Sziasztok!
Pénteken csináltam egy adatlapot és szeretném tudni,hogy elfogadjátok-e?Tudom,hogy sok tag új és új lapokat csinálnak és már szeretném szerkeszteni
Köszönöm!
ToTo adatlapos topikja
2013. április 28. 18:22
2013. április 28. 18:30
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Sziasztok!
Ashanti adatlapja korábban nálam volt, de időhiány miatt lemondtam róla. Az életrajza azóta sem változott semmit. Egyedül a profilképet cserélték le rajta, de azt is fekete-fehérre, pedig Ashanti nagyon is él. A 6 hónap még nem járt le, de már elég régen felvette az adatlapot a szerkesztője. Most, hogy már több időm van a lapokra, szívesen szerkeszteném őt újra, ha lehetséges.
Ashanti adatlapja korábban nálam volt, de időhiány miatt lemondtam róla. Az életrajza azóta sem változott semmit. Egyedül a profilképet cserélték le rajta, de azt is fekete-fehérre, pedig Ashanti nagyon is él. A 6 hónap még nem járt le, de már elég régen felvette az adatlapot a szerkesztője. Most, hogy már több időm van a lapokra, szívesen szerkeszteném őt újra, ha lehetséges.
1 felhasználónak tetszik:
lA-dONNA
2013. április 29. 22:34
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Péter Szabó Szilvia adatlapjánál lejárt a hat hónapos időkorlát. Szerintem mehet a Starity profilra.
2013. április 29. 23:02
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.04.29. 22:34)
Péter Szabó Szilvia adatlapjánál lejárt a hat hónapos időkorlát. Szerintem mehet a Starity profilra.
Miért van egy olyan érzésem, hogy Iszak Esztitől minden adatlapja mehet a Starity profilra?
2013. április 29. 23:36
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Jason Dohring "szerkesztve volt nem is olyan régóta"..viszont elég lyukacsos munkát végzett a szerkesztő mivel egy jó ideje van már gyermeke (2is --2010-ben és 2012-ben) ami nincs feltüntetve.
Írtam neki,hogy szerkessze,de nem nincs fenn egy ideje.Ha nem válaszol vissza én átvenném tőlle illetve javítsa ki valaki ha nem is én kapom meg.
Írtam neki,hogy szerkessze,de nem nincs fenn egy ideje.Ha nem válaszol vissza én átvenném tőlle illetve javítsa ki valaki ha nem is én kapom meg.
2013. április 30. 07:23
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Lizania @ 2013.04.29. 23:02)
Miért van egy olyan érzésem, hogy Iszak Esztitől minden adatlapja mehet a Starity profilra?
Amúgy itt tennék egy megjegyzést, ha nem bánja senki sem: nem értem mi értelme van annak, hogy az összes VV-s sztáradatlapját létrehozzuk és utána meg nincsenek megfelelően szerkesztve, mert amint kiesnek majdnem mindegyik eltűnik a süllyesztőben. Példaként itt fel lehetne hozni mondjuk VV Andrást, VV Esztert, VV Shadit vagy VV Melindát és a lista itt még javában nem ért véget! Nemrégiben volt pályázat is három volt VV-s adatlapjára és csak az egyiket vitték el közülük. Zárójelben megjegyzem, hogy az is Nádai Anikó volt, aki most színészkedni próbál az Éjjel-Nappal Budapestben. De amúgy a többi VV-s adatlap sorra kerül a Starity profilra, azért mert vagy nincs róluk infó és lejár a szerkesztési határidő vagy pedig már senkit se érdekelnek a VV-sek.
OFF vége, nekem már egy ideje ezek a gondolatok cikáznak a fejemben.
13 felhasználónak tetszik:
N.k,
Boscorelli,
Grace Benning,
Lizania,
Sally Sparrow,
nicol bellox,
Jolie_77,
lA-dONNA,
Luckie,
iannina,
Beyla,
silenc,
Glamster
2013. április 30. 09:41
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Kazuo @ 2013.04.30. 07:23)
Amúgy itt tennék egy megjegyzést, ha nem bánja senki sem: nem értem mi értelme van annak, hogy az összes VV-s sztáradatlapját létrehozzuk és utána meg nincsenek megfelelően szerkesztve, mert amint kiesnek majdnem mindegyik eltűnik a süllyesztőben. Példaként itt fel lehetne hozni mondjuk VV Andrást, VV Esztert, VV Shadit vagy VV Melindát és a lista itt még javában nem ért véget! Nemrégiben volt pályázat is három volt VV-s adatlapjára és csak az egyiket vitték el közülük. Zárójelben megjegyzem, hogy az is Nádai Anikó volt, aki most színészkedni próbál az Éjjel-Nappal Budapestben. De amúgy a többi VV-s adatlap sorra kerül a Starity profilra, azért mert vagy nincs róluk infó és lejár a szerkesztési határidő vagy pedig már senkit se érdekelnek a VV-sek.
Teljesen igazad van, személy szerint én a jövőben egy ilyen emberkét se fogadnék el, de azért azt hozzá kell tenni, hogy Sally 13 esetében nem csak ez áll fent. Azokat se frissíti akikről már bőven van mit beleírni...
2013. április 30. 12:48
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Hali!
Szeretném őt elkérni, de, mivel a héten megnyertem aze gyik adatlapot, már megvan azzal együtt a három lap/hét. nem lehetne, hogy átcsatoljátok hozzám, esetleg "félrerakjátok" nekem? Nagyon megköszönném. Az sem baj, ha nem, csak gondoltam, hátha!
Szeretném őt elkérni, de, mivel a héten megnyertem aze gyik adatlapot, már megvan azzal együtt a három lap/hét. nem lehetne, hogy átcsatoljátok hozzám, esetleg "félrerakjátok" nekem? Nagyon megköszönném. Az sem baj, ha nem, csak gondoltam, hátha!
2013. április 30. 13:24
Lizanialied |
Idézet (Chelsy @ 2013.04.30. 12:44)
A VV5 lapok miatt volt kampány egy időben, mert sokan már akkor is fölöslegesnek találtuk a dolgot. De sajnos a lapokról nem mi döntünk.
Milyen kár, hogy sose nyitják újra...Lenne ám veszekedés De közel 200 ember Freeze-nek nem elég?
2013. április 30. 13:55
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Lizania @ 2013.04.30. 09:41)
Teljesen igazad van, személy szerint én a jövőben egy ilyen emberkét se fogadnék el, de azért azt hozzá kell tenni, hogy Sally 13 esetében nem csak ez áll fent. Azokat se frissíti akikről már bőven van mit beleírni...
Természetesen, csak ezt azért írtam le mert van pár VV-s lapja és megragadtam az alkalmat, hogy kifejtsem a véleményemet ezekről a lapokról.
2013. április 30. 16:02
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
A VV-s meg efféle adatlapokkal az a probléma, hogy van vagy legalábbis volt rájuk kereslet. Másképp hogy jutottak volna el oda, hogy pályázat formájában osztódhassanak ki? Tetszik vagy sem (nekem speciel nem), ők bizony átmenetileg bár, de sztárok voltak, akikről képek és fantasztikus bulvárhírek terjenghettek. Kb. 1%-uknak még sikerült is megvetniük a lábukat a showbizniszben! Minő teljesítmény.
A megoldás különben talán az lehetne, hogy a többi 99%-nak x idő után töröltetjük a lapját, az ő rajongótáboruk ezen a ponton így is nyilván csak láthatatlan tagokból áll, akik elfelejtették, hogy valaha kedvencnek jelölték ezeket a szerencsétleneket.
A megoldás különben talán az lehetne, hogy a többi 99%-nak x idő után töröltetjük a lapját, az ő rajongótáboruk ezen a ponton így is nyilván csak láthatatlan tagokból áll, akik elfelejtették, hogy valaha kedvencnek jelölték ezeket a szerencsétleneket.
