Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. március 04. 16:09 #8641
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Ashley-t utoljára novemberben szerkesztették, és még mindig nincs életrajza. Mivel a szerkesztési idő nem járt le, nem vagyok benne biztos, hogy el lehet-e kérni, viszont azért írtam egy bio-t és készítettem neki egy rendes profilképet beer.gif

Amit tudni kell róla
Ashley Dzerigian egy amerikai basszusgitáros Kaliforniából. Jelenleg Adam Lambert bandájához tartozik, de dolgozott már együtt Maximum Hedrummal, valamint tagja volt már a My Jerusalem, Money Mark és Square On Square formációnak.

Ashley Dzerigian
1983. január 22-én született La Verne-ben (Kaliforniában). 11 évesen kezdett hangszeren játszani: oboázni kezdett, és csatlakozott egy általános iskolai bandához. Ashley tehetségesnek bizonyult, így az igazgató felfigyelt rá, és beajánlotta őt basszusgitáros oktatásra, mint második hangszer. A gitár-magánórák mellett felvett egy harmadik tárgyat, a nagybőgőt is.

Egyre több zenekarban kezdett játszani, zenei műveltségével pedig bárhol megállta a helyét. Volt már tagja Marching bandának, jazz zenekarnak és gospel kórusnak is.

Ashley-nek lassan, de biztosan a zenélés lett az élete, így tanulmányait a los angeles-i zenetagozatos középiskolában folytatta, ahol jazzesített, latin, afro-kubai és pop-zenét tanult.
Itt találkozott mentorával, Alphonso Johnsonnel és mesterével, Darek Olesszel.

Miután elvégezte a középiskolát, Ashley belevetette magát az indierock világába, és olyan zenekarokban játszott, mint Great Northern - akikkel kiadta első stúdióalbumát 2007-ben-, Eulogies és My Jerusalem. Emellett dolgozott már együtt Lindsey Ray-el, Ed Harcourttel és Money Markkel is.

Időközben kiadott két stúdióalbumot 2010-ben: My Jerusalemmel Gone For Good-ot és Ed Harcourttel a Lustre-t, de a siker akkor még elkerülte.

2011-ben Ashley és Tommy Joe Ratliff közös barátja ajánlotta a lánynak, hogy jelentkezzen egy meghallgatásra Los Angelesben, amelyet Adam Lambert kreatív csapata rendezett. A munkát megkapta, így azóta az amerikai énekes és dalszerző mellett zenél.
Ugyanebben az évben fellépett Adammel az oldalán Ellennél, Jay Leno's the Tonight Show-ban (itt térdreereszkedve kellett zenélnie, mivel az utolsó pillanatban elszakadt a gitárjának vállpántja), American Idolban, Good Morning America-ban, Live with Jimmy Kimmel-ben és különböző arénákban.

Jelenleg is turnézik nemzetközileg a "We Are Glamily" show-val, amely március végéig tart.

Érdekességek
- a lovaglás a másik szenvedélye
- házas, férje: Ronald Dzerigian

Diszkográfia
- My Jerusalem - Gone For Good (2010); Preachers (2012)
- Great Northern -Trading Twilight for Daylight (2007)
- Ed Harcourt - Lustre (2010)

Filmográfia
- Pretty Little Liars (2012) - önmaga (Season 3, Episode 13)

Ha megkaphatom, kérlek, csatoljátok, ha nem, akkor pedig frissítsétek az adatait blush.gif Köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2013. március 04. 18:58 #8642
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy Louis Tomlinson adatlapjára mikor lesz pályázat? Mert szeretnék rá pályázni (: Előre is köszi a választ :D
2013. március 04. 19:01 #8643
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (bubblegum.. @ 2013.03.04. 18:58)
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy Louis Tomlinson adatlapjára mikor lesz pályázat? Mert szeretnék rá pályázni (: Előre is köszi a választ biggrin.gif

A pályázat emlékeztető topikba jelezd az elkérési szándékod és amikor kitűzik az időpontot a moderátorok kapsz egy üzenetet/emlékeztetőt.

