Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2013. január 11. 21:44
nekem magyar feliratra lenne nagyon szükségem de sehol nincs még mindig, lécci ha vki tudja hol van már hozzá az írjon nekem, már nagyon megakarom nézni a részt
2013. január 12. 18:58
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.11. 21:44)
nekem magyar feliratra lenne nagyon szükségem de sehol nincs még mindig, lécci ha vki tudja hol van már hozzá az írjon nekem, már nagyon megakarom nézni a részt
Tessék: itt a magyar feliratos
2013. január 12. 19:06
2013. január 14. 11:41
Úristen, ez a rész valami fantasztikus volt. Tényleg, szóhoz sem jutok, nekem ez most hihetetlenül tetszett, még jobban, mint az eddigiek a második évadban. Tetszett, hogy Belle végig a könyvekben találta meg a válaszokat, és nem formálták át nagyon ilyen kardozó amazonná. Mulan nagyon badass volt, ahogy vártam, bár egy picit többet is szerepelhetett volna, de ez Belle centrikus epizód volt, szóval érthető. És a vége, te jó ég! Hook hogy lelőtte már Belle-t, erre tényleg nem számítottam. Meg ki a fene volt a kocsiban? Csak nem Cora száguldozott? Belecsapott a lóerők közé az öreglány. Egy szó, mint száz, nagyon jó epizód volt, ahogy azt a sorozattól megszokhattuk már.
2013. január 14. 14:53
Nem volt semmi a tizenegyedik rész.Egy kicsit hiányoltam Reginát,de megértetettem hogy az epizód fénypontja Bell.Azért remélem,visszatudják hozni az emlékezetét.A száguldó kocsiban nem tudom hogy kiült,de szerintem Cora volt.
2013. január 14. 20:36
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Idézet (Snowkiss @ 2013.01.14. 14:53)
Nem volt semmi a tizenegyedik rész.Egy kicsit hiányoltam Reginát,de megértetettem hogy az epizód fénypontja Bell.Azért remélem,visszatudják hozni az emlékezetét.A száguldó kocsiban nem tudom hogy kiült,de szerintem Cora volt.
Hogy ki ült a kocsiban? Szerintem messze nem Cora. Ha Cora lett volna akkor innentől azt se fogja tudni kicsoda vagy micsoda. Mivel ez a kocsi a városon kívül Pennsylvaniai rendszámmal érkezett és felteszem azt 1. vagy Dr.Whale öccse érkezett meg 2. vagy maga Neal (Baelfire?), mivel a szinész mondta, hogy jelen lesz az évad többi részében .
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2013. január 15. 15:48
Idézet (mikieger @ 2013.01.14. 20:36)
Hogy ki ült a kocsiban? Szerintem messze nem Cora. Ha Cora lett volna akkor innentől azt se fogja tudni kicsoda vagy micsoda. Mivel ez a kocsi a városon kívül Pennsylvaniai rendszámmal érkezett és felteszem azt 1. vagy Dr.Whale öccse érkezett meg 2. vagy maga Neal (Baelfire?), mivel a szinész mondta, hogy jelen lesz az évad többi részében .
Akkor Dr.Whale öccsére tippelek .Tényleg,most jutott eszembe,hogy a 12-dik rész bevezetője pont róla szól,Victor a neve,akit a kórházban fogunk látni a következő részben..
2013. január 15. 16:05
2x12 jelenet
2013. január 19. 19:33
A 2x13 Tiny epizód hivatalos ismertetője:
A Cora által elrabolt és Storybrooke-ba elhozott Óriás elszabadítja a bosszúját a városon,amikor téves személyazonosság miatt rendezni akarja egy lezáratlan ügyét Daviddel.Mr.Gold Emma és Henry kíséretével megpróbál elmenni Storybrooke-ból - annak reményében hogy megmaradnak az emlékeik amikor elhagyják a város határát- és útnak indulni a repülőtérre,hogy megkeressék a fiát,Bae-t.Greg megkérdezi Belle-t hogy mit látott a balesete éjszakáján.Eközben a múltbeli mesevilágban a testvérei akarata ellenére,Anton az óriás lemászik az égig érő paszulyról,és megpróbál összebarátkozni néhány emberrel-akiket nem túl nemes szándékok vezetnek.
A Cora által elrabolt és Storybrooke-ba elhozott Óriás elszabadítja a bosszúját a városon,amikor téves személyazonosság miatt rendezni akarja egy lezáratlan ügyét Daviddel.Mr.Gold Emma és Henry kíséretével megpróbál elmenni Storybrooke-ból - annak reményében hogy megmaradnak az emlékeik amikor elhagyják a város határát- és útnak indulni a repülőtérre,hogy megkeressék a fiát,Bae-t.Greg megkérdezi Belle-t hogy mit látott a balesete éjszakáján.Eközben a múltbeli mesevilágban a testvérei akarata ellenére,Anton az óriás lemászik az égig érő paszulyról,és megpróbál összebarátkozni néhány emberrel-akiket nem túl nemes szándékok vezetnek.
Cintii
2013. január 21. 11:33
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Oh My... Nagyon jó kis epizód volt. Noha már korábban kiderült ki is Dr.Whale igazából (az őt játszó pasas amúgy brilliáns) - eddig nekem teljesen semleges volt a karaktere, most azonban nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mint kiderült egész jó kis szálakat lehet kihozni belőle is. Reginát sajnáltam. Megint elég szerencsétlenül jöttek neki össze a dolgok. Ésss Rumple végre elindul megkeresni a fiát! Na végre! Erre vártam már mióta. Remélem nem raknak be Bae helyére valami öregebb f*szit. Ahogy elnézem Bellet szüneteltetik egy kicsit amit nem bánok mert túl sokat kaptunk belőle mostanában. Előbb vagy utóbb úgy is emlékezni fog szval... Bár őszíntén megkönnyeztem amikor a falhoz vágta a chipped cup-ot.
Ó és mielőtt elfelejtem: Team Red Whale.
Ó és mielőtt elfelejtem: Team Red Whale.
2013. január 21. 18:24
Cora + Rumple na ilyen se volt még.Fantasztikus volt ez az epizód is.Lana ismét nagyot alakított.
2 felhasználónak tetszik:
RachelWillows,
Cintii
2013. január 21. 18:27
A következő rész promója:
2013. január 24. 14:08
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline |
Misao
2013. január 24. 14:31
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Ezek a morzsák a napokban jöttek velem szembe Tumblrön. Átszíneztem, mert hátha spoileres valakinek, jobb elkerülni Captain Swan !
"There is this spark there, and I think we [the writers] are aware of that spark." — Jane Espenson about Captain Swan
"I cannot comment [when asked about what's ahead for Emma and Hook] but I think you should keep watching, I think you're gonna like it." — Jane Espenson about Captain Swan
Ennyi lenne, de remélem azért valaki örül neki
"There is this spark there, and I think we [the writers] are aware of that spark." — Jane Espenson about Captain Swan
"I cannot comment [when asked about what's ahead for Emma and Hook] but I think you should keep watching, I think you're gonna like it." — Jane Espenson about Captain Swan
Ennyi lenne, de remélem azért valaki örül neki
2013. január 25. 19:43
Na,ennél jobb ouat videót én még nem láttam.Muszáj megnéznetek!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni