Néhány kritikus negatívan nyilatkozott Woody legújabb filmjéről, mely a Filmfesztivál nyitófilmje volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Woody Allen a múltban él?
2011. május 14. 21:42
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. május 14. 21:50
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
most, hogy tudom mennyire megosztotta közönséget egyre több kedvem van megnézni... hiába, a kíváncsiság nagy úr
2011. május 14. 22:09
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
valamikor megnézem.
2011. május 14. 22:21
Nem érdekelnek a kritikusok, megnézem és eldöntöm, hogy tetszik-e. Az időutazás mint sztori, amúgy is sok lehetőséget tartogat és érdekesebb, mintha az ember egy olyan filmet nézne, amiben a főszereplő lány 'csúnya' és 'széppé' varázsolják, mindazok, akik iskolában csúfolták, odáig vannak érte meg vissza.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. május 15. 09:13
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
A kritikusok mondhatnak bármit, mindenkinek más az ízlése. Csak az a baj, ha lehúzzák, lehet, hogy már valaki esélyt sem ad neki, pedig kiderülhet, hogy tök jó film. Én adok neki, megnézem és majd eldöntöm én, hogy milyennek tartom. Lesz*rom a kritikusokat.
2011. május 15. 11:58
A kritikusok csak féltékenyek hogy nem az ő harmadik nyitófilmjüket nézte végig sok-sok ember!
2011. május 15. 13:02
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Én alapból nagyon kíváncsi vagyok rá, már csak Párizs miatt is,de amúgy is érdekel szóval mindenképp megszeretném majd nézni.
2011. május 15. 18:05
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Woody Allen az Woody Allen, nem lehet más szemmel nézni, egyedi hangvételű, humorú az összes filmje, és pont ettől van saját stílusa, amit fent negatívan szántak. Nagyon várom ezt a filmet, az utolsó, You Will Meet a Tall Dark Stranger szerintem egy könnyed Allen film volt, és remélem ez is hasonló lesz. A kritikusoknak pedig nem hiszek, mióta Jaco Van Dormael remekművét, a Mr. Nobodyt a földig tiporták.
Kapcsolódó sztárok
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.