Sziasztok
Szeretném elkérni Macklemore adatlapját. Egyáltalán nincs írva életrajz én hoztam egy rövidet:
Ben Haggerty 1983 június 19-én Seattleben született. Ír származású, ismertebb neve Mackelmore, vagy korábbi neve Professor Macklemore. Amerikai rapper és zenész. Együtt dolgozik Ryan Lewis producerrel. A Garfield, és a Nathan Hale középiskolában tanult, az Evergreen Állami Főiskolán diplomát szerzett. A fiatalabb generáció érdeklődését szeretné felkelteni zenéivel. Részese volt az oktatásra és a kulturális identitásra irányuló programnak, hivatalos nevén "Gateways for Incarcerated Youth", ahol segített a zenei műhelyeknek. Már 2000 óta zenél önállóan, azóta jelentős internetes rajongótáborra tett szert. Bár nem született zenész családba, szülei támogatták őt zenei vállalkozásaiban. Macklemore 6 éves volt, amikor a hip-hop először megjelent az életében. Ahogy idősebb lett, a barátaival együtt azzal töltötte a nyarait, hogy sátrat vertek és rádiót hallgattak. Felvételekről játszották a zenéket, amíg nem tudtak vásárolni, mert kiskorúak voltak és nem volt szülői beleegyezésük. 14 évesen kezdett dalszövegeket írni. Ebben az évben a barátai Möcklemorenak hívták. Amikor rappelni kezdett, sok West Coast underground hip-hopot hallgatott, amik nagy hatással voltak rá.
persze ez csak egy kezdetleges életrajz, a teljeset utána megírom. Előre is köszönöm
ToTo adatlapos topikja
2013. február 27. 03:26
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
2013. február 27. 10:27
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Sziasztok,
Balogh Brigi adatlapján még mindig az általam feltöltött bio és kép van. Az utolsó info 2009-es - amit még én írtam. Azóta a hölgyemény elég aktívan ismét benne van a zenei életben igaz a románban, de megérdemelné a frissítést. Kérdésem, hogy a lapot így visszakaphatnám? Nem szeretném önkényesen áttenni magamhoz ezért inkább kérdezem hogy megoldható - e.
Köszi,
Brit
Balogh Brigi adatlapján még mindig az általam feltöltött bio és kép van. Az utolsó info 2009-es - amit még én írtam. Azóta a hölgyemény elég aktívan ismét benne van a zenei életben igaz a románban, de megérdemelné a frissítést. Kérdésem, hogy a lapot így visszakaphatnám? Nem szeretném önkényesen áttenni magamhoz ezért inkább kérdezem hogy megoldható - e.
Köszi,
Brit
2013. február 27. 14:09
Sziasztok!
Kérlek tegyétek át tőlem Synyster Gates lapját LittleWalkerhez, mert neki adtam! Köszönöm!
Kérlek tegyétek át tőlem Synyster Gates lapját LittleWalkerhez, mert neki adtam! Köszönöm!
2013. február 27. 15:49
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
https://starity.hu/profil/70606-csillan/sztaradatlapok/ inaktív szerkesztő
2013. február 27. 16:24
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Mondanék néhány dolgot az életrajzokról, szerkesztésükről.
Sokféle életrajzzal találkozhattok a sztárlexikonban. Van ami hosszabb, van, ami rövidebb. DE azért mert valami rövid, nem feltétlen jelent rosszul megírt életrajzot. Előfordul, hogy az illető kevésbé ismert; de az is, hogy ismert, viszont a biója csak a legfontosabb dolgokat tartalmazza, és nem tér ki minden egyes filmjére/albumára, számára/sporteseményen elért eredményére. Ez is jónak számít, hisz nem kötelező olyan életrajzot írni,ami minden lépést, projektet tartalmaz. (Persze jobb, egy bő életrajz. ) Minden attól függ, hogy kezdte megírni az ember. Tehát ha bővebb életrajzzal találkoztok, akkor annak tartalmaznia kell a FRISS adatokat.
És ToTo már korábban elmondta, hogy nem kötelező új életrajzot írni - kivéve, ha ez az előbbi szerkesztő kérése.
Viszont ha tudjátok, ki írta, és nem törlitek, tiszteljétek meg annyival, hogy az életrajz alá odabiggyesztitek a nevét. Nem kötelező ez sem, de ennyi szerintem kijár.
Sokféle életrajzzal találkozhattok a sztárlexikonban. Van ami hosszabb, van, ami rövidebb. DE azért mert valami rövid, nem feltétlen jelent rosszul megírt életrajzot. Előfordul, hogy az illető kevésbé ismert; de az is, hogy ismert, viszont a biója csak a legfontosabb dolgokat tartalmazza, és nem tér ki minden egyes filmjére/albumára, számára/sporteseményen elért eredményére. Ez is jónak számít, hisz nem kötelező olyan életrajzot írni,ami minden lépést, projektet tartalmaz. (Persze jobb, egy bő életrajz. ) Minden attól függ, hogy kezdte megírni az ember. Tehát ha bővebb életrajzzal találkoztok, akkor annak tartalmaznia kell a FRISS adatokat.
