Nem kell megijedni a cím miatt, Rihanna csak legújabb videoklipjében, a Man Downban öl meg egy embert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna lelőtt egy férfit
2011. június 02. 11:13
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
kicsit olyan bob Marley-s beütése van szerintem, de nekem nagyon tetszik a szám..grat Rihanna
2011. június 02. 11:14
a dal nekem se lesz a kedvencem, de a klip 5* lett
Ráadásul Rihanna gyönyörű
2011. június 02. 11:16
|
|
KomplexxKidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 149699 offline
|
hat a vido nem jo de a zene fantasztikus es igaza van lagirl Rihanna nagyon szep
2011. június 02. 11:18
a klip fantasztikus, a dal csodálatos és Rihanna isteni benne, nekem már a lemez megjelenése óta nagy kedvencem ez a dal...
2011. június 02. 11:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na ez tényleg nagyon jó lett. Meg merem kockáztatni, hogy a klip jobban tetszik, mint a California King Bed. Sőt lassan már a szám is, mert a CKB-t már kicsit meguntam mióta sok helyen/sokat nyomatják. Ez a szám mikor először hallgattam a Loud-ot kifejezetten idegesített, de utána ez lett a CKB mellett a másik kedvencem az albumról. Nagyon jól áll neki ez a reggae-s stílus, csinálhatna több ilyet is és akkor legalább egyedi és igényes lenne a zenéje. A klip meg teljesen illik a számhoz, és a mostani kinézeteihez viszonyítva egész jól néz ki benne. Mondjuk nekem még mindig a Rated R a kedvenc "korszak" mind stílusilag, mind zeneileg, de ez más kérdés. Még annyi a gond ezzel, hogy csak felvételen hangzik ilyen jól, mert sajnos Rihanna énektudása élőben igencsak halovány, de ez nem ront magán a számon. Na mindegy, szóval nagyon jó lett a klip is és a zene is. Nem annyira, hogy Rihanna a kedvenceim között legyen, mert sosem volt nagy kedvencem és sokkal jobbak vannak nála, de pl. egy S&M szerű szeméthez képest már klasszisokkal jobb ez a fajta stílus.
Na én is pontosan emiatt utáltam az elején ezt a számot, de aztán (nagy nehezen, az igaz, de) megszoktam.
Idézet
Ez még nekem is tetszene, ha nem lenne benne ez a sok Rum bum bum bum. Az én fülembe ez tönkretette az egész számot.
Na én is pontosan emiatt utáltam az elején ezt a számot, de aztán (nagy nehezen, az igaz, de) megszoktam.
2011. június 02. 11:39
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Szerintem nagyon jó lett.
A zene is és a klip is.
A zene is és a klip is.
2011. június 02. 12:01
|
|
prettyqueen44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 151843 offline
|
best ♥
2011. június 02. 12:11
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (CandUs @ 2011.06.02. 12:07)
Nem egy hónapja jelent mag a CKB? Hagyni kellett volna még egy kis időt erre szernitem.
De a Man Down csak Amerikában jelenik meg, míg a California King Bed mindenhol.
2011. június 02. 12:15
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Végre Rihanna kezd fejlődni
Azt hittem, hogy kezd lecsúszni a leejtőn, egyre rosszabb zenéket csinált, majd a California King Bed elég ütősre sikeredett, és a klip is gyönyörű, egyik legjobb klip & zene tőle. És most a Man Down. Végre kezdem megint megszeretni őt, sokkal jobbak a lassú számai, mint ezek a tömeggyártású tuctuctucok.
2011. június 02. 12:53
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
szám~tökéletes, klip~tökéletes
)
Ririi.♥
Ririi.♥
2011. június 02. 13:00
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
azon gondolkodok, hogy hol hallottam már ezt a dalt. nekem nem nagyon tetszik, de a stílusváltásank nagyon örülök. 
Bob Marley-ról meg:
http://www.youtube.com/watch?v=SXmhyc_QynE
Bob
Bob Marley-ról meg:
http://www.youtube.com/watch?v=SXmhyc_QynE
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: