Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2013. február 21. 16:32
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (RachelWillows @ 2013.02.07. 18:04)
2x14 - "Manhattan" stills
8 felhasználónak tetszik:
mse90,
Adrianna,
Misao,
Minimanó94,
Charlotte Benning,
zsofeeh,
Rékakroki72,
Galexa93
2013. február 21. 16:38
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
2x15 - "The Queen is Dead" stills & BTS HQ
9 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
Misao,
Minimanó94,
Snowkiss,
Charlotte Benning,
zsofeeh,
Rékakroki72,
katie993,
Galexa93
2013. február 21. 16:53
funny18epiphany |
S2 Promoshoot HQ
12 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
Misao,
Minimanó94,
Snowkiss,
Charlotte Benning,
Jeanne,
zsofeeh,
Rékakroki72,
Nita09,
katie993,
Galexa93,
LeerdammerGirl
2013. március 04. 17:04
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Mmmm... Annyira nem tetszett ez a rész. Kicsi Snow eleve irritál valamiért és szerintem túl sok jelenetet kapott ebben az epizódban. Regina anyja de bitchy. Nem volt szép kilökni az ablakon szegény Joanna-t. Olyan megbíztható szolgálónak tünt. Regina remélem elébb vagy utóbb a helyesútra tér. Evil Snow-t meg nem akarok, maradjon csak ilyen kedves.
Hook-ot meg minek veszik elő egy jelenet erejéig hogy aztán valaki kiüsse megint?
Büdibae meg már milyen womanizer Huh!
Hook-ot meg minek veszik elő egy jelenet erejéig hogy aztán valaki kiüsse megint?
Büdibae meg már milyen womanizer Huh!
2013. március 04. 18:38
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Idézet (Misao @ 2013.03.04. 17:04)
Nem volt szép kilökni az ablakon szegény Joanna-t.
Ezen kiakadtam! Megölni Mrs. Patmore-t! Ezután ki fog főzni Crawley-ékra? (Downton Abbey)
2013. március 05. 07:00
Nekem nagyon tetszett ez a rész is. Kicsi Snow az elején nem tetszett, de aztán megszerettem. Az epizód igazán érzelemdús lett, többször el is sírtam magam. Bailee Madison kiváló kicsi Snow, és egy interjúban mondta is, hogy Ginnifer mozdulatait, arcvonásait szokta tanulmányozni, és azokból készül a szerepre. Nem csoda, hogy olyan jó lett a szereplése. Én komolyan megsirattam Eva királyné halálát, mert szerintem az volt a legszomorúbb a részben.
A másik halálon annyira nem voltam ledöbbenve, inkább azon, hogy hogyan történt.
Goldért meg izgultam, de ő úgysem fog meghalni, kitalálnak valamit. Annak is örülök, hogy Hook, bár őt egyre inkább nem kedvelem, több szöveget kapott, mint eredetileg kapott volna.
Nem volt akciódús epizód, de nekem nagyon tetszett. Várom a folytatást!
És egy kis érdekességként elárulom, hogy az évadzáró dupla epizódos lesz, de nem valószínű, hogy egyben adják le. Tehát 45 perc helyett egy 90 perces fináléra számíthatunk, és már a címek is megvannak. Valamint, az ABC nagy valószínűséggel berendelni a harmadik évadot is. ^^
Többet nem árulok el, mert nem akarok itt agyon spoilerezni.
És végezetül itt van két video az idei OUAT Paleyfestről. Kicsiben érdemes csak nézni, mert nagyban nem szép a kép.
A másik halálon annyira nem voltam ledöbbenve, inkább azon, hogy hogyan történt.
Goldért meg izgultam, de ő úgysem fog meghalni, kitalálnak valamit. Annak is örülök, hogy Hook, bár őt egyre inkább nem kedvelem, több szöveget kapott, mint eredetileg kapott volna.
Nem volt akciódús epizód, de nekem nagyon tetszett. Várom a folytatást!
És egy kis érdekességként elárulom, hogy az évadzáró dupla epizódos lesz, de nem valószínű, hogy egyben adják le. Tehát 45 perc helyett egy 90 perces fináléra számíthatunk, és már a címek is megvannak. Valamint, az ABC nagy valószínűséggel berendelni a harmadik évadot is. ^^
Többet nem árulok el, mert nem akarok itt agyon spoilerezni.
És végezetül itt van két video az idei OUAT Paleyfestről. Kicsiben érdemes csak nézni, mert nagyban nem szép a kép.
1 felhasználónak tetszik:
Snowkiss
2013. március 05. 15:12
funny18epiphany |
2x16 - "The Miller’s Daughter" stills & BTS HQ
11 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
Myone,
xxNikixx,
RachelWillows,
Misao,
Peti_1992,
Charlotte Benning,
Minimanó94,
Nita09,
katie993,
Galexa93
2013. március 05. 15:26
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Nekem tetszett Snow plotja. Nem ez az első eset, hogy valakit ki szeretne nyírni, és ez egy izgalmas kettősséget ad az amúgy mániákusan "én vagyok a jó" karakterének. Hookból lassan tényleg amolyan komikus rajzfilmfigurát csinálnak, akinek ez az egyetlen szerepe, hogy időről-időre leüsse/kiüsse valaki. Szegény gyerek többet érdemel ennél.
Regina "Nem gondoltál arra, hogy én jó vagyok?" szövege jobban ütött volna, ha aztán nem áll ott az anyja mellett, amint az kihajítja Mrs. Patmore-t. Lana Parrilla becsületére legyen mondva, hogy mindent megtett, hogy lássunk valami érzelmet a sztoikus segédgonoszlat mögött. És ha valaki sebtében nem mondja el Henry-nek, hogy miért utálta az anyja az apját annyira, hogy hazudott neki a létezéséről, akkor én fogom. Az egész show hirtelen úgy kezeli Bae-t, mint az ártatlan áldozatot, akit Emma ok nélkül tartott távol a fiától. Könyörgöm, a fickó otthagyta Emmát, hogy helyette is rohadjon a rácsok mögött, még ha erre más oka is volt. Két durculás között valaki igazán elmagyarázhatná már ezt a gyerkőcnek.
Regina "Nem gondoltál arra, hogy én jó vagyok?" szövege jobban ütött volna, ha aztán nem áll ott az anyja mellett, amint az kihajítja Mrs. Patmore-t. Lana Parrilla becsületére legyen mondva, hogy mindent megtett, hogy lássunk valami érzelmet a sztoikus segédgonoszlat mögött. És ha valaki sebtében nem mondja el Henry-nek, hogy miért utálta az anyja az apját annyira, hogy hazudott neki a létezéséről, akkor én fogom. Az egész show hirtelen úgy kezeli Bae-t, mint az ártatlan áldozatot, akit Emma ok nélkül tartott távol a fiától. Könyörgöm, a fickó otthagyta Emmát, hogy helyette is rohadjon a rácsok mögött, még ha erre más oka is volt. Két durculás között valaki igazán elmagyarázhatná már ezt a gyerkőcnek.
2013. március 05. 16:12
Amennyire az elején szerettem Hookot, most annyira utálom. Először tetszett, hogy olyan vagány, de mióta minden részben legalább kétszer benyögi hogy megöli Rumple-t, kezdett unalmassá válni, a mostani részben viszont meggyűlöltem rendesen.
2013. március 07. 08:04
Részletek a Miller's Daughter c. részből. A második részleten lesokkolódtam rendesen! OO
2013. március 07. 09:48
Újabb Sneak Peek! Snow úgy tűnik egyre vérszomjasabb.
A Once Upon A Time készítői a kiszivárgott spinoff-terveket korainak minősítették és azt mondták, hogy nem akarnak új színészt a Kalapos szerepére. Viszont évad vége előtt tényleg készítenek egy tesztanyagot, azonban nem egy normális sorozat lenne a spinoff, hanem afféle minisorozat, elenne eleje és vége, mint az American Horror Story-nak.
A Once Upon A Time készítői a kiszivárgott spinoff-terveket korainak minősítették és azt mondták, hogy nem akarnak új színészt a Kalapos szerepére. Viszont évad vége előtt tényleg készítenek egy tesztanyagot, azonban nem egy normális sorozat lenne a spinoff, hanem afféle minisorozat, elenne eleje és vége, mint az American Horror Story-nak.
2013. március 10. 08:41
Feltették az első kilenc percet A molnár lánya c.részből a Youtubra, de pár percen belül a feltöltő azonnal le is törölte (vagy éppen csak Amerikában tette elérhetővé) de egy szemfüles felhasználó feltöltötte az Indavideóra,így mindenki megtudja már nézni:
2x16 Az első kilenc perc: video
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 10. 20:17
Idézet (Snowkiss @ 2013.03.10. 08:41)
Feltették az első kilenc percet A molnár lánya c.részből a Youtubra, de pár percen belül a feltöltő azonnal le is törölte (vagy éppen csak Amerikában tette elérhetővé) de egy szemfüles felhasználó feltöltötte az Indavideóra,így mindenki megtudja már nézni:
És a legjobb résznél hagyták abba. Remélem Cora hal meg. Rumple nem halhat meg, mert Mr. Gold az évad végéig még tuti szerepelni fog.
2013. március 11. 12:23
Na, reggel túl voltam a friss részen és meglepődtem. Úgy értem, tényleg meglepett a dolog, bár nem az, hogy ki élte túl. Inkább Cora és Rumple kapcsolata volt az, ami kissé sokkolt.
