Teen Wolf / Teen Wolf: Farkasbőrben (2011-2017)
2011. július 03. 20:39
Én csak most láttam az 5. részt feliratosan, online, ez izgalmas volt, de nekem a Scott-Allison páros már uncsi, állandóan a csók , a csók és a csók jelenet. Viszont Derek
2011. július 04. 01:45
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
SPOILER!
1x04 Magic Bullet
Végre egyre jobban beindulnak az események. Nekem Kate az elején tök szimpatikus volt, egészen addig, amíg a végén ki nem derült róla, hogy ő gyújtotta fel Hale-éket anno. Dereken képedtem rendesen, de közben folyamatosan mondogattam magamban, hogy "úgy sem hal meg, úgy sem hal meg". Allison óvszeres kimentése haláli volt, ilyen jó poénok jöhetnének még. Szerintem is ez volt a rész fénypontja. Viszont azt már kezdem unni, hogy klisékkel van teletűzdelve az egész. Abból egy kicsit visszavehetnének.
1x05 The Tell
Embeeer, ez most tényleg úgy működik, hogy mindenki 16 (!) éves csak a csaj 17?! Azért ott lestem rendesen. Allison és Scott nyálpingpongja már kifejezetten untatott a rész végére, főleg ezekkel a "jajj elestem, gyere, ments meg szőke herceg" jelenetekkel. Természetesen Derek ott volt a toppon Stiles és Lydia jelenetein kész voltam, komolyan ez a gyerek itt a humorgyáros. De most akkor azt jól vettem le, hogy Lydia csak tetteti a cicababát?
Sajnáltam azt a hegyi oroszlánt a rész végén, plusz semmi értelmét sem láttam. Alfára viszont több esélyesem is van.
SPOILER VÉGE
Nagyjából ennyi a véleményem az elmúlt két részről
1x04 Magic Bullet
Végre egyre jobban beindulnak az események. Nekem Kate az elején tök szimpatikus volt, egészen addig, amíg a végén ki nem derült róla, hogy ő gyújtotta fel Hale-éket anno. Dereken képedtem rendesen, de közben folyamatosan mondogattam magamban, hogy "úgy sem hal meg, úgy sem hal meg". Allison óvszeres kimentése haláli volt, ilyen jó poénok jöhetnének még. Szerintem is ez volt a rész fénypontja. Viszont azt már kezdem unni, hogy klisékkel van teletűzdelve az egész. Abból egy kicsit visszavehetnének.
1x05 The Tell
Embeeer, ez most tényleg úgy működik, hogy mindenki 16 (!) éves csak a csaj 17?! Azért ott lestem rendesen. Allison és Scott nyálpingpongja már kifejezetten untatott a rész végére, főleg ezekkel a "jajj elestem, gyere, ments meg szőke herceg" jelenetekkel. Természetesen Derek ott volt a toppon Stiles és Lydia jelenetein kész voltam, komolyan ez a gyerek itt a humorgyáros. De most akkor azt jól vettem le, hogy Lydia csak tetteti a cicababát?
Sajnáltam azt a hegyi oroszlánt a rész végén, plusz semmi értelmét sem láttam. Alfára viszont több esélyesem is van.
SPOILER VÉGE
Nagyjából ennyi a véleményem az elmúlt két részről
2011. július 05. 13:23
Ez a 6. rész Most van először, hogy tényleg nem bírok várni a következő részre. Szerintem, ne várjátok meg a feliratot, mert érdemes már most megnézni.
SPOILER:
Vajon Derek tényleg meghalt? mert azt nagyon sajnálnám. Amúgy azt, hogy az állat orvos az alfa én már az előző részben gyanítottam. a másik tippem a kémia tanár volt. Az a karmolás vagy mi Jason nyakán, azzal irányítani tudja őt, vagy mi? Ja és Stiles mint mindig most is hozta a formáját
SPOILER:
Vajon Derek tényleg meghalt? mert azt nagyon sajnálnám. Amúgy azt, hogy az állat orvos az alfa én már az előző részben gyanítottam. a másik tippem a kémia tanár volt. Az a karmolás vagy mi Jason nyakán, azzal irányítani tudja őt, vagy mi? Ja és Stiles mint mindig most is hozta a formáját
2011. július 05. 13:45
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
ownway, pont én is így voltam vele. Eddig mindig megvártam magyar feliratot, most szerencsére nem.
