Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. május 25. 15:35 #9641
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2085
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (Gurs @ 2013.05.24. 16:41)
Igen, de beszéltem a lap szerkesztőjével.  meghajolo.gif

Távol álljon tőlem bármiféle kötözködés, de talán személyesen ismered őt? think.gif
Mert Elenaa. tegnapelőtt 18:40-kor írt ide, 18:44-kor pedig lelépett az oldalról és azóta sem volt fent... unsure.gif
Te tegnap 12:16-kor kérted el a topikban Brenda adatlapját, majd 16:41-kor írtad, hogy beszéltél a szerkesztővel. Ha viszont nem ismered személyesen, akkor ez nekem sehogy sem fér össze...

Tényleg nem szeretnék offolni vagy kötözködni, csak érdekesnek találtam a helyzetet. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Törpemókus, Luckie
2013. május 25. 15:50 #9642
Gurs
Gurs

Státusz10 years ago
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 945
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
Idézet (duracell @ 2013.05.25. 15:35)
Távol álljon tőlem bármiféle kötözködés, de talán személyesen ismered őt? think.gif
Mert Elenaa. tegnapelőtt 18:40-kor írt ide, 18:44-kor pedig lelépett az oldalról és azóta sem volt fent... unsure.gif 
Te tegnap 12:16-kor kérted el a topikban Brenda adatlapját, majd 16:41-kor írtad, hogy beszéltél a szerkesztővel. Ha viszont nem ismered személyesen, akkor ez nekem sehogy sem fér össze...
Tényleg nem szeretnék offolni vagy kötözködni, csak érdekesnek találtam a helyzetet. beer.gif

Azt írta, hogy bárki elkérheti feltétel nélkül, ezért írtam rögtön, hogy ha lehet, akkor én szívesen elvállalom. Mivel szeretem Bendát, volt már rá pályázat, és feltétel nélkül odaadta volna, ezért nem látom okát, hogy miért ne kérhettem volna el. smileeee.gif beer.gif
2013. május 25. 16:12 #9643
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gurs @ 2013.05.25. 15:50)
Azt írta, hogy bárki elkérheti feltétel nélkül, ezért írtam rögtön, hogy ha lehet, akkor én szívesen elvállalom. Mivel szeretem Bendát, volt már rá pályázat, és feltétel nélkül odaadta volna, ezért nem látom okát, hogy miért ne kérhettem volna el. smileeee.gif  beer.gif

Úgy állítottad be később mintha te konkrét levelezést folyattál volna a szerkesztővel,ez volt igazából a baj,nem önmagában a tény hogy elkérted.
Akkor van valóságtartalma annak ha azt mondod "Beszéltem a szerkesztőjével.." ha valóban beszéltél vele akár privátban,akár élőben,ebben a helyzetben legfeljebb a hozzászólását láthattad és így az állítás viszont már valótlan.(legalábbis nem írtál később se olyat hogy ismernétek egymást így arra tudok következtetni csak a bejegyzését láttad.)
Jobban gondold át mit írsz le,mindössze ennyit jegyeznék meg és akkor el tudod kerülni később is az ilyen helyzeteket. smileeee.gif

De hogy ne offoljak:
Ryan Star lapjának nincs szerkesztője,szerintem át lehetne helyezni starity-s profilra hátha ott többeknek feltűnik és akad aki szívesen szerkesztené. smileeee.gif
(illetve persze ha valakinek itt feltűnik és igényli a lapot jelezheti. wink.gif ).
2 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Luckie
2013. május 25. 16:20 #9644
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Gurs @ 2013.05.25. 15:50)
Azt írta, hogy bárki elkérheti feltétel nélkül, ezért írtam rögtön, hogy ha lehet, akkor én szívesen elvállalom. Mivel szeretem Bendát, volt már rá pályázat, és feltétel nélkül odaadta volna, ezért nem látom okát, hogy miért ne kérhettem volna el. smileeee.gif  beer.gif

Nem szeretnék én itt belepofátlankodni a dologba, de tegnapelőtt este írtam Elenának üzenetet, hogy én szívesen szerkeszteném Brendát. Azóta nem kaptam választ, de mint látom, nem is volt fent. Én meg azt hittem, hogy Te előbb írtál neki és ezért kaptad meg. unsure.gif
Ennek fejében viszont ezt nem érzem jogosnak, szerintem az lenne a leghelyesebb, ha visszakerülne hozzá a lap és megvárnánk a válaszát. blush.gif
Persze ez csak egy ötlet/javaslat. blush.gif
5 felhasználónak tetszik: duracell, TheDanush, Bessie, N.k, Luckie
2013. május 25. 16:45 #9645
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Idézet (Bessie @ 2013.05.24. 19:25)
Szia!
Több oka volt, hogy töröltem a lapot. Ez egy sztárfórum, ahova cikkeket és képeket töltenek fel az emberek elsősorban. A wakeboard nem igazán népszerű sport, ráadásul itt sportcikkek nem is jelenhetnek meg. Nekem sem tetszik, de hát ez van. dry.gif Itt vannak a képek. Nem tudom, hogy mennyi képet tudnál feltölteni erről a srácról. Gondolom nagyja kisfelbontású lenne. De itt nem is ez a gond, hanem a frissítés. Tapasztalatból mondom, hogy sokan idehozzák a kedvenceiket, akiket alig ismer valaki, én jószívűen jóváhagyom miután kikönyörögték maguknak, aztán maximum fél év és a lap már a szerkesztő nélküli topikban van meghirdetve, illetve megkérik, hogy pakoljuk át a Starity profilra, ahol a kutyának sem kell. Nem bántásképp mondom, de nézd meg, mennyi gazda nélküli lap van fent. blink.gif Annyit tudok csak mondani, ha TÉNYLEG komolyan gondolod küld be még egyszer és elfogadom.

Jobban belegondolva lehet, hogy ezen az oldalon rajtam kívül senki sem érdeklődik a wakeboard iránt. Azért, köszönöm laugh.gif
2013. május 25. 17:01 #9646
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Szeretnék rá jelentkezni mivel durván 1 éve nem volt szerkesztve.

Köszönöm előre is!

Ici-pici életrajzzal jöttem.

Jai Alexander Courtney 1986.március. 15-én született Sydney, New South Wales, Ausztrália.Legismertebb szerepe a 2010-es Spartacus: Vér és homok című filmben Varro alakítása.

Édesapja, Chris áramszolgáltató vállalatnál dolgozik, míg édesanyja Karen tanára volt Galston Public School-nak. Ahol Jai és idősebb nővére is itt tanult.
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. május 25. 19:29 #9647
- törölt felhasználó -    
Josh lapját szeretném elkérni, ugyanis a lap már másfél éve lejárt, és a szerkesztő se lépett be egy hónapja. Előre is köszönet, ha megkaphatom. meghajolo.gif
2013. május 25. 20:26 #9648
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Idézet (csicsi20 @ 2013.05.25. 15:27)
Hello,
Minka Kelly lapját előtted funny18 még május 7-én elkérte, csak biztos kifelejtették a csatolásoknál beer.gif

Akkor vissza az egész. Csak az utolsó 3 oldalt olvastam vissza, és ott senki nem kérte. Köszi, hogy szóltál. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2013. május 26. 08:09 #9649
- törölt felhasználó -    
Tegnap létrehoztam egy sztáradatlapot: Danielle Knudson. Ha beírom a keresőbe nem az ő lapját adja fel, hanem sok magyar hírességét. Miért? Még nem sikerült elbírálni? A sárga csillagot viszont megkaptam a sztárszakértő kategóriában. Akkor miért nem férek hozzá az új sztáradatlapomhoz?
ui: Mostanában, ha sztáradatlapot szeretnék csinálni sosem sikerül. Pedig szabályszerű vagyok. Kitöltöm az összes adatot. Nem hagyják jóvá a moderátorok. Miért?
2013. május 26. 08:42 #9650
- törölt felhasználó -    
Szia!
Ha nem azt dobja ki a rendszer, hogy nem található a lap, az azért van, mert még elbírálás alatt áll. Azért nem bírálták még el, mert a moderátorok sem ülnek itt egész nap, más dolguk is van.
Ha nem fogadnak el egy lapot, annak általában az az oka, hogy már vagy fent van a lap, vagy pedig, mert fölösleges. Ha lapot hozol létre, gondold meg, h valóban lesz-e több rajongója az adott sztárnak, és ami még fontosabb, h tudod-e frissíteni az adatlapját! Én is úgy gondoltam, h pár kedvencem lapját tudom frissíteni, aztán nem sikerült, végül a lapot töröltettem, mert nem láttam értelmét, h megtartsam, de lemondani se akartam a lapokról, mert akkor csak kallódtak volna.

