Akkor most a végén a csaj a Frozenből van? Azt nem láttam, de annyira hypeolva van, hogy biztos valami pozitív sztori lehet. Akkor meg Rumple miért dugta volna el a tartóját olyan helyre, ahol olyan cuccokat tart, ami neki is túl sötét?
Nekem egyébként az volt az első gondolatom, hogy Glinda lesz az, csak időközben gonosz lett
Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2014. május 19. 10:26
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (Cynthia @ 2014.05.18. 17:15)
Akkor most a végén a csaj a Frozenből van? Azt nem láttam, de annyira hypeolva van, hogy biztos valami pozitív sztori lehet. Akkor meg Rumple miért dugta volna el a tartóját olyan helyre, ahol olyan cuccokat tart, ami neki is túl sötét?
Nekem egyébként az volt az első gondolatom, hogy Glinda lesz az, csak időközben gonosz lett
Igen, Elsa az. (Interjú a készítőkkel)
1 felhasználónak tetszik:
evilregal12
2014. május 19. 22:19
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Na, végre sort kerítettem a fináléra. Csodálatos! Gyerekek, ez a sorozat egyre csak fejlődik, és remélem tartani is tudja et a színvonalat. Szerintem ez volt a kedvenc évadom a 3ból, hihetetlen, hogy még néhány klisés csavarral sem vált unalmassá és vontatottá a sztori. Amúgy sajna nagyon befolyásolható vagyok a sorozat párokkal kapcsolatban, általában azokat shippelem akiket a készítők is nagyon erőltetnek, azt pedig kb. máglyára kívánom akik ellenük cselekednek. xD
Team Rumbelle, Robina, Hemma, Snow&Charming!
Alig várom a kövi évadot!
A 2011-ben indult sorozatok amúgy nagyon ütősek, a legnagyobb kedvenceim innen kerültek ki. Mint a Grimm, a New Girl, Trónok harca, Suburgatory, Revenge, AHS, a Borgiák, a Kínos vagy a Teen Wolf!! Termékeny év volt az tuti! Mellesleg itt kezdődött a sorozatmániám.
Team Rumbelle, Robina, Hemma, Snow&Charming!
Alig várom a kövi évadot!
A 2011-ben indult sorozatok amúgy nagyon ütősek, a legnagyobb kedvenceim innen kerültek ki. Mint a Grimm, a New Girl, Trónok harca, Suburgatory, Revenge, AHS, a Borgiák, a Kínos vagy a Teen Wolf!! Termékeny év volt az tuti! Mellesleg itt kezdődött a sorozatmániám.
2014. május 20. 00:42
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Amúgy, lehet én vagyok paranoiás, de nekem annyira lezáratlan volt a Zelena ügy. Nem hiszem el, hogy meghalt. :/ Meg, szerintem ő viszonylag hosszú ideig volt túlságosan nagy hatalmú gonosz, hogy csak így haljon meg. De lehet én képzelem túl.
Ja, és amit még kihagytam, hogy már kicsit kezdtem félni, hogy egyre fogynak a sztorik és a kiaknázatlan lehetőségek, ha már a Disneyvel is lepaktálnak de rájöttem, hogy mennyi történet van még a Grimm mesék közül is, amiket beépíthetnek. Apropó Disney, az egyik kedvenc szereplőm Pocahontasnak sincs még története, pedig erre igazán kíváncsi lennék, hogy építenék bele.
Ja, és amit még kihagytam, hogy már kicsit kezdtem félni, hogy egyre fogynak a sztorik és a kiaknázatlan lehetőségek, ha már a Disneyvel is lepaktálnak de rájöttem, hogy mennyi történet van még a Grimm mesék közül is, amiket beépíthetnek. Apropó Disney, az egyik kedvenc szereplőm Pocahontasnak sincs még története, pedig erre igazán kíváncsi lennék, hogy építenék bele.
2014. május 22. 18:31
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Hosszú kihagyás után Elza megjelenése a fináléban (és ennek promozása) újra visszacsalogatott Most van pótlás alatt a második évad. Bár az első fele a második etapnak szerintem elég gyenge... Most már kezd kicsit beindulni talán. De a harmadik évad végéig nem állok meg
2014. június 07. 09:40
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (Alison Lerman @ 2014.05.20. 00:42)
Ja, és amit még kihagytam, hogy már kicsit kezdtem félni, hogy egyre fogynak a sztorik és a kiaknázatlan lehetőségek, ha már a Disneyvel is lepaktálnak
Zelena szerintem sem halt meg végleg, illetve ha igen, akkor mi történt vele? Beszippantotta az idő?
Amúgy nem szeretnélek megbántani, de elég nagy baj lenne, ha nem paktálnának le a saját gyártójukkal.