Mindent egybevetve, ez egy olyan rész volt, ahol tövig rágtam a körmöm - képletesen szólva persze -, mert minden volt benne, ami kellett. Dráma, romantika, akció, családi összeborulás, szóval nem unatkoztam, és mire felocsúdtam, már vége is volt a résznek. Komolyan, mintha csak 5 perc lett volna, nem 43 perc. Gyorsan elszállt, és nem bántam meg, hogy megnéztem.
Most mondjuk előjött Regina sötét oldala, és végre visszakaptuk a régi Gonosz Királynőt. Úgy várom a következő részt! *.*
Itt a következő rész előzetese. Hát, lesz min izgulnunk megint:
Valamint Boldog Születésnapot David Andersnek, a sorozat Dr. James Whale-jének/Dr. Victor Frankensteinjének! ^^
Mindent egybevetve, ez egy olyan rész volt, ahol tövig rágtam a körmöm - képletesen szólva persze -, mert minden volt benne, ami kellett. Dráma, romantika, akció, családi összeborulás, szóval nem unatkoztam, és mire felocsúdtam, már vége is volt a résznek. Komolyan, mintha csak 5 perc lett volna, nem 43 perc. Gyorsan elszállt, és nem bántam meg, hogy megnéztem.
Most mondjuk előjött Regina sötét oldala, és végre visszakaptuk a régi Gonosz Királynőt. Úgy várom a következő részt! *.*
Itt a következő rész előzetese. Hát, lesz min izgulnunk megint:
Valamint Boldog Születésnapot David Andersnek, a sorozat Dr. James Whale-jének/Dr. Victor Frankensteinjének! ^^
2013. március 12. 18:40
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Én is megnéztem ma az új részt.
Tetszett úgy összességében,de azért volt egy-két furcsa dolog.
Pl. az,hogy Snow White anyja fiatalkorában nem volt annyira jóságos,mint később azt a lányának tanította...Mondjuk ki,nagyon durván bunkó és szemét volt a fiatal Coraval. Nem azt mondom,hogy erre az a válasz amit Cora tett,de ha Eva nem lett volna akkor ilyen gonosz,akkor nagy eséllyel semmi nem történik meg azok közül amit Cora tett. Persze akkor most nem lenne sorozat Na mindegy,csak nekem ez eléggé karakter idegen volt,illetve furcsa,hogy maga ellen hívta ki a sorsot,nem egyszerű áldozat volt.
Cora halálát ettől függetlenül nem igazán sajnálom,már unalmas volt,hogy mindenkit kinyír sorban...És megértem Mary Margaratet is,hogy megtette amit megtett,tényleg csak magát és a családját védte. Cora megölte az anyját,Regina az apját,elszakította a gyerekétől 28 éven át és elátkozta az egész királyságot.Azt hiszem nem volt alaptalan a bosszú,nem kell őt emiatt túlzottan elítélni.Cora úgysem változott volna meg,max. megölt volna még néhány tucat ártatlant...
Most viszont majd jön Regina és az ő haragja...ugyanott leszünk,mint az első részben kb.
Jaj még az kellett volna,hogy Regina Rumple lánya legyen...Remélem már ezt nem fogják kihozni ebből és tényleg a herceg az apja,mert akkor azt hiszem a mesevilág családfája nagyon kusza lenne már.
Tetszett úgy összességében,de azért volt egy-két furcsa dolog.
Pl. az,hogy Snow White anyja fiatalkorában nem volt annyira jóságos,mint később azt a lányának tanította...Mondjuk ki,nagyon durván bunkó és szemét volt a fiatal Coraval. Nem azt mondom,hogy erre az a válasz amit Cora tett,de ha Eva nem lett volna akkor ilyen gonosz,akkor nagy eséllyel semmi nem történik meg azok közül amit Cora tett. Persze akkor most nem lenne sorozat Na mindegy,csak nekem ez eléggé karakter idegen volt,illetve furcsa,hogy maga ellen hívta ki a sorsot,nem egyszerű áldozat volt.
Cora halálát ettől függetlenül nem igazán sajnálom,már unalmas volt,hogy mindenkit kinyír sorban...És megértem Mary Margaratet is,hogy megtette amit megtett,tényleg csak magát és a családját védte. Cora megölte az anyját,Regina az apját,elszakította a gyerekétől 28 éven át és elátkozta az egész királyságot.Azt hiszem nem volt alaptalan a bosszú,nem kell őt emiatt túlzottan elítélni.Cora úgysem változott volna meg,max. megölt volna még néhány tucat ártatlant...
Most viszont majd jön Regina és az ő haragja...ugyanott leszünk,mint az első részben kb.
Jaj még az kellett volna,hogy Regina Rumple lánya legyen...Remélem már ezt nem fogják kihozni ebből és tényleg a herceg az apja,mert akkor azt hiszem a mesevilág családfája nagyon kusza lenne már.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.