg leírom. Barbus egy újabb dolgot tanított nekem az emberi társadalomról és elkönyveltem magamban a dolgot, mert felesleges rajta rágódni folyamatosan.
3 felhasználónak tetszik: Darkness, pink_bunny, AmyVie
2012. december 27. 16:01 #7708
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.05.
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Offline offline
Juuj nagyon-nagyon szépen köszönöm a gyors reakciót az adatlappal kapcsolatban, igykeszema szerkesztésével ahogy csak tudok beer.gif
Még egyszer 1000 köszönet meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Betti90
2012. december 27. 16:16 #7709
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 11.09.05.
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Offline offline
Sziasztok!
Észrevettem, hogy két kedvencem lapjánál lejárt a határidő és a szerkesztő is inaktív szeptember óta. Tehát szeretném elkérni Ji Eun és Sun Hwa lapját, ha lehetséges. Köszönöm előre is! meghajolo.gif (ha szükséges írok életrajzot, de már megvannak írva 2011-ig)
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. december 27. 16:57 #7710
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Ha lehetséges szeretném elkérni Lee Jun Ho lapját, mivel lejárt a szerkesztési határidő és a szerkesztője se valami aktív.
Előre is nagyon szépen köszönöm! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, Bessie
2012. december 27. 18:50 #7711
ercsi2000
ercsi2000
|Undead Army|
 
Státusz"Rain rain won't go away. Cloud on my head every single day"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.09.29.
Hozzászólás: 1741
Csatolások: 50
Azonosító: 135409
Offline offline
Nem tudom,hogy ez ide tartozik-e, de ennek a felhasználónak elég érdekesek a hozzászólásai.Nem tudom,hogy ezzel kéne valamit csinálni,de már korábban láttam egy ilyen kommentet, úgyhogy gondoltam kiteszem biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, _ToTo_
2012. december 27. 18:52 #7712
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ
 
Státusznyugállományba vonult
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.09.27.
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Offline offline
Idézet (ercsi2000 @ 2012.12.27. 18:50)
Nem tudom,hogy ez ide tartozik-e, de ennek a felhasználónak elég érdekesek a hozzászólásai.Nem tudom,hogy ezzel kéne valamit csinálni,de már korábban láttam egy ilyen kommentet, úgyhogy gondoltam kiteszem biggrin.gif

Az ilyen, és ehhez hasonló észrevételeket a Moderátorok Topikja XIII című topikba írjad. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: Darkness, Luckie, pink_bunny, Pöttömke, Lizania, FruFruChan, _ToTo_
2012. december 27. 21:05 #7713
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.05.
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Offline offline
Azért hogy lecsapott rögtön mindenki (FruFru Chan, GomNaNa) Clairy lapjaira, ahogy megemlítettem, hogy nem aktív és elkértem Taemin-t laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. december 27. 21:53 #7714
- törölt felhasználó -    
Idézet (lA-dONNA @ 2012.12.27. 21:05)
Azért hogy lecsapott rögtön mindenki (FruFru Chan, GomNaNa) Clairy lapjaira, ahogy megemlítettem, hogy nem aktív és elkértem Taemin-t laugh.gif


Én úgy nagyjából egy hete gondolkodtam már rajta, hogy elkérem JunHo lapját, csak előtte Park Jung Min lapját akartam rendbe tenni és mivel ez ma megtörtént ezért bátorkodtam elkérni a lapot.
Amúgy meg a te hozzá szólásodat azután vettem észre miután én megírtam az enyémet. nem volt ebben semmi lecsapás, csupán véletlen. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: FruFruChan, lA-dONNA, Betti90
2012. december 27. 21:53 #7715
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 11.09.05.
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Offline offline
Idézet (lA-dONNA @ 2012.12.27. 21:05)
Azért hogy lecsapott rögtön mindenki (FruFru Chan, GomNaNa) Clairy lapjaira, ahogy megemlítettem, hogy nem aktív és elkértem Taemin-t laugh.gif

Már múlt hétvége óta el akartam kérni a lányokat, de ilyen aktivitási dologgal még nem igazán van tapasztalatom smileeee.gif Köszi, hogy elkérted Taemin-t,mert így tudtam, hogy szabad a pálya biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Betti90
2012. december 27. 22:10 #7716
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ
 
Státuszdid you feel us? where are you now?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.16.
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Offline offline
Kedves Toto és Bessie!
Egy kedvencem adatlapja már több, mint egy éve nem volt szerkesztve. Szeretném a szerkesztési jogot átvenni, ha ez lehetséges. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. december 28. 00:34 #7717
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.01.
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Offline offline
Üdv Toto/Bessie!

Kérlek csatoljátok át Luke Benward adatlapját vikike0614-hez, hozzám pedig Ellen DeGeneres-t, mivel cseréltünk.

Köszönjük szépen. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: vikike0614, Bessie
2012. december 28. 03:21 #7718
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.05.
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Offline offline
Idézet (GomNaNa @ 2012.12.27. 21:53)
Én úgy nagyjából egy hete gondolkodtam már rajta, hogy elkérem JunHo lapját, csak előtte Park Jung Min lapját akartam rendbe tenni és mivel ez ma megtörtént ezért bátorkodtam elkérni a lapot.
Amúgy meg a te hozzá szólásodat azután vettem észre miután én megírtam az enyémet. nem volt ebben semmi lecsapás, csupán véletlen.  wink.gif


Véletlen, persze tudom én csak olyan furán jött ki laugh.gif Csak azért figyeltem annyira ezekre a lapokra, mert pl. Taemin mellett Junho-t is szándékoztam a későbbiekben elkérni miután rendbe tettem a többi megkapott lapomat, de most már úgyis mindegy *sóhajt* mert te reagáltál gyorsabban, na nem baj... rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Betti90
2012. december 28. 03:24 #7719
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.05.
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Offline offline
Idézet (FruFruChan @ 2012.12.27. 21:53)
Már múlt hétvége óta el akartam kérni a lányokat, de ilyen aktivitási dologgal  még nem igazán van tapasztalatom smileeee.gif Köszi, hogy elkérted Taemin-t,mert így tudtam, hogy szabad a pálya biggrin.gif


Ahogy már előbb is írtam, ez is véletlenbe jött ki biggrin.gif Persze gondolom most mindenki szünetel, így van ideje lapokat szerkeszteni csak azért laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: FruFruChan
2012. december 28. 10:03 #7720
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~
 
Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.05.26.
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Offline offline
Nagyon szépen köszönöm az adatlapokat és a névátírásokat. ToTo küldtem a linket amit kértél!! wink.gif wink.gif
3 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Sellőgirl, _ToTo_
484 oldal 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!