Imádtam az előző részt. Nagyon nehéz eldöntenem, hogy örülök-e annak, hogy Cassie és Jake eltávolodtak, de az mindenképp jó, hogy Adammel közelebb kerültek egymáshoz. Diana már leállhatna, Adam és Cassie összetartoznak. Egyébként is Jake mekkora mocsok már, hogy felhívta Faye-et... -.- Dawn maradhatott volna halott, nem értem minek kellett visszahozni Cassie nagyon brutál volt a végén, még majdnem megijedtem. Nagyon várom már a következő részt, főleg látva a promót.
Én is nagyon várom imádom ezt a sorit,kár h egy héten csak 1 epizód jelenik meg
Nagyon jó kis sorozat! Nem olyan rég kezdtem el nézni de már az első réztől magával ragadott! Nagyon jók és szimpatikusak a kerakterek, a boszis történet meg nagyon jól van felépítve! Shelley Henning meg meseszép!
Csak én vagyok vele így, vagy mást is idegesít már, hogy mi összeszenved Cassie? Naiv, és idegesít hogy ennyire előtérbe helyezik, hogy neki most fekete mágiája van. Igazán lehetne már egy rész Melissáról, vagy Dianaról is, engem sokkal jobban lekötne, mint az ővéi. Egyszerűen irritál a csaj, de befejeztem. Szerintem uncsi rész volt. Egyrészt annyi bál, meg buli, meg anyámkínja volt már hogy meg sem tudom számolni, Diana is miért nem tudja lefoglalni magát, és nem szenvedni ilyen látványosan, Adammel egyetemben, aki folyton görcsöl hogy bizonygassa Cassienek, hogy ő bizony több a fekete mágiánál, és nyalja a szöszi fenekét, aki már annyira megszállott hogy azt le nem lehet írni. Pedig milyen jól tette, hogy elvette azt a medált! Jake egy "napraforgó". Melissa VÉGRE bevadult egy kicsit, aminek nagyon örülök remélem többet fogunk belőle látni még, mert egyre jobban kezdem megkedvelni, bár eddig is ő volt a kedvencem Faye mellett. Faye hozta a formáját, báááár a végén az hogy Jake letámadta nem igen tudom hova tenni, viszont ezzel elárulta - Jake - hogy azért még mindig kötődik kicsit hozzá ennek ellenére még mindig utálom. Csak reménykedni tudok, hogy Leevel jön össze, és a srác nem pártol át Dianahoz, mert Leen látszott hogy tényleg kedveli Fayet míg Jake csak kihasználja.
Jesszus...na VÉGRE! Végre egy olyan rész ami tetszett! Nem hiszemel,13 epizódott kellett végig szenvednem,hogy végre lássak egy ilyen jó részt! Eskü,ha több ilyen epizód lett volna mint a 1x14 akkor,tán,tán lehetene olyan jó mint a TVD...de nem így volt,viszont,ha a folytatásban így lesz akkor esélyes a sorozat,bár ezt így előre nem akarom megjósolni,mert ez csak egy ütőss epizód volt...sokkal több ilyen kéne! Kivételesen még a Cassie szál is lekötött,a templomos-rész vitt mindent! Thomas Dekkerről meg kiderült,nem csak álmos pofával tud andalogni a showban,hanem sokkal több van benne...legalábbis a ma látottak alapján szeretném azt hinni! Jake...kezd elegem lenni a srácból,komolyan!Azt sajnáltam,hogy nem nyírtaki egy köpenyes-nagykasszás...mind1. A Diana,Melissa,Faye trió is nagyon szórakoztató volt,jó volt nézni a 3 lányt,ahogy "rosszalkodnak" ;P A pizzafutár..lol..big random! xD A vége meg,na végre; egy WTF? - momentum,hogy akkor Faye új pasija,mégsem olyan "segítőkész".A Cassie/Adam románc,még mostsem izgatt különösebben,de meg kell hagyni ők is aranyosak voltak a végén...Még valami a templomos részről; azért tetszett még mert engem személyszerint,kicsit megbornzongatott...(már nem úgy értem,hogy az ágy alá bújtam ijedtemben) hanem,kicsit olyan volt mint a Doctor Who-ban,a "Blink" című epizód,brr...-jobban nem tudom kifejteni ;D Tömören,ez lenne szerény-véleményem.Továbbra is azt mondom,még nem olyan ütőss a show mint a TVD,és bár kicsit ciki,hogy a vámpíros-sorozatnak 4 epizód kellett,hogy beinduljanak az események,ennek meg 14...de,ha innen hasonlóan folytatják még a végén megszerettem.^^