http://starity.hu/forum/topik/366302-palyazat-emlekezteto/
4 felhasználónak tetszik: Darkness, Luckie, lA-dONNA, FruFruChan
2013. március 04. 19:22 #8644
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
starity:
https://starity.hu/profil/151375-mr-lionel-messi-10/sztaradatlapok/
https://starity.hu/profil/126849-nedvedjuve/sztaradatlapok/
2013. március 04. 20:29 #8645
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1917
Csatolások: 0
Azonosító: 176523
Idézet (IamPrincess @ 2013.03.01. 21:04)
Hello! smileeee.gif Újra én lennék. smileeee.gif Először is, szeretném megköszönni Misono lapját.  meghajolo.gif  Most megint szeretnék elkérni pár lapot, mármint inkább megírni, hogy lejártak, és 1000 fölött vannak. Amelyiket tudjátok, bízzátok rám, nálam jó kezekben lesznek. Ők pedig:
Tomomi , Shimizu
Fukuda , Maeda , Suzuki , Maimi .
Hát igen, jó sokan vannak, de ha bíztok bennem, én elvállalom őket. Ha nem bízzátok rám mindet, a Morning Musume 2 tagját, (Risa, Aika) feltétlenül szeretném szerkeszteni, persze csak ha lehetséges. meghajolo.gif Előre is köszönök mindent, remélem megkapom őket!  angel2.gif 
Ui: Tényleg szeretném megkapni őket, remélem megbíztok bennem.  happy.gif

Mivel már új hét van, ezért remélem már elkérhetek 3 adatlapot. biggrin.gif Most Suzuki, Tomomi és Fukuda adatlapját szeretném elkérni, remélem nem probléma! blush.gif
2013. március 04. 20:32 #8646
- törölt felhasználó -    
Idézet (IamPrincess @ 2013.03.04. 20:29)
Mivel már új hét van, ezért remélem már elkérhetek 3 adatlapot. biggrin.gif Most Suzuki, Tomomi és Fukuda adatlapját szeretném elkérni, remélem nem probléma!  blush.gif

A kérésedre rá egy héttel jár le az egy hetes limit. Szóval március 8-án kérheted a lapokat. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2013. március 04. 20:51 #8647
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1917
Csatolások: 0
Azonosító: 176523
Idézet (Luckie @ 2013.03.04. 20:32)
A kérésedre rá egy héttel jár le az egy hetes limit. Szóval március 8-án kérheted a lapokat. smileeee.gif

Ja, oké, köszi, nem vagyok valami jártas ebben a témában. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. március 05. 08:06 #8648
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 992
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Barbara Baillie (http://starity.hu/sztarok/barbara-baillie/) adatlapjának profilképére a szerkesztője Victoria Baillie képét rakta be, meg az Évről-évrében a 2013-as képen is Victoria van. De egyébként is az a kép régi, de mindegy is, mert Victoria van rajta, nem pedig Barbara.
2013. március 05. 13:11 #8649
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Már lemondtam minden lapomról, amire nem tartok igényt, és cserélni sem szeretnék, ennek ellenére van pár ember, aki
értetlenkedik, és küldözgeti a leveleit, h cseréljek, de nem akarok. Ezért ha BÁRKI azt írja, h odaadtam neki egy lapomat, vagy cseréltünk, kérlek, ne adjátok oda neki, mert nem áll szándékomban sem cserélni, sem lemondani a lapjaimról! Csak a későbbi elkerülések érdekében írok ide, hogy tudjátok!
Köszönöm! meghajolo.gif meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Betti90, Luckie, Lizania, _ToTo_
2013. március 05. 15:29 #8650
- törölt felhasználó -    
Kicsit elfogalmaztam magam xD Szóval a későbbi viták elkerülése érdekében írtam ^^ Bocsi, ma nem vagyok a toppon fogalmazás-ügyileg :$