1x6
it was *awesome*
OMFG itt rendesen betojtam... már az elején, amikor a parkolóban volt Scott, aztán meg a kocsiban... rendesen paráztam. Úr Isten... micsoda rész
Dereek NEM HALHAT MEG
Kíváncsi vagyok mi volt ez a dolog Jackson-nal, durva volt, mikor a farkaskéz kinyúlt a száján.
Az még tetszett, hogy Alison lesz a "gyógyszer" a Scott "bajára"
Váááárom a jövőheti részt!
1x6
it was *awesome*
OMFG itt rendesen betojtam... már az elején, amikor a parkolóban volt Scott, aztán meg a kocsiban... rendesen paráztam. Úr Isten... micsoda rész
Dereek NEM HALHAT MEG
Kíváncsi vagyok mi volt ez a dolog Jackson-nal, durva volt, mikor a farkaskéz kinyúlt a száján.
Az még tetszett, hogy Alison lesz a "gyógyszer" a Scott "bajára"
Váááárom a jövőheti részt!
2011. július 06. 21:31
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline |
Látom nem csípitek Jillikét, de nagyon örülök hogy visszatérő vendég lett, vagy mellékszereplő (?), de az 1. évadban végig szerepelni fog. Remélem nem hal meg.
1 felhasználónak tetszik:
Esment
2011. július 06. 21:57
Aki a feliratra várt, most már az is megtudja nézni, mert a nézzsorozatokon már van, meg is néztem újra a részt és még mindig jókat nevettem Stileson
2011. július 09. 13:36
6. rész nagyon jó volt, kicsit spoilerezek.
A vége volt a legjobb, az a macska(vonyítás), aminek a farkára léptek Aztán Derek Az Alfát ha tudnám kinyírnám úgy, ahogy van, de persze kíváncsi vagyok ki az, bár van 1-2 tippem. Nekem Allison kicsit uncsi már, meg Lydia és Jackson is. De viszont Derek, Scott és Stiles, jelenleg szerintem ők a sorozat azok színészei, akik tudnak valami izgalmas dolgot hozni, tőlük lesz jó az egész. Derek úgysem fog meghalni, mert az IMDb-n is 11 epizód van kiírva nála jelenleg, és ez még csak a 6., szóval De persze bocsi hogy ezt lelőttem
Szóval lényeg a lényeg imádom a sorozatot
A vége volt a legjobb, az a macska(vonyítás), aminek a farkára léptek Aztán Derek Az Alfát ha tudnám kinyírnám úgy, ahogy van, de persze kíváncsi vagyok ki az, bár van 1-2 tippem. Nekem Allison kicsit uncsi már, meg Lydia és Jackson is. De viszont Derek, Scott és Stiles, jelenleg szerintem ők a sorozat azok színészei, akik tudnak valami izgalmas dolgot hozni, tőlük lesz jó az egész. Derek úgysem fog meghalni, mert az IMDb-n is 11 epizód van kiírva nála jelenleg, és ez még csak a 6., szóval De persze bocsi hogy ezt lelőttem
Szóval lényeg a lényeg imádom a sorozatot
katie993
2011. július 09. 14:03
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Részről-részre izgalmasabb lesz!
Ez a 6. rész nagyon ott volt. Az elején azt hittem, hogy végre szemtől szembe találkozik Scott Alfával, de szerencsére csak Derek volt. Stiles ahogy Yoda módjára tanítja Scottot az nagyon tetszett. Gyerek igazi poéngyáros. Végre most kevesebb Allison - Scott jelenet volt, de az a kézfogós igazán romantikusra sikeredett. Jackson-t iszonyatosan sajnáltam de azt sajnálom, hogy a kedvessége csak egy álca, hogy többet megtudjon Scottról. Végre kezd Allison is rájönni, hogy mit csinál a családja A rész csúcspontja az volt nekem amikor Scott hívta Alfát. Sosem gondoltam volna, hogy a főnöke Alfa, de így érthető, hogy miért Scottot választotta falkája tagjává. Derek tuti biztos, hogy nem halt meg, meg amúgy is nem szedte ki a szerveit így van esélye a gyógyulásra. Scott első hívóvonyítása kicsit macskásra sikeredett, de a második már ütős volt. Nem csodálkozom, hogy Alfára így hatott. A következő rész még durvább lesz, és már nagyon várom
Ez a 6. rész nagyon ott volt. Az elején azt hittem, hogy végre szemtől szembe találkozik Scott Alfával, de szerencsére csak Derek volt. Stiles ahogy Yoda módjára tanítja Scottot az nagyon tetszett. Gyerek igazi poéngyáros. Végre most kevesebb Allison - Scott jelenet volt, de az a kézfogós igazán romantikusra sikeredett. Jackson-t iszonyatosan sajnáltam de azt sajnálom, hogy a kedvessége csak egy álca, hogy többet megtudjon Scottról. Végre kezd Allison is rájönni, hogy mit csinál a családja A rész csúcspontja az volt nekem amikor Scott hívta Alfát. Sosem gondoltam volna, hogy a főnöke Alfa, de így érthető, hogy miért Scottot választotta falkája tagjává. Derek tuti biztos, hogy nem halt meg, meg amúgy is nem szedte ki a szerveit így van esélye a gyógyulásra. Scott első hívóvonyítása kicsit macskásra sikeredett, de a második már ütős volt. Nem csodálkozom, hogy Alfára így hatott. A következő rész még durvább lesz, és már nagyon várom
Adrianna
2011. július 09. 14:06
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Idézet (Esment @ 2011.07.09. 13:36)
6. rész nagyon jó volt, kicsit spoilerezek.
