The Secret Circle (2011-2012)
2011. december 29. 16:10
biztos h ő Brittany?!!!
hát ezen a képen nekem borzalmasan fest,
vagy agyon fotoshoppolták, vagy nem tudom elképzelni h lehetséges
hát ezen a képen nekem borzalmasan fest,
vagy agyon fotoshoppolták, vagy nem tudom elképzelni h lehetséges
2011. december 29. 17:35
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Na jó mostmár marhára idegesít, hogy ki a másik Blackwell gyerek... remélem Faye. Az a baj, hogy ha az összefüggéseket nézzük túl egyértelműnek tűnik, hogy ő lesz az, és félek csavarnak rajta...
pedig én azt szeretném hogy ő legyen
ma egész nap TSC szólt háttérzajnak tanulás közben. Az izgisebb jeleneteknél felkaptam a fejem
Még mindig imádom Faye karakterét
2011. december 29. 18:53
én is nagyon remélem h Faye lesz az, csak úgy van értelme
már várom amikor ketten össze csapnak a hatalmas erejükkel , mert tuti h nem lesz nyugi közöttük
már várom amikor ketten össze csapnak a hatalmas erejükkel , mert tuti h nem lesz nyugi közöttük
2011. december 29. 21:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.12.29. 17:35)
Na jó mostmár marhára idegesít, hogy ki a másik Blackwell gyerek... remélem Faye. Az a baj, hogy ha az összefüggéseket nézzük túl egyértelműnek tűnik, hogy ő lesz az, és félek csavarnak rajta...
pedig én azt szeretném hogy ő legyen
ma egész nap TSC szólt háttérzajnak tanulás közben. Az izgisebb jeleneteknél felkaptam a fejem
Még mindig imádom Faye karakterét

Nekem ő is a kedvencem. Mondjuk Phoebe-t mindig is bírtam.
Hogy megy a tanulás?
2011. december 29. 22:01
de ez szerintetek ki is fog derülni a következő részben???
2011. december 30. 13:17
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.12.29. 21:32)
hát Faye-n kívül ki más lehet?
Diana?
csak Faye lehet. milyen képet vághatnak majd
Lehet más... miért ne lehetne más... nem ismerjük még az igazi háttérsztorikat. Meghaltak a szülők a "balesetben"... ok. Bármelyik összegabalyodhatott Blackwellel... Remélem, hogy Phoebe lesz az, de mondom, én csak attól tartok, hogy túl egyértelmű az összefüggés a nézők számára, és ezért lehet megbolondítják a szálat egy kicsit.
BESSIE, haladok, haladok... bár már a "+!%/= tele van vele
2011. december 30. 15:10
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.12.30. 13:17)
Lehet más... miért ne lehetne más... nem ismerjük még az igazi háttérsztorikat. Meghaltak a szülők a "balesetben"... ok. Bármelyik összegabalyodhatott Blackwellel... Remélem, hogy Phoebe lesz az, de mondom, én csak attól tartok, hogy túl egyértelmű az összefüggés a nézők számára, és ezért lehet megbolondítják a szálat egy kicsit.
akkoris. Faye-t akarom.
2011. december 30. 19:40
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.12.30. 15:10)
de azért azt bírnám már, ha Adam lenne. xD
Ezen a verzión gondolkozok én is.
1 felhasználónak tetszik:
Karina197
2011. december 30. 20:49
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.12.30. 19:40)
Ezen a verzión gondolkozok én is.
Az milyen szívás lenne. De én valahogy jobban örülnék, ha Diana lenne a tesója.
én is gondolkodtam Dianán. akkor meg a saját tesójának az exével...
2011. december 30. 21:40
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.12.29. 14:49)
Egyedül Brittany képe nem tetszik. Mintha nem is ő lenne. 
Teljesen igazad van.
2011. december 30. 21:42
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.12.30. 20:49)
én is gondolkodtam Dianán. akkor meg a saját tesójának az exével...
bár én Jake-t már jobban bírom.
Jake-et már lassan én is jobban bírom.
De amúgy szerintem tuti Faye lesz Cassie féltesója.
Adrianna
2011. december 31. 00:43
|
Karina197impossible |
|
Idézet (allyangel @ 2011.12.30. 21:42)
Jake-et már lassan én is jobban bírom.
Annyira helyes.
Kizárólag ennek lenne értelme... A két csajról, akik nem kimondottan szívlelik egymást, kiderül, hogy féltestvérek. Bomba sztori. 
mint pasi, szerintem Adam helyesebb, de amit Cassie-ért tett, az nem semmi
igen, csak annyi, hogy mindenki erre számít, és ahogy Brit mondta, várható, hogy csavarnak egyet ezen a dolgon is.
Idézet (allyangel @ 2011.12.30. 21:40)
Teljesen igazad van.
Nagyon előnytelen egy kép róla... de mondjuk látszik, hogy tiszta Photoshoppos.
Ennek ellenére a szemei olyan furcsán állnak...

én is ezt néztem, mintha kicsit kancsli lenne
allyangel
2011. december 31. 00:43
|
|
BessieJung Kook |
|
Helyes, az egy dolog. Én azt bírom Jake karakterében, hogy kiismerhetetlen. Egy részről ott van benne a boszi, aki segít(ene) Cassie-nek és a körnek, másrészt tudja, hogy emiatt haltak meg a rokonai, és emiatt boszivadász is. Sose lehet tudni mikor melyik énje bukkan a felszínre.
Dianaról eddig is azt mondtam, hogy aranyos, meg minden, de jót tenne a karakterének, ha picit gonosz lenne ő is.
Azért micsoda shock
lenne, ha Adam lenne Cassie testvére.
De kétlem, hogy ezt meglépnék az írók. Elvégre ott van az a bizonyos "a szerelmük meg van írva" sztori. Na ez lenne ám a vérfertőzés.
Nem, nem, nem. Más lesz a hunyó, a gonosz Blackwell tesó.
Dianaról eddig is azt mondtam, hogy aranyos, meg minden, de jót tenne a karakterének, ha picit gonosz lenne ő is.
Azért micsoda shock
2011. december 31. 00:48
|
Karina197impossible |
|
Idézet (Bessie @ 2011.12.31. 00:43)
Helyes, az egy dolog. Én azt bírom Jake karakterében, hogy kiismerhetetlen. Egy részről ott van benne a boszi, aki segít(ene) Cassie-nek és a körnek, másrészt tudja, hogy emiatt haltak meg a rokonai, és emiatt boszivadász is. Sose lehet tudni mikor melyik énje bukkan a felszínre.
Azért micsoda shock
lenne, ha Adam lenne Cassie testvére.
De kétlem, hogy ezt meglépnék az írók. Elvégre ott van az a bizonyos "a szerelmük meg van írva" sztori. Na ez lenne ám a vérfertőzés.
Azért micsoda shock
ja, én is ezért imádom Jake-t. most akkor ő már rendes szereplője lesz a sorozatnak? de hát elment azzal a hajóval... ez a sorozat nem az én agyacskámnak van kitalálva, az is biztos. xD
Diana... hát tényleg aranyos lány, eleinte ő volt a kedvencem, de utána unalmas lett. szerintem azért most ő is kibontakozik, hogy már nem jár Adam-mel... majd meglátjuk.
és ha Jake a tesója?
2011. december 31. 00:53
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Karina197 @ 2011.12.31. 00:48)
ja, én is ezért imádom Jake-t. most akkor ő már rendes szereplője lesz a sorozatnak? de hát elment azzal a hajóval... ez a sorozat nem az én agyacskámnak van kitalálva, az is biztos. xD
Diana... hát tényleg aranyos lány, eleinte ő volt a kedvencem, de utána unalmas lett. szerintem azért most ő is kibontakozik, hogy már nem jár Adam-mel... majd meglátjuk.
és ha Jake a tesója?
nem, az nem lehet... de még ott van Melissa is vagy Nick. bár Nick biztos nem, mert abban semmi érdekes nem lenne. mondjuk Melissában sem...
és ha Jake a tesója?
Nick meghalt, őt már többet nem látjuk. Én úgy tudom, hogy Jake állandó szereplő lesz.
Az egy dolog, hogy elment a hajóval. Még vissza is jöhet.
Egyébként Melissaban is lehetne egy kis draft...
Na de nem panaszkodok, eddig bejött a sorozat.
u.i.: az nem lehet, hogy egy tök idegent hoznak be Cassie testvérének? Elég rég néztem már a sorozatot, és nem dereng, hogy azt írták volna, hogy a kör tagjaiból kerül ki a testvére.
2011. december 31. 00:57
|
Karina197impossible |
|
Idézet (Bessie @ 2011.12.31. 00:53)
Nick meghalt, őt már többet nem látjuk. Én úgy tudom, hogy Jake állandó szereplő lesz.
u.i.: az nem lehet, hogy egy tök idegent hoznak be Cassie testvérének? Elég rég néztem már a sorozatot, és nem dereng, hogy azt írták volna, hogy a kör tagjaiból kerül ki a testvére.
tudom, ezért mondtam, hogy uncsi lenne. ajánlom neki, hogy visszajöjjön mert akkor
nem is tudom már igazán, hogy kinek örülnék jobban, annyit variáltam már. remélem a legjobbat hozzák ki a szituból.
ui.: hát... itt egy cikkből részlet:
A TV Line információ szerint a Friday Night Lights és a The Nine Lives of Chloe King sorozat sztárja, Grey Damon is szerepet kapott a nagysikerű boszorkányos sorozatban. A fiú egy velejéig gonosz karakter lesz, aki komoly varázserőt birtokol, de hatalmát a fekete mágiában éli ki. vagy ő már volt a sorozatban?
2011. december 31. 01:17
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
1x11 Fire & Ice stills HQ
Alig várom ezt a részt! Grey nagyon dögös lesz
16 felhasználónak tetszik:
Karina197,
Domcicc,
minilivi,
Bütyi92,
Bessie,
Brittany,
Blackheart.com,
allyangel,
pillecukor3,
zsofeeh,
Lady Suzy,
BunnyGirl,
Adrianna,
pink_bunny,
Cintii,
Barbygirl95
2011. december 31. 01:18
|
Karina197impossible |
|
Idézet (funny18 @ 2011.12.31. 01:17)
1x11 Fire & Ice stills HQ
ja, akkor ő csak most jön, értem...
és ha ő a tesó?
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.