Idézet (Chelsy @ 2013.03.05. 13:11)
Sziasztok!
Már lemondtam minden lapomról, amire nem tartok igényt, és cserélni sem szeretnék, ennek ellenére van pár ember, aki
értetlenkedik, és küldözgeti a leveleit, h cseréljek, de nem akarok. Ezért ha BÁRKI azt írja, h odaadtam neki egy lapomat, vagy cseréltünk, kérlek, ne adjátok oda neki, mert nem áll szándékomban sem cserélni, sem lemondani a lapjaimról! Csak a későbbi elkerülések érdekében írok ide, hogy tudjátok!
Köszönöm! meghajolo.gif  meghajolo.gif
2013. március 05. 17:08 #8651
- törölt felhasználó -    
Dupla:
http://starity.hu/sztarok/yo-landi-visser/ (ez a régebbi)
http://starity.hu/sztarok/yolandi-visser/
2013. március 05. 17:09 #8652
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! biggrin.gif
Joey Jordison adatlapját kérlek csatoljátok át Darkness -hez. Köszi smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Darkness, _ToTo_
2013. március 05. 17:34 #8653
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/profil/114157-remy66/sztaradatlapok/
Starity profil meghajolo.gif
2013. március 05. 19:50 #8654
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

starity
2 felhasználónak tetszik: Lizania, _ToTo_
2013. március 06. 06:45 #8655
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Patrick Monahan lehet az enyém? A szerkesztője több mint fél éve nem nyúlt hozzá és ezer fölötti!
2013. március 06. 13:32 #8656
- törölt felhasználó -    
Van olyan lapja, amihez egy hónap elteltével sem írt életrajzot, illetve olyan is, ami már lejárt
2013. március 06. 13:40 #8657
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Bérces Dániel @ 2013.03.06. 06:45)
Patrick Monahan lehet az enyém? A szerkesztője több mint fél éve nem nyúlt hozzá és ezer fölötti!

Szerintem előtte inkább tedd rendbe a lapjaidat, mert Kofi Kingstonnál még mindig az előző szerkesztő által megírt bio van, Jerry "The King"-nél eléggé siralmas a bio, ja és Tensai-nak meg hiányzik a teljes életrajza. wink.gif
4 felhasználónak tetszik: Darkness, Luckie, Lizania, TheDanush
2013. március 06. 14:02 #8658
CrazyHeartx3
CrazyHeartx3

Státuszविकास के लिए सबसे अच्छा मार्ग आज़ादी का मार्ग है.
Hozzászólás: 1852
Csatolások: 43
Azonosító: 176171
Christina Grimmie adatlapja már fél éve nem volt szerkesztve.
1 felhasználónak tetszik: dijansalihu
2013. március 06. 14:04 #8659
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12525
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (corny4 @ 2013.02.20. 19:07)
Üdv!
Gondoltam szólok, hogy véletlenül Henderson Dávid adatlapja hozzám került  laugh.gif

Én raktam át, ezek szerint tévedésből hozzád. Jelentkezzen aki kérte vagy szeretné a lapot pardon.gif

Idézet (Kaina @ 2013.02.23. 22:00)
Kedves Moderátorok!
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy a Song Ji Hyo-ról szóló adatlapom helyett a másik, Chun Sung Im adatlapját töröljétek. Ma kaptam egy értesítést, hogy nem megfelelő az adatlapom, mert rossz a név és ez a színésznő kétszer van fent az oldalon. Ezt már én is szerettem volna jelezni, azonban az adatlap szerkesztésénél én minden információt a jó helyre írtam. Song Ji Hyo a sztár neve, ahogy mindenki ismeri és külön hely van a születési névnek, azonban az általam szerkesztett adatok át lettek rakva a rossz ( Chun Sung Im ) adatlaphoz és én lettem a szerkesztője, míg a másik, azaz jó adatlapot ( Song Ji Hyo ) törölni akarják. Több sztárnál láttam, hogy nem a születési név volt megadva, hanem az, ahogy mindenki ismeri az adott sztárt, ezért kérnélek benneteket, hogy olvassátok el a kérésemet és csináljátok vissza az adatlapomat. Régebben más moderátor is ellenőrizte és akkor nem volt vele baj, így kicsit bosszant, hogy amit ÉN szerkesztettem simán törlésre kerül és helyette a rosszat kapom, hogy javítsak más butaságán! A google-ban is Song Ji Hyo nevét dobja ki, nem a születési nevét, ezért még egyszer kérlek titeket, hogy csináljátok vissza az adatlapomat. 
Előre is köszönöm!
Kaina

