Hien nem él a múltban
2011. május 28. 15:22
Szerintem Hiennek nagyon jó hangja van! A szám se rossz, remélem sikeres lesz!
2011. május 28. 18:31
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Engem a hangja emlékeztet Rihannára, és a szám is egy picit, de sosem lesz olyan, akárhogy próbálkozik.
*gonoszfej. :3
De amúgy részben azért tudott elérni ekkora sikereket, mert az apukája befolyásos ember. Nem mondom h nem tehetséges, de az is besegített
De amúgy részben azért tudott elérni ekkora sikereket, mert az apukája befolyásos ember. Nem mondom h nem tehetséges, de az is besegített
2011. május 28. 18:33
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nagyon jó.♥
2011. május 28. 19:07
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Gyönyörű hangja van.
Sajnálom hogy mostanában eltűnt,mert hihetetlenül tehetséges lány.Kicsit Rihannás lett ez a szám,de azért még tőle messze van.
2011. május 28. 19:21
Ez a csaj mit képzel magáról különben?
Én nem értem. Először is ha már 1 embertől elvette a lehetőséget a döntőben akkor élvezze ki. Másodszor: ha nem kedvez az ő igényére az a nyelv amit félig meddig beszél akkor próbálkozzon amerikába és énekeljen ott, ne az olyan tisztességes magyar állampolgároktól vegye el a lehetőséget akik szívesen indultak volna. Erről ez a véleményem.
Én nem értem. Először is ha már 1 embertől elvette a lehetőséget a döntőben akkor élvezze ki. Másodszor: ha nem kedvez az ő igényére az a nyelv amit félig meddig beszél akkor próbálkozzon amerikába és énekeljen ott, ne az olyan tisztességes magyar állampolgároktól vegye el a lehetőséget akik szívesen indultak volna. Erről ez a véleményem.
2011. május 28. 19:58
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (itsQuinn @ 2011.05.28. 19:21)
???
Hien annyira magyar, mint te vagy én, attól függetlenül, hogy a szülei nem azok. De mivel ő itt született, magyarnak érzi magát. Ellenben Király Viktor, aki Amerikában született, és 16 évesen jött Magyarországra...
2011. május 28. 20:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Meglepődtem, de nem is lett olyan rossz
Jó, nem olyan, hogy éjjel-nappal hallgatnám, de sokkal rosszabbra számítottam. Kellemes csalódás. Sokkal jobban áll neki, mint a Túl szép féle bugyutaságok.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. május 28. 20:32
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (itsQuinn @ 2011.05.28. 19:21)
Nem hinném, hogy beképzelt, de ha igen, akkor van mire. Nagyon szép hangja van. Egyetértek prézlivel. Hien magyar, itt született, nem úgy mint Király Viktor, és persze mégis ő nyerte meg.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.