2013. április 30. 16:41
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Sziasztok! Ha lesz egy kis idôtök csatoljátok hozzám ezt az adatlapot: http://starity.hu/sztarok/kelsey-chow/
2013. április 30. 17:48
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (mse90 @ 2013.04.30. 16:02)
A VV-s meg efféle adatlapokkal az a probléma, hogy van vagy legalábbis volt rájuk kereslet. Másképp hogy jutottak volna el oda, hogy pályázat formájában osztódhassanak ki? Tetszik vagy sem (nekem speciel nem), ők bizony átmenetileg bár, de sztárok voltak, akikről képek és fantasztikus bulvárhírek terjenghettek. Kb. 1%-uknak még sikerült is megvetniük a lábukat a showbizniszben! Minő teljesítmény.
Aki nem csinált azóta semmit, szerintem is mehetne a levesbe. Akik pedig "nagy örömünkre" megvetették a lábukat a showbusinessben, maradjanak.
2013. április 30. 18:01
Sziasztok!
Szeretném elkérni a Starity profilról Connor Paolo adatlapját.
Mivel nincs életrajza, írtam neki egy minimálisat, amit természetessen még bővítenék.
Connor Paolo 1990. július 11-én látta meg a napvilágot New York-ban. Amerikai színész. Első szerepét 2002-ben kapta a Law & Order Special Victims Unit című drámasorozatban, amelyben Zachary Connor szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. A nagy áttörést Eric van der Woodesen karaktere hozta meg neki, a Gossip Girl című sorozatban. Ebben többek közt olyan színészekkel játszhatott együtt, mint Leighton Meester, Blake Lively, Chace Crawford és Ed Westwick. 2010-ben Connor szerepet kapott a Camp Hope című filmben, melyben Jack karakterét formálta meg. Még ugyanebben az évben megkapta Everett Cone szerepét a Mercy című drámasorozatban. A legújabb szerepét 2011-ben kapta a Revenge című sorozatban, amiben Declan Porter szerepét játszhatta el.
Előre is köszönöm, ha megkaphatom!
Szeretném elkérni a Starity profilról Connor Paolo adatlapját.
Mivel nincs életrajza, írtam neki egy minimálisat, amit természetessen még bővítenék.
Connor Paolo 1990. július 11-én látta meg a napvilágot New York-ban. Amerikai színész. Első szerepét 2002-ben kapta a Law & Order Special Victims Unit című drámasorozatban, amelyben Zachary Connor szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. A nagy áttörést Eric van der Woodesen karaktere hozta meg neki, a Gossip Girl című sorozatban. Ebben többek közt olyan színészekkel játszhatott együtt, mint Leighton Meester, Blake Lively, Chace Crawford és Ed Westwick. 2010-ben Connor szerepet kapott a Camp Hope című filmben, melyben Jack karakterét formálta meg. Még ugyanebben az évben megkapta Everett Cone szerepét a Mercy című drámasorozatban. A legújabb szerepét 2011-ben kapta a Revenge című sorozatban, amiben Declan Porter szerepét játszhatta el.
Előre is köszönöm, ha megkaphatom!
2013. április 30. 18:25
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Idézet (Nina 10 @ 2013.04.30. 16:41)
Sziasztok! Ha lesz egy kis idôtök csatoljátok hozzám ezt az adatlapot: http://starity.hu/sztarok/kelsey-chow/
És még ezt szeretném elkérni a Starity-rôl mivel az elôbbi és a mostani két sztár nagy kedvencem szívesen szerkeszteném ôket
Adatlap: http://starity.hu/sztarok/hutch-dano/
2013. április 30. 18:29
Lizanialied |
Idézet (Nina 10 @ 2013.04.30. 18:25)
És még ezt szeretném elkérni a Starity-rôl mivel az elôbbi és a mostani két sztár nagy kedvencem szívesen szerkeszteném ôket
Ne zavarjon, hogy az 1000 alatti lapokra pályázatot írnak ki...
(Még mielőtt nekem támadna bárki a hangnemért, a kisasszonyt azt hiszem egyszer már felvilágosítottuk erről nemde?)
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.