ToTo adatlapos topikja
2013. január 28. 18:39
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nagyon köszönöm a lapot amit kapat!!! De szeretnék érdeklődni, hogy R. Kárpáti Pétert és Xavi Hernandezt megkaphatom-e?
2013. január 28. 19:15
Köszönöm szépen Jeff Hardy és Matt Hardy adatlapját
2013. január 28. 20:44
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Szia, _ToTo_! Csak szeretnék érdeklődni, hogy megnéztétek-e, azt a sztáradatlapot, amit csináltam, a sztár neve, pedig:Lee Si Young. Ha nem, arra kérlek titeket, hogy nézzétek meg, és ha úgy gondoljátok, hogy jó, fogadjátok el, kérlek! Még egyszer köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. január 28. 20:56
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Kedves Toto és Bessie!
Még régebben írtam, hogy szeretném elkérni a Starity profilról John Cooper és Sofia Milos adatlapját. Valamint most vettem észre, hogy az egyik nagy kedvencem Daniela Ruah adatlapjánál pontosan ma telt le a hat hónap, és, hogy őszinte legyek, utána néztem a hölgyikének, és bizony lenne mit hozzá írni az életrajzhoz, mert csak a wikin van még egyszer ennyi.
Ezer köszönet érte!
Még régebben írtam, hogy szeretném elkérni a Starity profilról John Cooper és Sofia Milos adatlapját. Valamint most vettem észre, hogy az egyik nagy kedvencem Daniela Ruah adatlapjánál pontosan ma telt le a hat hónap, és, hogy őszinte legyek, utána néztem a hölgyikének, és bizony lenne mit hozzá írni az életrajzhoz, mert csak a wikin van még egyszer ennyi.
Ezer köszönet érte!
2013. január 29. 00:09
Sziasztok!
Amennyiben lehetséges és még senki nem kérte el, szeretném elkérni a Starity profilról Laurie Holden adatlapját. Életrajza eléggé érdekes, ezért írtam egy rövidet a biztonság kedvéért. Természetesen, amennyiben megkapom a lapot ezt még kibővítem.
Laurie Holden a Kalifornia állambeli, Los Angelesben született 1969. december 17-én. Szülei Glenn Corbett és Adrienne Ellis. 5 éves volt, amikor a szülei elváltak és az édesanyja hozzáment Michael Anderson rendezőhöz. Őt és testvérét, Christophert édesanyjuk nevelte fel. Kettős állampolgárságú. Laurie idejét legtöbbször Los Angelesben és Torontóban töltötte. Tanulmányait a montreali McGill Egyetemen kezdte, közgazdaságtan szakon, később átjelentkezett a Kaliforniai egyetemre, ahol színház művészetet tanult 1993-ban. Legelső szerepét 1980-ban kapta a Marsbéli krónikák című mini szériában. Ezután több filmes, színházi és televíziós projektben is részt vett, többek között például az X-aktákban is, ahol Marita Covarrubias szerepét alakította, valamint a Hét mesterlövész című sorozatban, ahol ő játszotta Mary Travist. Egyik nagy sikerét a Frank Darabont által rendezett Mi lenne ha? című filmben szerezte, ahol együtt játszott Jim Careyvel. 2006-ban forgatta a Silent Hill - A halott város, egy évvel később pedig A köd címet viselő filmet. A legtöbben a 2010-ben induló The Walking Dead című sorozatból ismerhetik.
Előre is nagyon köszönöm!
Amennyiben lehetséges és még senki nem kérte el, szeretném elkérni a Starity profilról Laurie Holden adatlapját. Életrajza eléggé érdekes, ezért írtam egy rövidet a biztonság kedvéért. Természetesen, amennyiben megkapom a lapot ezt még kibővítem.
