Wolf Kati iránt külföldön is érdeklődnek
2011. május 16. 15:43
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline |
Kati (L)(L)(L)(L)
2011. május 16. 15:51
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
szerintem ez senkinek nem nagy meglepetés, maximum a rosszakaró németeknek.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. május 16. 16:12
Tudtam, hogy ez lesz Ugyan nem nyert, de érdekli az embereket még a külföldieket is.. ezt jó hallani
2011. május 16. 16:16
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline |
Mondjuk én egy részt sajnálom, másrészt örülök Katinak. Egyrészt sajnálom, hogy egy ilyen bomba hanggal és persze dallal kiállt, és egyszerűen sárba döngölte a többieket, és elég gyenge minősítést kapott szegény, pedig fantasztikusan szerepelt. Másrészt pedig nagyon örülök, hogy Kati ilyen népszerű lett, és hogy felháborodások is követték az Eurovíziós dalfesztivál eredményét, ebből is láttam, hogy nem csak én vagyok elfogult Kati iránt, hanem más népek is jónak találták a produkciót
2011. május 16. 16:17
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
az elején is az volt h magyar világsztár lesz meg minden ..és azért rossz volt h 22. csak .. de tényleg olyan a dal ami sikereket érhet el külföldön ..meg tényleg sokan szerették ..rádiós díjat is kapott..jó h sikeres a szám.. de ez a dal miért új meleghimnusz
2011. május 16. 16:51
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline |
Yeeah Hajrá Kati, hagy legyünk büszkék rád
2011. május 16. 17:21
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline |
Azerbajdzsán meg elmehet egy sokkal melegebb égtájra a nyálas zenéjével. Nem ők az igazi győztesek, hanem akiket megkeresnek a nagyhalak a verseny után.
És a felháborodás is azt jelzi, hogy valami nagyon nem klappolt a szavazatok körül.
Ez megnyugtató.
És a felháborodás is azt jelzi, hogy valami nagyon nem klappolt a szavazatok körül.
Ez megnyugtató.
2011. május 16. 17:26
Jaaj, de jó! Megérdemeljük, hogy egy ilyen jó énekesnő, mint Kati külföldön is ismert legyen. Örülök, hogy ő, és nem valami Lola vagy Fluor miatt lesz Magyarország ismertebb. Valahogy kellemesebb.
És Azerbajdzsán meg menjen, ahova akar. Kati mérföldekkel jobb.
És Azerbajdzsán meg menjen, ahova akar. Kati mérföldekkel jobb.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni