Többen írták itt hogy csomót nem ismernek.Kérdem én:Akkor meg minek írtok ide?Egyébként nem ők az ismeretlen személyek hanem Ti vagytok kissé tájékozatlanok.Most csak mondok valamit például a Travis Portert még jó hogy nem ismeritek hogyha egyszer csak a diznivel meg a tucatsztárokkal foglalkoztok.Meg persze csak őket nyomatja a média.Ezek a sztárok akik itt fel vannak sorolva egytől egyig világhírűek a saját műfajukban.Színesbőrűek közül még így is ők a legnépszerűbbek,szóval nemtudom mit írtok ilyeneket.Egyébként a lista kiváló leszámítva amit Bogszics mondott.Na akkor:
A legjobb női R&B-előadó: Keri Hilson
A legjobb férfi R&B-előadó: Chris Brown
Legjobb női hip-hop-előadó: Nicki Minaj
Legjobb férfi hip-hop-előadó: B.o.B.
Legjobb együttes: Travis Porter és Dirty Money
A legjobb együttműködés: Airplanes és Deuces
Az év videója: Look At Me Now
Az év videórendezője: Hype Williams
A legjobb új előadó: Wiz Khalifa de úgyis Willow viszi el
A legjobb színész: Chris brown
A legjobb film: Takers
Közönségdíj: Look At Me Now
Legjobb nemzetközi előadó: Egyesült Királyság: Tine Tempah
Többi nem érdekel megyek szavazni.
Megvannak a 2011-es BET Awards jelöltjei
2011. május 20. 15:05
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Hát nektek aztán nem tud az ember olyan cikket írni, ahol a hozzászólások fele ne azzal lenne tele, hogy nem is ismerem őket. Könyörgöm, a 90%-ának van adatlapja, meg kell nézni. Ha meg egy előadót ismersz, és őt pont szereted, akkor meg miatta gondolom érdekes lehet a cikk, azzal meg nem kell foglalkozni, hogy a többiek neve nem mondd semmit. Az egyik kategóriába még szavazhattok is! Semmi sem elég jó nektek.
2011. május 20. 15:22
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12527 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ha az elmúlt hónapok munkásságát nézem, akkor a nőknél Keri Hilson a befutó. Férfiaknál Cee Lo Green aki egyedi zenét csinál, a többi előadó csak töltelék és a régi hírnevéből él.
Legjobb fiatal sztár? Ez meg mi a frász akar lenni?
Legjobb fiatal sztár? Ez meg mi a frász akar lenni?
2011. május 20. 16:33
Idézet (szavy @ 2011.05.20. 16:27)
Hát fehérnek semmiképpen nem mondanám.
Hát valahol a kettő közt lehet.
2011. május 20. 18:16
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Legjobb színésznő: Kerry Washington
Legjobb színész: Jamie Foxx
Legjobb együttes: N.E.R.D
A legjobb gospelelőadó: BeBe & CeCe Winans
Még esetleg:
Legjobb férfi R&B előadó: Chris Brown
Legjobb női R&B előadó: Keri Hilson
Ami a zenét illeti én még mindig maradnék a régebbieknél, de természetesen felüdülés látni végre egy olyan listát, ami nem hemzseg a tehetségtelen, kommersz Disney-sz.roktól. Milyen vicces, hogy ha van egy ilyen lista, akkor a sok Disney imádó kislány jön osztani az észt, hogy ez egy sz.r lista és ezek bizony milyen ismeretlenek, merthogy ők nem ismerik őket. Hát könyörgök, ha nem ismered, nem írsz. Ez ilyen egyszerű. Maradj csak a neked való kommersz szemeteknél, senki nem kényszerít, hogy írjál a cikkhez, szerintem. Amúgymeg itt IS látszik az, amit mindig mondok, hogy a sok tudatlan birka kiírja divatból az adatlapjára, hogy R&B-t/Rap-et hallgat, aztán egy olyan R&B/Rap előadót nem ismer/szeret, aki nem egy kommersz POPsz.r. Hát ennyit erről
Aalyah, Bogszics, szavy
Miss Lil' Kim kopiban (Nicki) meg még mindig nem értem mit szeretnek az emberek, pedig imádom a rap-et. De ez egyéni vélemény
Legjobb színész: Jamie Foxx
Legjobb együttes: N.E.R.D
A legjobb gospelelőadó: BeBe & CeCe Winans
Még esetleg:
Legjobb férfi R&B előadó: Chris Brown
Legjobb női R&B előadó: Keri Hilson
Ami a zenét illeti én még mindig maradnék a régebbieknél, de természetesen felüdülés látni végre egy olyan listát, ami nem hemzseg a tehetségtelen, kommersz Disney-sz.roktól. Milyen vicces, hogy ha van egy ilyen lista, akkor a sok Disney imádó kislány jön osztani az észt, hogy ez egy sz.r lista és ezek bizony milyen ismeretlenek, merthogy ők nem ismerik őket. Hát könyörgök, ha nem ismered, nem írsz. Ez ilyen egyszerű. Maradj csak a neked való kommersz szemeteknél, senki nem kényszerít, hogy írjál a cikkhez, szerintem. Amúgymeg itt IS látszik az, amit mindig mondok, hogy a sok tudatlan birka kiírja divatból az adatlapjára, hogy R&B-t/Rap-et hallgat, aztán egy olyan R&B/Rap előadót nem ismer/szeret, aki nem egy kommersz POPsz.r. Hát ennyit erről
Aalyah, Bogszics, szavy
Miss Lil' Kim kopiban (Nicki) meg még mindig nem értem mit szeretnek az emberek, pedig imádom a rap-et. De ez egyéni vélemény
2011. május 20. 18:25
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Szerintem:
A legjobb férfi R&B-előadó: Bruno Mars
Legjobb férfi hip-hop-előadó: Kanye West
A legjobb új előadó: Wiz Khalifa
A legjobb együttműködés: Rihanna f/ Drake – What’s My Name?
A legjobb színésznő: Halle Berry
A többit, most nincs kedvem leírni.
Amúgy ha ezek közül egy csomó embert nem ismersz, akkor miért írsz?
A legjobb férfi R&B-előadó: Bruno Mars
Legjobb férfi hip-hop-előadó: Kanye West
A legjobb új előadó: Wiz Khalifa
A legjobb együttműködés: Rihanna f/ Drake – What’s My Name?
A legjobb színésznő: Halle Berry
A többit, most nincs kedvem leírni.
Amúgy ha ezek közül egy csomó embert nem ismersz, akkor miért írsz?
2011. május 20. 18:32
Janet7:
Pontosan. Ha végre van egy normális lista akkor már mindenki fel van háborodva,hogy nincs benne szelenácska meg a bíbör gyerek.Szóval máshogy kéne hsz-t gyűjteni.
Amúgy Bruno nemtudom mért van R&B kategóriában jelölve.Mármint szerintem ő inkább ilyen reggae stílus de mindegy nem én értek hozzá.
Pontosan. Ha végre van egy normális lista akkor már mindenki fel van háborodva,hogy nincs benne szelenácska meg a bíbör gyerek.Szóval máshogy kéne hsz-t gyűjteni.
Amúgy Bruno nemtudom mért van R&B kategóriában jelölve.Mármint szerintem ő inkább ilyen reggae stílus de mindegy nem én értek hozzá.
2011. május 20. 18:40
Legjobb női hip-hop-előadó de Nicki Minaj igy továbbb
2011. május 20. 18:53
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Rihanna, Usher meg Nicki Minaj!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.