ToTo adatlapos topikja
2013. április 26. 14:52
Sziasztok!
Lehet,hogy nem ide való,de azért leírnám
Szeretnék sztáradatlapot szerkeszteni,még olyan sztár nincs is itt a Starity-n,minden megvan csak nem tudom,hogy mikor született.Már mindehol néztem,de nem találtam.Ezért megcsinálhatom az adatlapját vagy sem?
Köszönöm!
Szeretnék sztáradatlapot szerkeszteni,még olyan sztár nincs is itt a Starity-n,minden megvan csak nem tudom,hogy mikor született.Már mindehol néztem,de nem találtam.Ezért megcsinálhatom az adatlapját vagy sem?
Köszönöm!
2013. április 26. 14:58
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.26. 14:52)
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
Hagyd üresben azt a rubrikát, majd kitöltöd, ha valahol megtalálod. ha a sztár és az adatlap minden más elvárásnak megfelel, amit ennek a topiknak az első bejegyzésében olvasol (tehát mondjuk nem azért nincs fenn a neten a születési ideje, mert egy noname internet-blogger vagy ehhez hasonló), megvan rá az esély, hogy elfogadják. Nekem már volt egy ilyen esetem.
2013. április 26. 14:59
Idézet (mse90 @ 2013.04.26. 14:58)
Hagyd üresben azt a rubrikát, majd kitöltöd, ha valahol megtalálod. ha a sztár és az adatlap minden más elvárásnak megfelel, amit ennek a topiknak az első bejegyzésében olvasol (tehát mondjuk nem azért nincs fenn a neten a születési ideje, mert egy noname internet-blogger vagy ehhez hasonló), megvan rá az esély, hogy elfogadják. Nekem már volt egy ilyen esetem.
Oké,köszönöm!
2013. április 26. 17:30
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Üdv!
Starity profilon láttam, hogy szegény Barrichellonak nincs szerkesztője és árválkodik már egy éve. Szívesen elvállalnám, hogyha lehetséges, bőven 1000 felett van.
Előre is köszönöm szépen!
Starity profilon láttam, hogy szegény Barrichellonak nincs szerkesztője és árválkodik már egy éve. Szívesen elvállalnám, hogyha lehetséges, bőven 1000 felett van.
Előre is köszönöm szépen!
2013. április 26. 18:56
Halihó!
Troye Sivan adatlapját szeretném elkérni, ha lehet, mivel már nagyon-nagyon régóta nincs szerkesztve és egy betű nincs az életrajzában.
Előre is köszönöm!
Troye Sivan adatlapját szeretném elkérni, ha lehet, mivel már nagyon-nagyon régóta nincs szerkesztve és egy betű nincs az életrajzában.
Előre is köszönöm!
2013. április 26. 19:12
Idézet (sophiej @ 2013.04.26. 18:56)
Halihó!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Mivel nincs életrajza, kell írnod egy minimum 5-10 sorosat ide a topicba, hog a tiéd legyen, amit később kibővítesz.
2013. április 27. 09:42
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Idézet (nicol bellox @ 2013.04.09. 14:47)
Kedves Toto/ Bessie/ CanDee Sweet !
Kérlek csatoljátok át hozzámŐt mert a szerkesztőjével beszéltem és nekem adta.
Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
Kérlek csatoljátok át hozzámŐt mert a szerkesztőjével beszéltem és nekem adta.
Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
Kérlek csatoljátok majd át hozzám, mert Alishon. nekem adta ,köszönöm szépen : )
2013. április 27. 09:44
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Helló!
Szeretném őt elkérni.
Szeretném őt elkérni.
2013. április 27. 09:48
Idézet (Luckie @ 2013.04.26. 19:12)
Mivel nincs életrajza, kell írnod egy minimum 5-10 sorosat ide a topicba, hog a tiéd legyen, amit később kibővítesz.
Igen, ezt gondoltam, csak tegnap már nem volt időm rá.
Életrajz:
Troye Sivan ausztrál színész, énekes. Született 1995 június 5.-én Johannesburgban, Dél-Afrikában. Eleinte színházakban játszott, később szerepet kapott az X-Men Kezdetek: Farkas című nagy sikerű filmben. 2009-ben főszerepet játszott a Dél-Afrikában játszódó, regényen alapuló Spud című filmben, melynek második része idén kerül bemutatásra.
Az énekléssel 2006 óta foglalkozik, azóta már duettezett az Australian Idol győztesével, jelent már meg egy szólólemeze, 2010-ben pedig ő kezdeményezte a 'We Are The World 25 For Haiti' YouTube-változatát, amelynek segítéségével pénzt gyűjtöttek a haiti földrengés áldozatainak megsegítése érdekében.
2012 augusztusában pedig videoblogot kezdett a YouTube-on troyesivan18 felhasználónév alatt. Videóit már több, mint 12 millióan látták világszerte. Csatornáján általában rajongói kérdésekre válaszol vagy a véleményét osztja meg a világgal, de gyakran tölt fel feldolgozásokat is.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2013. április 27. 11:31
Yigit Özsener adatlapját el lehet kérni? Már elég rég volt szerkesztve.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
2013. április 27. 11:53
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Cruel @ 2013.04.27. 11:31)
Yigit Özsener adatlapját el lehet kérni? Már elég rég volt szerkesztve.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Még nem járt le a 6 hónap.
2013. április 27. 11:54
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Lizania @ 2013.04.27. 11:53)
Még nem járt le a 6 hónap.
De lejárt, több mint egy év is eltelt azóta, így semmi akadálya nincsen, hogy elkérje.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.