Szia!
Volna egy adatlapos problémám amin csak te tudsz segíteni. Röviden leírom a történetet, de nevet egyenlőre nem szeretnék említeni. Röviden a helyzetem: Egy adatlapot szerettem volna elcserélni egy bizonyos illetővel, írtam neki de nem érkezett a levelemre válasz. Ezután nem sokkal kaptam egy levelet egy harmadik személytől, hogy hallotta, hogy igényt tartanék a lapra és szívesen elcseréli velem egy lapomért mert nála van a lap. Én belementem a cserébe megkaptam a lapot és a harmadik személy is megkapta a lapot ami akart tőlem. A harmadik személytől nem sokkal ezután kaptam egy levelet, hogy odaadta azt a lapot amit tőlem elcserélt annak aki szerkesztette a bizonyos lapot amit szerettem volna elcserélni vele de mint írtam ő nem válaszolt a levelemre. Lényeg a lényeg, hogy nála van az én volt adatlapom és nálam van az ő volt adatlapja amit a harmadik személy nélkül is elcseréltem volna a bizonyos lapért. Ma kaptam a harmadik személytől egy levelet, hogy a lap előző szerkesztője szeretné vissza a lapját mert nem azért adta oda annak akivel elcseréltem. Ez nem az én hibám hiszen én odaadtam a lapomat cserébe a másik lapért és én nem tudom, hogy közöttük mi zajlott le. Nekem nem írt levelet az illető, hogy szeretné vissza a lapját a lapomért. Minimum várnék tőle egy magyarázatot, hogy miért. A sztáradatlapról viszont azt kell tudni, hogy most már ismertebb mint azelőtt volt. Az lenne a kérdésem, hogy jogosan követeli tőlem vissza a lapját? Hiszen nála van az én volt lapom és nálam van az ő volt lapja. A csere megtörtént és ő nem ellenkezett a harmadik személlyel, hogy nem kell neki a lap. Én szeretném megtartani a lapot mivel nem hiába cseréltem el. Ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszönöm a válaszodat!
Üdv funny18
ToTo adatlapos topikja
2011. június 23. 17:33
Idézet (Sütiike @ 2011.06.23. 14:56)
Helló!
Lehet kicsit türelmetlen vagyok de két napja elkértem Lars Ulrich, RobertTujillo és Kirk Hammett adtlapját mert már rég nem voltak szerkesztve.Elkérte őket valaki előttem vagy nem kaphatom meg őket???
Köszi előre is
Lehet kicsit türelmetlen vagyok de két napja elkértem Lars Ulrich, RobertTujillo és Kirk Hammett adtlapját mert már rég nem voltak szerkesztve.Elkérte őket valaki előttem vagy nem kaphatom meg őket???
Köszi előre is
Nem kérte el. Ott van a topik elején, hogy ha megnyomja a tetszik gombot, akkor el van intézve. És még senkinek nem csinálta meg, nem maradtál ki. Ritka véletlen kell ahoz, hogy kimaradj. Türelem .
Idézet (Petrus77)
SZia! Nem nagyon értem, de el szeretném kérni, Alexa NIkolas adatlapját, vagyis szeretnék róla írni, és még írtam Payton Burrows-ról is, de eltűnt, légyszíves visszarajod?? Kérlek!!
Először is: ne írd le az egész szöveget amit leírt ToTo. Ha meg nem értesz valamit inkább kérdezz előbb, mint, hogy elkérj egy olyan adatlapot -Alexa- amit a szerkesztője ma szerkesztette. Hol van még a 6 hónap? December végén .
A másikkal kapcsolatban, meg (ezt meg én nem értem nagyon, legalábbis sok idő volt). Nálad volt? Te szerkesztetted? Mert akkor valószínűleg lejárt a 6 hónap, vagyis nem szerkesztetted rendesen és átkerült másik szerkesztőhöz. Olvasd el amit ToTo írt, nézt meg az Oldallal kapcsolatos tippek, ötletek és az !!! Adatlapok szerkesztésének szabályai !!! topikokat, mielőtt elkérsz 2 jó állapotban lévő lapot . És tényleg, mit nem értettél ToTo jól összeszedett szövegében ?
Figyeljünk egy kicsit a szabályokra !
2011. június 23. 17:38
Szia!
