Idézet (LittleWalker @ 2013.05.25. 15:11)
Engem érdekelne, hogy mi van akkor, ha valaki átvesz egy lapot, de nem bővíti ki vagy írja át az életrajzot, csupán csak a képet cseréli le...
Zacky Vengeance adatlapjáért már többször is írtam, tudom, hogy RockerŁány aktív tag, nem is akarok vele balhézni, csak szerintem nem fair, hogy hónapokkal ezelőtt elkértem, úgy volt, hogy meg is kapom, aztán végül hozzá került, és nem frissített konkrétan semmit a fotón kívül.
Előre is köszönöm a választ!
(Most, hogy így írtam, persze egyszerű megoldás rányomni a szerkesztés gombra, viszont a tartalom attól még ugyan az maradt. De oké, én kérek elnézést!)
Nem tudom, lehet, hogy nem láttátok, vagy még nem volt időtök válaszolni, azért írom meg újra, mert olyan hozzászólásokat már megválaszoltatok, amelyek az enyém után érkeztek.
Ne vegyétek sürgetésnek, csak mivel a szabályokban le van írva, hogy az átvétel utáni egy hónapban nem szerkesztett lapokra igényt lehet tartani, ha van friss információnk az adott sztárról, ezért gondoltam újra megkérdezem, mert számomra elég fontos Zacky adatlapja.
Még egyszer elnézést a sok hozzászólásért és köszönöm a mihamarabbi választ!