Laurie Holden a Kalifornia állambeli, Los Angelesben született 1969. december 17-én. Szülei Glenn Corbett és Adrienne Ellis. 5 éves volt, amikor a szülei elváltak és az édesanyja hozzáment Michael Anderson rendezőhöz. Őt és testvérét, Christophert édesanyjuk nevelte fel. Kettős állampolgárságú. Laurie idejét legtöbbször Los Angelesben és Torontóban töltötte. Tanulmányait a montreali McGill Egyetemen kezdte, közgazdaságtan szakon, később átjelentkezett a Kaliforniai egyetemre, ahol színház művészetet tanult 1993-ban. Legelső szerepét 1980-ban kapta a Marsbéli krónikák című mini szériában. Ezután több filmes, színházi és televíziós projektben is részt vett, többek között például az X-aktákban is, ahol Marita Covarrubias szerepét alakította, valamint a Hét mesterlövész című sorozatban, ahol ő játszotta Mary Travist. Egyik nagy sikerét a Frank Darabont által rendezett Mi lenne ha? című filmben szerezte, ahol együtt játszott Jim Careyvel. 2006-ban forgatta a Silent Hill - A halott város, egy évvel később pedig A köd címet viselő filmet. A legtöbben a 2010-ben induló The Walking Dead című sorozatból ismerhetik.
Előre is nagyon köszönöm!
Bessie
2013. január 29. 02:15
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Helló!
Észrevettem, hogy Freida Pinto adatlapja lassan egy éve nem volt szerkesztve, és az életrajza sem hiszem, hogy elfogadható lenne. Mivel nekem hatalmas kedvencem Pinto kisasszony, rajongói oldalam is van róla, szerintem nálam jó helyen lenne, nagyon szívesen elvállalnám és megköszönném, ha megkaphatnám!
Előre is köszönöm!
Észrevettem, hogy Freida Pinto adatlapja lassan egy éve nem volt szerkesztve, és az életrajza sem hiszem, hogy elfogadható lenne. Mivel nekem hatalmas kedvencem Pinto kisasszony, rajongói oldalam is van róla, szerintem nálam jó helyen lenne, nagyon szívesen elvállalnám és megköszönném, ha megkaphatnám!
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2013. január 29. 08:46
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Idézet (Bessie @ 2013.01.17. 11:19)
Mikor kérted? Mert én nem láttam, egyedül Mizi kérését, és neki oda is adtam.
Húúha,már nem tudom pontosan megmondani.Igaz _ToTo_-nál érdeklődtem anno,de nem baj.Bízom Mizi-ben ,hogy jó adatlapszerkesztője lesz,ha pedig lemondana egy nap róla,akkor én ott leszek.Ezen nem fogok kiakadni vagy kötözködni
UI:Köszi Emil-t
Conor Woodman-ről pedig nem hallottam még,de szerintem nem is fogok
_ToTo_-nak pedig Willie Garson adatlapját
,a napokban szerkeszteni fogom,apránként.
2013. január 30. 17:19
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 115 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline |
Kedves ToTo/ Bessie!
Láttam, hogy Josh Charles-nek nincs szerkesztője, és én elvállalnám ha lehet, mivel 1000 fölött van.
Előre is köszönöm
Láttam, hogy Josh Charles-nek nincs szerkesztője, és én elvállalnám ha lehet, mivel 1000 fölött van.
Előre is köszönöm
Bessie
2013. január 30. 19:12
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Üdv megint!
Tudom, hogy még Freida Pinto adatlapját sem kaptam meg, de észrevettem, hogy Molly Sandén adatlapja is 7 hónapja volt utoljára szerkesztve, szóval őt is szívesen elvállalom!
Köszi!!
Tudom, hogy még Freida Pinto adatlapját sem kaptam meg, de észrevettem, hogy Molly Sandén adatlapja is 7 hónapja volt utoljára szerkesztve, szóval őt is szívesen elvállalom!
Köszi!!
Bessie
2013. január 30. 20:14
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Idézet (Juanita @ 2013.01.30. 18:38)
Fájó szívvel, de szeretnék lemondani CM Punk lapjáról! Ezért szeretném megkérni valamelyik illetékest, hogy legyen kedves és csatolja át a staritys profilra, hogy majd pályázat útján legyen kiosztva.
OH ÉN ERRE SZERETNÉK ELSŐKÉNT JELENTKEZNI!!
2013. január 30. 20:17
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (Bérces Dániel @ 2013.01.30. 20:14)
OH ÉN ERRE SZERETNÉK ELSŐKÉNT JELENTKEZNI!!
Punk lapja 1000. alatti sorszámú. Így Pályázat útján lesz kiosztva.
2013. január 30. 20:22
Idézet (Pöttömke @ 2013.01.30. 20:17)
Punk lapja 1000. alatti sorszámú. Így Pályázat útján lesz kiosztva.
Ezt mondom erre szeretnék jelentkezni, hogy kell a pályázatra jelentkezni?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.