Az Alfát ha tudnám kinyírnám úgy, ahogy van, de persze kíváncsi vagyok ki az, bár van 1-2 tippem.
Az Alfát ha tudnám kinyírnám úgy, ahogy van, de persze kíváncsi vagyok ki az, bár van 1-2 tippem.
Nekem úgy jött le, hogy az orvos az, vagyis Scott főnöke
vagy nem?
2011. július 09. 14:34
Idézet (katie993 @ 2011.07.09. 14:06)
vagy nem?
vagy nem?
én ebbe nem egészen vagyok biztos, lehet, hogy az Alfa csak kivitte őt a kocsiból mielőtt rájuk támadt, hogy azt higgyük ő az. bár én mindent túlkomplikálok
2011. július 09. 14:58
katie993kp |
Idézet (ownway @ 2011.07.09. 14:34)
én ebbe nem egészen vagyok biztos, lehet, hogy az Alfa csak kivitte őt a kocsiból mielőtt rájuk támadt, hogy azt higgyük ő az. bár én mindent túlkomplikálok
Ez is egy jó ötlet. még mindent beleszőhetnek a sztoriba
Ne aggódj, én is szoktam ilyet
2011. július 09. 18:27
Idézet (katie993 @ 2011.07.09. 14:06)
vagy nem?
vagy nem?
SPOILER
Hmm nem tudom:S Szerintem a tanár volt aki elkapta őket, aztán meg kiengedte. Mert amikor az előző részben kamerán nézték fekete ruhában volt, és vékony volt a felvételen az ember, mikor átváltozott Majd szerintem úgy is kiderül,de még húzzák egy kicsit. Szerintem(én így raktam össze), hogy Scott főnöke tudott róla csak, és azért rabolta el az Alfa.
2011. július 12. 23:58
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
1x07 - Night School stills (MQ) !SPOILERVESZÉLY!
Amúgy én még nem láttam, épp az előbb fejeződött be a letöltés, de ma már szerintem nem nézem meg. A képek alapján viszont ez az Alfa valami kicseszett ronda lesz.
Amúgy én még nem láttam, épp az előbb fejeződött be a letöltés, de ma már szerintem nem nézem meg. A képek alapján viszont ez az Alfa valami kicseszett ronda lesz.
2011. július 13. 00:07
Az MTV.com szerencsénkre végre feltöltött még pár képet, tegnap ugyanis létrehoztak két új albumot: Werewolves és Shirtless And Sexy. Előbbi csupa eddigi kép, utóbbi is részekből van, de ezeket nem láttam még a stilleknél, így amit nem találtam, azt feltöltöm.
2011. július 13. 00:16
1x08 - Lunatic előzetes és két sneak peek
(amúgy harmadikban Allison debil )
(amúgy harmadikban Allison debil )
2011. július 13. 22:24
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
mostani rész nagyon jó volt.
A Kapcsolódó sztárok közé a témainditó ha megkérhetem hogy rakja be Stiles-t is!
http://starity.hu/sztarok/dylan-o-brien/
Köszike
A Kapcsolódó sztárok közé a témainditó ha megkérhetem hogy rakja be Stiles-t is!
http://starity.hu/sztarok/dylan-o-brien/
Köszike
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.