Idézet (petimbo @ 2013.05.26. 08:09)
Tegnap létrehoztam egy sztáradatlapot: Danielle Knudson. Ha beírom a keresőbe nem az ő lapját adja fel, hanem sok magyar hírességét. Miért? Még nem sikerült elbírálni? A sárga csillagot viszont megkaptam a sztárszakértő kategóriában. Akkor miért nem férek hozzá az új sztáradatlapomhoz?
ui: Mostanában, ha sztáradatlapot szeretnék csinálni sosem sikerül. Pedig szabályszerű vagyok. Kitöltöm az összes adatot. Nem hagyják jóvá a moderátorok. Miért?
2 felhasználónak tetszik: Luckie, TheDanush
2013. május 26. 09:21 #9651
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (petimbo @ 2013.05.26. 08:09)

Még bent van a jóváhagyásra váró lapok között. Jelenleg 3 oldalnyi lapot kell átnézni, és tényleg nem ülök itt egész nap, de ma megpróbálom a nap folyamán a nagyját elintézni. pardon.gif

__
Brenda Songra visszatérve, ha még nem vették volna vissza a lapját, akkor én megteszem, mert elég csúnya húzás ilyen megtévesztő információval elkérni egy lapot.
5 felhasználónak tetszik: Luckie, Lindsay019, FruFruChan, duracell, TheDanush
2013. május 26. 09:47 #9652
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Joanne lapját szeretném Lilla06-nak adni, áttennétek? Köszi smileeee.gif
2013. május 26. 10:32 #9653
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2013.05.26. 09:21)
Még bent van a jóváhagyásra váró lapok között. Jelenleg 3 oldalnyi lapot kell átnézni, és tényleg nem ülök itt egész nap, de ma megpróbálom a nap folyamán a nagyját elintézni. pardon.gif 
__
Brenda Songra visszatérve, ha még nem vették volna vissza a lapját, akkor én megteszem, mert elég csúnya húzás ilyen megtévesztő információval elkérni egy lapot.

Köszike! thumbsup.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. május 26. 15:52 #9654
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349881
Azonosító: 98426
Sziasztok!
Iggy Azalea szerkesztőjének 1-2 hete írtam, hogy ha nem tart igényt a lapra, akkor szívesen elvállalnám, hiszen a hölgyeménynek nincs életrajza, de azt válaszolta, hogy nem mond le róla. Azóta viszont az életrajzban semmi változás nincs, így hozzátok fordultam. Ha lehetséges, akkor elkérhetném a lapot? blush.gif

Nem tudom kell-e ilyenkor életrajzzal készülnöm, de mindenesetre írtam pár sort:
Amethyst Amelia Kelly (ismertebb nevén Iggy Azalea) Sydney-ben látta meg a napvilágot. Születését követően családja Mullumbimby városába költözött. Édesanyja szállodákat és nyaralókat takarított, míg édesapja festőművész volt. Iggy elmondása szerint mindig is apjára nézett fel és többnyire az inspirációt is belőle merítette. 14 évesen kezdett érdeklődni a rap iránt, majd hamarosan kát másik környékbeli lánnyal alakítottak egy bandát. "Úgy voltam vele, hogy akár rapper is lehetnék. Ez lesz a TLC és én leszek Left Eye" - mesélte egy interjú keretei között. Rövid időn belül otthagyta a csapatot, mert a többiek nem vették olyan komolyan, mint ő.
2013. május 26. 15:55 #9655
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lady Suzy @ 2013.05.26. 15:52)
Sziasztok!
Iggy Azalea szerkesztőjének 1-2 hete írtam, hogy ha nem tart igényt a lapra, akkor szívesen elvállalnám, hiszen a hölgyeménynek nincs életrajza, de azt válaszolta, hogy nem mond le róla. Azóta viszont az életrajzban semmi változás nincs, így hozzátok fordultam. Ha lehetséges, akkor elkérhetném a lapot? blush.gif 
Nem tudom kell-e ilyenkor életrajzzal készülnöm, de mindenesetre írtam pár sort:
Amethyst Amelia Kelly (ismertebb nevén Iggy Azalea) Sydney-ben látta meg a napvilágot. Születését követően családja Mullumbimby városába költözött. Édesanyja szállodákat és nyaralókat takarított, míg édesapja festőművész volt. Iggy elmondása szerint mindig is apjára nézett fel és többnyire az inspirációt is belőle merítette. 14 évesen kezdett érdeklődni a rap iránt, majd hamarosan kát másik környékbeli lánnyal alakítottak egy bandát. "Úgy voltam vele, hogy akár rapper is lehetnék. Ez lesz a TLC és én leszek Left Eye" - mesélte egy interjú keretei között. Rövid időn belül otthagyta a csapatot, mert a többiek nem vették olyan komolyan, mint ő.

