A SorozatWiki közzé tette a szinkronhangokat:
David Giuntoli - Nick Burkhardt: Miller Zoltán
Russell Hornsby - Hank Griffin: Zöld Csaba
Reggie Lee - Wo: Láng Balázs
Sasha Roiz - Sean Renard: Németh Gábor
Silas Weir Mitchell - Eddie Monroe: Kardos Róbert
Bitsie Tulloch - Juliette Silverton: Törtei Tünde
Grimm (2011-)
2012. február 14. 21:59
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Mint ahogy azt már korábban leírtam, ez egy remek sorozat! Viszont nem tetszik a magyar szinkron, pedig általában értékelni szoktam. Lehet azért, mert már elve angolul kezdtem el, nem tudom!
A másik amiből elegem van, hogy mindenki a Once upon a time című sorozattal hasonlítja össze!
Elmondanám, hogy teljesen más a kettő! Az egyetlen közös bennük, hogy ugyanakkor "indultak", és ennyi! Mind a kettő nagyon érdekes, izgalmas, fordulatos, pont ezért szeretem őket, mert egyedi sorozatok!
A másik amiből elegem van, hogy mindenki a Once upon a time című sorozattal hasonlítja össze!
2012. február 18. 10:20
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Szerintem ez egy nagyon jó sorozat,nagyon jól feldolgozza a Grimm meséket,és a színészek is tehetségesek.Remélem,többen is megismerik ezt a sorozatot
2012. február 24. 18:15
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Két nap alatt ledaráltam az eddigi 11 részt = nagyon tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. március 13. 19:56
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nos, még mindig egy remek sorozatnak tartom, és már-már függő vagyok!
Bár februárban nem volt időm megnézni a részeket, így annyi gyűjt össze, hogy nem akartam egyesével végigfutni, inkább kerestem egy szabad hétvégét, hogy végigdarálhassam az epizódokat. A Tarantella című epizódtól pedig nagyon féltem! Valószínűleg a pókfóbiám miatt.
Bár azt viccesnek tartottam, hogy Amy Acker a Once upon a time című sorozatban is egyrészes szerepet kapott, viszont ott pozitív karaktere volt! Elég nagy volt a különbség, jót mosolyogtam rajta!
D
Bár azt viccesnek tartottam, hogy Amy Acker a Once upon a time című sorozatban is egyrészes szerepet kapott, viszont ott pozitív karaktere volt! Elég nagy volt a különbség, jót mosolyogtam rajta!
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.