The Secret Circle (2011-2012)
2011. december 29. 16:10
biztos h ő Brittany?!!!
hát ezen a képen nekem borzalmasan fest,
vagy agyon fotoshoppolták, vagy nem tudom elképzelni h lehetséges
hát ezen a képen nekem borzalmasan fest,
vagy agyon fotoshoppolták, vagy nem tudom elképzelni h lehetséges
2011. december 29. 17:35
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Na jó mostmár marhára idegesít, hogy ki a másik Blackwell gyerek... remélem Faye. Az a baj, hogy ha az összefüggéseket nézzük túl egyértelműnek tűnik, hogy ő lesz az, és félek csavarnak rajta... pedig én azt szeretném hogy ő legyen ma egész nap TSC szólt háttérzajnak tanulás közben. Az izgisebb jeleneteknél felkaptam a fejem Még mindig imádom Faye karakterét
2011. december 29. 18:53
én is nagyon remélem h Faye lesz az, csak úgy van értelme
már várom amikor ketten össze csapnak a hatalmas erejükkel , mert tuti h nem lesz nyugi közöttük
már várom amikor ketten össze csapnak a hatalmas erejükkel , mert tuti h nem lesz nyugi közöttük
2011. december 29. 21:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Brittany @ 2011.12.29. 17:35)
Na jó mostmár marhára idegesít, hogy ki a másik Blackwell gyerek... remélem Faye. Az a baj, hogy ha az összefüggéseket nézzük túl egyértelműnek tűnik, hogy ő lesz az, és félek csavarnak rajta... pedig én azt szeretném hogy ő legyen ma egész nap TSC szólt háttérzajnak tanulás közben. Az izgisebb jeleneteknél felkaptam a fejem Még mindig imádom Faye karakterét
Nekem ő is a kedvencem. Mondjuk Phoebe-t mindig is bírtam.
Hogy megy a tanulás?
2011. december 29. 22:01
de ez szerintetek ki is fog derülni a következő részben???
2011. december 30. 13:17
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Karina197 @ 2011.12.29. 21:32)
hát Faye-n kívül ki más lehet? Diana? csak Faye lehet. milyen képet vághatnak majd
Lehet más... miért ne lehetne más... nem ismerjük még az igazi háttérsztorikat. Meghaltak a szülők a "balesetben"... ok. Bármelyik összegabalyodhatott Blackwellel... Remélem, hogy Phoebe lesz az, de mondom, én csak attól tartok, hogy túl egyértelmű az összefüggés a nézők számára, és ezért lehet megbolondítják a szálat egy kicsit.
BESSIE, haladok, haladok... bár már a "+!%/= tele van vele
2011. december 30. 15:10
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Idézet (Brittany @ 2011.12.30. 13:17)
Lehet más... miért ne lehetne más... nem ismerjük még az igazi háttérsztorikat. Meghaltak a szülők a "balesetben"... ok. Bármelyik összegabalyodhatott Blackwellel... Remélem, hogy Phoebe lesz az, de mondom, én csak attól tartok, hogy túl egyértelmű az összefüggés a nézők számára, és ezért lehet megbolondítják a szálat egy kicsit.
akkoris. Faye-t akarom. de azért azt bírnám már, ha Adam lenne. xD azt sem tudom, melyik a cukibb páros, Jake+Cassie vagy Adam+Cassie bízok bennük, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a sztoriból
2011. december 30. 19:40
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Karina197 @ 2011.12.30. 15:10)
de azért azt bírnám már, ha Adam lenne. xD
Ezen a verzión gondolkozok én is. Az milyen szívás lenne. De én valahogy jobban örülnék, ha Diana lenne a tesója.
1 felhasználónak tetszik:
Karina197
2011. december 30. 20:49
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.12.30. 19:40)
Ezen a verzión gondolkozok én is. Az milyen szívás lenne. De én valahogy jobban örülnék, ha Diana lenne a tesója.
én is gondolkodtam Dianán. akkor meg a saját tesójának az exével... bár én Jake-t már jobban bírom.
2011. december 30. 21:40
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.12.29. 14:49)
Egyedül Brittany képe nem tetszik. Mintha nem is ő lenne.
Teljesen igazad van. Nagyon előnytelen egy kép róla... de mondjuk látszik, hogy tiszta Photoshoppos. Ennek ellenére a szemei olyan furcsán állnak...
2011. december 30. 21:42
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (Karina197 @ 2011.12.30. 20:49)
én is gondolkodtam Dianán. akkor meg a saját tesójának az exével... bár én Jake-t már jobban bírom.
Jake-et már lassan én is jobban bírom. Annyira helyes.
De amúgy szerintem tuti Faye lesz Cassie féltesója. Kizárólag ennek lenne értelme... A két csajról, akik nem kimondottan szívlelik egymást, kiderül, hogy féltestvérek. Bomba sztori.
Adrianna
2011. december 31. 00:43
Karina197impossible |
Idézet (allyangel @ 2011.12.30. 21:42)
Jake-et már lassan én is jobban bírom. Annyira helyes.
De amúgy szerintem tuti Faye lesz Cassie féltesója. Kizárólag ennek lenne értelme... A két csajról, akik nem kimondottan szívlelik egymást, kiderül, hogy féltestvérek. Bomba sztori.
mint pasi, szerintem Adam helyesebb, de amit Cassie-ért tett, az nem semmi
igen, csak annyi, hogy mindenki erre számít, és ahogy Brit mondta, várható, hogy csavarnak egyet ezen a dolgon is.
Idézet (allyangel @ 2011.12.30. 21:40)
Teljesen igazad van. Nagyon előnytelen egy kép róla... de mondjuk látszik, hogy tiszta Photoshoppos. Ennek ellenére a szemei olyan furcsán állnak...
