Május 27-én, péntek reggel elhunyt Yolanda Miranda Mange, a mexikói énekesnő édesanyja és volt menedzsere. A család Mexikóba utazik elbúcsúzni tőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía gyászol
2011. május 27. 20:50
2011. május 27. 20:58
Ez egy életre szóló tragédia, de megeshet mindenkivel. És előbb-utóbb meg is fog történni.. Sajnos senki nem él ebben a világban örökre.
2011. május 27. 21:11
Mikor először olvastam a hírt, nagyon megdöbbentett, mivel annyira váratlanul történt, és pont egy olyan időszakban, aminek a legszebbnek kellene lennie a család életében. Hisz Thalía gyermeket vár, akit Yolanda asszony sajnos már nem ismerhet meg, ráadásul Ernestina holnap menne férjhez. Ez egy szörnyű tragédia, őszinte részvétem!
2011. május 27. 21:12
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
sajnálom
2011. május 27. 21:25
Sok sok kitartást szerencsét az énekesnőnek,az anyukája nyugodjon békében.
2011. május 27. 21:25
Nem is akartam elhinni, mikor láttam twitteren az üzenetét, és bele sem tudok gondolni, mit érezhet most Thalía, no meg persze az egész család.
Egyben viszont biztos vagyok: a születendő pici most még nagyobb értéket jelent majd és sok erőt adhat az édesanyjának, hogy ezt a veszteséget fel tudja dolgozni. Már amennyire az ilyet lehetséges.
Egyben viszont biztos vagyok: a születendő pici most még nagyobb értéket jelent majd és sok erőt adhat az édesanyjának, hogy ezt a veszteséget fel tudja dolgozni. Már amennyire az ilyet lehetséges.
2011. május 27. 21:27
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
sajnálom..részt vétem.
2011. május 27. 21:28
R.I.P. az anyukájának! Nagyon sajnálom, hogy jövőbeli mamaként nem láthatja az unokáját felnőni.
2011. május 27. 21:29
|
|
maite1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 148 Csatolások: 1 Azonosító: 144059 offline
|
most nagyon megdöbbentem:( a kedvencem Thalia, nagyon sajnálom az anyukáját:( örülök hogy az én anyukám még velem van:( becsülje meg mindenki a saját édesanyját ...az ember sosem tudhatja:(
Részvétem Thaliának:( megkönnyeztem:(
Részvétem Thaliának:( megkönnyeztem:(
2011. május 27. 21:32
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Sajnálom én is nagyon Thalíát nem lennénk most a helyében,remélem az idő majd segít neki feldolgozni az édesanyja elvesztését!Összinte részvétem.Sorry!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

0 felhasználónak tetszik: