Nekem az egyenes
Egyenes vagy göndör haj?
2011. május 06. 22:38
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
hát elvileg hullámos a hajam,de van amikor kivasalom van amikor meg úgy hagyom.
hangulat függő.
2011. május 07. 14:52
Az tény, hogy mindenkinek más áll jól. Inkább egyenes, de ha a göndör és az egyenes közötti haj sem elítélendő.
2011. május 07. 15:09
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
nekem szög egyenes hajam van de néha ezt is kell vasalni ha elalszom meg stb...szerintem kinek mi áll jól de ha valami esemény van vagy buli vagy ilyesmi akkor a göndör haj olyan alkalmi és gyönyörű
de szerintem a legjobb a hullámos
2011. május 07. 20:22
Nekem hullámos hajam van, és vasalni szoktam, de ennek ellenére sem tudnék választani, mert a göndört is éppúgy szeretem, mint az egyeneset.
2011. május 07. 20:41
egyenes
az a király
legalább is szentem
az a király
legalább is szentem
1 felhasználónak tetszik:
Selly_Dancy
2011. május 12. 18:20
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Szerintem mindenkinek hagynia kellene a haját, olyannak amilyennek a természet megteremtette, mert mostanában az összes lány vasalja, ami roncsolja a hajat (nekem speciel, amikor még vasaltam, akkor nagyon gyorsan töredezni kezdett a hajam vége). És mivel ha végignézek az emberek tömegén, a 90%-kuk vasalt hajjal illegeti magát, az olyan "gyári" semmi egyedi nincs benne...!!!
Nekem olyan a hajam, hogy ha egy kicsit is párásabb a levegő totál göndör lesz... eddig utáltam, de most IMÁDOM!!!
Nekem olyan a hajam, hogy ha egy kicsit is párásabb a levegő totál göndör lesz... eddig utáltam, de most IMÁDOM!!!
2011. május 12. 18:26
Szerintem mindkettő nagyon szép
:thumbsup:Viszont nekem hullámos hajam van,azaz hátul szinte gödör elöl pedig egyenes
2011. május 12. 18:29
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Nekem az egyenes haj jobban tetszik!
És nekem is az van!
És nekem is az van!
2011. május 13. 14:23
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
MELYIK??
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.