én is ezt néztem, mintha kicsit kancsli lenne
allyangel
2011. december 31. 00:43
BessieJung Kook |
Helyes, az egy dolog. Én azt bírom Jake karakterében, hogy kiismerhetetlen. Egy részről ott van benne a boszi, aki segít(ene) Cassie-nek és a körnek, másrészt tudja, hogy emiatt haltak meg a rokonai, és emiatt boszivadász is. Sose lehet tudni mikor melyik énje bukkan a felszínre.
Dianaról eddig is azt mondtam, hogy aranyos, meg minden, de jót tenne a karakterének, ha picit gonosz lenne ő is.
Azért micsoda shock lenne, ha Adam lenne Cassie testvére. De kétlem, hogy ezt meglépnék az írók. Elvégre ott van az a bizonyos "a szerelmük meg van írva" sztori. Na ez lenne ám a vérfertőzés.
Nem, nem, nem. Más lesz a hunyó, a gonosz Blackwell tesó.
Dianaról eddig is azt mondtam, hogy aranyos, meg minden, de jót tenne a karakterének, ha picit gonosz lenne ő is.
Azért micsoda shock lenne, ha Adam lenne Cassie testvére. De kétlem, hogy ezt meglépnék az írók. Elvégre ott van az a bizonyos "a szerelmük meg van írva" sztori. Na ez lenne ám a vérfertőzés.
2011. december 31. 00:48
Karina197impossible |
Idézet (Bessie @ 2011.12.31. 00:43)
Helyes, az egy dolog. Én azt bírom Jake karakterében, hogy kiismerhetetlen. Egy részről ott van benne a boszi, aki segít(ene) Cassie-nek és a körnek, másrészt tudja, hogy emiatt haltak meg a rokonai, és emiatt boszivadász is. Sose lehet tudni mikor melyik énje bukkan a felszínre.
ja, én is ezért imádom Jake-t. most akkor ő már rendes szereplője lesz a sorozatnak? de hát elment azzal a hajóval... ez a sorozat nem az én agyacskámnak van kitalálva, az is biztos. xD
Diana... hát tényleg aranyos lány, eleinte ő volt a kedvencem, de utána unalmas lett. szerintem azért most ő is kibontakozik, hogy már nem jár Adam-mel... majd meglátjuk.
és ha Jake a tesója? nem, az nem lehet... de még ott van Melissa is vagy Nick. bár Nick biztos nem, mert abban semmi érdekes nem lenne. mondjuk Melissában sem...
2011. december 31. 00:53
BessieJung Kook |
Idézet (Karina197 @ 2011.12.31. 00:48)
ja, én is ezért imádom Jake-t. most akkor ő már rendes szereplője lesz a sorozatnak? de hát elment azzal a hajóval... ez a sorozat nem az én agyacskámnak van kitalálva, az is biztos. xD
Diana... hát tényleg aranyos lány, eleinte ő volt a kedvencem, de utána unalmas lett. szerintem azért most ő is kibontakozik, hogy már nem jár Adam-mel... majd meglátjuk.
és ha Jake a tesója? nem, az nem lehet... de még ott van Melissa is vagy Nick. bár Nick biztos nem, mert abban semmi érdekes nem lenne. mondjuk Melissában sem...
Nick meghalt, őt már többet nem látjuk. Én úgy tudom, hogy Jake állandó szereplő lesz.
Az egy dolog, hogy elment a hajóval. Még vissza is jöhet.
Egyébként Melissaban is lehetne egy kis draft...
Na de nem panaszkodok, eddig bejött a sorozat.
u.i.: az nem lehet, hogy egy tök idegent hoznak be Cassie testvérének? Elég rég néztem már a sorozatot, és nem dereng, hogy azt írták volna, hogy a kör tagjaiból kerül ki a testvére.
2011. december 31. 00:57
Karina197impossible |
Idézet (Bessie @ 2011.12.31. 00:53)
Nick meghalt, őt már többet nem látjuk. Én úgy tudom, hogy Jake állandó szereplő lesz.
u.i.: az nem lehet, hogy egy tök idegent hoznak be Cassie testvérének? Elég rég néztem már a sorozatot, és nem dereng, hogy azt írták volna, hogy a kör tagjaiból kerül ki a testvére.
tudom, ezért mondtam, hogy uncsi lenne. ajánlom neki, hogy visszajöjjön mert akkor
nem is tudom már igazán, hogy kinek örülnék jobban, annyit variáltam már. remélem a legjobbat hozzák ki a szituból.
ui.: hát... itt egy cikkből részlet:
A TV Line információ szerint a Friday Night Lights és a The Nine Lives of Chloe King sorozat sztárja, Grey Damon is szerepet kapott a nagysikerű boszorkányos sorozatban. A fiú egy velejéig gonosz karakter lesz, aki komoly varázserőt birtokol, de hatalmát a fekete mágiában éli ki. vagy ő már volt a sorozatban?
2011. december 31. 01:17
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
1x11 Fire & Ice stills HQ
Alig várom ezt a részt! Grey nagyon dögös lesz
16 felhasználónak tetszik:
Karina197,
Domcicc,
minilivi,
Bütyi92,
Bessie,
Brittany,
Blackheart.com,
allyangel,
pillecukor3,
zsofeeh,
Lady Suzy,
BunnyGirl,
Adrianna,
pink_bunny,
Cintii,
Barbygirl95
2011. december 31. 01:18
Karina197impossible |
Idézet (funny18 @ 2011.12.31. 01:17)
1x11 Fire & Ice stills HQ
ja, akkor ő csak most jön, értem...
és ha ő a tesó?
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.