Nem akarok beleszólni, de lássuk, jól értem-e:
Te elszerettél volna cserélni egy lapot valakivel. Az illető nem válaszolt. Egy másik azonban igen, mondta, hogy elcseréli veled a lapot. A csere megtörtént, és az bizonyos harmadik személy visszakéri a lapot, amit elcserélt veled?
Jól gondolom, h ez történt?
Amúgy szerintem, akkor jogos, ha nem szerkeszted megfelelően a lapot. Ha szerkeszted, akkor nem. De ez csak egy vélemény.
Te elszerettél volna cserélni egy lapot valakivel. Az illető nem válaszolt. Egy másik azonban igen, mondta, hogy elcseréli veled a lapot. A csere megtörtént, és az bizonyos harmadik személy visszakéri a lapot, amit elcserélt veled?
Amúgy szerintem, akkor jogos, ha nem szerkeszted megfelelően a lapot. Ha szerkeszted, akkor nem. De ez csak egy vélemény.
Idézet (funny18 @ 2011.06.23. 17:27)
Szia!
Volna egy adatlapos problémám amin csak te tudsz segíteni. Röviden leírom a történetet, de nevet egyenlőre nem szeretnék említeni. Röviden a helyzetem: Egy adatlapot szerettem volna elcserélni egy bizonyos illetővel, írtam neki de nem érkezett a levelemre válasz. Ezután nem sokkal kaptam egy levelet egy harmadik személytől, hogy hallotta, hogy igényt tartanék a lapra és szívesen elcseréli velem egy lapomért mert nála van a lap. Én belementem a cserébe megkaptam a lapot és a harmadik személy is megkapta a lapot ami akart tőlem. A harmadik személytől nem sokkal ezután kaptam egy levelet, hogy odaadta azt a lapot amit tőlem elcserélt annak aki szerkesztette a bizonyos lapot amit szerettem volna elcserélni vele de mint írtam ő nem válaszolt a levelemre. Lényeg a lényeg, hogy nála van az én volt adatlapom és nálam van az ő volt adatlapja amit a harmadik személy nélkül is elcseréltem volna a bizonyos lapért. Ma kaptam a harmadik személytől egy levelet, hogy a lap előző szerkesztője szeretné vissza a lapját mert nem azért adta oda annak akivel elcseréltem. Ez nem az én hibám hiszen én odaadtam a lapomat cserébe a másik lapért és én nem tudom, hogy közöttük mi zajlott le. Nekem nem írt levelet az illető, hogy szeretné vissza a lapját a lapomért. Minimum várnék tőle egy magyarázatot, hogy miért. A sztáradatlapról viszont azt kell tudni, hogy most már ismertebb mint azelőtt volt. Az lenne a kérdésem, hogy jogosan követeli tőlem vissza a lapját? Hiszen nála van az én volt lapom és nálam van az ő volt lapja. A csere megtörtént és ő nem ellenkezett a harmadik személlyel, hogy nem kell neki a lap. Én szeretném megtartani a lapot mivel nem hiába cseréltem el. Ilyenkor mi a teendő?
Üdv funny18
Üdv funny18
2011. június 23. 17:39
Szia!
Én már vagy egy hete várok 3 adatlapra Légy türelmes!
ToTo át fogja rakni. Eddig tényleg nagyon ritkán fordult elő, h nem teljesített egy kérést.
Én már vagy egy hete várok 3 adatlapra Légy türelmes!
ToTo át fogja rakni. Eddig tényleg nagyon ritkán fordult elő, h nem teljesített egy kérést.
Idézet (Sütiike @ 2011.06.23. 14:56)
Helló!
Köszi előre is
Köszi előre is
2011. június 23. 17:40
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (Petrus77 @ 2011.06.23. 17:22)
SZia! Nem nagyon értem, de el szeretném kérni, Alexa NIkolas adatlapját, vagyis szeretnék róla írni, és még írtam Payton Burrows-ról is, de eltűnt, légyszíves visszarajod?? Kérlek!!
Miért másoltad be azt amit ToTo írt?
Payton Burrows adatlapját 2011.05.05-án szerkesztették utoljára, tehát a 6 hónap nincs meg. De ha egy kicsit visszaolvastál volna, akkor láttad volna, hogy mikeyla Payton-t más tagnak adja. Alexa Nikolas lapját pedig ma szerkesztették, úgy hogy nem hinném, hogy megkapod.
