És akkor ez lesz a nyolcadik
Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2011. december 12. 22:03
2011. december 12. 23:29
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2011.12.12. 22:03)
És akkor ez lesz a nyolcadik
igen, csak sajnos január 8-án lesz én holnap nézem meg a 7.részt remélem az is jó lesz, mint az eddigiek, a 3. a TOP1-es rész.
2011. december 13. 09:31
Idézet (mikieger @ 2011.12.12. 23:29)
igen, csak sajnos január 8-án lesz én holnap nézem meg a 7.részt remélem az is jó lesz, mint az eddigiek, a 3. a TOP1-es rész.
legalább most már van értelme várni az új évet
2011. december 14. 20:28
Myonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.11. Hozzászólás: 102 Csatolások: 768 Azonosító: 27080 offline |
Csak hozzászólok már én is a témához, mint OUAT rajongó
Tegnap néztem meg a 7. részt, de én még most sem tértem magamhoz..
Amikor Graham emlékezni kezdett, azt hittem, végre történik valami, és Emma hinni fog az egész mesés históriában.. Amúgy is szurkoltam, hogy összejöjjenek, bár tény, ezt elkapkodták.. a semmiből jött Emma érdeklődése jóformán..
Számomra hihetetlen, hogy ennyivel letudták.. Graham senkinek nem mondta el Henryn kívül, hogy mire emlékszik pontosan, és ahelyett hogy random smacizik Emmával, inkább elmondta volna neki, hogy Regina tényleg a gonosz boszorkány..
Mellesleg úúgy tudtam hogy Graham a vadász, csak azt nem tudtam hogy a Hófehérkés, vagy a Piroskás.. (Utólag belegondolva a kapcsolata Reginával utalhatott volna hogy Hófehérkés..)
Mindenesetre stílusos, hogy 01.08.-án a 01x08-al tér vissza, de milyen soká lesz még az?
Nagyon kíváncsi vagyok, meddig tudják húzni ezt a "senki-nem-emlékszik" sztorit, és bármennyire is imádom a sorozatot, nem tudom elképzelni, hogy hogyan tartana több évadon át ki ez a cselekmény.. Bár a PLL is megoldja, hogy már második évadja nem tudjuk, ki a titokzatos "A"..
Tegnap néztem meg a 7. részt, de én még most sem tértem magamhoz..
Amikor Graham emlékezni kezdett, azt hittem, végre történik valami, és Emma hinni fog az egész mesés históriában.. Amúgy is szurkoltam, hogy összejöjjenek, bár tény, ezt elkapkodták.. a semmiből jött Emma érdeklődése jóformán..
Számomra hihetetlen, hogy ennyivel letudták.. Graham senkinek nem mondta el Henryn kívül, hogy mire emlékszik pontosan, és ahelyett hogy random smacizik Emmával, inkább elmondta volna neki, hogy Regina tényleg a gonosz boszorkány..
Mellesleg úúgy tudtam hogy Graham a vadász, csak azt nem tudtam hogy a Hófehérkés, vagy a Piroskás.. (Utólag belegondolva a kapcsolata Reginával utalhatott volna hogy Hófehérkés..)
Mindenesetre stílusos, hogy 01.08.-án a 01x08-al tér vissza, de milyen soká lesz még az?
Nagyon kíváncsi vagyok, meddig tudják húzni ezt a "senki-nem-emlékszik" sztorit, és bármennyire is imádom a sorozatot, nem tudom elképzelni, hogy hogyan tartana több évadon át ki ez a cselekmény.. Bár a PLL is megoldja, hogy már második évadja nem tudjuk, ki a titokzatos "A"..
2011. december 17. 20:54
1x08 - Desperate Souls - Magyar feliratos előzetes
2 felhasználónak tetszik:
vampiregirl18,
joe_r
2011. december 30. 15:38
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Kicsit elmaradtam a részekkel, de ma bepótoltam!
1.05 - Ez a rész nekem nemigazán jött be. Tücsök Tihamér miért nem küzdött a szülei ellen. Miért nem hagyta ott őket, és állt volna a saját lábára.
1.06 - Na, ez már hozta a jól megszokott formát! Azon meglepődtem, hogy James-nek van egy ikertetvére. Úgy láttam, hogy Abigail se ugrált örömében, hogy férjhez adják. Nekem itt valami bűzlik. Érdekes lenne, ha a valós világban felbukkanna James ikertestvére!
1.07 - A Gonosz királynő kastélya kész rondaság! A sheriff végre rájön kicsoda, és erre föl megölik! Hát itt nem mindenki kap boldog befejezést. Nekem az furcsa volt, amikor a vadász megsiratta az áldozatát. Érdekes, hogy ebben a részben Henry alig szerepelt, bár nem volt annyira feltűnő. Igaz, a rész nem róla szólt, meg nem is hiányzott.
Azt nem tudom, hogy észre vettétek-e, de mindegyik rész főcíme más-más.
1.05 - Ez a rész nekem nemigazán jött be. Tücsök Tihamér miért nem küzdött a szülei ellen. Miért nem hagyta ott őket, és állt volna a saját lábára.
1.06 - Na, ez már hozta a jól megszokott formát! Azon meglepődtem, hogy James-nek van egy ikertetvére. Úgy láttam, hogy Abigail se ugrált örömében, hogy férjhez adják. Nekem itt valami bűzlik. Érdekes lenne, ha a valós világban felbukkanna James ikertestvére!
