Nem kizárt, hogy Jared Leto bandája bizonytalan időre visszavonul a turné után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feloszlik a 30 Seconds To Mars?
2011. május 30. 21:46
Nagyon rossz lenne ha feloszlanának de viszont örülnék ha kicsit pihennének mert már elég rég óta turnéznak és rájuk fér a pihenés szóval szerintem egy legalább 1 éves szünet rájuk férne a Volt fesztivált már nagyon várom semmiért sem hagynám ki
2011. május 30. 21:53
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Könyörgök fel ne oszoljanak!!!!! Hát ez a hír elrontotta a napomat teljesen!!! Annyira imádom őket, a kedvenc együttesem! Jajj ne már! Ha tényleg feloszlanak, én nem tudom, mit csinálok, de nem lesz jó vége!
2011. május 30. 21:54
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Ne, nincs pénzem idén Voltra
Tényleg megérdemelnék a pihenést, node emiatt, ne oszoljanak fel, ők különlegesek ebben a nagy amerikai tömeggyártott forgatagban.
Tényleg megérdemelnék a pihenést, node emiatt, ne oszoljanak fel, ők különlegesek ebben a nagy amerikai tömeggyártott forgatagban.
2011. május 30. 21:54
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline |
Rájuk fér egy kis pihenés, mióta is koncerteznek..régóta
Azt nem mondom és nem is hiszem, hogy feloszlanak, nem hiszem, hogy kibírnák zenélés nélkül (mi se bírnánk nélkülük).
Az albumaik között eltelt mindig pár év, gondolom most a TIW után is lesz.
Amit ezek a srácok csinálnak minden este hihetetlen, ennyi koncert után én is, és gondolom mindenki hulla lenne.
Pihenjenek. A This is war küldetése teljesítve van, J forgatott jó pár klipet hozzá (bennük volt minden ami kell).
Egy kis szünet után fog kiderülni kik igazi rajongók és kik nem...
Amúgy nem Jared Leto bandája, hanem a mi bandánk. Nem egy emberré. Na.
Azt nem mondom és nem is hiszem, hogy feloszlanak, nem hiszem, hogy kibírnák zenélés nélkül (mi se bírnánk nélkülük).
Az albumaik között eltelt mindig pár év, gondolom most a TIW után is lesz.
Amit ezek a srácok csinálnak minden este hihetetlen, ennyi koncert után én is, és gondolom mindenki hulla lenne.
Pihenjenek. A This is war küldetése teljesítve van, J forgatott jó pár klipet hozzá (bennük volt minden ami kell).
Egy kis szünet után fog kiderülni kik igazi rajongók és kik nem...
Amúgy nem Jared Leto bandája, hanem a mi bandánk. Nem egy emberré. Na.
2011. május 30. 22:01
WTF? miva??, Neeee!!! Légyszí! Hát-hát... hisztigörcs..
2011. május 30. 22:01
menjenek pihenőre de nem túl sokáig mert imádjuk őket és nélkülük nem lehet élni sem
2 felhasználónak tetszik:
xxangi20xx,
kriszti03
2011. május 30. 22:07
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
Ahh, dehogy oszlanak...max szünetet tartanak, amire valljuk be tényleg nagy szükségük van. Már tavaly is azon aggódtam, hogyan állnak még meg a lábukon, úgyhogy én örülök, hogy végre megjött az eszük és pihennek, ez már nem volt normális, amit műveltek.
A NOTH pedig ráér, nem kell megszakadni, mi várunk.
Volt koncert után úgyis meglesz a szükséges Mars adagom egy darabig.
A NOTH pedig ráér, nem kell megszakadni, mi várunk.
Volt koncert után úgyis meglesz a szükséges Mars adagom egy darabig.
2011. május 30. 22:16
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Rájuk is fér a pihenés. Amúgy is ők egy lemezen évekig dolgoznak, hogy tökéletes munka kerüljünk ki a kezeik közül. Nem arra mennek h évent adjanak ki vmit amit cska ideig óráig hallgat az ember. A minőségi zenét pedig évekig/évtizedekig. Szal pihenjenek csak!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Eve87
2011. május 30. 22:42
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Talán nem kell fosni olyasmi várható mint a Limp Bizkitnél 5-8 év szünet.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.