SPOILER!!
Na, megnéztem az új részt. Hát ez is legalább olyan jó volt, mint az előzőek. Scottot egyre jobban csípem, pedig eddig tök semleges volt nekem. Az anyukája is aranyos volt az elején, mikor megmentette Dannyt. Meg amikor Scott és Isaac "vigyáztak rá". Nagyon édesek voltak.
Stilesért a szívem szakadt meg, amikor arról beszélt, hogy nem veszítheti el az apját is.
Kövezzetek meg, de Lydia engem piszkosul idegesít néha. Holland amúgy tündéri csaj, de néha úgy túl tudja játszani, hogy azt rossz nézni. És azok a szájtartások...
VISZONT komolyan el tudnám képzelni Stilest Corával. Stiles ahogy győzködte Dannyt hogy csak álmodik... annyira nevettem.
Isaac és Boyd ahogy belibbentek Derekhez, az csúcs volt. Imádom őket, és bár Boyd is semleges volt nekem, nagyon sajnáltam ami vele történt. Főleg, hogy Derek mennyire kiborult. És Stiles ahogy a vállára tette a kezét.
Na meg Isaac, ahogy "ölelgette" a tanárnőt.
Kali egy p.csa még mindig, és roppant idegesítő. Remélem csúnya vége lesz. Argent apu még mindig dögös, mint eddig. Várom a jövőheti részt. Ez szuper volt.