Na, jó régen írtam már ide, pedig nézegetem közben az epizódokat.
Maradjunk annyiban, hogy a nem írt részekről az a véleményem, hogy volt közte töltelék is, de legalább felvezettek a mostanit.
1x11 Formality - SPOILER!
Na, elég jó kis rész volt, végre egy olyan, amivel teljesen meg voltam elégedve.
Scott első táncpartnerén konkrétan besírtam a röhögéstől, nagyon kész volt az edző. Jacksonra tényleg nem lehet haragudni, de akkor is mit keveri már a szart?
Stiles és Lydia nagyon édesek voltak, főleg mikor Stiles bevallotta Lydiának, hogy bele van zúgva.
Végre egy rész, amin nem éreztem már kínosan magam a sok Scott-Allison puszi-puszitól, erre ez a vége.
Amúgy nem azért, de azt a kis ugrást marha nehéz lett volna megcsinálnia a farkaspofa nélkül? A tetőn bezzeg tud egyensúlyozgatni, meg lacrosse-ban ugrálni, de úgy látszik, hogy ha Allison is ott van, akkor 60cm már elég erősnek bizonyul...
Na mindegy.
-SPOILER VÉGE- -"SPOILER" AZ UTOLSÓ RÉSSZEL KAPCSOLATBAN-
Szóval megnéztem az utolsó rész előzetesét, és kiakadtam. Az a szerencsétlen vergődő egyed ott Lydia?
Nagyon brutál lesz, csak azt nem értettem, hogy miért Jackson viszi őt? Vagy most rosszul láttam?
Kíváncsi vagyok, bár így hogy lesz második évad is, biztos rohadt befejezetlen lesz. De amúgy most azért kell várni jövő júniusig?