Revenge / Bosszú (2011-2015)
2014. május 12. 18:37
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Akkor gyorsan leírnám a fináléról a véleményem, amíg még friss emlékeim vannak róla. Először is: Ez mi volt?
Aiden halála tényleg kellett? Amikor olvastam hogy valaki megfog halni, hirtelen mindenki beugrott Emily-n és rajta kívül, még Nolan is, pedig az az írók részéről végzetes hiba lett volna. Nem igazán értettem hogy Victoria miért tette ezt, és az meg hogy aztán ott ült a kanapén halottan, és Emily így látja meg...Hirtelen azt hittem hogy most nem is ezt a sorozatot nézem hanem egy szappanoperát.
Aztán ott van rögtön ez a David Clarke dolog. Őszintén, mi az hogy életben van? Mert szerintem ez annyira erőltetett, komolyan ennyire nincs már ötletük a sorozathoz hogy visszahoznak a "halálból" egy olyan embert akiről Emily bosszúja szól? És ha már a bosszúnál tartunk, lehet hogy ideje volt már hogy Victoria is megtudja hogy ő Amanda, de ezek után nem tudom hová lehetne vinni a sorozatot, 1 vagy esetleg több évadon keresztül.
Hogy Danielről már ne is beszéljünk, mert meglátom és legszívesebben felgyújtanám, az öntelt vigyorával együtt. Számomra felfoghatatlan, hogy ő volt a kedvenc szereplőm még anno, és egy akkora undorító embert csináltak belőle hogy felfordul tőle az ember gyomra. Kicsit úgy érzem hogy ebben a sorozatban már csak Nolan és Jack az épelméjű, talán még Charlotte, bár kitudja.
Azért kíváncsi leszek a 4. évadra, de ha így megy tovább akkor 5. inkább ne is legyen.
Aiden halála tényleg kellett? Amikor olvastam hogy valaki megfog halni, hirtelen mindenki beugrott Emily-n és rajta kívül, még Nolan is, pedig az az írók részéről végzetes hiba lett volna. Nem igazán értettem hogy Victoria miért tette ezt, és az meg hogy aztán ott ült a kanapén halottan, és Emily így látja meg...Hirtelen azt hittem hogy most nem is ezt a sorozatot nézem hanem egy szappanoperát.
Aztán ott van rögtön ez a David Clarke dolog. Őszintén, mi az hogy életben van? Mert szerintem ez annyira erőltetett, komolyan ennyire nincs már ötletük a sorozathoz hogy visszahoznak a "halálból" egy olyan embert akiről Emily bosszúja szól? És ha már a bosszúnál tartunk, lehet hogy ideje volt már hogy Victoria is megtudja hogy ő Amanda, de ezek után nem tudom hová lehetne vinni a sorozatot, 1 vagy esetleg több évadon keresztül.
Hogy Danielről már ne is beszéljünk, mert meglátom és legszívesebben felgyújtanám, az öntelt vigyorával együtt. Számomra felfoghatatlan, hogy ő volt a kedvenc szereplőm még anno, és egy akkora undorító embert csináltak belőle hogy felfordul tőle az ember gyomra. Kicsit úgy érzem hogy ebben a sorozatban már csak Nolan és Jack az épelméjű, talán még Charlotte, bár kitudja.
Azért kíváncsi leszek a 4. évadra, de ha így megy tovább akkor 5. inkább ne is legyen.
2014. szeptember 09. 15:39
|
|
recklessbitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 45 Csatolások: 302 Azonosító: 201828 offline
|
előkerült az első (sajnos egyelőre nem HQ ) still kép a 4. évad 1. részéhez ,ami a Renaissance címet kapta
2014. szeptember 09. 17:36
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Sajnos HQ-t még nem találtam...
Nekem nagyon tetszik
Nekem nagyon tetszik
2014. szeptember 11. 20:21
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Toxic @ 2014.09.11. 17:18)
Season 4 HQ Promotional Photo 
Már vártam HQ-ba, köszönöm..
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.