1.07 - A Gonosz királynő kastélya kész rondaság! A sheriff végre rájön kicsoda, és erre föl megölik! Hát itt nem mindenki kap boldog befejezést. Nekem az furcsa volt, amikor a vadász megsiratta az áldozatát. Érdekes, hogy ebben a részben Henry alig szerepelt, bár nem volt annyira feltűnő. Igaz, a rész nem róla szólt, meg nem is hiányzott.
Azt nem tudom, hogy észre vettétek-e, de mindegyik rész főcíme más-más.
2011. december 30. 19:44
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Crow @ 2011.12.03. 21:41)
Jópofa kis sorozat, nem gondoltam, hogy ilyen jót kihoznak egy - tulajdonképpen - meséből!
Utálni fogtok: de nekem Regina a kedvenc karakterem. Egyrészt olyan gyönyörű Lana Parrilla, aki őt játssza, simán lekőrözi Jennifer Morrisont, aki szerintem ebben a sorozatban annyira idősnek látszik, és számomra olyan idegesítő a karaktere... másrészt pedig nagyon jól áll neki a "gonosz" (nem is gonosz, inkább csak kemény, és radikális ) szerep, és mindezt nagyon jól, hitelesen eljátssza.
Az biztos, hogy úgy tűnik; egy darabig még a képernyő elé szegez ez a sorozat!
Utálni fogtok: de nekem Regina a kedvenc karakterem. Egyrészt olyan gyönyörű Lana Parrilla, aki őt játssza, simán lekőrözi Jennifer Morrisont, aki szerintem ebben a sorozatban annyira idősnek látszik, és számomra olyan idegesítő a karaktere... másrészt pedig nagyon jól áll neki a "gonosz" (nem is gonosz, inkább csak kemény, és radikális ) szerep, és mindezt nagyon jól, hitelesen eljátssza.
Az biztos, hogy úgy tűnik; egy darabig még a képernyő elé szegez ez a sorozat!
Én is ezt mondtam még a sorozat kezdetén. Féltem, hogy nagyon nyálas lesz, de szerencsére tévedtem.
Na és Lana karaktereit egyszerűen imádom.
Azért hatalmas pozitívum számomra, hogy egy sablonos meséből milyen jó történeteket kihoznak az írók és a szereplők.
2012. január 09. 16:42
Megnéztem az új részt Hú, hát Mr Gold baromi szimpatikussá vált az epizód végére – ez az, hogy csak odáig.. , sosem gondoltam volna, hogy ennyire megtetszik majd, zseniális színész.
Igazából Rumplestiltskinhez nem csatoltam múltat. Valamiért nem is foglalkoztatott, de ezt sosem gondoltam volna. Szerethetővé nőtte ki magát a szegény p_rasztember karakterében. És a fia helyében én inkább köszönetet mondtam volna, még úgy, a gonosz oldalával szemben is, mert megmentett. De hát, ilyenek a kölykök. A lényeg, hogy Mr. Gold baromi jó fej volt egészen az epizód végéig, szegény Emma, fogalmam sincs, mi a fenét akarhat tőle
Igazából Rumplestiltskinhez nem csatoltam múltat. Valamiért nem is foglalkoztatott, de ezt sosem gondoltam volna. Szerethetővé nőtte ki magát a szegény p_rasztember karakterében. És a fia helyében én inkább köszönetet mondtam volna, még úgy, a gonosz oldalával szemben is, mert megmentett. De hát, ilyenek a kölykök. A lényeg, hogy Mr. Gold baromi jó fej volt egészen az epizód végéig, szegény Emma, fogalmam sincs, mi a fenét akarhat tőle
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. január 11. 10:37
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Új promoshoot +2 csoportos kép régebbről!
18 felhasználónak tetszik:
csicsi20,
saii,
Domcicc,
Cakey5000,
Melcsi1997,
Vampiregirl1,
allyangel,
Nina1122,
RachelWillows,
zsofeeh,
katie993,
joe_r,
An_d_a,
Black Hearth2,
AmyVie,
Cintii,
Galexa93,
Riley13
2012. január 16. 17:13
hát ez a rész százszor jobb volt, mint az előző! Igaz, azon is néztem egyet ,és Mr Gold a szívemhez nőtt, na de ez!
Jancsiék boszis jelenete igazán izgalmas volt, attól függetlenül, hogy tudjuk, mi fog történni, én azért szurkoltam nekik. Az életben nem gondoltam volna, hogy a sheriff halála után még történhetnek jó dolgok, de erre alaposan rácáfoltak, amikor az apa úgy döntött, magához veszi a gyereket, hát ott kezdtem el könnyezni Amikor Emma elmondta Mary Margaretnek Henry teóriáját, csak lestem, az valamiért tetszett, hát még amikor megfogta azt a babamicsodát. Végigborzongtam, és tudom, hogy emlékezni fog Regina most már igazán felfordulhatna. Mellesleg nekem is kell egy ilyen kölyök, mint Henry
Jancsiék boszis jelenete igazán izgalmas volt, attól függetlenül, hogy tudjuk, mi fog történni, én azért szurkoltam nekik. Az életben nem gondoltam volna, hogy a sheriff halála után még történhetnek jó dolgok, de erre alaposan rácáfoltak, amikor az apa úgy döntött, magához veszi a gyereket, hát ott kezdtem el könnyezni Amikor Emma elmondta Mary Margaretnek Henry teóriáját, csak lestem, az valamiért tetszett, hát még amikor megfogta azt a babamicsodát. Végigborzongtam, és tudom, hogy emlékezni fog Regina most már igazán felfordulhatna. Mellesleg nekem is kell egy ilyen kölyök, mint Henry
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
katie993
2012. január 16. 22:11
1x10 - 7:15 A.M. - Magyar feliratos előzetes
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.