Viszont én vagyok az egyetlen, aki nem örül annak, hogy Elsa benne lesz a sorozatban? Szerintem jobban kihasználhatták volna az eredeti Hókirálynőt, hiszen ő először tényleg gonosznak tűnik, aztán bumm, kiderül, hogy mégsem. És simán lehetett volna Henry az, akit elrabol (vagy egy random korábbi osztálytársa, akiről kiderül, hogy véletlenül Kai-nak hívják), egy fél évad elment volna rá... De ha nem, hát nem.
Közben találtam egy gyönyörű harmadik évados Blu-Rayt, nálunk különben miért nem adják ki? Kell egy ilyen.
Idézet
Bonus Features Include:
Wicked Villains – What makes the villains of ‘Once Upon A Time’ tick? These complicated characters are not only wicked, evil and dastardly but sometimes heroic, charming and brave. The actors who embody these bad guys and the writers who create them take an in depth look at the show’s interpretation of everyone’s favorite foes.
The Tale of Ariel – Follow the tale of everyone’s favorite mermaid, Ariel, played by Joanna Garcia, as we track the character’s development and story throughout the season. We will see the development of her look, track her story and watch her introduction to the other characters of Storybrooke/Fairytale Land.
The Fairest Bloopers of Them All
Deleted Scenes
Audio Commentaries
Blu-ray Exclusive Bonus Content Includes:
Inside the Writer’s Room: The Next Big Character – Get an inside look into the secret chambers of the writers of ‘Once Upon a Time.’
Deleted Scenes
Audio Commentaries
Wicked Villains – What makes the villains of ‘Once Upon A Time’ tick? These complicated characters are not only wicked, evil and dastardly but sometimes heroic, charming and brave. The actors who embody these bad guys and the writers who create them take an in depth look at the show’s interpretation of everyone’s favorite foes.
The Tale of Ariel – Follow the tale of everyone’s favorite mermaid, Ariel, played by Joanna Garcia, as we track the character’s development and story throughout the season. We will see the development of her look, track her story and watch her introduction to the other characters of Storybrooke/Fairytale Land.
The Fairest Bloopers of Them All
Deleted Scenes
Audio Commentaries
Blu-ray Exclusive Bonus Content Includes:
Inside the Writer’s Room: The Next Big Character – Get an inside look into the secret chambers of the writers of ‘Once Upon a Time.’
Deleted Scenes
Audio Commentaries
2014. június 09. 13:35
evilregal12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 220542 offline |
Idézet (gyuszee16 @ 2014.06.08. 06:53)
Július 13-tól ismétli az M2 a sorozatot az 1. évadtól, utána pedig érkezik a 3. évad.
Ú köszi az infót örök hála <3 *-*
2014. június 25. 15:23
Jja hogy én mennyire szeretem ezt a sorozatot szerintem mondanom sem kell hogy miért.^^ Nagyon érdeklődést felkeltő már maga a címe is vagy ha képeket nézel az interneten, de miután megnézed az első részt, garantáltan beleszeretsz.<3
Nemrég hallottam hogy elterjedt az a hír hogy a népszerű animációs film, a Jégvarázs két főszereplőjét, Elsa-t és Anna-t is belerakják a sorozatba. Meg Hans-t is. Nos nem tudom ebből mennyi igaz, vagy ez csak a rajongók kérése, de rdekes az biztos és én örülnék ha megvalósítanák <3
Nemrég hallottam hogy elterjedt az a hír hogy a népszerű animációs film, a Jégvarázs két főszereplőjét, Elsa-t és Anna-t is belerakják a sorozatba. Meg Hans-t is. Nos nem tudom ebből mennyi igaz, vagy ez csak a rajongók kérése, de rdekes az biztos és én örülnék ha megvalósítanák <3
1 felhasználónak tetszik:
Galexa93
2014. július 24. 23:58
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline |
4x01 - A Tale Of Two Sisters - First Promotional Photo
11 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Galexa93,
Pinky Lili,
duracell,
Genevieve,
Toxic,
Paul_Wesley,
CandUs,
kurrek,
mikieger,
Lindsay019
2014. július 25. 19:29
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline |
Én már várom a 4. évadot
2014. augusztus 01. 04:27
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline |
Idézet (RachelWillows @ 2014.07.24. 23:58)
4x01 - A Tale Of Two Sisters
2014. augusztus 02. 20:23
the_Roxycaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 33 Csatolások: 1517 Azonosító: 131255 offline |
Sziasztok! Nem tudom ezek a képek fent vannak-e már, de hátha nem
2014. augusztus 08. 05:39
Idézet (RachelWillows @ 2014.08.01. 04:27)
Jó képek
2014. augusztus 15. 11:53
Idézet (RachelWillows @ 2014.07.24. 23:58)
4x01 - A Tale Of Two Sisters
2014. augusztus 21. 23:33
Season 4 cast promotional photos
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.