Teen Wolf / Teen Wolf: Farkasbőrben (2011-2017)
2011. június 20. 15:21
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
A következő rész ismertetője:
Ma (vagyis nálunk holnap) új rész
Idézet
1x04 Magic Bullet
Új vadász érkezik a városba, aki Derek életét veszélyezteti és arra kényszerül, hogy szövetségbe lépjen Scottal és Stiles-al. Mindeközben Scott megpróbálja túlélni a vacsorát Allison apjával.
Új vadász érkezik a városba, aki Derek életét veszélyezteti és arra kényszerül, hogy szövetségbe lépjen Scottal és Stiles-al. Mindeközben Scott megpróbálja túlélni a vacsorát Allison apjával.
Ma (vagyis nálunk holnap) új rész
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2011. június 22. 20:07
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
megmondom őszintén nem sok jót néztem ki a sorozatból, mármint olyan átlagos tinisorozatra gondoltam, aztán Dylan megvett kilóra meg végül is nem volt rossz a Pilot, a többi résznek még csak most kezdek neki
2011. június 22. 22:38
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
1x4 véleményem, spoileres
Ez a rész lett a legjobb. Felülmúlta számomra az első részt. Dereket nagyon féltettem, hogy meghal, de szerencsére nem Úúúú az a rész, amikor Allison "megmentette" Scott-ot, az nagyon ütős volt. Én azért nem vállaltam volna be, hogy az apukámnak mutogassam az óvszert (Azért Scott fejét )
Team Derek vagyok, annyira
Colton-nak igazán adhatnának valami jó kis akciót, ezt hiányolom! Remélem nem kell sokáig várni rá
Stiles hozta a formáját, imádom azt a srácot! Nagyon nagy arc!
Ez a Kate csajszi már most nem szimpatikus szóval olyan hirtelen ahogy megjelent, el is tűnhetne
Röviden ennyi a véleményem
Ez a rész lett a legjobb. Felülmúlta számomra az első részt. Dereket nagyon féltettem, hogy meghal, de szerencsére nem Úúúú az a rész, amikor Allison "megmentette" Scott-ot, az nagyon ütős volt. Én azért nem vállaltam volna be, hogy az apukámnak mutogassam az óvszert (Azért Scott fejét )
Team Derek vagyok, annyira
Colton-nak igazán adhatnának valami jó kis akciót, ezt hiányolom! Remélem nem kell sokáig várni rá
Stiles hozta a formáját, imádom azt a srácot! Nagyon nagy arc!
Ez a Kate csajszi már most nem szimpatikus szóval olyan hirtelen ahogy megjelent, el is tűnhetne
Röviden ennyi a véleményem
2011. június 22. 23:36
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Istenem. Ez volt az eddigi legjobb rész. Hihetetlen mennyit izgultam. Szegény Derek, de mekkora volt már ahogy segített magán. Scott végig édes volt azokkal a kiskutyaszemekkel. Jackson-t imádom. Annyira jó rosszfiúként, hogy nem is hittem volna. Alison hozta a szokásos formáját. Tetszett ahogy a nénikéjét és az apját leszerelte Előbb-utóbb rá fog jönni, hogy kik is valójában. Várom a következő részt
2011. június 23. 15:00
amy92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 330 Csatolások: 5 Azonosító: 131206 offline |
hűha, szerintem a 4. rész sikeredett az egyik legizgalmasabbra + legjobbra. féltem, hogy nehogy Dereknek baja essen, de szerencsére Scott még pont odaért időben. az a rész nagyon jó volt, amikor Allison kimentette Scottot, elég fura fejet vágott mki
2011. június 23. 18:34
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
számomra a rész fénypontja az volt amikor Alison kimentette Scottot hát én inkább hagytam volna hogy a srác elvigye a balhét az biztos
Stilesot imádtam ebben a részben is Derek nem kicsit isten pasi amúgy bírtam a meztelen felsőtestes jeleneteit
Kate nagyon unszimpatikus, remélem gyorsan kinyírják vagy valami, mert irritál
Stilesot imádtam ebben a részben is Derek nem kicsit isten pasi amúgy bírtam a meztelen felsőtestes jeleneteit
Kate nagyon unszimpatikus, remélem gyorsan kinyírják vagy valami, mert irritál
2011. június 28. 12:16
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Megnéztem az új részt. Még nem írtam ide, de sose késő, nem igaz?
Wow, hát volt pár olyan pillanat amin elámultam, meg amin jót nevettem. Stiles hozta a szokásos formáját, nagyon bírtam. Dereket egyre jobban kedvelem, de nem értem miért kell mindig őt kínozni... Kicsit kaphatna már a "jóból" Scott is.
Amúgy nekem ez az Allison&Scott románc kezd ellaposodni, nem tudom ti hogy vagytok vele, de az első rész óta kb. most először mosolyogtam rajtuk (a múltkori óvszeres esetet kivéve). Az az erdőben lógás egész aranyos volt. A másik csaj (akinek a nevét most sem sikerült megjegyeznem) most nem tűnt olyan barbie-snak, ami egész szimpatikussá tette... Legalábbis addig, míg nem mutatták hogy újra a kis smink álarca mögé rejtőzött. A pasija meg most nem volt olyan idegesítően nyomi, mint szokott. Még élveztem is, amikor az alfa megtámadta. Apropó alfa... Jó bénán van megrajzolva, meg most akkor az alfák teljesen átváltoznak, a béták meg nem? Nem értem.
Wow, hát volt pár olyan pillanat amin elámultam, meg amin jót nevettem. Stiles hozta a szokásos formáját, nagyon bírtam. Dereket egyre jobban kedvelem, de nem értem miért kell mindig őt kínozni... Kicsit kaphatna már a "jóból" Scott is.
Amúgy nekem ez az Allison&Scott románc kezd ellaposodni, nem tudom ti hogy vagytok vele, de az első rész óta kb. most először mosolyogtam rajtuk (a múltkori óvszeres esetet kivéve). Az az erdőben lógás egész aranyos volt. A másik csaj (akinek a nevét most sem sikerült megjegyeznem) most nem tűnt olyan barbie-snak, ami egész szimpatikussá tette... Legalábbis addig, míg nem mutatták hogy újra a kis smink álarca mögé rejtőzött. A pasija meg most nem volt olyan idegesítően nyomi, mint szokott. Még élveztem is, amikor az alfa megtámadta. Apropó alfa... Jó bénán van megrajzolva, meg most akkor az alfák teljesen átváltoznak, a béták meg nem? Nem értem.
2011. június 29. 23:36
Ez a sorozat részről- részre jobb lesz, az első 2 résznél még nem igazán szerettem de aztán egyre jobb lett. Stiles a kedvencem, annyira jó arc Alison apját meg annak a testvérét pedig egyre jobban utálom..
2011. június 30. 01:31
Én most a 4. résznél tartok, de míg az 5. részhez nem lesz felirat a Moovieboxon, addig nem is nézem meg Én egy rövid beszámolóval jöttem. Hát először is, imádom az egészet. Mondjuk a Vámpírnaplókkal is így voltam, de remélem nem végzem úgy, hogy most ki nem állhatom az egészet. Mondjuk a mindkettőnek teljesen más a hangulata. Nekem kezdésnek jobbnak tűnik ez a sorozat, mint az, sokkal barátságosabbnak, a TVD túl rideg nekem. Na mielőtt keverném a kettőt.. Hát ez a két Tyler úr! Ők a kedvenceim. Meg persze a drága Jill. Bár neki illik ez a szerep - mint Scottie Thompson[bár neki semmi köze nincs a Teen Wolfhoz, sem Jillhez, csak..] szóval őt csak mindig gonosz szerepben látom, és hozzá ez illik, kész-, bár igaz én mást vártam, nem a gonosz vadász Kate-et, aki már az első napján vádaskodni kezd. Ti ugye tudjátok, hogy Kate, azaz Jill a Lehetetlen küldetésből az egyik műsorvezető? És milyen jó színésznő. Hiába gonosz, én kedvelem. Ha szétröhögi a hülye embereken a fejét a Wipeoutban az is jól áll neki, és ha épp Derekre, azaz Tylerre céloz puskával az is. Kíváncsi vagyok még hogy alakulnak a szálak, mert a részek haladtával egyre izgalmasabb lesz az egész sorozat
Ja, és még Tyler Hoechlinről nem is beszéltem. Hmm az az ember De szerintem meg sem kell szólalnom, mert mindenki tudja mire gondolok.
(Hát erre kb.)
És itt van a két Ty
De persze ez a Teen Wolf, nem is tudom minek nevezzem. Jó, jó, de nem a tökéletes. Mármint így elszórakozgatok vele, meg várom a részeket, de pl. a Bűbájos boszorkák és az NCIS, A Mentalista és az ilyen kedvenceim mellett csak egy hobbi, nem is tudom hogy mondjam, a többi mellett a TW csak egy kis kitérő, amit szívesen megnézek. Hirtelen felötlött az a szó is nekem hogy komolytalan, de nem nevezném annak, szóval, most nem ellene vagyok, csak nekem nem az igazi sorozat, hanem a 2. legjobb, a no1 pedig amit felsoroltam.
És itt van vége a KIS beszámolómnak.
Ja, és még Tyler Hoechlinről nem is beszéltem. Hmm az az ember De szerintem meg sem kell szólalnom, mert mindenki tudja mire gondolok.
(Hát erre kb.)
És itt van a két Ty
De persze ez a Teen Wolf, nem is tudom minek nevezzem. Jó, jó, de nem a tökéletes. Mármint így elszórakozgatok vele, meg várom a részeket, de pl. a Bűbájos boszorkák és az NCIS, A Mentalista és az ilyen kedvenceim mellett csak egy hobbi, nem is tudom hogy mondjam, a többi mellett a TW csak egy kis kitérő, amit szívesen megnézek. Hirtelen felötlött az a szó is nekem hogy komolytalan, de nem nevezném annak, szóval, most nem ellene vagyok, csak nekem nem az igazi sorozat, hanem a 2. legjobb, a no1 pedig amit felsoroltam.
És itt van vége a KIS beszámolómnak.
2011. június 30. 14:01
katie993kp |
1x5
Úr Isten... most végeztem a résszel...és még a hatása alatt vagyok.
1. Az elején rendesen "betojtam", hogy mi lesz Colton-nal, de azt nem értettem, hogy mik azok a sebek a nyakán..de majd kiderül, gondolom
2. úúúú Derek...de szexi volt, te jóságos ég tuti megnézem még egy párszor!!! csorgattam a nyálam, hozom a törölközőt
3. Egyre jobban imádom Stiles-t, pedig most nagy dolgot nem is csinált de remélem, hogy még látunk tőle egy-egy extrémebb jelentet
3. A végén szerintem nem az Alfa volt, de ez csak az én tippem, mert ennek világosabb volt a bundája. De majd erre is fény derül, gondolom.
Imádtam ezt a részt is, most már egyre jobban várom a következő részeket.
1. Az elején rendesen "betojtam", hogy mi lesz Colton-nal, de azt nem értettem, hogy mik azok a sebek a nyakán..de majd kiderül, gondolom
2. úúúú Derek...de szexi volt, te jóságos ég tuti megnézem még egy párszor!!! csorgattam a nyálam, hozom a törölközőt
3. Egyre jobban imádom Stiles-t, pedig most nagy dolgot nem is csinált de remélem, hogy még látunk tőle egy-egy extrémebb jelentet
3. A végén szerintem nem az Alfa volt, de ez csak az én tippem, mert ennek világosabb volt a bundája. De majd erre is fény derül, gondolom.
2011. június 30. 14:04
Idézet (katie993 @ 2011.06.30. 14:01)
1x5
a végén az egy puma volt, nem ?
2011. június 30. 14:57
katie993kp |
Idézet (ownway @ 2011.06.30. 14:04)
a végén az egy puma volt, nem ?
Szerintem is, de amikor a kocsik között rohangált, akkor sötétebbnek tűnt.. vagy már nem tudom
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2011. július 02. 21:40
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Na akkor én jövök egy rövidke véleménnyel az 5. részről
Istenem az elején nagyon féltem, hogy mi lesz Jacksonnal. Annyira sajnáltam, de közben elolvadtam mikor egy szál törölközőben feszített Derek is oda tette magát ebben a részben ő is nagyon dögös volt, de azt a szőke nőt, hogy megutáltam. Nem volt szimpi de most már nem is lesz. Scott és Allison aranyos volt, de kicsit laposabbak voltak a szokásosnál. Kicsit untam. Alfa ki lehet, nagyon furdal a kíváncsiság. Stileson jókat kacagtam annyira kis szerencsétlen néha. A végén nem tudom mire volt jó az a hegyi oroszlán vagy puma vagy mit tudom én milyen állatka, mert szerintem nem tereli el az emberek figyelmét Alfáról. Vagyis az enyémet biztos nem mert kíváncsi vagyok, hogy ki hozta oda és miért. Összegezve én még több ilyen izgi részt akarok
Istenem az elején nagyon féltem, hogy mi lesz Jacksonnal. Annyira sajnáltam, de közben elolvadtam mikor egy szál törölközőben feszített Derek is oda tette magát ebben a részben ő is nagyon dögös volt, de azt a szőke nőt, hogy megutáltam. Nem volt szimpi de most már nem is lesz. Scott és Allison aranyos volt, de kicsit laposabbak voltak a szokásosnál. Kicsit untam. Alfa ki lehet, nagyon furdal a kíváncsiság. Stileson jókat kacagtam annyira kis szerencsétlen néha. A végén nem tudom mire volt jó az a hegyi oroszlán vagy puma vagy mit tudom én milyen állatka, mert szerintem nem tereli el az emberek figyelmét Alfáról. Vagyis az enyémet biztos nem mert kíváncsi vagyok, hogy ki hozta oda és miért. Összegezve én még több ilyen izgi részt akarok
2011. július 03. 18:27
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Megnéztem az eddig részeket. Az első pár rész nem igazán nyerte el tetszésemet, de miután kaptunk egy sztorit, na az már jobb volt. Természetesen várom a folytatást.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.