És ToTo már korábban elmondta, hogy nem kötelező új életrajzot írni - kivéve, ha ez az előbbi szerkesztő kérése.
Viszont ha tudjátok, ki írta, és nem törlitek, tiszteljétek meg annyival, hogy az életrajz alá odabiggyesztitek a nevét. Nem kötelező ez sem, de ennyi szerintem kijár.
15 felhasználónak tetszik:
Darkness,
FruFruChan,
Lindsay019,
Rosetta,
Lizania,
CrazyHeartx3,
Luckie,
iannina,
Kazuo,
duracell,
Betti90,
Grace Benning,
Törpemókus,
lA-dONNA,
_ToTo_
2013. február 27. 17:42
Sziasztok!
Ha lehetséges szeretném elkérni Lee Hyo Ri adatlapját, ugyanis rég lejárt a hat hónap valamint az életrajza 2007-nél véget ért, pedig lehetne rajta mit frissíteni.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Ha lehetséges szeretném elkérni Lee Hyo Ri adatlapját, ugyanis rég lejárt a hat hónap valamint az életrajza 2007-nél véget ért, pedig lehetne rajta mit frissíteni.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
2 felhasználónak tetszik:
Betti90,
FruFruChan
2013. február 27. 18:48
Szeretném ha iannina-hoz csatolná egy moderátor Burgess Abernethy lapját, mert neki adtam. Előre is köszönöm,
malna90
malna90
1 felhasználónak tetszik:
iannina
2013. február 27. 21:12
Sziasztok!
Kérlek, ha lesz időtök Pintér Adrienn "Ada" lapját csatoljátok át yofejcsaj21-hez.
Kim Jennie lapját pedig silenc-hez kéne átcsatolni.
Előre is köszönöm!
Kérlek, ha lesz időtök Pintér Adrienn "Ada" lapját csatoljátok át yofejcsaj21-hez.
Kim Jennie lapját pedig silenc-hez kéne átcsatolni.
Előre is köszönöm!
2013. február 27. 21:14
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Sziasztok! Átcsatolnátok miss_areo-hoz Zoey Deutch adatlapját?
2013. február 28. 00:42
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (hayleyshusband @ 2013.02.27. 22:29)
valaki átrakná az összes adatlapom a másik - moderátori engedéllyel létrehozott - profilomra? vagyis erre
ez a profilom törlésre kerül, csak még a cikkeim is átcsatolásra kerülnek - elméletileg
ez a profilom törlésre kerül, csak még a cikkeim is átcsatolásra kerülnek - elméletileg
pár perc és átrakom. Viszont ilyen esetben nyugodtan megkereshetsz levélben, ott hamarabb tudok intézkedni, mert azt mindig elolvasom, ha itt vagyok.
2013. február 28. 00:49
Idézet (Bessie @ 2013.02.28. 00:42)
pár perc és átrakom. Viszont ilyen esetben nyugodtan megkereshetsz levélben, ott hamarabb tudok intézkedni, mert azt mindig elolvasom, ha itt vagyok.
látom, már át is csatoltad őket:D köszönöm szépen!!
2013. február 28. 05:20
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Louis Tomlinsonnál lejárt a határidő. Szerintem mehet a Starity profilra.
2013. február 28. 17:14
Sziasztok!
Will Yun Lee adatlapját Augusztusban lett utoljára szerkesztve.Nincs életrajza így szeretném elválni a szerkesztését és írok 5-10 mondatos életrajzot
Will Yun Lee
Will Yun Lee 1971 március 22.-én született Arlington-ban,koreai származású,amerikai színész.Édesanyja Jing Ja Lee és apja Soo Lee Wong a Taekwondo nagymestere.
1997 óta színészkedik.A legismertebb szerepe a Witchblade volt.Will sorozati szerepei is voltak mint például a Hawaii Five-0 vagy CSI: Crime Scene Investigation-ban.Az első sorozat szerepe a Nash Bridges volt.2010 óta Lee házas,a felesége Jennifer Birmingham aki színésznő.
2012-ben ő volt a Sleeping Dogs videójáték Wei Shen hangja.
Will Yun Lee adatlapját Augusztusban lett utoljára szerkesztve.Nincs életrajza így szeretném elválni a szerkesztését és írok 5-10 mondatos életrajzot
Will Yun Lee
Will Yun Lee 1971 március 22.-én született Arlington-ban,koreai származású,amerikai színész.Édesanyja Jing Ja Lee és apja Soo Lee Wong a Taekwondo nagymestere.
1997 óta színészkedik.A legismertebb szerepe a Witchblade volt.Will sorozati szerepei is voltak mint például a Hawaii Five-0 vagy CSI: Crime Scene Investigation-ban.Az első sorozat szerepe a Nash Bridges volt.2010 óta Lee házas,a felesége Jennifer Birmingham aki színésznő.
2012-ben ő volt a Sleeping Dogs videójáték Wei Shen hangja.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.