2011. június 23. 17:40
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4735 Csatolások: 31052 Azonosító: 103304 offline |
Idézet (Petrus77 @ 2011.06.23. 17:22)
Payton Burrows nálam volt és én írtam ebbe a topikba, hogy felelős szerkesztőt keresek a lapnak és oda is írtam, hogy privátban kell jelentkezni, te pedig nem privátban jelentkeztél! Többen is kérték a lapot és én döntöttem el, hogy kinek adom. Szóltam ToTo-nak, hogy rakja át a választottamhoz. Ez nem úgy megy, hogy te csak ide beírsz és aztán követeled a lapot.
2011. június 23. 17:46
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.23. 17:38)
Szia!
Az előző szerkesztője kéri vissza tőlem a lapot a lapomat meg vissza akarja adni amit előzőleg én szerkesztettem. Mindez egy harmadik személy által történt meg. Fogalmam sincs, hogy mi zajlott közöttük le, de én megkaptam azt a lapot amit akartam egy lapomért cserébe. Mindez még egy hónapja sem történt.
Alexa Nikolas-ról meg ma én mondtam le és anna21 felvette. Lecsúsztál a lapról, de az nem anna21 hibája.
2011. június 23. 17:49
Petrus77: ha meg meg sem kaptad a lapot akkor miért kéred el ? Ilyenkor a szerkesztő általában jelzi, ha megkaptad, és te máris kéred? Én örülök ha megkapom azt a lapot amit szeretnék szerkeszteni, de türelmes vagyok és megvárom, hogy az előző szerkesztője döntse el . Attól hogy valaki jelzi egy topikban, hogy lemondana valaki számára a lapról, és a jeleztkezőket PM-ben (privát üzenetben) várja, akkor ha beírsz ebbe a topikba, hogy jelentkezel aztán egy másikba, hogy kéred!? Ez nem egészen így megy.
funny18: szerintem nem jogos, ha nem válaszolt a leveledre, és felelőszen szerkeszted
funny18: szerintem nem jogos, ha nem válaszolt a leveledre, és felelőszen szerkeszted
2011. június 23. 17:52
Oké, így már értem.
Legközelebb ne adj át másnak lapot, csak akkor, ha az illetővel beszélted meg
De sztem ebben az esetben jogosan kéri vissza, de ez nem a Te hibád!
Idézet (funny18 @ 2011.06.23. 17:46)
Az előző szerkesztője kéri vissza tőlem a lapot a lapomat meg vissza akarja adni amit előzőleg én szerkesztettem. Mindez egy harmadik személy által történt meg. Fogalmam sincs, hogy mi zajlott közöttük le, de én megkaptam azt a lapot amit akartam egy lapomért cserébe. Mindez még egy hónapja sem történt.
Alexa Nikolas-ról meg ma én mondtam le és anna21 felvette. Lecsúsztál a lapról, de az nem anna21 hibája.
2011. június 23. 17:59
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.23. 17:52)
Oké, így már értem.
Próbáltam az előző szerkesztővel cserélni, de ő még egy válaszra sem méltatott. Így nehéz bármit is cserélni. A harmadik személy igazából nem profitált semmit sem, hiszen ő átadta az a lapot amit tőlem kért azért a bizonyos lapért. Lehetett volna annyi tartás az illetőben, hogy nekem ír egy levelet, és elmagyarázza, hogy miért is akarja visszacserélni a lapokat, de ez eddig nem történt meg. Még mindig várok. Ha a harmadik személy nem írt volna nekem ma nem is tudnám, hogy mi a helyzet. Nem várhatom el tőle, hogy ő rendezze le a dolgokat közöttünk.
7 felhasználónak tetszik:
Thora_90,
Christo,
Boscorelli,
DiscoDiva,
kriszti145,
Lindsay019,
duracell
2011. június 23. 18:00
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.23. 17:52)
Oké, így már értem.
Szerintem annyira nem jogosan. Ő lemondott a kérdéses adatlapról, a harmadik személy felvette (felteszem cserealapon történt az egész), majd Funny elcserélte a harmadik személlyel az egyik lapját a kérdéses adatlapra, mert ő azt szerette volna szerkeszteni. Most az első szerkesztő, aki átadta a harmadik személynek a lapját kérné vissza az adatlapot, ami Funnynál van és visszaadná érte Funny régi lapját. Miért mondott le róla egy hónapja, ha mégis kell neki most?
