Tisztelt Moderátorok!
Farsang Gergő életrajza még nincs kitöltve, pedig már nem most lett neki adatlapja. Tudom, hogy a hat hónapos határidő még nem járt le, mert februárban volt utoljára "szerkesztve", de azt hiszem, ha egy hónap alatt nem írja meg az illető az életrajzot, az adatlapot elárverezik - feltéve, ha 1000 feletti, s ez a lapocska jócskán felette van. Írtam egy rövidebb életrajzot, amit barátjaként meg tudtam adni.
Magánélete:
Farsang Gergely, 1996. január 20.-én látta meg a napvilágot, Székesfehérváron. Tehetségét anyukájától örökölte, aki énektanárként dolgozik - abba az iskolába, amelyikben Gergő tanulmányait folytatja. Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjait nevezheti iskolatársainak. Szabadidejében a dráma szakkör aktív tagja, és velük szokott fellépni nagyobb rendezvényeken.
Pályafutása:
Gergely a magyar X-Faktor nevezetű tehetségkutatóban próbálta bizonyítani tehetséget, ahol először 4 igennel távozott, de sajnos a mentorok házába már nem sikerült elbattyognia. Egyéb versenyeken is indult, de azok nem szerepeltek a tévében. Több arany díjat nyert énekversenyeken, s rengeteg ének órát vesz - nem csak édesanyjától. 2012.-s évben nem csak az X-Faktorban kapott sikereket, ha nem megjelent saját dala is (Papír-gondolat), ami az iskolák országos versenyén a második helyig ért fel, sőt videoklipet is készített hozzá.
Érdekességek:
- édesapja Kápolnásnyék polgármestere
- édesanyja énektanár
- tudd gitározni
- saját videóklippel - s dallal rendelkezik