Ezek a nevek kikészítenek bennünket, akik ellenőrizzük, utánanézünk, de nem ismerjük őket, így elég nehéz. A 2 név még csak nem is hasonlít egymásra, így meg lehetetlen kiszűrni, hogy ilyen esetben már van lapja valakinek más néven. blink.gif
Dupla lapnál mindíg az újabb kerül törlésre, hiszen a régebbinél mindig több a rajongó és a téma, hiszen régebb óta szerepel a lexikonban. Ha mindkét lap jól van szerkesztve, akkor sajnos aki később csinálta a lapot, az lap nélkül marad. Ám ha az egyik, mint most, nincs jól szerkesztve, akkor át szoktuk adni a jó szerkesztőnek, hogy az adatokat másolja át a saját lapjáról a régire, majd ezután töröljük az újabb lapot. Így megmaradnak a rajongók, a témák a laphoz kapcsolva.

Tényleg jó lenne valami szabály szerint létrehozni ezeket a lapokat, hogy kiszűrődjenek az ilyen tévedések. Valaki ilyen írásmód szerint küldi be, van aki olyan, van aki meg művésznéven. Mindegyik helyes. Az lenne a legjobb, ha a névhez az angol/európai írásmód szerint kerülne beírásra, míg a születési névhez az eredeti írásmód szerint, míg a szinpadi/stage név meg az alias mezőbe, amit ugye csak mi moderátorok tudunk kitölteni. Így ha valaki beküldi mondjuk csak a szinpadi névvel, akkor rákeresve ki fogja dobni a lexikon, hogy már van valaki, akinek ez az alias neve. Valaki írhatna véleményt vagy ötletet aki jobban képben van ezekkel a nevekkel. Véleményem szerint hiába fektetnék le ezt szabályokban, pont azok nem olvasnák el akiknek kellene vagy az is elképzelhető, hogy maga a szerkesztő sincs mindig tisztában ezekkel a nevekkel.

Idézet (Törpemókus @ 2013.02.24. 18:56)
Keri Hilson és Nicole Anderson adatlapjánál letelt a szerkesztési idő, ráadásul a felhasználó is inaktív.

Egy szerkesztő akkor inaktív, ha nem lépett be 3 hónapja az oldalra. Az egyik lap e hónap közepén, a másik pedig e hónap végén fog lejárni. Lejárt 1000. alatti lapokra meg pályázat útján lehet szert tenni.

Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.25. 17:38)
http://starity.hu/profil/152649-xutauxniichanx/sztaradatlapok/ adatlapjai 10 hónapja nem frissültek, van, amelyiknek életrajza sincs, a szerkesztő pedig 3 hónapja nem lépett be.

A Starity profilban régóta ki van írva, hogy elkérhetőek a lapjai. pardon.gif

Idézet (Darkness @ 2013.03.04. 15:29)
Ez megfelel életrajznak? blink.gif
Mert ha nem szívesen szerkeszteném blush.gif

Írok neki egy figyelmeztetést előbb, utánameglátjuk.

Idézet (Bérces Dániel @ 2013.03.06. 06:45)

Lehetne, ha a saját lapjaiddal is foglalkoznál és kitöltenéd őket előbb. Hiányoznak az életrajzok. Előbb ezeket pótold.

Idézet (Chelsy @ 2013.03.06. 13:32)

2 hét múlva úgy is inaktív lesz, akkor vihetőek lesznek a lapjai.

A jövő heti pályázatok: Leiner Laura, Helena Bonham Carter és Louis Tomlinson lapjai lesznek. Tehát nem most pénteken, hanem jövő hét pénteken nyilnak a topikok a pályázatoknak.
9 felhasználónak tetszik: Darkness, Luckie, FruFruChan, TheDanush, Törpemókus, lA-dONNA, Kazuo, patrícia4, duracell
2013. március 06. 14:05 #8660
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Köszönöm az adatlapokat és a választ meghajolo.gif
484 oldal 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!