Ahogy elnézem, a szerkesztő többi lapja sem egy remekmű: az általad említett lap kivételében az összes lejárt, plusz az életrajz nála egyenlő az Amit tudni kell róla résszel. smileeee.gif
2013. május 26. 16:28 #9656
- törölt felhasználó -    
Sziasztok szeretném elkérni Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs adatlapját.
2013. május 26. 16:42 #9657
- törölt felhasználó -    
Szia!
Mivel nincs egyiküknek sem életrajza, írnod kell egy 5-6 sort ide a topicba, amit kiegészítesz, amikor megkaptad a lapokat! smileeee.gif

Idézet (annp @ 2013.05.26. 16:28)
Sziasztok szeretném elkérni Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs adatlapját.
2 felhasználónak tetszik: Luckie, Lizania
2013. május 26. 17:56 #9658
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Tisztelt moderátorok!
Csikja Richárd adatlapját nem szerkeszti senki, életrajza sincsen. Nagyon szívesen elvállalnám.smileeee.gif
2013. május 26. 18:06 #9659
Gruck
Gruck
új tag
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 190792
Helló csak annyit szeretnék kérdezni tőled ,hogy egy Ami Nakashima nevű adatlapot nem e kaphatnák meg csak mert még a multhéten is kértem és akkor azt omontad ,hogy várjam meg az 1hónap lejárati időt szóva ha nem nagy gond akkor most elkérném és előre is köszi.
Ja és itt az ismertetőm is hogyha az is kellene smileeee.gif
Nakashima Ami a Japán négy főből álló Jpop lány bandának a DREAM-nek az egyik oszlopos tagja illetve al-énekese, főtáncosa és a csapat legfiatalabb tagja is egyben.Ami 2002 Juliusában csatlakozott a J-PoP együtteshez száma és a színe: 05, sárga jelenleg is tag, és a Dream-en kívűl a 28tagú E-girls J-PoP csoport tagja is melynek a DREAM-en kivü a kilectagú FLOWER a hattagú Happiness a hétttagú bunny és a három tagú EGD a tagja.Ami-nak Mindene a tánc például a blogján keresztül a barátnőével Aya-val aki szintén a DREAM egyik tagja oktatják is a rajongóiknak a videóklipjeikben látható koreográfiákat is. A csoport még 2001ben a Dear című számukkal robbantak be a Japán pop iparba és az akkori három főből álló bandából mára egy sincs a jelenlegi felállásban.
2013. május 26. 18:28 #9660
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleWalker @ 2013.05.25. 15:11)
Engem érdekelne, hogy mi van akkor, ha valaki átvesz egy lapot, de nem bővíti ki vagy írja át az életrajzot, csupán csak a képet cseréli le...
Zacky Vengeance adatlapjáért már többször is írtam, tudom, hogy RockerŁány aktív tag, nem is akarok vele balhézni, csak szerintem nem fair, hogy hónapokkal ezelőtt elkértem, úgy volt, hogy meg is kapom, aztán végül hozzá került, és nem frissített konkrétan semmit a fotón kívül.
Előre is köszönöm a választ!
(Most, hogy így írtam, persze egyszerű megoldás rányomni a szerkesztés gombra, viszont a tartalom attól még ugyan az maradt. De oké, én kérek elnézést!)

Nem tudom, lehet, hogy nem láttátok, vagy még nem volt időtök válaszolni, azért írom meg újra, mert olyan hozzászólásokat már megválaszoltatok, amelyek az enyém után érkeztek.
Ne vegyétek sürgetésnek, csak mivel a szabályokban le van írva, hogy az átvétel utáni egy hónapban nem szerkesztett lapokra igényt lehet tartani, ha van friss információnk az adott sztárról, ezért gondoltam újra megkérdezem, mert számomra elég fontos Zacky adatlapja.
Még egyszer elnézést a sok hozzászólásért és köszönöm a mihamarabbi választ!
484 oldal 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!