8 felhasználónak tetszik:
funny18,
Thora_90,
Christo,
fanni1998,
DiscoDiva,
kriszti145,
Lindsay019,
duracell
2011. június 23. 18:02
Igen, jobban átgondolva nehezebb ügy. Meg mire írtam volna, megelőztél
Elég bunkó dolog, h funnynak nem válaszolt, valóban lehetett volna az illetőben annyi tartás, h neki ír.
Egyébként nem ez az első eset, amit az oldalon hallok: egy barátom is járt hasonlóképpen sajnos
Elég bunkó dolog, h funnynak nem válaszolt, valóban lehetett volna az illetőben annyi tartás, h neki ír.
Egyébként nem ez az első eset, amit az oldalon hallok: egy barátom is járt hasonlóképpen sajnos
Idézet (Domcicc @ 2011.06.23. 18:00)
Szerintem annyira nem jogosan. Ő lemondott a kérdéses adatlapról, a harmadik személy felvette (felteszem cserealapon történt az egész), majd Funny elcserélte a harmadik személlyel az egyik lapját a kérdéses adatlapra, mert ő azt szerette volna szerkeszteni. Most az első szerkesztő, aki átadta a harmadik személynek a lapját kérné vissza az adatlapot, ami Funnynál van és visszaadná érte Funny régi lapját. Miért mondott le róla egy hónapja, ha mégis kell neki most?
2011. június 23. 18:16
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
Szeretném megkapni Derek Hough adatlapját. Nincs neki szerkesztője, az adatai hiányosak. Szerintem egy profi táncos megérdemelné, hogy az adatai ki legyenek töltve.
Előre is köszönöm a segítséget!
Előre is köszönöm a segítséget!
2011. június 23. 18:24
Idézet (mikeyla @ 2011.06.23. 18:22)
Mivan akkor ha egy adatlapnál az életrajz a Wikipedia-ról lett bemásolva? Az nem szabályos, ugye?
Viszont manapság már a wikipédia is másol. Épp most vettem észre az egyik lapomnál.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
duracell
2011. június 23. 18:28
Szívesen szerkeszteném Freire Szilvia adatlapját, letelt nála a fél év.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. június 23. 18:46
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4735 Csatolások: 31052 Azonosító: 103304 offline |
Idézet (Miah008 @ 2011.06.23. 18:24)
Viszont manapság már a wikipédia is másol. Épp most vettem észre az egyik lapomnál.
De ebben az esetben az adatlap-nál bent maradtak kékkel a linkek. Ez azt jelenti, hogy a Wikipedia-ról másolta be, nem?
1 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva
2011. június 23. 18:49
Idézet (mikeyla @ 2011.06.23. 18:46)
De ebben az esetben az adatlap-nál bent maradtak kékkel a linkek. Ez azt jelenti, hogy a Wikipedia-ról másolta be, nem?
Valószínű. Nézd meg először az adott sztárról a Wikipédia szövegét, ha ugyanaz írj a szerkesztőnek, hogy javítsa ki, vagy adja át másnak .
2011. június 23. 18:54
Idézet (mikeyla @ 2011.06.23. 18:46)
Ettől függetlenül én továbbra is ragaszkodom a wikipédiás életrajzokhoz. Nekem van onnan életrajzom nem tagadom, viszont a legtöbb adatlapomnak magam írtam és fordítottam az életrajzot, néha viszont olyan jól esik, ha találok egy értelmes életrajzot amit nem kell fordítgatnom.
2011. június 23. 18:59
mikeylahudgens |
Idézet (Erika120 @ 2011.06.23. 18:49)
Valószínű. Nézd meg először az adott sztárról a Wikipédia szövegét, ha ugyanaz írj a szerkesztőnek, hogy javítsa ki, vagy adja át másnak .
Én Hugh Grant életrajzát vettem onnan de nem másoltam be. Átfogalmaztam, volt amit kivettem belőle, foglalkoztam vele. Ez a tag meg 2 kattintással "csinálta meg" az adatlapot.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.